• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
عزیز این هارد ما از روزی که خریداری شده تا الان روی میز کامپیوتر بوده نه ضربه ای خورده نه چیزی!الان که اسکن کردم میگه 422 تا بد سکتور داره!
سرعت انقالش هم شدید پایین هست در حد پنج مگابایت!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید راهی هست که یکم وضعیتش را بهبود ببخشم

11.png
22.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
عزیز این هارد ما از روزی که خریداری شده تا الان روی میز کامپیوتر بوده نه ضربه ای خورده نه چیزی!الان که اسکن کردم میگه 422 تا بد سکتور داره!
سرعت انقالش هم شدید پایین هست در حد پنج مگابایت!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید راهی هست که یکم وضعیتش را بهبود ببخشم

مشاهده پیوست 494965
مشاهده پیوست 494966

اطلاعات روش داري ؟
يكبار بايد low level format بايد بشه . البته راه پائيني موثرتره http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLFsetup.4.40.exe
هاردت اگر اكسترنال نبود ميشد با hdd regenator رديفش كرد . نشد راه آخر انباكس كردنش و حل مشكلش با hdd regenator هست .

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
اطلاعات روش داري ؟
يكبار بايد low level format بايد بشه . البته راه پائيني موثرتره http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLFsetup.4.40.exe
هاردت اگر اكسترنال نبود ميشد با hdd regenator رديفش كرد . نشد راه آخر انباكس كردنش و حل مشكلش با hdd regenator هست .

ممنون عزیز

متاسفانه تمام اطلاعاتم روش هست و فقط چهار گیگ ازاد داره!

یه سوالی چند درصد احتمالش هست با روش اول درست بشه!؟

و اینکه میشه در مورد روش دوم توضیح بدید که چیکار باید بکنم؟ خودم میتونم انباکس کنم و انجام بدم؟!

با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون عزیز

متاسفانه تمام اطلاعاتم روش هست و فقط چهار گیگ ازاد داره!

یه سوالی چند درصد احتمالش هست با روش اول درست بشه!؟

و اینکه میشه در مورد روش دوم توضیح بدید که چیکار باید بکنم؟ خودم میتونم انباکس کنم و انجام بدم؟!

با تشکر

مدل دقيق هارد اكسترنالت چيه ؟ پاسپورتي يا mybook ?
اين نكته رو فقط بگم وضعيت هاردت به شدت ناجوره . وضعيت و تعداد بدسكتورش بالاست و هر لحظه ممكنه كل ديتا ها از بين بره .

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
مدل دقيق هارد اكسترنالت چيه ؟ پاسپورتي يا mybook ?
اين نكته رو فقط بگم وضعيت هاردت به شدت ناجوره . وضعيت و تعداد بدسكتورش بالاست و هر لحظه ممكنه كل ديتا ها از بين بره .

Main-Medium4791.jpg

وسترن دیجیتال پاسپورتی 1TB

اگه لطف کنید بفرمایید بهترین کاری که الان میتونم بکنم چی هست عالی میشه؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشاهده پیوست 495167

وسترن دیجیتال پاسپورتی 1TB

اگه لطف کنید بفرمایید بهترین کاری که الان میتونم بکنم چی هست عالی میشه؟؟

باز كردنش كار سختي نيست . پين و خار هست كه بايد با پيچ گوشتي باريك يواش بازش كني . وصل كني به سيستم با ساتا و با برنامه hdd regenator بگذاري بدسكتور ها رو repair كنه . اگه اون برنامه هم نتونست كاري از پيش ببره بگو معرفيت ميكنم به يكي از حرفه اي هاي تعمير هارد

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
سلام دلاور، یه هارد وسترن دیجیتال هست وقتی وصلش میکنی به سیستم و اون گوشه بقل یاعت یه بالون باز میشه که یه فیل wd oem یه همچبن چیزی نمیتونه نصب کنخ ، از تو سایتشم درایوز این فیلشو گرفتیم دستی بهش معرفی کزدیم بازم کازی نکرد.بتظرت باید چی بشه ؟

old wolf

Registered User
لایک‌ها
9
باز كردنش كار سختي نيست . پين و خار هست كه بايد با پيچ گوشتي باريك يواش بازش كني . وصل كني به سيستم با ساتا و با برنامه hdd regenator بگذاري بدسكتور ها رو repair كنه . اگه اون برنامه هم نتونست كاري از پيش ببره بگو معرفيت ميكنم به يكي از حرفه اي هاي تعمير هارد

درود بر استارتر محترم
بنده با کمک شما مشکل ریکاوری از یکی از هارد هام رو حل کردم لازم دونستم ازتون تشکر کنم
یک مشکل دیگه دارم اگه بزرگواری کنید و کمکم کنید
یه هارد وسترن دیجیتال پاسپورتی 1TB برای یکی از دوستان هست بازش کردم از این سری جدیدها که بردش یکسره است و تبدیل نداره این هارد رو سیستم نمیشناسه روشن میشه ولی درایو رو باز نمیکنه یعنی نمیشناسه که باز کنه فکر میکنید مشکل از کجاست و برای حل مشکل چیکار باید کرد ؟ اطلاعات توش خیلی خیلی مهمه و در عین حال نمیخواد زیاد هزینه بشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود بر استارتر محترم
بنده با کمک شما مشکل ریکاوری از یکی از هارد هام رو حل کردم لازم دونستم ازتون تشکر کنم
یک مشکل دیگه دارم اگه بزرگواری کنید و کمکم کنید
یه هارد وسترن دیجیتال پاسپورتی 1TB برای یکی از دوستان هست بازش کردم از این سری جدیدها که بردش یکسره است و تبدیل نداره این هارد رو سیستم نمیشناسه روشن میشه ولی درایو رو باز نمیکنه یعنی نمیشناسه که باز کنه فکر میکنید مشکل از کجاست و برای حل مشکل چیکار باید کرد ؟ اطلاعات توش خیلی خیلی مهمه و در عین حال نمیخواد زیاد هزینه بشه
اين هارد رو ببريد پيش علي آقا . ببينيد چي پيشنهاد ميكنه
نمایش مشخصات: alialcapone - PersianTools Forums

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دلاور، یه هارد وسترن دیجیتال هست وقتی وصلش میکنی به سیستم و اون گوشه بقل یاعت یه بالون باز میشه که یه فیل wd oem یه همچبن چیزی نمیتونه نصب کنخ ، از تو سایتشم درایوز این فیلشو گرفتیم دستی بهش معرفی کزدیم بازم کازی نکرد.بتظرت باید چی بشه ؟

يك شايت از device manager در حالي كه وصل كردي بگير .

Notrika

Registered User
لایک‌ها
145

جناب با این کار احتمال پاک شدن اطلاعات هست؟

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88

عزیز حتما باید با کابل ساتا وصل کنم به سیستم؟با یو اس بی نمیشه؟
میشه لطف کنید یکم راهنمایی کنید دقیقا چیکار باید بکنم چون درست سر در نمیارم!(تبدیل ساتا به یو اس بی نیست؟)

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
عزیز حتما باید با کابل ساتا وصل کنم به سیستم؟با یو اس بی نمیشه؟
میشه لطف کنید یکم راهنمایی کنید دقیقا چیکار باید بکنم چون درست سر در نمیارم!(تبدیل ساتا به یو اس بی نیست؟)

hdd regenator با usb سازگاري نداره كاملا حتما بايد با ساتا وصل بشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mosa39

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب HDD REGENATOR رو بگير . با سيدي بوتش بالا بيا و يك بدسكتور رو برطرف ميكنه .

برنامه HDD REGENERATOR رو از سایتای ایرانی که کرکش کردن دانلود کردم اما ورژن جدیدشو پیدا نکردم و کار نکرد.
آخرین نسخشو از سایت خودش دانلود کردم اما محدوده و اکثر امکاناتش غیر فعاله.
شما این برنامه رو دارید؟ اگه دارید امکانش هست لینک دانلودش رو برام بفرستید؟
با تشکر.

بالا