• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

shahramuae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این برنامه test disc هم میتونید . جدول پارتشین یا همون پارتشین تیبل رو تعمیر کنید .
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

الان با minitool partition wizar گزینه Check and fix detected errors رو زدم و مشغول اسکن هست ، بعدش از همون گزینه که فرمودین استفاده میکنم و در نهایت اگر نشد از test disck .
البته یک بار ریکاوری کردم هارد رو ولی با توجه به سایز ۸۰ گیگ حدود ۳ روز زمان برد و در نهایت خیلی از عکس ها نصفه نیمه و در فولدر های پراکنده ریکاوری شد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
الان با minitool partition wizar گزینه Check and fix detected errors رو زدم و مشغول اسکن هست ، بعدش از همون گزینه که فرمودین استفاده میکنم و در نهایت اگر نشد از test disck .
البته یک بار ریکاوری کردم هارد رو ولی با توجه به سایز ۸۰ گیگ حدود ۳ روز زمان برد و در نهایت خیلی از عکس ها نصفه نیمه و در فولدر های پراکنده ریکاوری شد .
ریکاوری لازم نیست . در مورد شما جدول پارتشین آسیب دیده

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
وقتی بدسکتور اعداد بالا باشه . ویندوز نمیتونه intialize کنه هارد دیسک را . باید ببینید با برنامه regenator مشکل بدسکتورها حل میشه یا نه
سلام مجدد
متاسفانه هارد فوق الذکر پس از اسکن نیمه کاره در Hdd regenerator دیگه نه در حالت اینترنال و نه در حالت اکسترنال بالا نمیاد و در هر دو حالت پیغام intialize میده این در شرایطیه که تعداد بدسکتور ثابته و بالا نرفته...حالا چند تا سوال داشتم که خوشحال میشم کمکم کنید:

1: به هیچ وجه نمیشه دوباره هارد بالا بیاد تا اطلاعاتشو کپی بگیرم بعد فرمت کنم؟
2: اگه هاردو در حالت اینترنال به سیستم وصل کنم و GPT فرمت کنم بازم امکان ریکاوری هست؟
3: از اونجا که قریب به اتفاق بد سکتورها در مقدار 30535 پیدا شده آیا امکان غیر فعال کردن این مقدار و بازگشت دوباره هاردبه حالت نرمال هست؟
4: ریکاوری بهتره در حالت اینترنال انجام بشه یا اکسترنال؟(با توجه به سیستم کد گذاری هاردهای اکسترنال)
5: بهنرین راه و بهترین برنامه برای ریکاوری هارد مذکور چیه؟
6: اسکرین شات با برنامه HD sentinel در پیوست موجوده لطفا یه توضیحی در مورد دو مقدار 880 و 63856 بدید...
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی اساتید گرام...
15599676159516177462.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام مجدد
متاسفانه هارد فوق الذکر پس از اسکن نیمه کاره در Hdd regenerator دیگه نه در حالت اینترنال و نه در حالت اکسترنال بالا نمیاد و در هر دو حالت پیغام intialize میده این در شرایطیه که تعداد بدسکتور ثابته و بالا نرفته...حالا چند تا سوال داشتم که خوشحال میشم کمکم کنید:

1: به هیچ وجه نمیشه دوباره هارد بالا بیاد تا اطلاعاتشو کپی بگیرم بعد فرمت کنم؟
2: اگه هاردو در حالت اینترنال به سیستم وصل کنم و GPT فرمت کنم بازم امکان ریکاوری هست؟
3: از اونجا که قریب به اتفاق بد سکتورها در مقدار 30535 پیدا شده آیا امکان غیر فعال کردن این مقدار و بازگشت دوباره هاردبه حالت نرمال هست؟
4: ریکاوری بهتره در حالت اینترنال انجام بشه یا اکسترنال؟(با توجه به سیستم کد گذاری هاردهای اکسترنال)
5: بهنرین راه و بهترین برنامه برای ریکاوری هارد مذکور چیه؟
6: اسکرین شات با برنامه HD sentinel در پیوست موجوده لطفا یه توضیحی در مورد دو مقدار 880 و 63856 بدید...
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی اساتید گرام...
15599676159516177462.png
این هارد با این حجم بدسکتور بدرد هیچ کاری نمیخوره فقط بردش ارزش دارد .

shahramuae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ریکاوری لازم نیست . در مورد شما جدول پارتشین آسیب دیده

مهندس هرچی سعی کردم با نرم افزارها جدول پارتیشن ها رو بازسازی کنم نشد که کل هارد بالا بیاد ، ولی Minitool Damage partition recovery به سرعت فولدر ها و فایلهای داخل هارد رو شناخت و تونستم یه بخشی از عکسهارو save کنم ..
ولی متاسفانه دقیقا فایلها و فولدر های با ارزشم رو کنارشون تیک قرمز زده و در preview هم نشون نمیده!!! آیا این فایلها دقیقا روی بد سکتور ها نوشته شده ؟
امیدی به بازگردوندنشون هست ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مهندس هرچی سعی کردم با نرم افزارها جدول پارتیشن ها رو بازسازی کنم نشد که کل هارد بالا بیاد ، ولی Minitool Damage partition recovery به سرعت فولدر ها و فایلهای داخل هارد رو شناخت و تونستم یه بخشی از عکسهارو save کنم ..
ولی متاسفانه دقیقا فایلها و فولدر های با ارزشم رو کنارشون تیک قرمز زده و در preview هم نشون نمیده!!! آیا این فایلها دقیقا روی بد سکتور ها نوشته شده ؟
امیدی به بازگردوندنشون هست ؟
باید بفرستی براتون با pC3000 ریکاوری کنند .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
اگر هاردی شناسایی بشه، فرمت هم بشه ولی برای ریختن فایل به مشکل بخوری؛ ایرادش چیه؟

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
سلام دوست عزیز من مشکل
C7) Interface CRC Error Count 200 1 0 122040 attention
رو دارم ک کابل دیتا ساتا رو عوض کردم
حتی پاور رو تعویض کردم
مادربرد چهار تا جای ساتا داره رو مادربرد هم کابل رو به سوکت های مختلف زدم

باز هم ارور بر قراره
راهی دیگه برای رفع این ارور هست ؟

01.JPG

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوست عزیز من مشکل
C7) Interface CRC Error Count 200 1 0 122040 attention
رو دارم ک کابل دیتا ساتا رو عوض کردم
حتی پاور رو تعویض کردم
مادربرد چهار تا جای ساتا داره رو مادربرد هم کابل رو به سوکت های مختلف زدم

باز هم ارور بر قراره
راهی دیگه برای رفع این ارور هست ؟

مشاهده پیوست 864279
شات با hd senitel قسمت overview

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
زیاد مهم نیست . اگر این ایراد جدی بود . وضعیت سلامت و بازدهی کاهش پیدا میکرد .
هارد رو می خواستم بفروشم خریدارها تا این ارورو میدیدن بی خیال میشن در صورتی ک هارد مثل بنز داره کار می کنه
مرسی رفیق

marshal_charmer

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان شدیدا به یک هارد Seagate 160 Gb 7200 SATA احتیاج دارم برای جراحی
اگر کسی داره حتما اطلاع بده
ممنون
FW : 0003SDM1
SN : 5VG1GLC6

حتما 7200 می خوام چون هدشو لازم دارم
اگر کسی داره به این شماره اس ام اس بده : 09125500991

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هارد رو می خواستم بفروشم خریدارها تا این ارورو میدیدن بی خیال میشن در صورتی ک هارد مثل بنز داره کار می کنه
مرسی رفیق
این ارور مشکلی نیست .

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان ،‌من یه هارد ایترنال سیگیت ساتا دارم که اون رو خواستم با باکس هارد وصل کنم به لپ تاپم
نمیدونم مشکل از کجا بود وقتی وصل کردم هارد رو نشناخت چند بار قطع و وصلش کردم تاثیر نداشت وقتی قطع کردم به پی سی وصل کردم دیدم موقع خوندن اطلاعات صدا میده هارد
و بعد از چند ساعت هنگ میکرد سیستم و دیگه ویندوز بالا نیومد و الان که با یه تبدیل دیگه به لپ تاپ وصل کردم به زور بالا اومد و تست گرفتم با نرم افزار سلامت هارد روی 4% هست.
به نظرتون مشکل از کجاست و چرا اینطوری شده و چطور باید حلش کنم ؟ از صفحه نرم افزار هم عکس میزارم تا چند دقیقه دیگه
با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان ،‌من یه هارد ایترنال سیگیت ساتا دارم که اون رو خواستم با باکس هارد وصل کنم به لپ تاپم
نمیدونم مشکل از کجا بود وقتی وصل کردم هارد رو نشناخت چند بار قطع و وصلش کردم تاثیر نداشت وقتی قطع کردم به پی سی وصل کردم دیدم موقع خوندن اطلاعات صدا میده هارد
و بعد از چند ساعت هنگ میکرد سیستم و دیگه ویندوز بالا نیومد و الان که با یه تبدیل دیگه به لپ تاپ وصل کردم به زور بالا اومد و تست گرفتم با نرم افزار سلامت هارد روی 4% هست.
به نظرتون مشکل از کجاست و چرا اینطوری شده و چطور باید حلش کنم ؟ از صفحه نرم افزار هم عکس میزارم تا چند دقیقه دیگه
با تشکر
باکستون غیر استاندارد بوده . البته این قطع وصل کردن ها هم به هارد اسیب میزنه .

بالا