زفکا یه افزایش سرمایه داشت که الان پیشنهادش روی کدال رفت . افزایش سرمایه 400% از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده واس خدابنده زنجانش . بعدا باید واس ماکوشم بیاد البته فعلا فرصت داره

اگه به زفکا یه EPS معادل 13000 برای 1.5 سال آینده بدیم با داشتن تورمی حوالی 20 درصد
بعد یه P/E معادل 12 فرض بکنیم تو بدترین حالتش به عدد 156000 ریال میرسیم که با کانالی که الان مجدد اصلی ترین ( سومین و در زمان اصلاح عمیق بازار ) حمایتش از زمان عرضه شدن به بورس بوده ، کانال رو تایید میکنه
و برای 1 سال آینده کف قیمتی کانال روی 159000 ریال با این تخمین برای 1.5 سال بعدش میخونه .به نظر میاد وضعیت کانال هم مطلوب باشه
خریدهای خودمون توی نواحی مشخص شده با فلش سبز رو به بالا که به عنوان حمایت بوده ، ورود اصلی هم روی تراز زرد بوده که یه تگ روش انداختم ، بعد از اصلاح سهم و رسیدن به سقف کانال بوده نه دقیقا پایان اون اصلاح !
میانگین خرید ها هم که الان توی دوتا کارگزاری ای که دارم میبینم ، تقریبا همون حوالی خط زرد رنگه
خطوط حمایتی گذشته رو پاک کردم دیگه میریم واسه آمادگی برای آینده و آشنایی بیشتر با سهم اگه هیجانات خاصی به بازار حاکم نشه . منظور هیجان مثبته
این گذشته
حالا هدفا رو توی رهاورد مشخص میکنیم .
با هدفای زیر 52000 کاری نداریم . اولین مقاومت ها روی 52000 هستش
مقاومت بعدی روی 57000 الی 58000 هستش و بعد 65000 تا 68000 و با بالاتر از اونم فعلا کاری نداریم . این قیمتا بعدا خاطره میشن
این قیمتا رو روی نمودار خوشگل خودم میندازم
ااز اونجایی که تا الان قشنگ سهم جمع کردن و طی 2 سال آینده پشت سر هم باید اخبار خوب هم بیاد ولی کنترل شده بیرون میدن که از کف کانال خارج نشه ( احتمالا ) ، اون خطوط رو روی نمودار خودم میندازم و این رو داریم :
حرکتی که برای این سهم متصور هستم اینه
( کاملا نظر شخصیه و به هیچ وجه پیشنهاد به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و میتونه این مدلی عمل نکنه )
روی کف کانال یکم بازی میکنه چون سهم یخورده خستس ، بعدش درگیر خط میانی کانالش میشه و به سمت 65 و 68 حرکت میکنه ، اگه احساس بکنیم حرکت شارپی اتفاق افتاده و خیلی سریع همونجاها به سقف کانال میرسیم شروع به فروش میکنیم که قیمت پایین بیاد و روی 68 و اون حوالی بازی بکنه بعد که دوباره به کف کانال با اصلاح زمانی نزدیک شد مجدد میخریم
اگه هم که با شیب ملایم حرکت میکرد ، تا زمانی که به سقف کانال نرسیده نمیفروشیم و صبر میکنیم تا به سقف کانال برسه و از یکی دو روز قبلش شروع به فروش میکنیم
از بالا تا پایین این کانال کلا 20 الی 30 درصد میتونه به سهامدارا ضرر و سود برسونه که منصفانه هستش ، دوباره روی قیمت های پایین تر جمع بکنیم
احتمالا بازیگر هم همچین رفتاری توی این کانال داشته باشه و بقیه سهامدارها هم همینکار رو بکنن . اینکه میگم احتمالا به خاطر اینه که فعلا با رفتار بازیگراش آشنا نیستیم سهم کلا 2 3 ساله اومده
اینا همش تصمیماته بنده بر اساس تحلیل شخصیمه که سهم بازی بکنه ومتناسب با رشد سودش ، افزایش قیمت داشته باشه . امروز هم در نهایت سهم با 700 تومن اردر خرید بسته شد ، حجم معاملات 3 برابر میانگین حجم ماه و 1.7 حجم مبنا بوده . بازیگر سهم ، قیمت رو روی سقف نگهداشت . تکنیکالی روی کفه ، بنیادیشم میخونه و خلاصه به این دلیله که دیگه اهداف صعودی رو مشخص کردم . البته همچنان طبق آخرین صحبت هایی که در باره زفکا هستم اگه اتفاق خاصی بیوفته که سهم رو روبه پایین فشار بده اون دوتا خط سبز که روی 30 و خورده ای و 20 و خورده ای بودش آخرین قیمتی که سهم میتونه به خودش ببینه . در صورتی که به اون قیمت ها میرسه که دلار به زیر 15 تومن افت بکنه و یا جنگ احتمالی بین ایران و کشورهای عربی شکل بگیره . احتمال هر جفتش هم وجود داره
این صحبت ها به هیچ وجه توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست و صرفا تحلیل و نظرات شخصی خودم هستش و ممکنه کاااملا اشتباه باشه