• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
همیشه قبل از کار با برنامه های تعمیرات هارد دیسک از اطلاعات داخل هارد بکاپ بگیرید .
از وضعیت هارد در برنامه minitools عکس بگذارید .
سلام
هارد الان د اخل باکسه و توی برنامه minitools نمایش داده نمیشه ولی تو disk manage خود کامپیوتر هست:
123.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
هارد الان د اخل باکسه و توی برنامه minitools نمایش داده نمیشه ولی تو disk manage خود کامپیوتر هست:
مشاهده پیوست 859829
وقتی بدسکتور اعداد بالا باشه . ویندوز نمیتونه intialize کنه هارد دیسک را . باید ببینید با برنامه regenator مشکل بدسکتورها حل میشه یا نه

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
سلام یه هارد 500 سیگیت دارم دیگه سیستم نمیشناسدش ، چطور بفهمم مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام یه هارد 500 سیگیت دارم دیگه سیستم نمیشناسدش ، چطور بفهمم مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟
اگر کابل ساتا و برق رو عوض کردید و باز نمیشناسه و هارد دیگه روی این سیستم شناسایی میشه مشکل سخت افزاری هست .

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
@AMD.POWER
استاد ببخشید در رابطه با مشکلی که با هارد دارم می خواستم ssd بخرم این مدل Silicon Power V60 SSD Drive - 60GB
دیجی کالا هم موجود داره نظر مثبتت چیه در این مورد؟
برای نصب os میخوام قابلیت TRIM هم داره کنارش یه هارد برای دیتا میزارم کنار مورد پیشنهادی خودت چیه؟
البته یه سوال دیگه هاردهای معمولی 3.5 اینچ هستن؟ این 2.5 اینچ مشکلی برای نصبش تو کیس پیش نمیاد؟ چطور نصب کنم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
@AMD.POWER
استاد ببخشید در رابطه با مشکلی که با هارد دارم می خواستم ssd بخرم این مدل Silicon Power V60 SSD Drive - 60GB
دیجی کالا هم موجود داره نظر مثبتت چیه در این مورد؟
برای نصب os میخوام قابلیت TRIM هم داره کنارش یه هارد برای دیتا میزارم کنار مورد پیشنهادی خودت چیه؟
البته یه سوال دیگه هاردهای معمولی 3.5 اینچ هستن؟ این 2.5 اینچ مشکلی برای نصبش تو کیس پیش نمیاد؟ چطور نصب کنم؟
اگر بودجت رو کمی بالا ببری و samsung 850 evo 120gb بگیری خیلی بهتره
برای نصبش میتونی تو یک قسمت از کیس فیکسش کنی یا از تبدیل های محفظه 3.5 به 2.5 استفاده کنی .

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
هنوز کاابل برق و ساتا رو عوض نکردم ولی هارد دیگه کار میکنه ، اگر سخت افزاری باشه اطلاعاتم می پره ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هنوز کاابل برق و ساتا رو عوض نکردم ولی هارد دیگه کار میکنه ، اگر سخت افزاری باشه اطلاعاتم می پره ؟
باید بفرستید برای تعمیر . ریکاوری هاردهایی که دیتکت نمیشن هزینه بالایی دارد .

shahramuae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
یک هارد ۸۰ گیگی دارم که با کیس اکسترنال به PC وصل کردم که اطلاعات مهمی روش بک آپ گرفته بودم
الان ویندوز نمیشناستش ولی در دیسک منیجمنت فرمت هارد رو RAW و البته Healthy نشون میده !!! اینطور که تحقیق کردم انگار پارنیشنش پاک شده
دوستان راهی هست که بدون صرف زمان زیاد ریکاوری بتونم هارد و بشناسونم و اطلاعات و برگردونم روی سیستم ؟

یکی از دوستان نرمافزار Testdisck رو پیشنهاد دان و این تاپیک رو ، خواستم نظر شما رو هم بدونم
http://html5.litten.com/updated-how-to-fix-external-disk-drive-suddenly-became-raw/

ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان عزیز
یک هارد ۸۰ گیگی دارم که با کیس اکسترنال به PC وصل کردم که اطلاعات مهمی روش بک آپ گرفته بودم
الان ویندوز نمیشناستش ولی در دیسک منیجمنت فرمت هارد رو RAW و البته Healthy نشون میده !!! اینطور که تحقیق کردم انگار پارنیشنش پاک شده
دوستان راهی هست که بدون صرف زمان زیاد ریکاوری بتونم هارد و بشناسونم و اطلاعات و برگردونم روی سیستم ؟

یکی از دوستان نرمافزار Testdisck رو پیشنهاد دان و این تاپیک رو ، خواستم نظر شما رو هم بدونم
http://html5.litten.com/updated-how-to-fix-external-disk-drive-suddenly-became-raw/

ممنون
برنامه MINITOOLS را نصب کنید . روی هارد مورد نظر برید . از قسمت DISK گزینه REBUILD MBR را انتخاب کنید و APPLY کنید .

shahramuae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممون ، آسیبی به اطلاعات موجود نمیزنه ؟

shahramuae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه MINITOOLS را نصب کنید . روی هارد مورد نظر برید . از قسمت DISK گزینه REBUILD MBR را انتخاب کنید و APPLY کنید .

ممنون ، آسیبی به اطلاعات موجود روی هارد نمیزنه ؟

matiomkz

Registered User
لایک‌ها
206
سلام یه فلش مموری 32 گیگ ترنسند دارم اما نمیدونم چرا وقتی وصلش میکنم میگه باید فرمت شه و وقتی میخوام فرمتش کنم نمیشه
فرمتش raw شده و حجمشو 60 مگابایت نشون میده
راهی هست که درست شه استاد گرامی؟

shahramuae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسیبی نمیزنه .

متاسفانه این روش جواب نداد ، الان هم برنامه Minitool power data recovery رو نصب کردم ، هم partition wizard که شما فرمودین ، جالبه که توو هردو پاتیشن رو NTFS میشناسه ولی در دیسک منیجمت RAW !

راه دیگه ای هست که بدون ریکاوری بتونم هارد رو برگردونم ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
متاسفانه این روش جواب نداد ، الان هم برنامه Minitool power data recovery رو نصب کردم ، هم partition wizard که شما فرمودین ، جالبه که توو هردو پاتیشن رو NTFS میشناسه ولی در دیسک منیجمت RAW !

راه دیگه ای هست که بدون ریکاوری بتونم هارد رو برگردونم ؟
همون برنامه minitools یکقسمت دارد به نام پارتشین ریکاوری . 99% موارد جواب گرفتم .

بالا