• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
از خوبی‌های بورس ایران :
دولت سرمایه‌تون رو یه شبه ازتون نمیگیره، چون ممکنه کشور به هم بریزه، به همین خاطر کم‌کم سرمایه‌تون رو جلوی چشمتون آب میکنن، و همینکه اعتراض شروع شد بازار رو دستوری دو روز سبز میکنن، بعدش مجددا شروع به تامین کسری بودجه از جیب و سرمایه‌های مردم شروع میشه ...

کلیدواژه‌ای هم ماه‌هاست توسط ماله‌کش‌هاشون تکرار میشه اینه: مردم بدون اینکه ابتدا چندین سال آموزش ببینن و دانش کافی داشته باشن وارد این بازار شدن، پس حقشونه که سرمایه‌شون رو از دست بدن!

ولی اینکه تورم افسارگسیخته و تشویق و توصیه مردم توسط مسئولین رده‌ بالای کشور برای ورود به بورس باعث شد مردم از سر ناچاری به این سمت هل داده بشن رو کسی اشاره نمیکنه!

اگر هم کسی اینجا اعتراضی بکنه از نگاه ماله‌ورزان آدم‌های بی‌سواد و حسودی هستن!

پ‌ن: بنده چندین ماه هست که از این باتلاق خارج شدم، و اون سرمایه رو تبدیل به چند ارز دیجیتال کردم. توی دو ماه علاوه بر اینکه ضرر بورسی جبران شد، بیش از ۲۰۰درصد سود داد، و با تجربه‌ای که از بورس کشور عزیزم داشتم، سود و سرمایه اولیه رو از اون بازار هم خارج کردم، و فقط حدود ۳۰درصد از سودم رو فعلا اونجا نگه داشتم ...

پ‌ن: یک ماه اخیر چندین مورد از ارزهای دیجیتال رشد شارپی عجیبی داشتن یا به قولی حسابی بامپ شدن، واسه همین احتمال ریزش و اصلاح زیاده، بنابراین به هیچوجه توی این روزها توصیه به ورود به این بازار نمیشه ...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
سلام دوست عزیز
مدت ها گفتم بخرید گفتند حالت خوب نیست
گفتم دیگه وقت خرید نیست گفتند فکر کردی خیلی بلدی
گفتم دیدگاهتون نسبت به بورس تغییر بدید گفتند بورس اون چیزی که شما میگید نیست
و . . .

برای انتقاد کردن هم فکر نمیکنم چیزی از بقیه کم داشته باشم ولی یاد گرفتم به اندازه ای که میخواهم انتقاد کنم
تلاش کنم تا راه جدیدی ، کسب و کار جدیدی و . . . بدست بیارم
خدا رو شکر هیچ وقت هم پشیمون نشدم

دوباره مسئله ای به ذهنم رسید گفتم خدمت دوستان عرض کنم شاید کمکی کند
شاید هم اشتباه میکنم

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
محدودیت دامنه نوسان در بورس ۱ ماهه است

دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران:
زمان محدود سازی دامنه نوسان سهام در بورس بین منفی ۲ درصد و مثبت ۶ درصد یک ماهه است.
دولت باید تصمیماتی در جهت ثبات کلی اقتصاد بگیرد تا ثبات را به بازار سرمایه هم باز گرداند./تسنیم

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من میخوام از مشورت کسی که در بورس فعاله و بر اساس تحلیل، داده ها و اطلاعات، خرید-فروش انجام میده استفاده کنم و بر اساس پیشنهادهایی که به من میده سهام بخرم و بفروشم.
دستمزد و هزینه این مشورت از سود حاصل از سهام خریده شده پرداخت خواهد شد.
البته میزان پولی که میخوام در بورس سرمایه گذاری کنم، خیلی زیاد نیست.

اگر کسی هست لطفا پیام خصوصی بفرستد.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
من میخوام از مشورت کسی که در بورس فعاله و بر اساس تحلیل، داده ها و اطلاعات، خرید-فروش انجام میده استفاده کنم و بر اساس پیشنهادهایی که به من میده سهام بخرم و بفروشم.

شما میتونید از خدمات شرکتهای سبد گردانی دارای مجوز و یا صندوقهای سرمایه گذاری مشترک در سهام استفاده کنید :

Last edited:

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
شما میتونید از خدمات شرکتهای سبد گردانی دارای مجوز و یا صندوقهای سرمایه گذاری مشترک در سهام استفاده کنید :
1[/URL]
ممنون. خودم با اینها آشنا هستم. میخوام با یه شخص کار کنم.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

سلام
نکته ای خدمت شما عرض کنم

شخصی که دانش و تخصص کافی برای سوداوری در بازار سرمایه را داشته باشد هیچ گاه خودش درگیر سیگنال فروشی و مشاوره و . . . نمیکند
همین اندازه که بخواهد زمان برای توجیح طرف مقابل بکنه یا داخل دادگاه و پاسگاه دنبال رضایت باشه صرف گسترش اندک سرمایه خود میکند

و اگر طرف تخصص کافی نداشته باشه تکلیف خودش و سرمایه شما کاملا مشخص است

بهترین گزینه همان شرکت هاو صندوق های سرمایه گداری معتبر است

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
سلام
نکته ای خدمت شما عرض کنم

شخصی که دانش و تخصص کافی برای سوداوری در بازار سرمایه را داشته باشد هیچ گاه خودش درگیر سیگنال فروشی و مشاوره و . . . نمیکند
همین اندازه که بخواهد زمان برای توجیح طرف مقابل بکنه یا داخل دادگاه و پاسگاه دنبال رضایت باشه صرف گسترش اندک سرمایه خود میکند

و اگر طرف تخصص کافی نداشته باشه تکلیف خودش و سرمایه شما کاملا مشخص است

بهترین گزینه همان شرکت هاو صندوق های سرمایه گداری معتبر است
چرا موضوع را به بیراهه میبری؟! دادگاه و پاسگاه برای چی؟! من فعلا چیزی درباره روش کارم با اون شخص فرضی نگفتم، پس بهتره بی دلیل قضاوت نکنی!

من نمیخوام با صندوقها کار کنم، بدنبال یه شخص حقیقی هستم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832]سیاوش وکیلی مدیر روابط عمومی سازمان بورس:

پیرو ابهامی که در خصوص زمان بندی دامنه نوسان نامتقارن ایجاد شد به اطلاع رساند این تغییر تا اطلاع ثانوی برقرار است، اما شرایط بازار مرتبا توسط همکارانم در سازمان رصد می شود. طبیعتا هر گاه شرایط تغییر کند تصمیمات مقتضی اخذ می شود.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چرا موضوع را به بیراهه میبری؟! دادگاه و پاسگاه برای چی؟! من فعلا چیزی درباره روش کارم با اون شخص فرضی نگفتم، پس بهتره بی دلیل قضاوت نکنی!

من نمیخوام با صندوقها کار کنم، بدنبال یه شخص حقیقی هستم.

نه عزیز دل
لطفا به دل نگیرید ;)
منظور دوستان اینه " کسی که واقعا کارش درست باشه و بتونه معاملات یا سرمایه گذاری های درست انجام بده، هیچوقت خودش رو درگیر سبدگردانی نمیکنه "
درست هم میگن
کسی که درست عمل کرده باشه و به سطح خوبی رسیده باشه که واقعا صلاحیت داشته باشه ، زمان صرف شده و حتی اگه با سرمایه کمی هم شروع کرده باشه ، دیگه رقم چشم گیری شده
اونی که مثلا 30 میلیارد ارزش سرمایشه ، سالی 40% یا 41% سود بکنه ، در حقیقت اون 1% ، معادل 300 میلیون در سال یا به عبارتی ماهی 25 میلیون میشه
درنتیجه فقط با داشتن تمرکز بیشتر و خرید و فروش های بهینه تر اگه 1% هم به نفعش باشه ، 300 میلیون بیشتر توی جیبش میاد
تازه 30 میلیاردهم یک مثال بود ( منظورم سبد 1 میلیون دلاریه ) و خیلیا هستن با سرمایه های خیلی بیشتر که تازه ادعایی هم ندارن و چندین ساله یه گوشه بازار واسه خودشون مشغول هستن
پس اونی که قبول میکنه به شما فقط بگه اینو بخر و اونو بفروش و پاسخ بعضی از سوال های شما رو بده ، ممکنه تمرکزش از معاملات خودش برداشته بشه و یدونه 1% ای از سودش کمتر بشه
اینا مثاله فقط برای اینکه بدونید " هرکسی که حاضر بشه برای دستمزد ، پیشنهاد خرید و فروش بده ، قطعا خودش موفق نیست و شخص بازنده هم نمیتونه به شما سود برسونه "
و شما با عمل به خریدو فروش های شخص دیگه ای ، قطعا متضرر میشید

تنها گزینه هم صندوق ها یا سبد گردان های با مجوز هستن

بازم میگم ، کسی که کارش درست باشه ، در ریسکی ترین حالت سرمایه اطرافیان خودش رو با بهره 30% میگیره ( اونم مبلغ کمی مثلا 10% یا 20% کل سرمایه خودش رو ) و به اونا سود ثابت میده و دردسر الکی حتی 1 ساعت مکالمه در ماه روهم قبول نمیکنه

اگه هم در حد سیگنال و توصیه به خرید میخواید بدونید و بعدا خودتون هم تحقیق بکنید ، کانال و پیج و گروه رایگان یا پولی زیاده که به هیچ وجه هیچکدوم از اونا رو توصیه نمیکنم

مدعیان حرفه ای بودن که خودشون عملکرد درستی ندارن و به راحتی اعتماد بقیه رو جلب و با سرمایشون بازی میکنن ، به شدت زیان هستن

باز هم تصمیم باخودتونه ، ولی حقیقت همینه:)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مهمترین خرید و فروش سهامداران عمده طی آخرین روز معاملاتی

✅ روز سه شنبه سازمان اقتصادی کوثر در جبهه فروشنده بود و 5 میلیون سهم در #زکوثر و 25.5 میلیون سهم در #بزاگرس را به فروش رساند.

✅ شستا در هفته گذشته حدود 23 میلیون سهم #سیتا را خریداری کرد.

✅ شرکت صتایع شیر ایران طی روز معاملاتی گذشته 9 میلیون سهم #غفارس را فروخت و در مقابل خریدار 4 میلیون سهمی #غشاذر بود.

✅ گروه مالی ملت در روزهای دوشنبه و سه شنبه 3 میلیون سهم #تملت را خریداری کرد.

✅ صندوق سرمایه گذاری مشترک آتیه نوین که هفته گذشته خریدار #تنوین بود، طی آخرین روز معاملاتی سرانه خریدش را بالا برد و حدود 6 میلیون سهم از نماد مذکور را خرید.

✅ شرکت توسعه معین ملت در طول هفته گذشته حدود 10 میلیون سهم بیمه #ما را خریداری کرد.

✅ #چکارن فروشنده 22 میلیون سهمی داشت.

✅ شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران 7 میلیون سهم #آوان را فروخت.

✅ صندوق سرمایه گذاری تدبیرگران فردا طی روز سه شنبه 3.5 میلیون سهم #ثامید را خرید و 2 میلیون سهم #وپویا را به فروش رساند.

✅ صندوق بازارگردانی سهم آشنا یکم 10 میلیون سهم دیگر در #خساپا را فروخت.

✅ توسعه سرمایه رفاه فروشنده 8 میلیون سهمی #شکبیر بود.
صندوق سرمایه گذاری صنعت و معدن خریدار 4 میلیون سهمی #ولصنم و 2 میلیون سهمی #شیران بود.

✅ صندوق سرمایه گذاری خلیج فارس طی روز معاملاتی که گذشت 2 میلیون سهم #بوعلی را خرید و در مقابل فروشنده 3 میلیون سهمی #پترول و 1.2 میلیون سهمی #شاروم بود.

✅ صندوق سپهر بازار سرمایه طی هفته قبل خریدار 120 میلیون سهمی #وسپهر بود.

✅ شرکت بازارگانی مبارکه 3 میلیون سهم #ثشاهد را خرید

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
نمی دونم شمام حس میکنید حقوقی داره خالی میکنه
خساپا خودور صد میلیون فروختن تا الان

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
نمی دونم شمام حس میکنید حقوقی داره خالی میکنه
خساپا خودور صد میلیون فروختن تا الان
15 تا سهم تو دیده بانم دارم الان چک کردم فقط #کاما این چیزی که میگی توش اتفاق افتاده
تو بقیه یا فروش حقوقی جزئی بوده یا اگه فروشی بوده از اون طرف بیشتر خرید زده

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
البته اینم بگم تو سهم های خودم همچنان فروشنده زیاده......اونم خیلی زیاد

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
دوستان نظری درباره وسپهر ندارند ؟ قیمت عرضه اولیه داره معامله میشه !

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان نظری درباره وسپهر ندارند ؟ قیمت عرضه اولیه داره معامله میشه !
دو ماه وارد شدم تو منفی یا مثبت شاخص و بازارتو همین محدوده داره نوسان میکنه
کاملا خنثی هستش........... تا بعد ببینم چی میشه فعلا باهاش هستم

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290

*: لطفا فقط اگه کسی هست که میتونه در این زمینه کمک کنه پیام بده و نه کسایی که میخوان راهنمایی و نصیحت کنن که این راه درست نیست!

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
حق تقدم بیمه پارسیان رو دارم خیلی وقت بود پرتفو نگاه نکرده بودم الان دیدم مهلتش تموم شده از سبدبانم حذف شده ولی هنوز توی پرتفو لحظه ایم هست و داره خرید و فروش میشه!الان اینو چجوری باید بفروشم؟

بالا