FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
سلام دوست عزیزاز خوبیهای بورس ایران :
دولت سرمایهتون رو یه شبه ازتون نمیگیره، چون ممکنه کشور به هم بریزه، به همین خاطر کمکم سرمایهتون رو جلوی چشمتون آب میکنن، و همینکه اعتراض شروع شد بازار رو دستوری دو روز سبز میکنن، بعدش مجددا شروع به تامین کسری بودجه از جیب و سرمایههای مردم شروع میشه ...
کلیدواژهای هم ماههاست توسط مالهکشهاشون تکرار میشه اینه: مردم بدون اینکه ابتدا چندین سال آموزش ببینن و دانش کافی داشته باشن وارد این بازار شدن، پس حقشونه که سرمایهشون رو از دست بدن!
ولی اینکه تورم افسارگسیخته و تشویق و توصیه مردم توسط مسئولین رده بالای کشور برای ورود به بورس باعث شد مردم از سر ناچاری به این سمت هل داده بشن رو کسی اشاره نمیکنه!
اگر هم کسی اینجا اعتراضی بکنه از نگاه مالهورزان آدمهای بیسواد و حسودی هستن!
پن: بنده چندین ماه هست که از این باتلاق خارج شدم، و اون سرمایه رو تبدیل به چند ارز دیجیتال کردم. توی دو ماه علاوه بر اینکه ضرر بورسی جبران شد، بیش از ۲۰۰درصد سود داد، و با تجربهای که از بورس کشور عزیزم داشتم، سود و سرمایه اولیه رو از اون بازار هم خارج کردم، و فقط حدود ۳۰درصد از سودم رو فعلا اونجا نگه داشتم ...
پن: یک ماه اخیر چندین مورد از ارزهای دیجیتال رشد شارپی عجیبی داشتن یا به قولی حسابی بامپ شدن، واسه همین احتمال ریزش و اصلاح زیاده، بنابراین به هیچوجه توی این روزها توصیه به ورود به این بازار نمیشه ...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
مدت ها گفتم بخرید گفتند حالت خوب نیست
گفتم دیگه وقت خرید نیست گفتند فکر کردی خیلی بلدی
گفتم دیدگاهتون نسبت به بورس تغییر بدید گفتند بورس اون چیزی که شما میگید نیست
و . . .
برای انتقاد کردن هم فکر نمیکنم چیزی از بقیه کم داشته باشم ولی یاد گرفتم به اندازه ای که میخواهم انتقاد کنم
تلاش کنم تا راه جدیدی ، کسب و کار جدیدی و . . . بدست بیارم
خدا رو شکر هیچ وقت هم پشیمون نشدم
دوباره مسئله ای به ذهنم رسید گفتم خدمت دوستان عرض کنم شاید کمکی کند
شاید هم اشتباه میکنم