• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
این شدش

فایل های ضمیمه

• 5555555555555555555.jpg
    5555555555555555555.jpg
    273.7 KB · نمایش ها: 5

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002

فایل های ضمیمه

• 222222222222222222.jpg
    222222222222222222.jpg
    299 KB · نمایش ها: 3

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این هم که همون برنامه ایی هستش که اول دادی تست کردم
شات
این روش هم انجام بدید شاید جواب داد .
حذف Write Protection به واسطه ابزار خط فرمان Diskpart

بر روی منوی Start ویندوز خود کلیک کنید و کلمه cmd را در بخش جستجوی برنامه‌ها و فایل‌ها تایپ کنید. در بالای منو استارت cmd راخواهید دید، سپس با کلیک راست بر روی آن Run as Administrator را انتخاب کنید.

2.jpg

اکنون شما باید ابزار خط فرمان که ظاهری شبیه به شکل زیر خواهد داشت را ببیند.

3.jpg

دستور DISKPART را وارد کنید و اینتر را فشار دهید. در‌واقع Diskpart یک ابزار پارتیشن‌بندی است که در درون ویندوز ساخته شده است و از طریق ابزار خط فرمان قابل فراخوانی می‌باشد. با کمک این ابزار ما خواهیم توانست متغیر‌های درایو USB شما را تغییر دهیم.

4.jpg

اکنون LIST DISK را تایپ کنید و دکمه اینتر را فشار دهید. شما لیستی از دیسک‌ها را همچون شکل زیر مشاهده خواهید کرد. دو دیسک در دسترس خواهد بود: حافظه هارد دیسک (HDD) با نام Disk 0، و فلش درایو USB با نام Disk 1. مقدار حافظه Disk 1 بسیار کمتر از Disk 2 است (7441 مگ در مقابل 298 گیگ)، به همین دلیل متوجه می‌شویم که Disk 1 نشان‌دهنده فلش درایو و Disk 2 حافظه سیستم را نشان می‌دهد. از این قسمت به بعد باید بسیار دقت کنید، زیرا نباید کار خود را با دیسک اشتباه شروع کنید.

در این زمان که مشخص شده فلش درایو ما Disk 1 است باید عبارت SELECT DISK 1 را بنویسیم و اینتر کنیم. در پاسخ به شما گفته خواهد شد که دیسک مورد نظر (Disk 1) انتخاب شده است. اکنون ATTRIBUTES DISK را تایپ کنید تا ابزار DISKPART همه چیز‌هایی که در مورد فلش درایو می‌داند را به شما بگوید. مهمترین جوابی که دریافت می‌کنید، خط اولی است که گفته شده Current Read-only State: Yes، از این طریق متوجه می‌شویم که فلش درایو write protected است.

برای حذف کردن ویژگی write protection با استفاده از ابزار Diskpart، فرمان ATTRIBUTES DISK CLEAR READONLY را تایپ و سپس اینتر کنید. اگر انجام اینکار موفقیت آمیز بود با نوشته Disk attributes cleared successfully مواجه خواهید شد.

5.jpg

mosi-cowboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من دیروز خواستم باتری مادربورد رو عوض کنم چون هی ساعتش تغییر میکرد.
موقعی که باتری رو درآوردم، تنظمیات BIOS ریست شد...
الان مادربورد هارد رو که به پورت sata وصله نمیخونه، هرکاری به نظرم رسید انجام دادم...
ولی dvd Rom که به پورت IDE وصله رو میخونه !!
مدل مادربرد Msi 865pe - neo 2

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
من دیروز خواستم باتری مادربورد رو عوض کنم چون هی ساعتش تغییر میکرد.
موقعی که باتری رو درآوردم، تنظمیات BIOS ریست شد...
الان مادربورد هارد رو که به پورت sata وصله نمیخونه، هرکاری به نظرم رسید انجام دادم...
ولی dvd Rom که به پورت IDE وصله رو میخونه !!
مدل مادربرد Msi 865pe - neo 2
تو بایوس باید sata mode روی ide باشه .

mosi-cowboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تو بایوس باید sata mode روی ide باشه .[/QUOTE
راستش سیستم خودم نیست،الان بهش دسترسی ندارم، خودمم دانشجوی کامپیوترم، تا حالا همچین تنظیمات بایوسی ندیدم!
خیلی عجیب غریبه، بعد از صفحه اولیه (چک و لود کردن قطعات) یه پیغام میاد که با Shift + F10 میره یه صفحه دیگه نوع بوت رو مشخص میکنی، مثلا h18 , h19 , pnp و دو سه تا دیگه، که نمیدونم رو کدوم باید باشه.
توی خود بایوس هم هارد رو نشون نمیده در صورتی که dvd Rom رو نشون میده، هاردشم با سیستم خودم چک کردم سالمه. کابل sataی خودمم زدم ولی باز کار نکرد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
راستش سیستم خودم نیست،الان بهش دسترسی ندارم، خودمم دانشجوی کامپیوترم، تا حالا همچین تنظیمات بایوسی ندیدم!
خیلی عجیب غریبه، بعد از صفحه اولیه (چک و لود کردن قطعات) یه پیغام میاد که با Shift + F10 میره یه صفحه دیگه نوع بوت رو مشخص میکنی، مثلا h18 , h19 , pnp و دو سه تا دیگه، که نمیدونم رو کدوم باید باشه.
توی خود بایوس هم هارد رو نشون نمیده در صورتی که dvd Rom رو نشون میده، هاردشم با سیستم خودم چک کردم سالمه. کابل sataی خودمم زدم ولی باز کار نکرد.
موارد رو عرض کردم
درقسمت intergrated peripherals
قسمت on chip ide config
گزینه sata keep enabled روی yes باید باشه .
ata config
هم باید روی حالت
pata and sata باشه هر دو باید باشه .

FBI_20

کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
فلش رو ببرم گارانتی بنظرتون اثر داره؟
چون فلش یهویی اینطوری شد یک ماه نیست خریدم شایدم کمتر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
زده مادام عمر:D
البته این مادام مینویسه ولی ترجمش ایراد داره . life time به معنای زمانی هست که محصول تولید میشه و میتونند جایگزینش رو بدن . معنای مادام العمر نمیده . همین ترجمه غلط خودشون رو دچار مشکل میکنند و مشتری هم سردرگم

imoi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
١.من يك هار ١ ترا دارم. ١ سال اتفاده نكردم بعد با باكس هار به ٢ تا لپ تاپ وصل كردم. ولي نخوندن! يكم انگولكش كردم بعد ديگه ازون به بعد ٣٠ مگ رو فقط نشون ميده!! مشكل چيه؟ راستي. قبله اينكه ٣٠ مگ رو ميخوند ميزد باس فورمت شه و من هم توش اكس مكس داشتم! بعد فرمتشم raw بود فكنم. حالت هاي هاد هم طبيعي هست
٢.من يه لپ تاپ دارم. ي روز روشنش كردم ديدم رو صفحه قبله بوت شدن گير ميكنه. همرنجا كه نوشته. Msi بعد پايينش درباره L11 و delete و ... گفته كه بزنيم چي ميشه
حالا وقتي لپ تاپو باز كردم و هاردو جدا كردم و يه يو اس بي كه روش كالي هستو اونو بوت ميكنم بالا مياد. ولي باز دوباره با باكس هارد ، هارد لپتاپو وصل كردم باز بوت نشد. هارد هم وقتي روشن ميشه حالت عادي دارهه. نه صدا غيرمعمول و نه ......

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
یه سوال
من با رایانه زیاد کار می کنم و فقط 7 تا 8 ساعت موقع خواب شاید خاموش بشه !! الان دو شبه نیاز به دانلود دارم بخاطر همین روشن میزارمش شبا و از یه برنامه که جلوی اسلیپ رایانه رو میگیره چون دانلود رو متوقف میکنه استفاده می کنم و خودکار دان میکنه با منیجر ! به نظرتون این جور و با این ترافیک کاری رایانه اسیب میبینه ؟ پیشنهادتون چیه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یه سوال
من با رایانه زیاد کار می کنم و فقط 7 تا 8 ساعت موقع خواب شاید خاموش بشه !! الان دو شبه نیاز به دانلود دارم بخاطر همین روشن میزارمش شبا و از یه برنامه که جلوی اسلیپ رایانه رو میگیره چون دانلود رو متوقف میکنه استفاده می کنم و خودکار دان میکنه با منیجر ! به نظرتون این جور و با این ترافیک کاری رایانه اسیب میبینه ؟ پیشنهادتون چیه ؟
بستگی به قطعات سیستم و خنکسازی cpu و گردش هوای کیس دارد .

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
@AMD.POWER
یه باکس تبدیل هارد sata به usb میخام تهیه کنم، اما ترس دارم ک باکس استاندارد نباشه و ب هارد آسیب بزنه
مدل خاصی مد نظرتون هست ک تایید کنید؟
هارد 3.5 | USB 3
پیشاپیش تشکر از راهنمایی تون

(اگه اینجا جای مناسب برای سوالم نیست عذر میخام)

بالا