AMD.POWER
مدیر بازنشسته
دو سکتور ضعیف داره . معمولا با یکبار فرمت با برنامه LLF درست میشه .سلام
این هارد مشکل داره یا نداره؟
دو سکتور ضعیف داره . معمولا با یکبار فرمت با برنامه LLF درست میشه .سلام
این هارد مشکل داره یا نداره؟
هارد گرین خیلی با هارد های RED متفاوت نیستند ولی ترجیحا گرین بهترین گزینه هست .ممنون
هارد گرین نسبت به بقیه مدل ها کم مصرف هست و طبیعتا آداپتور باکس هم با همون هارد سازگاره
تو ولتاژ و برق، هارد Red دچار مشکل نمیشه؟
پیشنهاد دیگه ای برای باکس دارید عزیز؟
اگر لپتاپ هست بایوس رو اپدیت کنید .سلام
آقا من یه مشکلی دارم با هاردام، هارد اصلی لب تاپ رو که HDD بود عوض کردم یه SDD گذاشتم مدل (Crucial_CT128M550SSD1)، بعد از تعویض و نصب ویندوز، وقتی میخوام خاموش کنم، خاموش نمیشه و فقط صفحه خاموش میشه و دستگاه روشن میمونه، وقتی هم که ریست میکنم دستگاه خاموش میشه :|
الان با HD Tune Pro تست گرفتم همه خوبه! ولی توی health این ارور رو میده!
مشاهده پیوست 900028 مشاهده پیوست 900029
هارد قبلی رو هم با hddcaddy وصل کردم، این ارور ها رو داره! حتی فرمتش هم کردم!
مشاهده پیوست 900030
حالا راه حل چیه؟
ممنون
بایوس رو چک کردم آخرین ورژن هستش، با این برنامه ای هم که دادید وقتی ریست رو میزنم سریع خاموش میشه :|اگر لپتاپ هست بایوس رو اپدیت کنید .
ببینید با این برنامه خاموش میشه ؟
http://mihandownload.com/2009/08/_superfast_shutdown_20.php
هارد قبلی رو به یک pC وصل کنید و با برنامه زیر کامل LLF کنیدبایوس رو چک کردم آخرین ورژن هستش، با این برنامه ای هم که دادید وقتی ریست رو میزنم سریع خاموش میشه :|
من مشکل اصلیم اون ارور هارداس، برای اونا چیکار کنم؟!
لب تاپ نیاز به تعمیر داره؟
هارد ssd رو hdd!؟هارد قبلی رو به یک pC وصل کنید و با برنامه زیر کامل LLF کنید
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
اگر ویندوز روی ssd هست . میشه . فقط باید از فایلهای روی هارد بکاپ بگیرید چون همش پاک میشه .هارد ssd رو hdd!؟
با لبتاپ نمیشه!؟
لینک رو عوض کردمشات قسمت overview برنامه hdsenitel فقط شات واضح باشه مثل شات قبلی نباشه
مشکل مکانیکال داره هارد شما در خوندن و نوشتن . هارد تعطیبهلینک رو عوض کردم
خدمت شما
شات hd senitel بگیرید . شات hdtune بارها گفتم مورد قبولم نیست .
یعنی نمیشه حلش کرد؟!هاردتون 16 تابدسکتور دارد . احتمال زیاد شدن این بدسکتور ها وجود دارد .
باید با hdd regenator اسکن کنید . ممکنه بتونه این تعداد بد سکتور رو ریکاور کنه .یعنی نمیشه حلش کرد؟!
باید هارد رو مرخص کنم؟؟ :general306: