• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
جدیدا هاردها بی کیفیت شدن یا سیستم من هارد خوره داره؟ هفت هشت تا هارد نصفه نیمه دارم امکان تعمیر هارد هست اصلا؟
جدید ترین مشکل من اینه که موقع بود این ارور میاد بالا smart capable and status bad یا یه همچین چیزی بعد هیچی بالا نمیاد
کابل برق و ساتا رو unplug کردم و همون ارور میاد اما می نویسه smart capable but desable راهی هست بشه درستش کنم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
جدیدا هاردها بی کیفیت شدن یا سیستم من هارد خوره داره؟ هفت هشت تا هارد نصفه نیمه دارم امکان تعمیر هارد هست اصلا؟
جدید ترین مشکل من اینه که موقع بود این ارور میاد بالا smart capable and status bad یا یه همچین چیزی بعد هیچی بالا نمیاد
کابل برق و ساتا رو unplug کردم و همون ارور میاد اما می نویسه smart capable but desable راهی هست بشه درستش کنم؟
پاورت چیه حسن جان ؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
پاورت چیه حسن جان ؟
گرین
ممکنه از پاور باشه؟
دو تا سیگیت داشتم خراب شد گفتم شاید کیفیت سیگیت اومده پایین اما الان وسترن خریدم اونم مشکل داره
تازه من کار خاصی با پی سی انجام نمیدم همه کارام با گوشیه شاید هفته ای یکبار پی سی روشن بشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
گرین
ممکنه از پاور باشه؟
دو تا سیگیت داشتم خراب شد گفتم شاید کیفیت سیگیت اومده پایین اما الان وسترن خریدم اونم مشکل داره
تازه من کار خاصی با پی سی انجام نمیدم همه کارام با گوشیه شاید هفته ای یکبار پی سی روشن بشه
مدل دقیقش رو بگو. پاورت باید تست بشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
کابل ساتا رو عوض کن . کابل ساتا نباید خم شده باشه یا پیچ خورده باشه . یک شات از قسمت OVERVIEW برنامه HD SENITEL بگیر .

الان کابل این شکلی مشکل جدی و خطرناک ایجاد می کنه ؟

01.JPG

الان متوجه شدم هارد یه ترام ک ویندوز روش نصبه سلامتیش 98 درصده ممنون میشم راهنماییم کنید مشکلو حل کنم
اینم شات
02.JPG

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
الان کابل این شکلی مشکل جدی و خطرناک ایجاد می کنه ؟

الان متوجه شدم هارد یه ترام ک ویندوز روش نصبه سلامتیش 98 درصده ممنون میشم راهنماییم کنید مشکلو حل کنم
اینم شات
دو تا کابل نو تهیه کنید مشکل حل میشه .

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
دو تا کابل نو تهیه کنید مشکل حل میشه .
دو تا کابل قدیمی داشتم اونا رو گذاشتم ولی ارورا هیچ فرقی نکرد نو می خرم میزارم نتیجشو اعلام می کنم

راستی متوجه شدم هارد یه ترام این ماسماسک سیاهش شیکسته و با تکنولوژی چسب 1 2 3 چسبوندمش و کابلو زدم
001.JPG

مشکلی از این بابت ک نیست ؟

سپاس از راهنماییتون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دو تا کابل قدیمی داشتم اونا رو گذاشتم ولی ارورا هیچ فرقی نکرد نو می خرم میزارم نتیجشو اعلام می کنم

راستی متوجه شدم هارد یه ترام این ماسماسک سیاهش شیکسته و با تکنولوژی چسب 1 2 3 چسبوندمش و کابلو زدم
مشاهده پیوست 858147

مشکلی از این بابت ک نیست ؟

سپاس از راهنماییتون
اتفاقا اصل مشکل همین هست . این باعث خطای ترانسفر میشه . باید ببری برات سوکت ساتا روی هارد رو تعویض کنند .

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
اتفاقا اصل مشکل همین هست . این باعث خطای ترانسفر میشه . باید ببری برات سوکت ساتا روی هارد رو تعویض کنند .

تازه دیدمش همچین شده حتما می برم درستش کنن
فقط یه مطلبی من هاردم پاییه کیس هست و جای سوکت ساتا هم رو مادربرد پایین هر کار کنم کابل ساتا تا میشه با این وضعیت من راه حلی هست ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تازه دیدمش همچین شده حتما می برم درستش کنن
فقط یه مطلبی من هاردم پاییه کیس هست و جای سوکت ساتا هم رو مادربرد پایین هر کار کنم کابل ساتا تا میشه با این وضعیت من راه حلی هست ؟
کابل ساتا با کیفیت استفاده کنید . کمتر این مشکل دیده میشه . معمولا کابلهای ساتایی که همراه مادربردهای گیگابایت هست کیفیت مطلوبی دارد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
Acronis Drive Monitor
برنامه مونیتورینگ و چکاپ هارد دیسک به پست اول تاپیک اضافه شد.

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
با سلام
یک هارد 500 سیگت 2.5 اینجی دارم روی دوتا لپ تاپ امتحان کردم ویندوز بزنم شناسایی نکرد ولی روی کامپیوتر شناسایی میشه و مشکلی نداره
میخواهم روش ویندوز نصب کنم بندازم روی کیس کامپیوتر ، از لحاظ عمر و دوام با هاردهای بزرگ 3.5 برابری میکنند یا ضعیف هستند ؟ آیا این کار عاقلانه است
باتشکر از شما

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام
یک هارد 500 سیگت 2.5 اینجی دارم روی دوتا لپ تاپ امتحان کردم ویندوز بزنم شناسایی نکرد ولی روی کامپیوتر شناسایی میشه و مشکلی نداره
میخواهم روش ویندوز نصب کنم بندازم روی کیس کامپیوتر ، از لحاظ عمر و دوام با هاردهای بزرگ 3.5 برابری میکنند یا ضعیف هستند ؟ آیا این کار عاقلانه است
باتشکر از شما
بله مشکلی پیش نمیاد . ساختار به همون شکل هست و مشکلی ایجاد نمیشه .

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
باعرض سلام و ادب خدمت اساتید محترم
یه هارد بک آپ پلاس دارم با مشکل 880 بدسکتور که این اواخر بدون مشکل توی سیستم بالا میومد و دیتای داخلش خونده میشد اما برای ترمیم هارد دست به دامان hdd regenerator شدم هارد رو از باکس بیرون کشیدم و در حالت اینترنال به سیستم وصل کردم و پس از دو روز اسکن و پیدا کردن قریب به 950 بد سکتور -حتی بیشتر از آنچه در Hd tune نمایش داده میشد-ادامه کار رو کنسل کردم-شایان ذکر است تمامی این بدسکتورها رو در مقدار 30535MB پیدا میکرد-حالا مجدد هارد رو داخل باکس گذاشتم وبه سیستم وصل کردم اما فایل ها نمایش داده نمیشه و پیغام intialize میده حالا با اشراف به اینکه هارد سه تراست و دیتای داخلش حیاتی به نظرتون چی کار کنم؟...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باعرض سلام و ادب خدمت اساتید محترم
یه هارد بک آپ پلاس دارم با مشکل 880 بدسکتور که این اواخر بدون مشکل توی سیستم بالا میومد و دیتای داخلش خونده میشد اما برای ترمیم هارد دست به دامان hdd regenerator شدم هارد رو از باکس بیرون کشیدم و در حالت اینترنال به سیستم وصل کردم و پس از دو روز اسکن و پیدا کردن قریب به 950 بد سکتور -حتی بیشتر از آنچه در Hd tune نمایش داده میشد-ادامه کار رو کنسل کردم-شایان ذکر است تمامی این بدسکتورها رو در مقدار 30535MB پیدا میکرد-حالا مجدد هارد رو داخل باکس گذاشتم وبه سیستم وصل کردم اما فایل ها نمایش داده نمیشه و پیغام intialize میده حالا با اشراف به اینکه هارد سه تراست و دیتای داخلش حیاتی به نظرتون چی کار کنم؟...
همیشه قبل از کار با برنامه های تعمیرات هارد دیسک از اطلاعات داخل هارد بکاپ بگیرید .
از وضعیت هارد در برنامه minitools عکس بگذارید .

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
سلام دوست عزیز @AMD.POWER

ببخشید رو لپ تاپم ویدوز 10 که نصب میکنم فن با دور بالایی میچرخه و صداش زیاده . قبلا ویندوز 7 روش نصب بود و مشکلی نداشت.
گفتم شاید مشکل از هارد دیسک باشه یه تست گرفتم نتیجش این شد :
2015-09-17_063625.png
مشکل از چیه ؟؟
سه هفتست لپ تاپ رو خریدم مدلشم lenovo z5070
با ویندوز 7 مشکلی نداره اصلا 2 بار تست کردم اما با ویندوز 10 این مشکلو دارم ، تمام درایور هام نصب کردم و آپدیت کردم.
ممنون میشم کمکم کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوست عزیز @AMD.POWER

ببخشید رو لپ تاپم ویدوز 10 که نصب میکنم فن با دور بالایی میچرخه و صداش زیاده . قبلا ویندوز 7 روش نصب بود و مشکلی نداشت.
گفتم شاید مشکل از هارد دیسک باشه یه تست گرفتم نتیجش این شد :
مشاهده پیوست 859680
مشکل از چیه ؟؟
سه هفتست لپ تاپ رو خریدم مدلشم lenovo z5070
با ویندوز 7 مشکلی نداره اصلا 2 بار تست کردم اما با ویندوز 10 این مشکلو دارم ، تمام درایور هام نصب کردم و آپدیت کردم.
ممنون میشم کمکم کنید
به خاطر ویندوز 10 هست . بهتره برگردید به ویندوز های قدیمی تر 7-8.1 ویندوز 10 یکسری مشکلات با بعضی از برندهای لپتاپ مثل سونی و .. دارد . باید صبر کرد این مشکلات حل بشه .

• Like
Reactions: Cya

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلام بدسکتور رو نمیشه کاریش کرد؟

بالا