• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
سلام
اگر safe remove کنید مشکلی نداره .
safe remove میکنم ولی کلا میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟ چون روز اول متوجه این موضوع نشدم یا شاید هم درست دقت نکرده بودم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

darkstreet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
هارد لپتاپ z500 بنده در عرض یک هفته به طور وحشتناکی دچار کاهش سرعت شد به طوری که تا زمان لود شدن کامل ویندوز 10 دقیقه طول میکشید اما هفته قبل فقط یک دقیقه طول میکشید
هارد به طور پیوسته روی 100% میمونه و خیلی طول میکشه تا از این حالت دربیاد
مشکل از قبل از لود ویندوز شکل میگیره که باعث میشه قبل از لود نرم افزارها، خود ویندوز 3-4 دقیقه طول بکشه تا به لاگین برسه
ویندوزم حذف کردم و نسخه های قدیمی تر رو که دو ساله داشتم نصب کردم و هیچ تغییری نکرد
دوتا تست گرفتم که قرار میدم اینجا بررسی کنید
راهکاری که برای حل این مشکل پیشنهاد میکنید چیه؟ اصلا مشکل از کجاست؟ زیاد دقت نکردم ولی به نظر فقط توی همین لود اول ویندوزها اینقدر طول میکشه و بعد همه چی نرماله برای همین هیچ وقت سیستم رو خاموش نمیکنم و همیشه روی حالت اسلیپ هست که فورا بالا بیاد.

فایل های ضمیمه

• 16-September-2016_20-33.jpg
    16-September-2016_20-33.jpg
    84.9 KB · نمایش ها: 9
  • 20-September-2016_13-09.jpg
    20-September-2016_13-09.jpg
    77.5 KB · نمایش ها: 8
  • 4433.jpg
    4433.jpg
    216.3 KB · نمایش ها: 7

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
مشکلی نداره . غیر طبیعی نیست
سلام
ببخشید دوباره مزاحم میشم. در مورد مشکل قبلی الان که درست دقت میکنم به نظر میرسه اون صدا، صدای مکانیک خود هارد باشه چون وقتی safe remove هم میکنم بازم هارد به چرخش خودش ادامه میده. ولی تو سیستم برادرم که تست کردم این مشکل نبود. به نظرتون چیکار باید بکنم برنامه ای هست که بتونه این مشکل سیستم منو حل کنه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
ببخشید دوباره مزاحم میشم. در مورد مشکل قبلی الان که درست دقت میکنم به نظر میرسه اون صدا، صدای مکانیک خود هارد باشه چون وقتی safe remove هم میکنم بازم هارد به چرخش خودش ادامه میده. ولی تو سیستم برادرم که تست کردم این مشکل نبود. به نظرتون چیکار باید بکنم برنامه ای هست که بتونه این مشکل سیستم منو حل کنه؟
http://soft98.ir/software/64-usb-safely-remove.html

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
هارد لپتاپ z500 بنده در عرض یک هفته به طور وحشتناکی دچار کاهش سرعت شد به طوری که تا زمان لود شدن کامل ویندوز 10 دقیقه طول میکشید اما هفته قبل فقط یک دقیقه طول میکشید
هارد به طور پیوسته روی 100% میمونه و خیلی طول میکشه تا از این حالت دربیاد
مشکل از قبل از لود ویندوز شکل میگیره که باعث میشه قبل از لود نرم افزارها، خود ویندوز 3-4 دقیقه طول بکشه تا به لاگین برسه
ویندوزم حذف کردم و نسخه های قدیمی تر رو که دو ساله داشتم نصب کردم و هیچ تغییری نکرد
دوتا تست گرفتم که قرار میدم اینجا بررسی کنید
راهکاری که برای حل این مشکل پیشنهاد میکنید چیه؟ اصلا مشکل از کجاست؟ زیاد دقت نکردم ولی به نظر فقط توی همین لود اول ویندوزها اینقدر طول میکشه و بعد همه چی نرماله برای همین هیچ وقت سیستم رو خاموش نمیکنم و همیشه روی حالت اسلیپ هست که فورا بالا بیاد.
شات با hd senitel از قسمت overview

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
پاور سیستمتون چیه ؟
مینی کیس آماده lenovo هست. پاور رو یادم نیست چیه ولی ارجینال خودشه.
الان یه راه حل موقتی که به ذهنم رسیده با برنامه خود سیگیت زمان استندبای رو روی 3 دقیقه تنظیم کردم بعد از safe remove سه دقیقه طول میکشه تا هارد از چرخش بیوفته اون موقع کابل رو میکشم. چطوره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مینی کیس آماده lenovo هست. پاور رو یادم نیست چیه ولی ارجینال خودشه.
الان یه راه حل موقتی که به ذهنم رسیده با برنامه خود سیگیت زمان استندبای رو روی 3 دقیقه تنظیم کردم بعد از safe remove سه دقیقه طول میکشه تا هارد از چرخش بیوفته اون موقع کابل رو میکشم. چطوره؟
میتونه موثر باشه .ولی بهتره از هاب usb اداپتور دار استفاده کنید .

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
یه هارد لپتاپی دارم که رو لپتاپ وصله، 1117 تا ارور crc داره، که ابی رنگه، بعد توی توضیحات نوشته کابل رابط رو عوض کنید حل میشه، در حالی که هارد مستقیما وصله به رابط ساتای لپتاپ، بنظر شما مشکل از کجاست و اینکه آیا مهمه و اگه همینجوری استفاده کنم در آینده هارد مشکل پیدا میکنه؟

Sent from my H60-L12 using Tapatalk

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یه هارد لپتاپی دارم که رو لپتاپ وصله، 1117 تا ارور crc داره، که ابی رنگه، بعد توی توضیحات نوشته کابل رابط رو عوض کنید حل میشه، در حالی که هارد مستقیما وصله به رابط ساتای لپتاپ، بنظر شما مشکل از کجاست و اینکه آیا مهمه و اگه همینجوری استفاده کنم در آینده هارد مشکل پیدا میکنه؟

Sent from my H60-L12 using Tapatalk
کانکتور ساتا و برق هارد را با پنبه و الکل شستشو بدید خشک که شد تست کنید باید حل بشه .

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
چرا عددی که جلوی power on hours count زده عدد بزرگیه ولی پایین برنامه مقدار واقعی نوشته شده؟ البته تو برنامه Hard Disk Sentinel هم عدد درست نوشته شده.
Hard Disk Sentinel.png 24-September-2016_16-05.png
ببخشید خیلی سوال میپرسم آخه دفعه اولمه هارد اکسترنال میخرم :oops:

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
چرا عددی که جلوی power on hours count زده عدد بزرگیه ولی پایین برنامه مقدار واقعی نوشته شده؟ البته تو برنامه Hard Disk Sentinel هم عدد درست نوشته شده.
مشاهده پیوست 964531 مشاهده پیوست 964532
ببخشید خیلی سوال میپرسم آخه دفعه اولمه هارد اکسترنال میخرم :oops:
سلام کارکرد هاردتون 16 ساعت هست
علت اینکه در برنامه HD Tune در قسمت Data این عدد را زده میتونه باگ نرم افزاری باشه
در این موارد نرم افزار Hard Disk Sentinel دقیقتره و در تب Overview اطلاعات اصلی کارکرد و وضعیت هارد را قید میکنه

chipiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@AMD.POWER
سلام
چند روز پیش یه هارد سیگیت expansion 2tb خریدم امروز متوجه شدم وقتی که میخوام usb رو جدا کنم یه صدای شبیه beep میده. میخواستم بدونم مشکلی داره یا طبیعیه؟
سلام دوست عزیز
این داستان تو همه هارد ها شایع است این صدای که شما میشنوید مربوط به پارک رفتن هد هارد است
زیاد نگران نباش اما حتما قبل از کشیدن کابل هارد sefe remove رو انجام بده که برای هارد مشکلی به وجود نیاد

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
یه سسوال دیگه اینکه
1-بهترین راه افزایش سرعت انتقال و گرفتن دیتا به هارد اکسترنال و اینترنال usb3 هست ؟ یا کابل ساتا برای اینترال پرسرعتتره؟
2-یه رایانه ای که همش جا یو اس بی هاش usb2 هست برای اینکهusb3 بشه حتما اول باید یه کارت usb3 داخل مادربرد کذاشت ؟؟
ایا کارتی یا هابی یا ... که قابل جابه جایی باشه و مثل کارت های ماربردی نباشه ؟
3-بهترین کارت ( رو مادربرد نصب ) کدوم مدله که موقع وصل و نصب درایو با ویندوز ها مشکل پیدا نمیکنه و یا مجبورت نمیکنه تغییر خاصی تو رایانت انجام بدی و حتمن با اکثر مادربرد های مال 5 تا 6 سال قبل مچ بشه و راحت رووش سوار بشه
مرسی

باید از اطلاعات بکاپ بگیرید و یکبار LLF کنید .
بکاپ گرفتم
نحوه انجام LLF رو لطف می کنید اموزش اگر باشه در موردش ممنون میشم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بکاپ گرفتم
نحوه انجام LLF رو لطف می کنید اموزش اگر باشه در موردش ممنون میشم
با HDAT2 بوت کنید سیستم رو و هارد رو وایپ کنید . یا هارد را به سیستم به عنوان هارد دوم متصل کنید و با برنامه LLF کنید

بالا