• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
گویا صندوق های etf و vc مختلفی در نیمه دوم سال قرار عرضه بشوند
افرادی که به دنبال سرمایه گذاری در صندوق های درامد ثابت و . . . پیگیر اطلاعات پذیره نویسی صندوق ها باشند

متاسفانه صندوق هایی که اخیرا عرضه شدند عملکرد فاجعه باری داشتند و سیگنال بدی برای تازه واردهایی که قصد سرمایه گذاری در صندوق داشتند صادر کردن
مثلا صندوق آوا که بعد از دو ماه از پذیره نویسی (با احتساب یک ماه وقفه تا بازگشایی و یک ماه هم که باز شده) حدود ۱۲ درصد ضرر داده ،امروز من خریدم مقداری دونه ای ۹۰۰ تومن ،
صندوق ارزش هم همین وضعو داره

مقایسه کنیم با عرضه های اولیه نتیجه خوبی به دست نمیاد :(

درسته وضع بازار کلا خراب بوده ولی در مورد صندوق ها بایستی ترتیبی اتخاذ بشه که در هنگام بازگشایی جذاب باشن برای سرمایه گذار ،این تنها راه حل حضور عموم مردم در بورس و با کمترین خسارت هست ،نهاد ناظر باید صندوق ها رو از سهم عادی جذاب تر کنه ،حالا چطوری ،نظری ندارم :cool:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
برای من تاحالا برگشت نخورده، البته زیاد هم برداشت نکردم تاحالا.

به نظر من دلیلی نداره درخواست برداشت برگشت بخوره، اگر دلیلی داشته باید بهتون اطلاع بدن نه اینکه....

به نظر من این سری یکی دیگه از حساب هاتون رو برای برداشت انتخاب کنید.
منم زیاد برداشت نکردم، منتها یکم پول لازمم شد در حد ۱۳ تومن که البته یک هفته تو مفید داشت خاک میخورد و ای کاش زودتر درخواست میزدم
چهارشنبه هفته پیش درخواست زدم، یکو نیمشو برا ۲شنبه تایید کرد و مابقیشو برا سه شنبه
دوشنبه سر ساعت ۲ونیم واریز کرد
اما سه شنبه واریز نشد و در نهایت امروز ساعت ۹ برگشت خورد
بنا به گفته کارشناس مفید، رفتم بانک ببینم کارتم با واریزهای سازمانی مشکلی نداشته باشه که گفتن کارتت اوکیه
الان دوباره تماس گرفتم مفید و گفتم کارتم مشکلی نداره عذرخواهی کردن و گفتن امروز اکثر پرداخت ها بنا به یه دلیلی که نفهمیدم چی بوده برگشت خوردن تو مفید
گفتن شنبه تا ۲ونیم حسابتونه
امیدوارم شنبه بریزن چون آبروم امروز واقعا رفت و بدقول شدم

1599037447809.png

1599037488185.png

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
امروز تمام نماد های دارا دوم (پالایش یکم) منفی5 خوردن. با این شرایط اگه میخواید خرید کنید اصلا عجله نکنید و بزارید روز آخر تا ببینیم چی میشه. یعنی سهامی که دولت میگفت 6 تومن ارزش داره الان 5و700 800 میارزه 2 روز دیگه مثل امروز بازار منفی بخوره دیگه عملا میشه 5 تومن و سود 20 درصدی عملا پوچ میشه و دیگه خودمون مستقیم اون سهم هارو بخریم بهتره تا بریم صندوقی بخریم که هم پولمون توش میخوابه هم بعد عرضه احتمالا کلی آدم زیر nav میفروشن
دارا اول با این وضعیت مدیریتش نشان داد که دارا دوم فقط به درد خودشون میخوره :mad: و به هدفشون که فروش بلوکی سهم ها به زیر مجموعه هست نزدیک شدن (نظر شخصی)، اصلا من که دور این دارا ها رو خط کشیدم و صد درصد هم سود بده نمیخرم، لامصب این دارا یکم داخل بازار منفی هم راحت 10 درصد منفی میخوره و بازم میره پایین تر حداقل خود سهام های تشکیل دهنده فوقش 5 درصد منفی میخورن ، همین دارا یکم هم باید بفروشم بجاش به صندوق آگاس اضافه کنم حداقل اون یه مدیریت و بازار گردانی داره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چرا وب سرویس سایت بورس اینجوری می‌کنه
یه اکسل نوشته بودم قیمت هارو بصورت زنده دریافت میکرد
پورتفو هم بهش داده بودم که با اطلاعات زنده یه سری محاسبات انجام میداد.
الان نگاه کردم میبینم اکسل قیمت های ۹۶ رو گرفته.
یعنی وب سرویس این قیمت هارو ارسال کرده.
قبل از هرچیز باید یه فکری به حال این سایت ها بکنن
این قیمت فردا کی اپدیت میشه رو انلاین پلاس؟ 2 صبح که اپدیت نبود میخواستم برای صب اتوماتیک بزنم قیمتم اگه همون موقع وارد کنی صبح بفرستی خطا میگیره

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
هیچی جواب نمیده .نه تحلیل نه چیزی /نه داستانی نه مسخره بازی .هفته بعد با منفی شروع بشه تا اخر هفته پایین میاد /الان هر سوراخی پیش میاد ملت در میرن فقط

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
این تصویری از نمودار روند شاخص بورس در ایران و سایر نقاط دنیا است که کلی برای رسم کردنش زحمت کشیدم ،میبینید که کاملا منطبق با منطق پیش رفته پس سهامداری کنید تا در کنار هم به سود های ۸۰۰ درسدی !برسیم ،چند تا سهم هم معرفی میکنم که اونها هم تکنیکال خوبی دارن و میتونیم با خریدشون به سودی های ۸۵۰ درصدی برسیم
ببخشید نمیدونم درسد درسته یا درصد ولی دکترای اقتصاد دارم به جان همسایه امون ;):cool::)

پ ن : امروز طبق تحلیل قبلی خودم شستا خریدم
وپاسار اضافه کردم (شاید باز هم منفی بخورن ولی من طبق نظر خودم کار میکنم فعلا و کاری به حرف بقیه ندارم )
کمی هم صندوق آوا خریدم ،باشد که رستگار شویم به امید خدا :rolleyes:
IMG_20200902_142714_144.jpg

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این قیمت فردا کی اپدیت میشه رو انلاین پلاس؟ 2 صبح که اپدیت نبود میخواستم برای صب اتوماتیک بزنم قیمتم اگه همون موقع وارد کنی صبح بفرستی خطا میگیره
فردا پنجشنبه اس ولی رو آنلاین پلاس که قیمت ها زنده اس همیشه
یعنی هرموقع بازش میکنی آخرین قیمت هایی که روی تابلوی بورس هست اونجام هست
مگر اینکه مثلا خود کارگذاری به مشکل بخوره قیمت هارو از رو تابلو درست نمایش نده

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
وقتی صندوقی که NAV ناو ابطالش مثلا 2800 هست و قیمت تابلو 3000 هست میخریم و بعد چند روز قیمت تابلو میشه 3500 و ناو هم 3000 .خب ما به قیمت تابلو 3500میفروشیم اون ناو ابطال به چه کار میاد ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
فردا پنجشنبه اس ولی رو آنلاین پلاس که قیمت ها زنده اس همیشه
یعنی هرموقع بازش میکنی آخرین قیمت هایی که روی تابلوی بورس هست اونجام هست
مگر اینکه مثلا خود کارگذاری به مشکل بخوره قیمت هارو از رو تابلو درست نمایش نده
نه منظورم استانه ی سهامه . قیمت استانه بالا و پایین رو گویا یکی دوساعت قبل از باز شدن بازار اپدیت میکنه درسته؟ یعنی شما 12 شب هم بخوای قیمت بدی برای فردا نمیشه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
وبسرویسش مگه رایگانه؟ از کجا گرفتی؟
آره رایگانه،از خود سایت بورس میتونی بیاری،همه ی این سایت هایی که اطلاعات بورسی نشون میدن مثل رهاورد و ارشن و... و حتی کارگذاری ها اطلاعات رو از همین وب سرویس بورس میگیرن
ایکیش اینه که اگه تو مرورگر واردش کنی فایل اکسلشو برات دانلود میکنه و اگر تو قسمت query های برنامه ی اکسل لینکشو بدی قیمت های زنده رو برات سورت میکنه و مرتب بروزرسانی میکنه که حالا اگر به اکسل مسلط باشی میتونی کارای خوب و جالبی باهاش بکنی حتی همین کندل شمعی های نمودار هارو هم تو اکسل میشه ترسیم کرد با این دیتا.
http://members.tsetmc.com/tsev2/excel/MarketWatchPlus.aspx?d=0
یکی هم که وب سرویس بورسه که اینجاست و بازش کنی فهرست api هارو برات میاره
مثلا میخوایم لیست شرک ها و نماد هارو بگیریم،اطلاعاتش اینجا هست

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نه منظورم استانه ی سهامه . قیمت استانه بالا و پایین رو گویا یکی دوساعت قبل از باز شدن بازار اپدیت میکنه درسته؟ یعنی شما 12 شب هم بخوای قیمت بدی برای فردا نمیشه
اها اونو اره قبل از بازگشایی بازار معمولا اپدیت میکنن.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
لیست شرکتهای سرمایه گذاری تخصصی که توی صنعت خاصی سرمایه گذاری میکنن از کجا میشه دید؟ مثلا تیپیکو، ومعادن، سیتا و... (به غیر از شرکتهای سرمایه گذاری عمومی که توی گروه سرمایه گذاری قرار دارند)
از TSETMC گروه صنعت مربوطه رو اگه بیاری ، توش شرکت سرمایه گذاری ها موجود هستن که عمده سرمایه گذاریشون توی اون صنعته ولی توی صنایع دیگه هم سرمایه گذاری دارن
بعد میتونی از کدال ریز پورتفوی رو استخراج بکنی و اختصاصی تر نگاه بکنی ( جاهای متفرقه هم سرمایه گذاری دارن به خصوص سرمایه گذاری های خارج از بورسشون )
مثلا ومعادن توی گروه استخراج کانه های فلزی هستش
خب با توجه به صفا آماده بشیم برای سقوط 2 3 درصدی شاخص :p
چرا به نفت نمیرسیم انقد میریم پایین ؟ لااقل اونو نگه داریم
اینقدر گفتن بیاید نفت بخرید ، گفتیم نه ، کاری کردن به نفت برسیم
bav3_154fs759111.gif

عالی بود
mpr.gif

یا احمد ذوقی
bav3_154fs759111.gif

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRTH7jBeT2_zz3sxRFrcTLjwKmjDnS5U5s-_w&usqp=CAU

برای من هم خطا زده ( کلی سود پرید ) :(

مشاهده پیوست 1196007

#شستا

امیدوار باشیم به هفته ی آینده؟ :D
فشار فروشش که بالاست ولی از بازیگرا چیزی بعید نیست
از حقیقیشون به حقوقیشون میدن
از حقوقیشون به حقیقیشون
از حقیقیشون به حقوقیشون
bav3_154fs759111.gif

از حقوقیشون به حقوقیشون
از حقیقیشون به دو طرف
s199.gif

من هر روز صبح که بازار باز میشه برای دفع ضرر حقوقی ها و بازیگرا ، این کارو میکنم :
tiredugly.gif

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcR4mmw46yFvM1A23meTo-M8Uj8QN2ABR9TgUA&usqp=CAU

باشد که پروردگار روحمان را قرین رحمت قرار دهد
شبا هم که برنامه اینه :
rain_remix.gif

https://i1.wp.com/decider.com/wp-content/uploads/2018/03/veronica.jpg?quality=80&strip=all&ssl=1

عذرخواهی کردن و گفتن امروز اکثر پرداخت ها بنا به یه دلیلی که نفهمیدم چی بوده برگشت خوردن تو مفید
همه چی خیلی مشکوکه !!!! خیلی !!

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
این تصویری از نمودار روند شاخص بورس در ایران و سایر نقاط دنیا است که کلی برای رسم کردنش زحمت کشیدم ،میبینید که کاملا منطبق با منطق پیش رفته پس سهامداری کنید تا در کنار هم به سود های ۸۰۰ درسدی !برسیم ،چند تا سهم هم معرفی میکنم که اونها هم تکنیکال خوبی دارن و میتونیم با خریدشون به سودی های ۸۵۰ درصدی برسیم
ببخشید نمیدونم درسد درسته یا درصد ولی دکترای اقتصاد دارم به جان همسایه امون ;):cool::)

پ ن : امروز طبق تحلیل قبلی خودم شستا خریدم
وپاسار اضافه کردم (شاید باز هم منفی بخورن ولی من طبق نظر خودم کار میکنم فعلا و کاری به حرف بقیه ندارم )
کمی هم صندوق آوا خریدم ،باشد که رستگار شویم به امید خدا :rolleyes:
مشاهده پیوست 1196032
میشه لطف کنی روی اکسل هم براش برنامه‌نویسی انجام بدی تا پرتفوی رو برامون محاسبه کنه؟ واسه آنالیز بازار در روزهای آینده خیلی بدرد میخوره... [emoji1][emoji1]
ما که همچنان با دانش و مطالعه زیاد مشغول سهامداری هستیم و روز به روز بیشتر به ** میریم ...
در کنار هم پرسود باشید/م دوستان ...[emoji40]

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
وقتی صندوقی که NAV ناو ابطالش مثلا 2800 هست و قیمت تابلو 3000 هست میخریم و بعد چند روز قیمت تابلو میشه 3500 و ناو هم 3000 .خب ما به قیمت تابلو 3500میفروشیم اون ناو ابطال به چه کار میاد ؟
s.david.s استاد صندوقها یه راهنمایی میفرمایید

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
تسلط کامل به اکسل برای کسی که تو بازار فعالیت میکنه،حالا چه بورس چه هر بازار دیگه ای،جزو واجبات و بدیهیاته.
کل برنامه ریزی و آمار گیری و حساب و کتاب و ...و....و.... ی شما باید تو اکسل بصورت مرتب و تمیز انجام بشه.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اردرهای خرید و فروش صندوق ها پیرامون قیمت NAV ابطال هستش
اگه فرضا شما 10% بالای NَAV بخری و بازار خراب باشه و هیجانات مثبت کاهش پیدا بکنه قیمت صندوق به راحتی میتونه تا 15% زیر NAV هم افت بکنه
در نتیجه 25% زیان به شما میرسه در حالی که NAV شاید 5 درصد کاهش داشته باشه !
مجدد با خوب شدن بازار قیمت تابلو خودش رو به NAV میرسونه ولی بالاتر از NAV احتمالش کمتره . غیر ممکن نیست ولی کمتره و با رفتن بالای NAV پایدار نمیمونه و به NAV یا زیر اون میرسه
علت اینکه اطراف NAV معامله میشه هم به خاطر داشتن بازارگردان هستش

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
اردرهای خرید و فروش صندوق ها پیرامون قیمت NAV ابطال هستش
اگه فرضا شما 10% بالای NَAV بخری و بازار خراب باشه و هیجانات مثبت کاهش پیدا بکنه قیمت صندوق به راحتی میتونه تا 15% زیر NAV هم افت بکنه
در نتیجه 25% زیان به شما میرسه در حالی که NAV شاید 5 درصد کاهش داشته باشه !
مجدد با خوب شدن بازار قیمت تابلو خودش رو به NAV میرسونه ولی بالاتر از NAV احتمالش کمتره . غیر ممکن نیست ولی کمتره و با رفتن بالای NAV پایدار نمیمونه و به NAV یا زیر اون میرسه
علت اینکه اطراف NAV معامله میشه هم به خاطر داشتن بازارگردان هستش
ممنون از شما بابت توضیحات کامل

بالا