• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

m_davari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من برنامه هاي خوب براي ريكاوري زياده . اين رو تا حدودي ميپسندم
iCare Data Recovery یک نرم افزار حرفه ای برای بازیابی اطلاعات حذف شده و فرمت شده از هارد درایو ، کارت SD ، کارت حافظه و درایوهای فلش USB می باشد. با استفاده از آن می توانید فایل ها را از پارتیشن های معیوب که به علت های مختلفی مانند حملات ویروسی و سکتورهای بد ، غیر قابل خواندن هستند ، بازیابی کنید.

iCare Data Recovery دارای 4 روش برای بازیابی اطلاعات می باشد :
1- بازیابی پارتیشن های حذف شده.
2- بازیابی فایل های حذف شده از پارتیشن های صدمه دیده یا سکتورهای معیوب و ...
3- جستجو و اسکن فایل های حذف شده و موجودی که می توانند بازیابی شوند.
4- بازیابی فایل ها از هارد درایوها ، درایوهای خارجی ، کارت های SD و فلش درایوهای USB.

iCare Data Recovery می تواند به سادگی فایل ها را از درایوهای فرمت شده و درایوهای raw در موارد حملات ویروسی ، پارتیشن های حذف شده ، کرش نرم افزارها و ... بازیابی کند. بازیابی فرمت هایی مانند عکس ، اسناد متنی ، mp3 ، فایل های outlook ، presentation ها و سازگاری با انواع حافظه ها مانند هارد دیسک ، کارت SD دوربین های دیجیتال ، درایوهای USB ، iPod و ... از امکانات مهم آن می باشد.
iCare Data Recovery موتور قدرتمند بازیابی اطلاعات را با یک رابط کاربری ساده ترکیب کرده و می تواند تمامی فایل ها و عکس هایی که توسط نرم افزارهای مشابه دیگر شناسایی نمی شوند را بازیابی کند. پیش نمایش سریع فایل های جستجو شده از امکانات دیگر این نرم افزار می باشد.

سایر امکانات نرم افزار iCare Data Recovery :
- بازیابی اطلاعات از پارتیشن ها ، کارت های حافظه ، کارت های SD فرمت شده و ...
- جستجوی پارتیشن هایی که MBR معیوب دارند و USB هایی که شناسایی نمی شوند.
- بازیابی اطلاعات از پارتیشن های حذف شده.
- بازیابی اطلاعاتی که از طریق Shift+Delete پاک شده اند.
- بازیابی اطلاعات از دیسک های داینامیک.
دريافت
درود بر شما دوست عزیز و متشکر از پاسخگویی و وقتی که صرف هموطنانت می کنی،
من نرم افزاری را که معرفی کردید را دانلود کردم ولی متاسفانه در help نرم افزار صحبتی از پارتیشنهای لینوکسی نشده و ظاهرا از این فرمتها پشتیبانی نمی کنه، ضمنا من نرم افزارهای GetDataBack و Recuva و همچنین Active@ Partition Recovery را نیز امتحان کردم و جالب اینکه تمام سه نرم افزار ذکر شده در حین کار هنگ و کرش می کند و موفق به اتمام کار نمیشود، ظاهرا حال سکتورهای این هارد کمی وخیم است

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود بر شما دوست عزیز و متشکر از پاسخگویی و وقتی که صرف هموطنانت می کنی،
من نرم افزاری را که معرفی کردید را دانلود کردم ولی متاسفانه در help نرم افزار صحبتی از پارتیشنهای لینوکسی نشده و ظاهرا از این فرمتها پشتیبانی نمی کنه، ضمنا من نرم افزارهای GetDataBack و Recuva و همچنین Active@ Partition Recovery را نیز امتحان کردم و جالب اینکه تمام سه نرم افزار ذکر شده در حین کار هنگ و کرش می کند و موفق به اتمام کار نمیشود، ظاهرا حال سکتورهای این هارد کمی وخیم است

دوست عزيز فايل سيستم پارتشين شما چي هست .

m_davari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا که هارد خام هستش و هیچ پارتیشنی ندارد ولی فکر کنم قبلا پارتیشن با فرمت ex2 بوده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

golzar84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام من یک هارد 1.5 ترا اینترنال سی گیت دارم که چند روز پیش هنگ کرد و بعد از ری استارت دیگه دیتکت نشد و تق تق هم می کنه به نظرتون مشکل چی می تونه باشه آیا اطلاعات قابل بازیابی هست با تشکر.

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
عزیز هنوز بنده نتونستم موفق به اجرای hdd regenator بشم و چون کسی را پیدا نکردم که سیستمش پورت sata بخوره

امروز متوجه پورت ESata توی لب تاپ شدم و طبق تحقیقی که کردم متوجه شدم که کار برق رسانی را هم انجام میده!

میخواستم ببینم میتونم این کابل را خریداری بکنم و باهاش هارد را به لب تاپ وصل کنم!؟

ممنون میشم جواب بدید عزیز!

m_davari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

درود بر شما
دوست عزیز نرم افزاری را که معرفی کرده بودید را تست کردم که حدود دو ساعتی مشغول بود و پیشرفت صفر درصد داشت و در ریپورت های ذیل نرم افزار نوشته های خطایی شبیه زیر میداد
Error System: Read disk ST31000528ASCC38 at position 1000204885504 failed after 2 attempts. Data error (cyclic redundancy check (23)
ظاهرا یک پارتیشن نصف و نیمه بدون اطلاعات و نصف و نیمه با فرمت ex2 شناخته بود و زمان باقیمانده برای اتمام کار را حدود 2 روز و 20 ساعت زده بود که فکر کردم تلاش بی حاصل است و اسکن را متوقف کردم
چند نکته:
1- نرم افزاری را که معرفی کردید را از چند منبع مختلف دانلود کردم و کرک هیچ کدام کار نمیداد و حالت دمو باز می شد.
2- فایلهایی که من به دنبال بازگردانی آنها هستم فایلهای خیلی خاص با پسوند احتمالا lvf هستند که فایلی است تصویری مخصوص دستگاههای ضبط DVR دوربین مداربسته و در لیست این نرم افزار نبود
3- زمان بازگردانی فایلهای یک هارد 1 ترابایت چقدر است؟
4- امیدوار باشم یا نه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود بر شما
دوست عزیز نرم افزاری را که معرفی کرده بودید را تست کردم که حدود دو ساعتی مشغول بود و پیشرفت صفر درصد داشت و در ریپورت های ذیل نرم افزار نوشته های خطایی شبیه زیر میداد
Error System: Read disk ST31000528ASCC38 at position 1000204885504 failed after 2 attempts. Data error (cyclic redundancy check (23)
ظاهرا یک پارتیشن نصف و نیمه بدون اطلاعات و نصف و نیمه با فرمت ex2 شناخته بود و زمان باقیمانده برای اتمام کار را حدود 2 روز و 20 ساعت زده بود که فکر کردم تلاش بی حاصل است و اسکن را متوقف کردم
چند نکته:
1- نرم افزاری را که معرفی کردید را از چند منبع مختلف دانلود کردم و کرک هیچ کدام کار نمیداد و حالت دمو باز می شد.
2- فایلهایی که من به دنبال بازگردانی آنها هستم فایلهای خیلی خاص با پسوند احتمالا lvf هستند که فایلی است تصویری مخصوص دستگاههای ضبط DVR دوربین مداربسته و در لیست این نرم افزار نبود
3- زمان بازگردانی فایلهای یک هارد 1 ترابایت چقدر است؟
4- امیدوار باشم یا نه؟

متاسفانه درايوتون مشكل خوندن تو بعضي از سكتور ها داره . بهتره اول با hdd regenator مشكل رو برطرف كني بعد با ريكاوري تلاش كني .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام من یک هارد 1.5 ترا اینترنال سی گیت دارم که چند روز پیش هنگ کرد و بعد از ری استارت دیگه دیتکت نشد و تق تق هم می کنه به نظرتون مشکل چی می تونه باشه آیا اطلاعات قابل بازیابی هست با تشکر.

صداي تق تق احتمالا از هد هارد هست و اين هارد ها اگر بخوان درست كنند با جراحي هارد ديسك انجام ميشه و هزينش خيلي بالاست .

linoux.net

Registered User
لایک‌ها
24
یه سوال داشتم
نرم افزاری هست که بتونه "پارتیشن" رو تست کنه ببینه بد سکتور داره یا نه؟ نرم افزار های hdd regenerator یا hdat کل دیسک رو چک می کنن ، من میخوام یه پارتیشن خاص رو چک کنه ، میدونم هاردم بدسکتور داره ولی میخوام بدونم کدوم پارتیشن هاش بدسکتور دارن که دیگه ازشون استفاده نکنم
با تشکر

golzar84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
صداي تق تق احتمالا از هد هارد هست و اين هارد ها اگر بخوان درست كنند با جراحي هارد ديسك انجام ميشه و هزينش خيلي بالاست .

به نظر شما اگه هارد رو نخوام امکان انتقال اطلاعات اون هست یکی از تعمیر کارا گفت باید هم مدل این هارد با همین فریم ورک رو پیدا کنی تا بشه یکارایی براش کرد این اتفاق ناگهانی افتاد زمانی که داشتم انتقال اطلاعات می کردم اگه مشکل هد باشه هیج جوره نمیشه بدون جراحی انتقال اطلاعات کرد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظر شما اگه هارد رو نخوام امکان انتقال اطلاعات اون هست یکی از تعمیر کارا گفت باید هم مدل این هارد با همین فریم ورک رو پیدا کنی تا بشه یکارایی براش کرد این اتفاق ناگهانی افتاد زمانی که داشتم انتقال اطلاعات می کردم اگه مشکل هد باشه هیج جوره نمیشه بدون جراحی انتقال اطلاعات کرد.

هارد ديگه هم بخواد استفاده بشه همون جراحي ميشه . كه حدود 1 تومن هزينشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یه سوال داشتم
نرم افزاری هست که بتونه "پارتیشن" رو تست کنه ببینه بد سکتور داره یا نه؟ نرم افزار های hdd regenerator یا hdat کل دیسک رو چک می کنن ، من میخوام یه پارتیشن خاص رو چک کنه ، میدونم هاردم بدسکتور داره ولی میخوام بدونم کدوم پارتیشن هاش بدسکتور دارن که دیگه ازشون استفاده نکنم
با تشکر

برنامه هاي norton disc utility همون ndd

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان من یه مشکلی برای هارد اسکترنال سی گیت فلک 1 ترابایتم افتاده

اونم اینه که وقتی می زنمش به کامپیوتر یه مقداری طول می کشه که کامپیوتر بشناستش بعد که هندل خورد روشن می شه می ریم توش اطلاعات رو که بخواییم برداریم ییهو ناپدید می شه می ره برای خودش

تو دیسک منیجر نشون می ده که هست اما تو عمل هیچی به هیچی . یه جورای غیر قابل استفاده می شه

حالا چه بخواییم کپی کنیم چه بخوایم پیست کنیم چه بخوای دید بزنیم توش ...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به هر کامپیوتری که میزنی این عکس العمل رو داره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان من یه مشکلی برای هارد اسکترنال سی گیت فلک 1 ترابایتم افتاده

اونم اینه که وقتی می زنمش به کامپیوتر یه مقداری طول می کشه که کامپیوتر بشناستش بعد که هندل خورد روشن می شه می ریم توش اطلاعات رو که بخواییم برداریم ییهو ناپدید می شه می ره برای خودش

تو دیسک منیجر نشون می ده که هست اما تو عمل هیچی به هیچی . یه جورای غیر قابل استفاده می شه

حالا چه بخواییم کپی کنیم چه بخوایم پیست کنیم چه بخوای دید بزنیم توش ...

اول كابلش رو با يك كابل سالم هارد ديگه تست كن .البته ويروس يابي سيستم هم در نظر داشته باشيد .

meysam6541

Registered User
لایک‌ها
152
وضعیت این هارد چطوره؟
و یه نکته اینکه هارد مورد نظر ADATA SH14 هست و تو HD Tune همون رو میزنه اما تو تست برنامه sentinel زده سامسونگ قضیه چیه دوستان
مشاهده پیوست 504356Untitlfed.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به اين دليل هست كه از هارد سامسونگ استفاده كرده adata
لطفا از tab
overview بگذاريد نه temp

بالا