• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
9 تا بدسکتور و تعدادی weak باید اطلاعات بکاپ گرفته بشه و بعد وایپ کامل . راه دیگه نداره
خوب 9 بد سکتور و 49 تا weak
اون 9 تا رو چرا hdd regenerator شناسایی نمی کنه؟ مگه مخصوص بدسکتور نیست این برنامه؟
فعلا تا هارد جدید بگیرم امکان wipe کردن و بکاپ گرفتن ندارم پس فعلا نمی تونم درستش کنم.
اما دلیل اون ارور آبی همچنان باقی می مونه
از اونجایی که با کابل ها و کانکتورهای مختلف درست نشد ممکنه مشکل از کانکتور ساتای خود هارد باشه و خراب شده باشه؟
میشه تعمیرش کرد؟
البته این هارد عمر زیادی ازش گذشته و قصد تعمیر ندارم می خوام بدون بردن به تعمیرگاه درستش کرد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باید کابل ساتا با کیفیت تهیه کنی
همچنین قسمت ساتا دیتا روی هارد را با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید . خشک شد تست کنید.

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
حالا غیز از این یه هارد دیگه هم دارم 2 ترا که اونم چند روز پیش دچار بدسکتور شد و در hd tune ارور Current pending Sector میداد.
با hdd regenerator چک کردم 24 تا سکتور خراب که تقریبا پشت سر هم بودن و در درایو سی هم بودن پیدا کرد و درستشون کرد.
بعدش که ویندوز بالا اومد hd tune رو باز کردم ارور Current pending Sector رفع شده بود و اون 24 هم 0 شده بود ولی به جاش Reallocated sector count زرد شده بود و تعدادش هم 24 بود. در واقع Current pending Sector تبدیل شده بود به Reallocated sector count
یه بار دیگه با hdd regenerator هارد رو اسکن کردم ولی هیچ سکتور خرابی پیدا نکرد با برنامه های دیگه هم همینطور
الان این Reallocated sector count فرقش با Current pending Sector چیه؟ باید چیکارش کرد؟

i3r7zvx89tskjbyjpic0.png

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
حالا غیز از این یه هارد دیگه هم دارم 2 ترا که اونم چند روز پیش دچار بدسکتور شد و در hd tune ارور Current pending Sector میداد.
با hdd regenerator چک کردم 24 تا سکتور خراب که تقریبا پشت سر هم بودن و در درایو سی هم بودن پیدا کرد و درستشون کرد.
بعدش که ویندوز بالا اومد hd tune رو باز کردم ارور Current pending Sector رفع شده بود و اون 24 هم 0 شده بود ولی به جاش Reallocated sector count زرد شده بود و تعدادش هم 24 بود. در واقع Current pending Sector تبدیل شده بود به Reallocated sector count
یه بار دیگه با hdd regenerator هارد رو اسکن کردم ولی هیچ سکتور خرابی پیدا نکرد با برنامه های دیگه هم همینطور
الان این Reallocated sector count فرقش با Current pending Sector چیه؟ باید چیکارش کرد؟

i3r7zvx89tskjbyjpic0.png

اینم عکس از hd sentinel

67pvx6n1jtt1jssi00af.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فکر نکنم پاورم غیراستاندارد باشه
برند گرین هست. گرین مگه معتبر نیست؟
Green GP330A
4-5 سال پیش خریدم
گرین 330 همچین پاور شاخی هم نیست . مخصوصا 5 سال کار کرده باشه . یعنی عمر مفیدش که 4 سال هم رد کرده .

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
گرین 330 همچین پاور شاخی هم نیست . مخصوصا 5 سال کار کرده باشه . یعنی عمر مفیدش که 4 سال هم رد کرده .
مشکل سر توانش هست که پایینه؟ مثلا 400 وات بود بهتر بود؟
برای دو تا هارد که مجموع 3 ترا هستن 330 وات کفایت می کنه؟ شاید یه 2 ترا دیگه هم اضافه بشه بعدا

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشکل سر توانش هست که پایینه؟ مثلا 400 وات بود بهتر بود؟
برای دو تا هارد که مجموع 3 ترا هستن 330 وات کفایت می کنه؟ شاید یه 2 ترا دیگه هم اضافه بشه بعدا
این سری گرین بعد از دو تا 3 سال مشکل پیدا میکنند و خروجی ولتاژها کم میشه . هارد هم روی دو ولتاژ 3.3 و 12 حساسه . با کمترین نوسانی تو این دو ولتاژ چنین مشکلاتی پدید میاد و حتی ممکنه هارد به شدت آسیب ببینه .

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
هارد 2 ترای مای بوک
تا 2016/11 هم گارانتی داره
دلیلش چیه به نظرتون؟
یه هارد اینترنال سامسونگ دارم مال 6 تا 7 سال قبله اما 97 درصده عمرش
با این وضعیت مای بوک بفرستمش گارانتی ؟؟
احتمال پریدن اطلاعات چند درصده ؟

فایل های ضمیمه

• 09090.png
    09090.png
    109.9 KB · نمایش ها: 5

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
یه سسوال دیگه اینکه
1-بهترین راه افزایش سرعت انتقال و گرفتن دیتا به هارد اکسترنال و اینترنال usb3 هست ؟ یا کابل ساتا برای اینترال پرسرعتتره؟
2-یه رایانه ای که همش جا یو اس بی هاش usb2 هست برای اینکهusb3 بشه حتما اول باید یه کارت usb3 داخل مادربرد کذاشت ؟؟
ایا کارتی یا هابی یا ... که قابل جابه جایی باشه و مثل کارت های ماربردی نباشه ؟
3-بهترین کارت ( رو مادربرد نصب ) کدوم مدله که موقع وصل و نصب درایو با ویندوز ها مشکل پیدا نمیکنه و یا مجبورت نمیکنه تغییر خاصی تو رایانت انجام بدی و حتمن با اکثر مادربرد های مال 5 تا 6 سال قبل مچ بشه و راحت رووش سوار بشه
مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هارد 2 ترای مای بوک
تا 2016/11 هم گارانتی داره
دلیلش چیه به نظرتون؟
یه هارد اینترنال سامسونگ دارم مال 6 تا 7 سال قبله اما 97 درصده عمرش
با این وضعیت مای بوک بفرستمش گارانتی ؟؟
احتمال پریدن اطلاعات چند درصده ؟
باید از اطلاعات بکاپ بگیرید و یکبار LLF کنید .

siyahmoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
من هارد اکسترنال دوستمو امانت گرفتم داشتم ازش چیزی کپی میکردم که وسطش هنگ کرد منم هارد رو از لب تاپ جدا کردم بعدش هرچی میزنم به سیستم صدای وصل شدنش میاد اما چیزی تو مای کامپیوتر نمیاد که بازش کنم به کامپیوتر خونه هم زدم بازم نیومد. یعنی سیستم میشناستش ولی نمیاد. توروخدا بگید چیکار کنم هارد امانته اگه اطلاعاتش پاک بشه چی؟؟؟؟؟؟ :general410::general111:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من هارد اکسترنال دوستمو امانت گرفتم داشتم ازش چیزی کپی میکردم که وسطش هنگ کرد منم هارد رو از لب تاپ جدا کردم بعدش هرچی میزنم به سیستم صدای وصل شدنش میاد اما چیزی تو مای کامپیوتر نمیاد که بازش کنم به کامپیوتر خونه هم زدم بازم نیومد. یعنی سیستم میشناستش ولی نمیاد. توروخدا بگید چیکار کنم هارد امانته اگه اطلاعاتش پاک بشه چی؟؟؟؟؟؟ :general410::general111:
ببینید داخل این برنامه دیتکت میشه یا نه
MiniTool Partition Wizard 9.1

Last edited:

siyahmoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
ببینید داخل این برنامه دیتکت میشه یا نه
MiniTool Partition Wizard 9.1
ببینید هارد رو حتی تو دیسک منیج منت هم نمیاره فقط تو قسمت پایین صفحه میاد که وصل شده و اسم و ایناش میاد این برنامه به کارش میاد؟
من خودم اصلا سر درنمیارم بعدم چون امانته میترسم دست بزنم لازم باشه میبرم بیرون که درستش کنن فقط میشه بگین احتمال داره همه اطلاعاتش پاک بشه و برنگرده؟؟ یا اصلا هارد بسوزه؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ببینید هارد رو حتی تو دیسک منیج منت هم نمیاره فقط تو قسمت پایین صفحه میاد که وصل شده و اسم و ایناش میاد این برنامه به کارش میاد؟
من خودم اصلا سر درنمیارم بعدم چون امانته میترسم دست بزنم لازم باشه میبرم بیرون که درستش کنن فقط میشه بگین احتمال داره همه اطلاعاتش پاک بشه و برنگرده؟؟ یا اصلا هارد بسوزه؟؟
50 -50 هست .

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
سلام یه دفعه اینطوری شد ؟
ضربه یا تکان شدید نخورده ؟
از هارد صدای غیر طبیعی هم میاد ؟

siyahmoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام یه دفعه اینطوری شد ؟
ضربه یا تکان شدید نخورده ؟
از هارد صدای غیر طبیعی هم میاد ؟
بله در حال کپی پیس بود که هنگ کرد منم اومدم ببندمش که 1کادر اومد که 2 تاگزینه داشت اند پروسس و کنسل منم اند پروسس رو زدم بازم هنگ بود منم هاردو جدا کردم همین بعد هرچی به لب تاب و کامپیوتر زدم صدای وصل شدنش میاد ولی بالا نمیاد که بازش کنم.
ضربه هم نخورد. صدام نمیده.ینی آخه چه صدایی؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
@AMD.POWER
سلام
چند روز پیش یه هارد سیگیت expansion 2tb خریدم امروز متوجه شدم وقتی که میخوام usb رو جدا کنم یه صدای شبیه beep میده. میخواستم بدونم مشکلی داره یا طبیعیه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
@AMD.POWER
سلام
چند روز پیش یه هارد سیگیت expansion 2tb خریدم امروز متوجه شدم وقتی که میخوام usb رو جدا کنم یه صدای شبیه beep میده. میخواستم بدونم مشکلی داره یا طبیعیه؟
سلام
اگر safe remove کنید مشکلی نداره .

بالا