• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

sdtsdfasdased

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان متخصص میشه بفرمایید چطور میشه حالت استندبای هارد سیگیت رو غیرفعال کرد؟ هارد من موقع روشن شدن مشکل داره و صدا میده و هنگ میکنه ولی اگه به حالت استندبای نره و یکسره روشن بمونه مشکلی باهاش ندارم.
این چیه جریانش چرا هارد من نداره

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
این چیه جریانش چرا هارد من نداره
اگه وقتی هاردت فعال میشه صدا میده دیگه صدا قطع میشه میتونی حالت استندبای هارد ها رو توی ویندوز غیرفعال کنید اگه کلا صدا میده که دیگه هیچ.
- قبلا یکی از بچه بهم گفته بود هارد های سیگیت نسبت به هاردهای دیگه، وقتی استفاده نشه خاموش میشه تا در مصرف انرژی صرفه جویی بشه. حالا این همیشه خوب نیست

sdtsdfasdased

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اها
بعد چقدر وقت خخاموش میشه؟
من بوده تا دو ساعت هم کاری باهاش نکردم ولی خاموش نشده!

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
بستگی داره . مثلا هارد ویندوز خاموش نمیشه اصلا.
و اکسترنال هم نمیدونم ولی میشه با یه برنامه ساده استندبایش کرد یا برعکسش.

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
سلام دوستان.
من یه هارد اکسترنال سیلیکون دارم که برد تبدیل usb به sataش خراب شده و برد تبدیلش قابل جدا کردن از هارد هست. میتونم تبدیلش رو جدا پیدا کنم جایگزین کنم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
ببخشین می تونین بگین هارد من چه مشکلی داره ؟ این هارد برای موندن اطلاعات رووش برای یکسال دیگه قابل اعتماده به نظرتون ؟

فایل های ضمیمه

• 000001.png
    000001.png
    63.2 KB · نمایش ها: 8
  • 00002.png
    00002.png
    64 KB · نمایش ها: 7
  • 00003.png
    00003.png
    53.6 KB · نمایش ها: 5

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

tiger1

Registered User
لایک‌ها
171
با سلام خدمت اساتید محترم
متاسفانه چند روز پیش هاردم به مشکل برخورد و سرعتش به شدت پایین آمد بعد از تست هارد مشخص شد که بد سکتور داره و با وجود این که با نرم افزار HDD Regenerator هم اقدام به بد سکتور گیری کردم ولی هیچ فایده ای نداشت آیا کسی از دوستان روش دیگری سراغ دارد که بتوان وضعیت هارد را بهتر کرد ؟؟؟ ممنون
عکس از مشخصات هارد :
http://8pic.ir/images/r5kdkmeu9qpjwayblgfv.png

http://8pic.ir/images/5il96mno5w5ateqmzqxu.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام خدمت اساتید محترم
متاسفانه چند روز پیش هاردم به مشکل برخورد و سرعتش به شدت پایین آمد بعد از تست هارد مشخص شد که بد سکتور داره و با وجود این که با نرم افزار HDD Regenerator هم اقدام به بد سکتور گیری کردم ولی هیچ فایده ای نداشت آیا کسی از دوستان روش دیگری سراغ دارد که بتوان وضعیت هارد را بهتر کرد ؟؟؟ ممنون
عکس از مشخصات هارد :
http://8pic.ir/images/r5kdkmeu9qpjwayblgfv.png

http://8pic.ir/images/5il96mno5w5ateqmzqxu.png

این هارد وضعیت خوبی نداره . بعید میدونم از برنامه ها کاری خاصی بر بیاد .

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
سلام.این ارور ها واسه چیه؟البته هارد مشکل خاصی ندیدم داشته باشه.ویه سوال دیگه اینکه کارکرد این دستگاه های تعمیر هارد چجوریه(دستگاه 3000 اسمشون یا یه همچین...)؟یعنی هارد بدسکتوری رو تعمیر میکنه؟چجوری؟

فایل های ضمیمه

• 02-September-2016_15-42.png
    02-September-2016_15-42.png
    59.6 KB · نمایش ها: 8

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.این ارور ها واسه چیه؟البته هارد مشکل خاصی ندیدم داشته باشه.ویه سوال دیگه اینکه کارکرد این دستگاه های تعمیر هارد چجوریه(دستگاه 3000 اسمشون یا یه همچین...)؟یعنی هارد بدسکتوری رو تعمیر میکنه؟چجوری؟
با برنامه HD SENITEL از قسمت OVERVIEW شات بگیرید .
اون دستگاه ها هم باید با هارد آشنایی کامل داشته باشی تا بتونی باهاشون کار کنی . توضیح آسونی نمیتونم دربارش بدم .

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام، هارد لپتاپ بنده هم دو روزیه به مشکل جدی خورده با نرم افزار hdd regenerator گذاشتم ریکاور کنه بد سکتورها رو، منتها خیلی طولش میده الان دو روزه داره کار میکنه هنوز یک درصد از کار هم انجام نشده، این اوضاع هارده و اطلاعاتشم برام خیلی مهمه، برنامه یا روش سریعتری برا بازیابی کامل اطلاعاتش سراغ ندارین؟ یه راهنمایی کامل میخوام خیلی گرفتار شدم، ممنون
اسکرین شات از وضع فعلیش:
IMG_20160908_120924.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با این وضعیت بعیده این هارد اطلاعاتش قابل دسترسی باشه . باید ببرید به مرکز تخصصی براتون ریکاوری کنند

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
با این وضعیت بعیده این هارد اطلاعاتش قابل دسترسی باشه . باید ببرید به مرکز تخصصی براتون ریکاوری کنند
البته بهتون بگم که هارد با همین وضعیتش بالا میاد منتها روی کپی کردن دیتا بعضی جاها هنگ میکنه، فقط بتونم عکس و اسناد توش رو ریکاور کنم کافیه،بعضی هاشون کپی مستقیم هم میشن،البته فعلا! یه برنامه برای برگردوندن عکس و داکیومنت حرفه ای بهم معرفی می کنید؟منظورم برنامه ای هست که روی هارد مشکل دار هم جواب بده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
البته بهتون بگم که هارد با همین وضعیتش بالا میاد منتها روی کپی کردن دیتا بعضی جاها هنگ میکنه، فقط بتونم عکس و اسناد توش رو ریکاور کنم کافیه،بعضی هاشون کپی مستقیم هم میشن،البته فعلا! یه برنامه برای برگردوندن عکس و داکیومنت حرفه ای بهم معرفی می کنید؟منظورم برنامه ای هست که روی هارد مشکل دار هم جواب بده
به دلیل بد سکتورهای زیاد با برنامه های متداول نمیتونی کپی کنی .

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
به دلیل بد سکتورهای زیاد با برنامه های متداول نمیتونی کپی کنی .
خوشبختانه بصورت کپی معمولی داخل ویندوز تونستم حدود 80 درصد اطلاعات ضروریم رو بک آپ بگیرم، فعلا دارم روی 20درصد باقیمونده کار می کنم، ولی تا همین الانشم راضی ام،خداروشکر هارد کاملا از کار نیافتاده هنوز[emoji4]
یه سوال فنی دیگه، بعد از اینکه کلیه اطلاعاتی که میشه ازشون کپی برداشت رو کپی گرفتم، اونوقت چیکار میشه کرد با این هارد؟ جایی خواندم که با ایزوله کردن سکتورهای معیوب و فرمت دوباره، میشه از هارد بعنوان هارد اکسترنال استفاده کرد یمدت،(فرآیند فنی کارم اینجوری بیان شده بود که این قسمتا جدا میشن و هد هارد برا خواندن و نوشتن دیگه روش نمیره که مشکل ایجاد کنه) درسته؟
نرم افزار خوب برای اینکار سراغ ندارید؟ ممنونم از شما که جواب دادی عزیز

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خوشبختانه بصورت کپی معمولی داخل ویندوز تونستم حدود 80 درصد اطلاعات ضروریم رو بک آپ بگیرم، فعلا دارم روی 20درصد باقیمونده کار می کنم، ولی تا همین الانشم راضی ام،خداروشکر هارد کاملا از کار نیافتاده هنوز[emoji4]
یه سوال فنی دیگه، بعد از اینکه کلیه اطلاعاتی که میشه ازشون کپی برداشت رو کپی گرفتم، اونوقت چیکار میشه کرد با این هارد؟ جایی خواندم که با ایزوله کردن سکتورهای معیوب و فرمت دوباره، میشه از هارد بعنوان هارد اکسترنال استفاده کرد یمدت،(فرآیند فنی کارم اینجوری بیان شده بود که این قسمتا جدا میشن و هد هارد برا خواندن و نوشتن دیگه روش نمیره که مشکل ایجاد کنه) درسته؟
نرم افزار خوب برای اینکار سراغ ندارید؟ ممنونم از شما که جواب دادی عزیز
پراکندگی بدسکتور و تعداد بدسکتور در هارد شما بالاست . این ایزوله کردن برای زمانی هست تعداد بدسکتور ها زیر 200 عدد و پراکنده نباشن

بالا