• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

parmidaa

Registered User
لایک‌ها
1
به روي چشم امشب واستون عكس مي زارم مرسي

سلام ببخشيد دير شد سرم شلوغ بود نتونستم به هارد برسم
من با نرم افزاري كه گفته بوديد عكس گرفتم بازم همون 1 ترابايت مي شناسه به جاي 2 ترابايت
چي كار كنم - واستون روي عكس اون هارد رو قرمز كردم
يه نظر داشتم امكان داره كه من اين 1 ترابايت رو بزارم ريكاور بشه بعد بقيه اش رو بزارم بدسكتورش رو با نرم افزار hdd بگيره؟مرسي
امكان داره بعد از اينكه ريكاور اوليه تموم شد بعد از گرفتن بدسكتور اون اطلاعات رو تا حدودي برگردوند؟

1.JPG

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
برنامه HDD REGENERATOR رو از سایتای ایرانی که کرکش کردن دانلود کردم اما ورژن جدیدشو پیدا نکردم و کار نکرد.
آخرین نسخشو از سایت خودش دانلود کردم اما محدوده و اکثر امکاناتش غیر فعاله.
شما این برنامه رو دارید؟ اگه دارید امکانش هست لینک دانلودش رو برام بفرستید؟
با تشکر.

توي hiren boot cd 15.2 هست اين برنامه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام ببخشيد دير شد سرم شلوغ بود نتونستم به هارد برسم
من با نرم افزاري كه گفته بوديد عكس گرفتم بازم همون 1 ترابايت مي شناسه به جاي 2 ترابايت
چي كار كنم - واستون روي عكس اون هارد رو قرمز كردم
يه نظر داشتم امكان داره كه من اين 1 ترابايت رو بزارم ريكاور بشه بعد بقيه اش رو بزارم بدسكتورش رو با نرم افزار hdd بگيره؟مرسي
امكان داره بعد از اينكه ريكاور اوليه تموم شد بعد از گرفتن بدسكتور اون اطلاعات رو تا حدودي برگردوند؟

مشاهده پیوست 495952

توي device منيجر دو ترا رو ميشناسه ؟ تو ديوايس منيجر هارد رو با نام چه مدلي شناخته

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
سلام دوستان دوتا هارد دارم 500 و 1ترا

اینا وقتی وصلشون میکنم کلا نمیشناسه
ولی 500 رو قبلا مثلا میذاشتم یکی دو ساعت که وصل بود بعد میشناخت (عین این موتور ماشین که زمستونا میذارن گرم میشه ) الان دیگه اون حالتم نیست
1ترا هم که کلا خوابه
اینا رو من پیچیدم دادم یکی از بچه ها که تعمییر کنه ایشون گفتن تو کار تعمییر نیستن و کارشون برگردوندن اطلاعات هست و برای هر گیگ فلان تومن میگیرن !!!
اینجوری که میگفت قابل تعمییر هست ولی مایه میخواد

به نظرتون این هاردها رو من چیکار کنم ؟

+
اینم اضافه شد ارشیو فیلمم بود خیلی هم دوسش دارم
یه هارد اکسترنال مکستور هست
به برق که میزمنم شروع میکنه به کار میخواد دور بگیره یهو انگار از برق کشیده باشی صداش قطع میشه بعد دوباره از اول شروع میکنه

تورو خدا کمک کنین یا یه کسی رو معرفی کنین این سه تا هار د رو بفرستم تعمیر کنه
http://forum.persiantools.com/t467265.html

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان دوتا هارد دارم 500 و 1ترا

اینا وقتی وصلشون میکنم کلا نمیشناسه
ولی 500 رو قبلا مثلا میذاشتم یکی دو ساعت که وصل بود بعد میشناخت (عین این موتور ماشین که زمستونا میذارن گرم میشه ) الان دیگه اون حالتم نیست
1ترا هم که کلا خوابه
اینا رو من پیچیدم دادم یکی از بچه ها که تعمییر کنه ایشون گفتن تو کار تعمییر نیستن و کارشون برگردوندن اطلاعات هست و برای هر گیگ فلان تومن میگیرن !!!
اینجوری که میگفت قابل تعمییر هست ولی مایه میخواد

به نظرتون این هاردها رو من چیکار کنم ؟

+
اینم اضافه شد ارشیو فیلمم بود خیلی هم دوسش دارم
یه هارد اکسترنال مکستور هست
به برق که میزمنم شروع میکنه به کار میخواد دور بگیره یهو انگار از برق کشیده باشی صداش قطع میشه بعد دوباره از اول شروع میکنه

تورو خدا کمک کنین یا یه کسی رو معرفی کنین این سه تا هار د رو بفرستم تعمیر کنه
http://forum.persiantools.com/t467265.html

احتمال زياد از بردشون هست بايد بردشون رو عوض كنيد .خواستيد به يكي از دوستان معرفيتون ميكنم .

parmidaa

Registered User
لایک‌ها
1
توي device منيجر دو ترا رو ميشناسه ؟ تو ديوايس منيجر هارد رو با نام چه مدلي شناخته
سلام دوست عزیز توی دیوایس منیجر درست شناخته تو رو خدا زود کمک کنید خیلی لنگ این هارد هستم با نرم افزار Active@ Partition Recovery" می خواستم درایو رو برگردونم که ارر داد و نشد یه نرم افزار بگید نصب کنم درستش کنه مرسی
ss.JPG

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوست عزیز توی دیوایس منیجر درست شناخته تو رو خدا زود کمک کنید خیلی لنگ این هارد هستم با نرم افزار Active@ Partition Recovery" می خواستم درایو رو برگردونم که ارر داد و نشد یه نرم افزار بگید نصب کنم درستش کنه مرسی
مشاهده پیوست 496507

يك سيدي لايو لينوكس رو دانلود كن . ببين پارتشين رو ميشناسه .
Download Ubuntu Desktop | Ubuntu
نسخه 32 بيتش رو بگير . نشد معرفيت ميكنم به يكي از تعميركارهاي خوب

mosa39

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توي hiren boot cd 15.2 هست اين برنامه .

رفیق میدونم با سوالای زیادم حسابی خستت کردم.
شرمندتم. این برنامه حجم زیادی داره و برام دانلود کردنش خیلی سخته. چیز سبک تری سراغ نداری؟
واقعا بابت این همه راهنمایی و کمک بی نهایت سپاسگذارم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رفیق میدونم با سوالای زیادم حسابی خستت کردم.
شرمندتم. این برنامه حجم زیادی داره و برام دانلود کردنش خیلی سخته. چیز سبک تری سراغ نداری؟
واقعا بابت این همه راهنمایی و کمک بی نهایت سپاسگذارم.

نسخه 2011 رو از سافت گذر بگير
http://dl.softgozar.com/Files/Software/HDD_Regenerator_2011_Build_08.05.2013_Softgozar.com.exe

parmidaa

Registered User
لایک‌ها
1

parmidaa

Registered User
لایک‌ها
1

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
احتمال زياد از بردشون هست بايد بردشون رو عوض كنيد .خواستيد به يكي از دوستان معرفيتون ميكنم .

ممنون میشم پ.خ بدین آدرسشو و شماره تماس یه سفارشی هم بکنین مارو

parmidaa

Registered User
لایک‌ها
1
بايد رايتش كني . يك فايل ايزو هست . بعد سيستم رو باهاش بوت كن از طريق CD/DVD

دوست عزيز ديدم فايلش ايزو هستش
فقط يه چيزي اين هارد ، هارد اصلي كامپيوتر من نيست يه هاردي هستش كه جدا وصل كردم اگر سيستم رو بوت بكنم اين هارد رو چك نمي كنه مي ره هارد اصلي كامپيوترم رو چك مي كنه - مشكلي پيش نمي آد؟

m_davari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود، یک هارد 1 ترابایت سیگیت دارم که بر روی دی وی آر نصب بوده و اطلاعات اون که فکر می کنم فرمت پیش فرضش لینوکسی بوده، الان شدیدا نیاز به یک نر افزار ریکاوری دارم که اطلاعات این هارد فرمت شده را که حاوی فیلمهای ضبط شده دستگاه است بازگردانم. چه روش و نرم افزاری پیشنهاد می کنید؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فقط يه چيزي اين هارد ، هارد اصلي كامپيوتر من نيست يه هاردي هستش كه جدا وصل كردم اگر سيستم رو بوت بكنم اين هارد رو چك نمي كنه مي ره هارد اصلي كامپيوترم رو چك مي كنه - مشكلي پيش نمي آد؟

نه فقط ميخوام ببينم لينوكس پارتشين شما رو ميشناسه يا نه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با درود، یک هارد 1 ترابایت سیگیت دارم که بر روی دی وی آر نصب بوده و اطلاعات اون که فکر می کنم فرمت پیش فرضش لینوکسی بوده، الان شدیدا نیاز به یک نر افزار ریکاوری دارم که اطلاعات این هارد فرمت شده را که حاوی فیلمهای ضبط شده دستگاه است بازگردانم. چه روش و نرم افزاری پیشنهاد می کنید؟

دوست من برنامه هاي خوب براي ريكاوري زياده . اين رو تا حدودي ميپسندم
iCare Data Recovery یک نرم افزار حرفه ای برای بازیابی اطلاعات حذف شده و فرمت شده از هارد درایو ، کارت SD ، کارت حافظه و درایوهای فلش USB می باشد. با استفاده از آن می توانید فایل ها را از پارتیشن های معیوب که به علت های مختلفی مانند حملات ویروسی و سکتورهای بد ، غیر قابل خواندن هستند ، بازیابی کنید.

iCare Data Recovery دارای 4 روش برای بازیابی اطلاعات می باشد :
1- بازیابی پارتیشن های حذف شده.
2- بازیابی فایل های حذف شده از پارتیشن های صدمه دیده یا سکتورهای معیوب و ...
3- جستجو و اسکن فایل های حذف شده و موجودی که می توانند بازیابی شوند.
4- بازیابی فایل ها از هارد درایوها ، درایوهای خارجی ، کارت های SD و فلش درایوهای USB.

iCare Data Recovery می تواند به سادگی فایل ها را از درایوهای فرمت شده و درایوهای raw در موارد حملات ویروسی ، پارتیشن های حذف شده ، کرش نرم افزارها و ... بازیابی کند. بازیابی فرمت هایی مانند عکس ، اسناد متنی ، mp3 ، فایل های outlook ، presentation ها و سازگاری با انواع حافظه ها مانند هارد دیسک ، کارت SD دوربین های دیجیتال ، درایوهای USB ، iPod و ... از امکانات مهم آن می باشد.
iCare Data Recovery موتور قدرتمند بازیابی اطلاعات را با یک رابط کاربری ساده ترکیب کرده و می تواند تمامی فایل ها و عکس هایی که توسط نرم افزارهای مشابه دیگر شناسایی نمی شوند را بازیابی کند. پیش نمایش سریع فایل های جستجو شده از امکانات دیگر این نرم افزار می باشد.

سایر امکانات نرم افزار iCare Data Recovery :
- بازیابی اطلاعات از پارتیشن ها ، کارت های حافظه ، کارت های SD فرمت شده و ...
- جستجوی پارتیشن هایی که MBR معیوب دارند و USB هایی که شناسایی نمی شوند.
- بازیابی اطلاعات از پارتیشن های حذف شده.
- بازیابی اطلاعاتی که از طریق Shift+Delete پاک شده اند.
- بازیابی اطلاعات از دیسک های داینامیک.
دريافت

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
عزیز این هارد ما از روزی که خریداری شده تا الان روی میز کامپیوتر بوده نه ضربه ای خورده نه چیزی!الان که اسکن کردم میگه 422 تا بد سکتور داره!
سرعت انقالش هم شدید پایین هست در حد پنج مگابایت!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید راهی هست که یکم وضعیتش را بهبود ببخشم

attachment-494965d1385702407-11.png

عزیز هنوز بنده نتونستم موفق به اجرای hdd regenator بشم و مشکل هم نبود sata هست

امروز متوجه پورت ESata توی لب تاپ شدم و طبق تحقیقی که کردم متوجه شدم که کار برق رسانی را هم انجام میده!

میخواستم ببینم میتونم این کابل را خریداری بکنم و باهاش هارد را به لب تاپ وصل کنم!؟

parmidaa

Registered User
لایک‌ها
1

سلامی دوباره دوست عزیز می شه بگید چی کار کنم این دانلود شد ؟

بالا