• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
سلام
ونیکی رو برای ورود مناسب میبینید ؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
مصطفی صفاری، کارشناس بازار سهام به روزنامه شرق گفته است: اگرچه کارشناسان اقتصادی شرایط را از آمار صادرات و… برآورد می‌کنند یا آماری که در بورس کالا هست اما مردم عادی نمی‌دانند و دچار فروش هیجانی شده‌اند. به نظر من بعد از انتخابات آمریکا دیگر در بازار سهم گیر نمی‌آید زیرا شوک سیاسی خیلی در اقتصاد اثر دارد و بازار تبدیل به صف خرید می‌شود. سال گذشته رشد بازار از آبان‌ به بعد رخ داد. امسال هم همین اتفاق می‌افتد.

انتظار رشد در نیمه دوم امسال
امیر زنگنه، مدرس و تحلیلگر بازار سرمایه نیز درباره آینده بورس به دنیای اقتصاد گفته است: باید قبول کنیم رشد قیمتی سالیان اخیر سهام شرکت‌های حاضر در بورس تهران به‌خاطر شکوفایی اقتصادی نبوده و همواره این رشد در رابطه مستقیم با تورم و رشد دلار داخلی است. به این صورت که رشد دلار باعث بالا رفتن قیمت املاک، تجهیزات و سایر دارایی‌های شرکت شده و البته قیمت محصولات خروجی شرکت هم افزایش می‌یابد و از این طریق شرکت‌ها سودده شده یا دارای آینده‌ای بهتر می‌شوند و از آنجا که سهامداران همواره درحال معامله آینده شرکت‌ها هستند، این امر باعث رشد قیمت سهام شرکت‌ها می‌شود.

وی تصریح کرد: برای نیمه دوم امسال، همچنان رشد قیمتی را برای شرکت‌های بزرگ دولتی و شرکت‌هایی که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها دارند انتظار دارم و البته پس از آن با رشد کامودیتی‌ها و روشن‌تر شدن مفاد قرارداد ایران و چین برای شرکت‌های صادرات محور خصوصا گروه معدنی، فلزی، پتروشیمی و پالایشی آینده‌ای روشن را متصورم.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نظرات شخصی منه و چون خودم رصد میکنم ، خلاصه یه گزارش کلی میدم و به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش و نگهداری نیست
نظرات شخصی برای سهم هایی که دارم و میشه در موردش صحبت کرد :
سپ آخرای اصلاحش میتونه باشه حداکثر 18 الی 20 درصد دیگه از امروز پایینتر بیاد به کف کانالش میرسه

رانفور روی سقف کانال چند ساله خودش چند وقته که واکنش نشون میده . اگه سقف رو بشکونه حداقل تا خط وسطی کانالش میتونه پایین بیاد و حداکثر هم تا کف کانالش
سیستم فعلا جا داره
پرداخت هم روی سقف کانالش چند وقتی مقاومت نشون میده توی چند ماهه اخیر 3 بار نشون داده . اینم مث رانفور
افرا هم که بالاست
آریا / نوری / وآوا / وصنعت / صبا اینا وضعیت خوبی داره
زاگرس 25 درصد دیگه پتانسیل کاهش داره و الانم شرایط خاصی نداره البته براش صف خرید درست کردن
بفجر فعلا جا داره
پارس یه 20 تایی پایین میاد
مبین از امروز پایین تر میاد
کهمدا داره خوشگل میشه

ومعادن همچنان روی تحلیل قبلیم پا برجا هستم با توجه به هیجانی بودن بازار ترجیح میدم سهمیه اون شرکت نقد باشه تا اینکه درگیر هیجانات بشم . البته نقد نه ، که تو صندوق درآمد ثابته

زفکا به کف کانالش واکنش نشون داده دیگه اون 38 تا که عکسش رو دادم و سعی کردیم هرجوری شده اون تو نگهش داریم ، مثل اینکه به عنوان کف کانال 2 3 ساله تایید شده . البته کل صف خریدش الان حدود 700 تومنه که حدود 0.22% کل ارزش شرکت که دست مردم معامله میشه هستش
این صف شد ، عرضه شد ، الان بیشتر از 2 برابر میانگین حجم ماه در حال معامله هستش . بازیگر مثل اینکه روی سقف میخواد نگهداری بکنه . اینکه میگم بازیگر به خاطر اینه که قدرت خریدار از فروشنده ها کمتره ولی رو سقفه ! پس احتمالا بازیگر در حال حمایته . دیگه یکمم اونا حمایت بکنن ، ما گشایش شدیم
bav3_154fs759111.gif

خریدهاشم بیشتر ( 1.5 برابر ) از حجم مبنا هستش . الانم به 3 برابر میانگین حجم ماه رسیده !

میریم روی قهکمت . قهکمت چندباری حقوقی خرید زده . الان فشار فروش حقیقی بالاست . همچنان پایین میاد . پتانسیلش رو داره تا حوالی 30 الی 35 تا پایین بیاد . ما خودمون تو اون حوالی خریدها رو پلکانی مجدد شروع میکنیم . اگه ندارید ، عجله نکنید . ارزش شرکت همینیه که الان هست ولی میتونه به خاطر هیجانات پایین بیاد البته سهامداراش زیاد هیجانی نیستن ولی خوب میتونن این برنامه رو داشته باشن . دقیقا کار سابقشون رو دارن تکرار میکنن
crazy.gif

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
پس از آن با رشد کامودیتی‌ها و روشن‌تر شدن مفاد قرارداد ایران و چین برای شرکت‌های صادرات محور خصوصا گروه معدنی، فلزی، پتروشیمی و پالایشی آینده‌ای روشن را متصورم.
دقیقا منم با این قسمت موافقم و نظر شخصیم اینه که جهت بازار تو نیمه دوم سال رو به این سهامه. البته بعضی سهام دارویی هم پتانسیل خوبی دارن.
طی یکماه اخیر سعی کردم عمده پورتفوم رو به این سهام اختصاص بدم. امروز هم قصد داشتم #کگل رو بازم اضافه کنم ولی بهم نرسید.
دوستان باتوجه به افزایش قیمت جهانی اوره نیم نگاهی به پتروشیمی های اوره ساز ( #کرماشا، #خراسان ) داشته باشید.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
پیش به سوی نابودی و فراتر از اون
این چه قیمتیه روی پیش گشایش حفاری دارن میذارن
#گشایش

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بعضی از سهام انگار یتیم شدن و حقوقی کلا بهشون کاری نداره
خزامیاد و غپاک اصلا هیچ تحرکی ندارن !

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
پیش به سوی نابودی و فراتر از اون
این چه قیمتیه روی پیش گشایش حفاری دارن میذارن
#گشایش
احتمالا تا 3 ماه اینده به همین منوال هستش همشون هم این اوراق فروش رو با 10 درصد یا بالاتر رو میکنن
یعنی تا 3 ماه یا تا اخر سال قیمت ها رو همین مقدار میچرخه نهایتا 20 درصد بالاتر
حفاری که این همه میگفتن ارزشمنده ببین با چه قیمتی باز شده قیمت 3 ماه پیش

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
وبملت همه سهامداراش رو نابود کرد هم شاخص رو ! منفی 14.5 ؟!
این همه تو گفتگوی ویژه خبری گفتن آی حمایت میکنیم آی بازارگردان بازارو متعادل میکنه آی بانکیا میتونن خرید کنن و چند آی دیگر ! پس چی شد ؟
آقا یکی روراست بگه اگه وضع تا آخر سال همینه یه فکری بکنیم خداییش
من اصلا امیدوار نیستم اینا حمایت درست بکنن و ضررهامون جبران بشه؛ نظرتون چیه ؟
آخه حکشتی منفی 5 ؟ اینکه هم بنیاد داره هم سهم بزرگیه یعنی چی ؟
فقط هنرشون این بود که شاخص 1.7 درصد رشد کنه !!

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
جایی امار خرید صندوق پالایشی تا این لحظه وجود داره یا نه
تا هفته قبل امار دادن نزدیک 4 هزار میلیارد بود کل تقاضا

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
خوب من امروز تمام پرتفویم بجز ۴ سهم همه مثبت بودن
اما در مورد فردا هیچ تصویری ندارم به علت بازگشایی وبملت

یک اتفاق کاملا طبیعی و درست در مورد این سهم افتاد ،اما متاسفانه به نظر میرسه جو روانی بازار بهم خورد
سهمی که مدت طولانی بسته بود و در این مدت بازار سرتاسر منفی بوده،طبیعیه که منفی باز بشه ،من نمیدونم سهامداران از چی شاکی هستند همین الانشم یک سوم بقیه اصلاح کرده و احتمالا بازم باید اصلاح بخوره تا به بقیه بازار و گروه خودش نزدیک بشه ،پس هیچ اتفاق عجیبی نیست

اما مشکل از جایی شروع میشه که این جو روانی روی بازار و بقیه سهام های بازشونده مثل خودرو و شستا ممکنه تاثیر منفی کاذب بگذاره و مجددا روند بازار خراب بشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
زفکا یه افزایش سرمایه داشت که الان پیشنهادش روی کدال رفت . افزایش سرمایه 400% از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده واس خدابنده زنجانش . بعدا باید واس ماکوشم بیاد البته فعلا فرصت داره

پیشنهاد.jpg
اگه به زفکا یه EPS معادل 13000 برای 1.5 سال آینده بدیم با داشتن تورمی حوالی 20 درصد
بعد یه P/E معادل 12 فرض بکنیم تو بدترین حالتش به عدد 156000 ریال میرسیم که با کانالی که الان مجدد اصلی ترین ( سومین و در زمان اصلاح عمیق بازار ) حمایتش از زمان عرضه شدن به بورس بوده ، کانال رو تایید میکنه
و برای 1 سال آینده کف قیمتی کانال روی 159000 ریال با این تخمین برای 1.5 سال بعدش میخونه .به نظر میاد وضعیت کانال هم مطلوب باشه

خریدهای خودمون توی نواحی مشخص شده با فلش سبز رو به بالا که به عنوان حمایت بوده ، ورود اصلی هم روی تراز زرد بوده که یه تگ روش انداختم ، بعد از اصلاح سهم و رسیدن به سقف کانال بوده نه دقیقا پایان اون اصلاح !
میانگین خرید ها هم که الان توی دوتا کارگزاری ای که دارم میبینم ، تقریبا همون حوالی خط زرد رنگه
خطوط حمایتی گذشته رو پاک کردم دیگه میریم واسه آمادگی برای آینده و آشنایی بیشتر با سهم اگه هیجانات خاصی به بازار حاکم نشه . منظور هیجان مثبته

این گذشته
گذشته.png

حالا هدفا رو توی رهاورد مشخص میکنیم .
اهداف.JPG

با هدفای زیر 52000 کاری نداریم . اولین مقاومت ها روی 52000 هستش
مقاومت بعدی روی 57000 الی 58000 هستش و بعد 65000 تا 68000 و با بالاتر از اونم فعلا کاری نداریم . این قیمتا بعدا خاطره میشن
این قیمتا رو روی نمودار خوشگل خودم میندازم

ااز اونجایی که تا الان قشنگ سهم جمع کردن و طی 2 سال آینده پشت سر هم باید اخبار خوب هم بیاد ولی کنترل شده بیرون میدن که از کف کانال خارج نشه ( احتمالا ) ، اون خطوط رو روی نمودار خودم میندازم و این رو داریم :
کانالمون.png

حرکتی که برای این سهم متصور هستم اینه ( کاملا نظر شخصیه و به هیچ وجه پیشنهاد به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و میتونه این مدلی عمل نکنه )
روی کف کانال یکم بازی میکنه چون سهم یخورده خستس ، بعدش درگیر خط میانی کانالش میشه و به سمت 65 و 68 حرکت میکنه ، اگه احساس بکنیم حرکت شارپی اتفاق افتاده و خیلی سریع همونجاها به سقف کانال میرسیم شروع به فروش میکنیم که قیمت پایین بیاد و روی 68 و اون حوالی بازی بکنه بعد که دوباره به کف کانال با اصلاح زمانی نزدیک شد مجدد میخریم
اگه هم که با شیب ملایم حرکت میکرد ، تا زمانی که به سقف کانال نرسیده نمیفروشیم و صبر میکنیم تا به سقف کانال برسه و از یکی دو روز قبلش شروع به فروش میکنیم
از بالا تا پایین این کانال کلا 20 الی 30 درصد میتونه به سهامدارا ضرر و سود برسونه که منصفانه هستش ، دوباره روی قیمت های پایین تر جمع بکنیم

احتمالا بازیگر هم همچین رفتاری توی این کانال داشته باشه و بقیه سهامدارها هم همینکار رو بکنن . اینکه میگم احتمالا به خاطر اینه که فعلا با رفتار بازیگراش آشنا نیستیم سهم کلا 2 3 ساله اومده

اینا همش تصمیماته بنده بر اساس تحلیل شخصیمه که سهم بازی بکنه ومتناسب با رشد سودش ، افزایش قیمت داشته باشه . امروز هم در نهایت سهم با 700 تومن اردر خرید بسته شد ، حجم معاملات 3 برابر میانگین حجم ماه و 1.7 حجم مبنا بوده . بازیگر سهم ، قیمت رو روی سقف نگهداشت . تکنیکالی روی کفه ، بنیادیشم میخونه و خلاصه به این دلیله که دیگه اهداف صعودی رو مشخص کردم . البته همچنان طبق آخرین صحبت هایی که در باره زفکا هستم اگه اتفاق خاصی بیوفته که سهم رو روبه پایین فشار بده اون دوتا خط سبز که روی 30 و خورده ای و 20 و خورده ای بودش آخرین قیمتی که سهم میتونه به خودش ببینه . در صورتی که به اون قیمت ها میرسه که دلار به زیر 15 تومن افت بکنه و یا جنگ احتمالی بین ایران و کشورهای عربی شکل بگیره . احتمال هر جفتش هم وجود داره

این صحبت ها به هیچ وجه توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست و صرفا تحلیل و نظرات شخصی خودم هستش و ممکنه کاااملا اشتباه باشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در مورد شکر ( کوکائین شیرین ) باید بگم که
الان قیمت هر تن شکر وارداتی با هزینه های جانبیش ، بدون عوارض و گمرکی در مبدا حدودا 400 دلار در میاد . یعنی هر کیلوگرم شکر سفید با دلار 23 تومنی معادل 9200 تومن در میاد ، البته به این باید عوارض و گمرک و هزینه حمل هم اضافه بشه

قهکمت میانگین امسال روی 4700 تومن فروخته !
قیمت خرده فروشی بازار تو بسته های 500 الی 900 گرمی روی کیلویی 5800 تومن الی 7000 تومن هستش که برند به برند و بسته به شرکت های توزیع کننده غذایی این نرخ متفاوته
که اینجا نشون میده شرکت قند همدان به راحتی میتونه به عنوان تامین کننده شرکت های پخش مواد غذایی فعالیت داشته باشه ، چه برسه ارتباط با تولید کننده هایی که نیاز به شکر دارن

با این وجود سود مناسبی از عملیات شرکت ، ساخته میشه که هم از نظر رقابتی با قیمت جهانی که در حال حاضر به خاطر کرونا پایینه ، میتونه به راحتی رقابت بکنه و همینطور با رقبای تولید کننده داخلی که با قیمت های بالا 6 هزار تومن میفروشن !!!! و جالبه که اونا بعضا زیان ساز هم هستن !!! تازه با اون قیمت ها ....
تفاوت شرکت با مدیریت خوب اینجا مشخص میشه که حتی توی بحرانی ترین شرایط بازار جهانی شکر به خاطر کرونا که قیمت های جهانی رو پایین کشیده ، همچنان توانایی رقابت به شکل جدی داره ...
قیمت شکر جهانی اگه پایین بیاد ، واردات بی رویه شروع میشه و بازار تولیدکننده های داخلی خراب میشه و موجب زیان ساز شدن بعضی از شرکت ها میشه
حالا شما فرض کن قیمت جهانی از 9200 پایین تر بیاد اونایی که با نرخ 6 هزار تومن میفروشن چه بلایی سرشون میاد ....

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام نظرتون چیه فردا ورود کنم به حکشتی و خگستر بنظرتون بخرم یا بازم صبر کنم واسه خریدش

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نمای دور زفکا رو هم بزارم یادم رفت :D
این صحبت ها به هیچ وجه توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست و صرفا تحلیل و نظرات شخصی خودم هستش و ممکنه کاااملا اشتباه باشه

3d3df09332a65998159cc6b24be2bccf_2614b52fded1fcbdb6d91fc41cbfd2ae0a88a3ec.png

اون کانالی که به نظرم معتبره اینه . حتی جا داشت که تا 35000 هم پایین تر بیاد و همچنان تو کانال باشه !
یه چیزی در مورد حمایت و مقاومت بگم ، وقتی یه خط حمایتی یا مقاومتی میکشیم ، اینو یادتون باشه خط معنی نداره و باید ناحیه در نظر بگیریم . بعضیا جاها یه قیمت رو مشخص میکنن و میگن باید حمایت بشه اگه حمایت نشه از دست رفته که اشتباهه
تا چندتا کندل بسته به شرایط و سهم میتونه همچنان درگیر حمایت بشه
پس این رو یادتون نره تو معاملاتتون اگه کوتاه مدتی هم کار میکنید که من توصیه نمیکنم ، وقتی خط روند از دست رفت ، سریعا حد ضرر رو فعال نکنید دنبال یه سری نشونه برای برگشت بگردید که اگه نداشت بفروشید . اگه میخواید خرید بکنید منتظر پولبک باشید که اگه خط روند شکسته شد ، احتمال یک بار ، دوبار یا 3 بار برگشت به خط روند رو بدید

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازم میگم کوتاه مدت تو بورس اشتباهه به خصوص بورس ایران ، چون شما سهم میخری نه نماد و شرکت اهمیت داره . تو بازارهای دیگه میشه کوتاه مدتی کار بکنی حتی در حد چند دقیقه . از طرفی ما اینجا چیزی به اسم صف فروش داریم و ممکنه حتی با فعال شدن حد ضرر نتونید بفروشید و مثلا حد ضرر 15 درصد رد بشه و میزان ضرر شما به 25 یا 30 درصد برسه که اونجا ها ممکنه سهم یه شوک مثبت هرچند کم بهش وارد بشه و به اشتباه بیوفتید

اگه به معاملات روزانه یا هفتگی علاقه دارید به نظرم سمت بازارای دیگه برید که هم عمق زیادی دارن هم تکنیکال پذیر تر هستن

بالا