AMD.POWER
مدیر بازنشسته
دوست من اول حتما كابل ساتا رو عوض كن دوباره شات overview رو بگير .
عزیز این هارد ما از روزی که خریداری شده تا الان روی میز کامپیوتر بوده نه ضربه ای خورده نه چیزی!الان که اسکن کردم میگه 422 تا بد سکتور داره!
سرعت انقالش هم شدید پایین هست در حد پنج مگابایت!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید راهی هست که یکم وضعیتش را بهبود ببخشم
مشاهده پیوست 494965
مشاهده پیوست 494966
اطلاعات روش داري ؟
يكبار بايد low level format بايد بشه . البته راه پائيني موثرتره http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLFsetup.4.40.exe
هاردت اگر اكسترنال نبود ميشد با hdd regenator رديفش كرد . نشد راه آخر انباكس كردنش و حل مشكلش با hdd regenator هست .
دوست من اول حتما كابل ساتا رو عوض كن دوباره شات overview رو بگير .
رفیق سیستم من لپ تاپه چطور میتونم کابل ساتاشو عوض کنم؟
مدلش هم SONY VGN-CR35G هست.
ممنون
ممنون عزیز
متاسفانه تمام اطلاعاتم روش هست و فقط چهار گیگ ازاد داره!
یه سوالی چند درصد احتمالش هست با روش اول درست بشه!؟
و اینکه میشه در مورد روش دوم توضیح بدید که چیکار باید بکنم؟ خودم میتونم انباکس کنم و انجام بدم؟!
با تشکر
مشاهده پیوست 495167
وسترن دیجیتال پاسپورتی 1TB
اگه لطف کنید بفرمایید بهترین کاری که الان میتونم بکنم چی هست عالی میشه؟؟
باز كردنش كار سختي نيست . پين و خار هست كه بايد با پيچ گوشتي باريك يواش بازش كني . وصل كني به سيستم با ساتا و با برنامه hdd regenator بگذاري بدسكتور ها رو repair كنه . اگه اون برنامه هم نتونست كاري از پيش ببره بگو معرفيت ميكنم به يكي از حرفه اي هاي تعمير هارد
اين هارد رو ببريد پيش علي آقا . ببينيد چي پيشنهاد ميكنهدرود بر استارتر محترم
بنده با کمک شما مشکل ریکاوری از یکی از هارد هام رو حل کردم لازم دونستم ازتون تشکر کنم
یک مشکل دیگه دارم اگه بزرگواری کنید و کمکم کنید
یه هارد وسترن دیجیتال پاسپورتی 1TB برای یکی از دوستان هست بازش کردم از این سری جدیدها که بردش یکسره است و تبدیل نداره این هارد رو سیستم نمیشناسه روشن میشه ولی درایو رو باز نمیکنه یعنی نمیشناسه که باز کنه فکر میکنید مشکل از کجاست و برای حل مشکل چیکار باید کرد ؟ اطلاعات توش خیلی خیلی مهمه و در عین حال نمیخواد زیاد هزینه بشه
سلام دلاور، یه هارد وسترن دیجیتال هست وقتی وصلش میکنی به سیستم و اون گوشه بقل یاعت یه بالون باز میشه که یه فیل wd oem یه همچبن چیزی نمیتونه نصب کنخ ، از تو سایتشم درایوز این فیلشو گرفتیم دستی بهش معرفی کزدیم بازم کازی نکرد.بتظرت باید چی بشه ؟
باز كردنش كار سختي نيست . پين و خار هست كه بايد با پيچ گوشتي باريك يواش بازش كني . وصل كني به سيستم با ساتا و با برنامه hdd regenator بگذاري بدسكتور ها رو repair كنه . اگه اون برنامه هم نتونست كاري از پيش ببره بگو معرفيت ميكنم به يكي از حرفه اي هاي تعمير هارد
جناب با این کار احتمال پاک شدن اطلاعات هست؟
عزیز حتما باید با کابل ساتا وصل کنم به سیستم؟با یو اس بی نمیشه؟
میشه لطف کنید یکم راهنمایی کنید دقیقا چیکار باید بکنم چون درست سر در نمیارم!(تبدیل ساتا به یو اس بی نیست؟)
خوب HDD REGENATOR رو بگير . با سيدي بوتش بالا بيا و يك بدسكتور رو برطرف ميكنه .