متاسفانه اکثر باکس های موجود در بازار متفرقه هستند . زیاد تفاوتی ندارند . مگر اینکه باکس های ارجینال که هاردهای داخلشون خراب شده رو تهیه کنید .@AMD.POWER
یه باکس تبدیل هارد sata به usb میخام تهیه کنم، اما ترس دارم ک باکس استاندارد نباشه و ب هارد آسیب بزنه
مدل خاصی مد نظرتون هست ک تایید کنید؟
هارد 3.5 | USB 3
پیشاپیش تشکر از راهنمایی تون
(اگه اینجا جای مناسب برای سوالم نیست عذر میخام)
ابتدا با پارتشین ریکاوری MINITOOLS تست کنید .سلام
برای هارد اکسترنالی که RAW شده باشه هیچ راهی جز ریکاوری اطلاعات نیست؟
والا من ويندوز دم دسم نيست1-هارد اول با این برنامه چک کنید درست میشه یا نه ؟
http://hddguru.com/software/2007.07.20-HDD-Capacity-Restore-Tool/
2- هارد دوم هم به pc وصل کنید از وضعیتش با برنامه hdsenitel یک اسکرین شات بگذارید .
نمیدونم گرامی . ویندوز لازمه .والا من ويندوز دم دسم نيست
ولي كالي لينوكس ور ٢.٠ رو دارم
چكار كنم داش؟
وقت بخیر
من هارد یک ترا توشبا دارم از رو سیستم بازش کردم و رو سیستم دیگه بستمش وقتی کامپیوتر رو روشن کردم تیک تیک صدا میده و اصلا سیستم نمیشناسش!!!
رو 3 تا سیستم دیگه هم امتحان کردم کابل برق و ساتا رو هم عوض کردم درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
همین ؟ خبر به این بدی رو به همین راحتی و با این سرعت می دید ؟؟هاردت کرش کرده . قابل تعمیر هم نیست .
دقیقا من هم برای پرسیدن همین سوال اومدم توی تاپیک!سوال بعدمم اینکه میخوام یه هارد دیگه بگیرم
نمیدونم اینترنال بهتره یا اکسترنال
نه قابلیت حملش برام مهمه نه اون اختلاف قیمت ناچیز بینشون
فقط عمرش واسم بی اندازه مهمه
این هاردم فقط برام جنبه نگهداری اطلاعات داره
یعنی سیستم عاملی روش نصب نمیشه
اطلاعتی که داخلش میریزم برام بی اندازه مهمه
برا همین میخوام نوع و برندی باشه که بدونم مرگ نداره
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین بگین اکسترنال بهتره یا اینترنال
و هر کدومش از کدوم برند
تشکر از راهنمایی تونمتاسفانه اکثر باکس های موجود در بازار متفرقه هستند . زیاد تفاوتی ندارند . مگر اینکه باکس های ارجینال که هاردهای داخلشون خراب شده رو تهیه کنید .
بله بدون مشکل کار میکنه . ولی ترجیحا بهتره تو این باکس ها از هارد گرین استفاده بشه .تشکر از راهنمایی تون
بنظرتون باکس 3.5 هارد Western Digital My Book External Hard Drive مناسب هست برای هارد wd internal red 2T؟
دو سکتور ضعیف داره . معمولا با یکبار فرمت با برنامه LLF درست میشه .سلام
این هارد مشکل داره یا نداره؟
ممنونبله بدون مشکل کار میکنه . ولی ترجیحا بهتره تو این باکس ها از هارد گرین استفاده بشه .