AMD.POWER
مدیر بازنشسته
سیگیت اگر روی سیستم با پاور مناسب استفاده بشه و ضربه چیزی نخوره هیچ چیزی نمیشه . خیلی بستم خیالت راحت باشهمتاسفانه از سیگیت خاطره خوبی ندارم , تا الان هر چی هارد سیگیت گرفتم خراب شده :general509:
سیگیت اگر روی سیستم با پاور مناسب استفاده بشه و ضربه چیزی نخوره هیچ چیزی نمیشه . خیلی بستم خیالت راحت باشهمتاسفانه از سیگیت خاطره خوبی ندارم , تا الان هر چی هارد سیگیت گرفتم خراب شده :general509:
برنامه دیسک ویزارد تحت ویندوز از سایت سیگیت با فندق شکن بگیر .الان هم تو disk managment یه چیزایی نشون میده اما عدد عجیب و غریبی میزنه. رو چندتا سیستم و حتی با یه کابل دیگه هم تست کردم اما مشکل اصلی اینه که هارد اصلا نمیچرخه.
مشاهده پیوست 971133
چیپ مهم هست . ولی کیفیت PCB و طراحی و نوع قطعات به کار رفته مهم تر هست . سایت دیجیکی خرید کنید مطمئن هستند . در ضمن حتما از مدل PCIE تهیه کنید .ببخشید کارت اینترنال usb3 برای بالا بردن سرعت انتقال دیتا به هارد با چیپست nec یا بدون اون چیپست فرقی هم داره ؟ حربه تبلیغاتی نیست؟
مدل ویپرو بهتره یا فرانت ؟
نوع 4 پورتش اگر همزمان استفاده بشن هر 4 پورت (مثلن برای 4 تا هارد ) روی سرعت انتقال دیتای هم تاثیر نمیذارن؟
ممنون
این برنامه رو نصب کردم ولی ظاهرا برای ببکاپ گیری هست. مشکل هارد من اینه که اصلا روشن نمیشه.برنامه دیسک ویزارد تحت ویندوز از سایت سیگیت با فندق شکن بگیر .
HD SENITELبا کدوم نرم افزار میشه سلامت هارد رو دید
ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک
با HD SENITEL شات قسمت OVERVIEW را بگذاریددرود. یه هارد 500 مکستور دست دو گرفتم. 23 روز کارکرده. این ارور رو داره. تو کارکردش تاثیر داره؟
مشاهده پیوست 972467 مشاهده پیوست 972468
پاور سیتسمتون چیه ؟درود. این از شات...آیا مشکلش حاده؟ یه خر خر کوچیکم میکنه. اما اگه سالمه نمیخوام گیر بدم زیاد. فقط کار کنه و سرعتش پایین نیاد.
مشاهده پیوست 972703
330 وات گرین- GP330Aپاور سیتسمتون چیه ؟
این خطا مربوط به پاوره330 وات گرین- GP330A
گرافیک ساده GT210 هم روشه.
صد در صد پاوره؟این خطا مربوط به پاوره
330 گرین یا هر چیز دیگه پاورتون داره ریپ میزنه ادامه پیدا کنه . هاردت را تعطیل میکنه
کاملا توی این برنامه بهش اشاره کرده . پاور استاندارد تهیه کنید مثل کولر مستر الایت 460صد در صد پاوره؟
هارده اوکی هست؟
پاور یدک یا تست ندارم. یکی پس میخرم دیگه...