• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوست عزیز من تو زمینه ی بورس آماتور هستم..این نظر بنده هم روی تحلیلی بود که چند روز قبل دیدم و الان دقیقا همون پیش اومده..گفته بودن اگر روی شاخص 1800 برنگرده به احتمال زیاد تا 1600 ریزش داریم..احتمالا هفته ی آینده هم باز اصلاح و منفی باشه..مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته و بازار برگرده
البته تو ایران هیچی قابل پیش بینی نیست
من فکر نکنم بخوان تا 1600 شاخص رو پائین بیارن چون در این صورت خیلی از سهام کلا پوچ میشن و چیزی ازشون نخواهد ماند و اینکه بورس برای دولت بازار پر منفعتی هست تو این اوضاع فکر نکنم بخواد همچین ضربه ای به این بازار وارد کنه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فکر کنم خوب توضیح ندادم متاسفانه ،منظور این نیست که شاخص از فردا میتونه بکوب بره بالا ،منظور از دید تئوریک بود که شاخص میتونه بره بالا تا هر چقدر که دلش بخاد و مشکلی وجود نداره

راجع به فنلاند که تقریبا شبه سوسیالیسم هست مدل اقتصادش ،بورسش نمیتونه مثال خوبی باشه ،یونان هم بی اطلاعم
اگر میخایم مثال بزنیم بورس نیویورک ،توکیو و اقتصادهای بازار باید مد نظر باشند که در الگوی بلند مدت در حال رشد هستند همواره (بلند مدت یعنی حداقل یک دهه )

پ ن : قصد مقایسه اقتصاد ایران با بقیه نیست اشتباه نشه باز ،منظور نگاه تئوریک به بازار بود
بازار همچنان صعودی خواهد بود چون حکومت چنین چیزی رو میخواد و کاری هم با اقتصاد دنیا نداره!اصلا تو ج.ا اقتصاد جهانی معنی نداره چون بنیادش بر جمله ی معروف اقتصاد مال خر است بنا شده!:p:D
ما نه کشور سوسیالیسمیم نه لاییکیم نه قانون سرمون میشه و .....پس بیخودی اقتصاد مریض ما رو با کشوری مثل فنلاند با اون درجه ی رفاه مقایسه نکنید.

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اینقدر نترسید این اصلاح ها از فروردین که من تازه کار و مبتدی تو بورس اومدم چند بار اتفاق افتاده و اون موقع هم خیلیاتون میگفتید دیگه اینبار بورس ریزش میکنه و ال و بل ولی در عمل چنین نشد!اینبار هم همینطوره مگه دولت میزاره بازار اصلاحش از 20 درصد بیشتر بشه!فعلا غیر ممکنه چون هم خودش به فنا میره هم مساله امنیتی میشه- بازار شنبه نهایت دوشنبه بر میگرده-فقط از من به شما نصیحت مراقب باشید از خرید سهم های بنیادیتون جا نمونید چون صف خرید بشند دیگه تمومه و نمیتونید بخریدشون-
بماند یادگاری
برادر این اصلاح با اصلاح های قبلی فرق میکنه چون هم مدتش طولانی تر شده هم حقوقی حمایت نمیکنه و نوسان میگیره
ضمن اینکه به نظر میرسه دوران سعودهای شارپی به سر رسیده و از این به بعد سهما خیلی راحت تر راه میدن باسه ورود
و هر چی جلوتر بریم وضع بدتر میشه چون دید تازه واردا بد میشه و تو اولین مثبت بازار همینا میخوان بفروشن و باز تا مدتها صف فروش از بین نمیره و حقوقی هم دیگه نمیتونه کاری بکنه
هفته بعد اگر همین منوال بره جلو اوضاع خیلی سخت میشه که امیدوارم اینطور نشه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چرا فکر میکنید چون الان داره الگویی مشابه قبل تشکیل میشه دقیقا همون چرخه اتفاق میوفته؟!!
اگه اینطوری باشه شاخص تا بی نهایت باید صعود کنه، هی اصلاح بعد صعود! بالاخره یه نقطه قله ای این وسط وجود نداره؟ من شخصا هیچ پیش بینی ندارم اما تا جایی که یادمه دفعات قبل وضعیت بازار ارز همیشه روی مدار صعودی بود، اینبار فعلا اینطوری نیست و فکرم نمیکنم ارز ثابت بمونه و شاخص بره برای 3 4 میلیون!!
قطعا الگوی مشابه نمیزنه و شاخص یه استراحت خوب باید بکنه ولی فکر کنم منظور داداشمون این بود که همیشه رشد اتفاق میوفته ولی به یه استراحت خوب نیاز داریم که یهو شاخص روی 3 میلیون سرگیجه نگیره و یه کله تا 2 میلیون بیاد
imoksmiley.gif

از اون سرگیجه های قشنگ همراه با حس منگی و شادی و پشیمونی
goodsigh.gif
cheers1[1].gif
imoksmiley.gif

بلند مدت قطعا میره شاخص 3 میلیون چیزی نیس
شما فرض کن اصلا شاخص تا 1.5 هم افت بکنه
خوب حالا اگه از اون نقطه 2 برابر بشه به شاخص 3 میلیونی میرسیم . شارپی بالا نمیره ولی آررروم میره
به خاطر اینکه :
1 - توی ایران ما تورم داریم میانگین سالی 33%
2 - شرکت های خییلی زیاد ترین آروم اروم عرضه میشن و نقدینگی های جدیدی رو جذب میکنن

شاید 10 سال قبل صحبت از شاخص 1 میلیونی وحشتناک بود ولی الان از 1.5 به 3 فقط عدداش درشتن درصورتی که صرفا 2 برابر شده
شما فرض کنید از نقطه 1.5 سهم ها به صورت میانگین سالیانه 45% رشد بکنن ( منطقی ترین مقدار ) یعنی 2 ساله تازه و با درنظر گرفتن رشد مرکب شاخص 3 میلیونی هم رد میشه
کمپین ها راه افتاد درست و غلطش رو نمیدونم ولی باید یکی جوابگو باشه و دست رو دست هم گذاشتن رو هم باهاش مخالفم

ریسک رو همه با ورود به بازار قبول کردن این رفتارا که دارن قشنگ نیست
حتی ضرر بازار هم با تصمیم خودمون بوده
با تصمیم اشتباه ضرر میکنیم و با تصمیم درست سود
رفتارهای دولت که مسخرست ولی خوب درگیر کردن سرمایه هم با شرکت های حبابی اشتباهه و کسی نمیاد مسئولیت ضرر و زیان رو قبول بکنه
فقط دولت باید جلوی سقوط رو بگیره که به سقوط منجر نشه که قطعا هم میگیره با کمپین و اینچیزا نیست
از نظر من اصلاح هست
ریزش بیشتر از اصلاحه مثل 92 ولی سقوط یعنی مثلا شاخص به سال قیمت اصلاح سال 97 برسه !! جلوی این رو باید بگیرن

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
روزهایی که حقوقی #شستا شلنگ می گرفت رو ملت، خب امروز یک دهم اونی که فروختی بخر اگه انسانی؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
همه دلشون واسه من میسوزه من دلم واسه دوستم که داره روزی 35 تومن ضرر میده !
بنده خدا 10 سال پیر شده و اینقدر ضرر کرده که میگه یا می مونم صفر بشم یا صبر میکنم پولم برگرده
از ما ملت بی کس تر و تنها تر تو کل دنیا وجود نداره
هیشکی هیج جایی تو این مملکت نیست درد ما مردم رو بفهمه و یه کاری کنه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من فکر نکنم بخوان تا 1600 شاخص رو پائین بیارن چون در این صورت خیلی از سهام کلا پوچ میشن و چیزی ازشون نخواهد ماند و اینکه بورس برای دولت بازار پر منفعتی هست تو این اوضاع فکر نکنم بخواد همچین ضربه ای به این بازار وارد کنه
نگران نباشید چنین اتفاقی تا 1400 نمیوفته-علتشم خودتون گفتید------یک عده از پشت پرده ها خبر ندارند کافیه کمی تابلو خوانی بلد باشید اونوقت میبینید اون پشت چه خرید های سنگینی میکنند حقوقی ها و چه مفت سهم های حقیقی های بیچاره که از سرمایشون ترسیدند و دارند با ضرر سهماشون رو تقدیم حقوقی ها و حقیقی های درصدی میکنند درو میکنند------حتی کد به کدهای وحشتناکی داره اون پشت پرده از حقوقی به حقیقی و از حقیقی به حقوقی و حقوقی به حقوقی و ... میشه!!!!!!تو هفته ی پیش هزاران کد به کد و انتقال سهام در سهم های مختلف داشتیم.بازار به زودی بر میگرده پر قدرت تر از گذشته
فریب نخورید بازار نهایت دوشنبه باز خواهد گشت-همین امروز اخبار مسولین صحبت میکردند-ترس برشون داشته از اینکه ممکنه حقیقی ها خروج پول سنگینی داشته باشند-صحبت از تزریق ده ها میلیارد تومن پول به بازار بورس میکردند امروز-
پیشنهاد من به شما اینه که:اگه حد ضررتون فعال نشده فقط سهامداری کنید نه بفروشید نه بخرید-و اگه نقد هستید نهایت تا دوشنبه خریداتون رو بکنید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
قطعا الگوی مشابه نمیزنه و شاخص یه استراحت خوب باید بکنه ولی فکر کنم منظور داداشمون این بود که همیشه رشد اتفاق میوفته ولی به یه استراحت خوب نیاز داریم که یهو شاخص روی 3 میلیون سرگیجه نگیره و یه کله تا 2 میلیون بیاد
imoksmiley.gif

از اون سرگیجه های قشنگ همراه با حس منگی و شادی و پشیمونی
goodsigh.gif
cheers1[1].gif
imoksmiley.gif

بلند مدت قطعا میره شاخص 3 میلیون چیزی نیس
شما فرض کن اصلا شاخص تا 1.5 هم افت بکنه
خوب حالا اگه از اون نقطه 2 برابر بشه به شاخص 3 میلیونی میرسیم . شارپی بالا نمیره ولی آررروم میره
به خاطر اینکه :
1 - توی ایران ما تورم داریم میانگین سالی 33%
2 - شرکت های خییلی زیاد ترین آروم اروم عرضه میشن و نقدینگی های جدیدی رو جذب میکنن

شاید 10 سال قبل صحبت از شاخص 1 میلیونی وحشتناک بود ولی الان از 1.5 به 3 فقط عدداش درشتن درصورتی که صرفا 2 برابر شده
شما فرض کنید از نقطه 1.5 سهم ها به صورت میانگین سالیانه 45% رشد بکنن ( منطقی ترین مقدار ) یعنی 2 ساله تازه و با درنظر گرفتن رشد مرکب شاخص 3 میلیونی هم رد میشه
درسته اما منظور مسئله زمانه
هممون چشم بسته میگیم دلار یه روزی به 100 هزار تومن و 1 میلیون تومنم میرسه (البته صفرا خذف میشه ولی خب با مقیاس الان)
شاخص به قول شما و اون دوستمون قطعا تا 3 میلیون و بالاترم میره اما زمانش مهمه (البته با فرض اینکه تورممون مثل این چهل سال باشه دیگه). مثلا مطابق الگوهای قبلی توقع داریم توی مهر شاخص 3 میلیونی و بالاترم ببینیم، من مطمئنم بالای 90 درصد افرادی که فعلا صبر میکنن و دست به خروج نزدن انتظارشون همینه
اما اگه قرار باشه یک سال دیگه یا دو سال دیگه یا حتی 5 سال دیگه (اوایل دور دوم رئیس جمهور بعدی!!) این اتفاق بیوفته شاید نظر خیلیا عوض بشه و همین شنبه یا یکشنبه تا یه مثبت ببینن فرار کنن و برن.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برادر این اصلاح با اصلاح های قبلی فرق میکنه چون هم مدتش طولانی تر شده هم حقوقی حمایت نمیکنه و نوسان میگیره
ضمن اینکه به نظر میرسه دوران سعودهای شارپی به سر رسیده و از این به بعد سهما خیلی راحت تر راه میدن باسه ورود
و هر چی جلوتر بریم وضع بدتر میشه چون دید تازه واردا بد میشه و تو اولین مثبت بازار همینا میخوان بفروشن و باز تا مدتها صف فروش از بین نمیره و حقوقی هم دیگه نمیتونه کاری بکنه
هفته بعد اگر همین منوال بره جلو اوضاع خیلی سخت میشه که امیدوارم اینطور نشه
هیچ فرقی با اصلاح های قبلی نداره--من دقیقا از فروردین دو سه باری که اصلاح خورد رو خودم شاهد بودم---در کلیت بخواییم حساب کنیم وضعیت الان از اون دو بار بهتره---شما تابلو خوانی کن ببین چه بخر بخریه اون پشت توسط حقوقی ها و حقیقی های درصدی-خودم چند سهم رو بررسی کردم خرید های وحشتناکی توسط حقوقی ها داره میشه--اکثر فروش های حقوقی که دارید میبینید و خیلیا از فروش حقوقی ناله میکنند در واقع فقط از این دست دادن و از اون دست پس گرفتنه و در واقع دارند کد به کد میکنند و این وسط کمی هم نقد میکنند ولی اکثرا کد به کد هست و فروشی در کار نیست-از اونور تو اکثر سهم ها حقوقی های جدید زیادی تو این دو هفته وارد سهم ها شدند که چون زیر درصدی هستند تو تابلو نشون نمیده.
من به شدت به این بازار خوشبین هستم-یحتمل بازار تا دوشنبه باز خواهد گشت.:);)

خبر بد اینه که تا اینجوری تورم داریم بورس هم صعودی خواهد بود.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کمپین ها راه افتاد درست و غلطش رو نمیدونم ولی باید یکی جوابگو باشه و دست رو دست هم گذاشتن رو هم باهاش مخالفم

صد تا از این کمپینا تو این یکماه به پا شد هیچ کدوم هم به جایی نرسید-اگه قرار بود این کمپینا جواب بده که الان کشور دست اینا نبود!

signore

Registered User
لایک‌ها
636
متاسفانه انتظار بازدهی خیلی سریع از بورس ،یک آفت بزرگه که دامن گیر همه شده ،حتی توی بقالی که برگشت سرمایه و سود جزو سریع ترین مشاغل هست یک کارتن مایع ظرفشویی گاهی دو ماه طول میکشه فروش بره و ۱۵ درصدسود بده ،اما اینجا توقع اینه‌ که ظرف یک هفته ۲۰ درصد سود بگیریم

نتیجه این میشه که با کوچکترین نوسان طبیعی یا غیر طبیعی احساس یاس دست میده و دنبال راه فرار میگردیم

امیدوارم همه با دقت حرکت کنند و متضرر نشه کسی ( هرچند غیر ممکنه عملا ) بازار دیر یا زود راه خودشو میره
ولی قبول کنید به دست آوردن پول مفت اونم تو زمان کوتاه اونم بدون اینکه زحمت خاصی براش کشیده باشی خیلی کیف میده و وسوسه کننده ست!

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
درسته اما منظور مسئله زمانه
هممون چشم بسته میگیم دلار یه روزی به 100 هزار تومن و 1 میلیون تومنم میرسه (البته صفرا خذف میشه ولی خب با مقیاس الان)
شاخص به قول شما و اون دوستمون قطعا تا 3 میلیون و بالاترم میره اما زمانش مهمه (البته با فرض اینکه تورممون مثل این چهل سال باشه دیگه). مثلا مطابق الگوهای قبلی توقع داریم توی مهر شاخص 3 میلیونی و بالاترم ببینیم، من مطمئنم بالای 90 درصد افرادی که فعلا صبر میکنن و دست به خروج نزدن انتظارشون همینه
اما اگه قرار باشه یک سال دیگه یا دو سال دیگه یا حتی 5 سال دیگه (اوایل دور دوم رئیس جمهور بعدی!!) این اتفاق بیوفته شاید نظر خیلیا عوض بشه و همین شنبه یا یکشنبه تا یه مثبت ببینن فرار کنن و برن.
100% فرار میکنن
اصل بازار سرمایه به امنیت مالی هست جایی که از نطر مالی امنیتی نباشه هیچ سرمایه گذاری اعتماد نمیکنه به اینکه سرمایش رو انجا بزاره
سر همین بانکها که پول مردم رو بالا کشیدن مثل میزان من دیدم به چشم خودم یارو از بانک ملی پولاشو کشید بیرون و گذاشت زیر سرش گفت نه سود میخوام نه اینکه یه روز پاشم ببینم بانکی وجود نداره !
اعتماد اصل اول سرمایه گذاری هست همونطوری که از فروردین هر روز بیشتر وارد بورس میشدن الان دارن همونطوری خارج میشن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

چه نکته خوبی رو گفتی ، وقتی شاخص از 250 هزار شد 500 برای خیلیا عادی بود ولی الان مثلا بخواد بشه 3 میلیون فکر میکنن چیز عجیبیه ، در صورتی که مثل همون اولی دو برابره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
100% فرار میکنن
اصل بازار سرمایه به امنیت مالی هست جایی که از نطر مالی امنیتی نباشه هیچ سرمایه گذاری اعتماد نمیکنه به اینکه سرمایش رو انجا بزاره
سر همین بانکها که پول مردم رو بالا کشیدن مثل میزان من دیدم به چشم خودم یارو از بانک ملی پولاشو کشید بیرون و گذاشت زیر سرش گفت نه سود میخوام نه اینکه یه روز پاشم ببینم بانکی وجود نداره !
اعتماد اصل اول سرمایه گذاری هست همونطوری که از فروردین هر روز بیشتر وارد بورس میشدن الان دارن همونطوری خارج میشن
دوست عزیز اتفاقا ده ها میلیارد تومن پول قراره به بازار تزریق بشه-از اینور من هر روز میبینم هزاران نفر در صف های طویل پیشخوان ها در صدد دریافت کد بورسی و ورود به بازار سرمایه هستند.تا 1400 خیالتون از بورس راحت باشه و همچنان صعودی خواهد بود..این اصلاح هم آخراشه یحتمل دوشنبه بر میگرده بازار-

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
چه نکته خوبی رو گفتی ، وقتی شاخص از 250 هزار شد 500 برای خیلیا عادی بود ولی الان مثلا بخواد بشه 3 میلیون فکر میکنن چیز عجیبیه ، در صورتی که مثل همون اولی دو برابره
هر موقع پراید 90 تومنی شد 10 تومن اون موقع بورس هم میره اصلاح عمیق یا ریزش!اپارتمانی که پارسال 200 تومن بود الان شده 800 تومن اونوقت شماها از ریزش بازار بورس صحبت میکنید؟چه حبابی چه کشکی--الان قیمت همه چی حبابه حتی اون گوجه فرنگی که میخوریم!!!تا تورم هست بازار بورس همینجور به شدت صعودی خواهد بود-به نظر من امسال سهم های زیادی بالای 500 تا 700درصد بازدهی سالانه خواهند داشت به خاطر تورم البته

بالا