• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
نمیدونم چرا سرعت هارد سیستمم تو کپی کردن خیلی کمه در حد 30 مگ بیشتر نیست. موقع دانلود وقتی میخواد فایلها رو به هم بچسبونه خیلی اذیت میکنه مخصوصا تو فایلهای بالای 1 گیگ اندازه خود دانلود وقت میبره. در صورتیه که سرعت اجرای سیستم و برنامه ها خوبه و تو smart هم خطای خاصی هم دیده نمیشه.
این تست رو امروز گرفتم.

Untitled.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نمیدونم چرا سرعت هارد سیستمم تو کپی کردن خیلی کمه در حد 30 مگ بیشتر نیست. موقع دانلود وقتی میخواد فایلها رو به هم بچسبونه خیلی اذیت میکنه مخصوصا تو فایلهای بالای 1 گیگ اندازه خود دانلود وقت میبره. در صورتیه که سرعت اجرای سیستم و برنامه ها خوبه و تو smart هم خطای خاصی هم دیده نمیشه.
این تست رو امروز گرفتم.

مشاهده پیوست 966846
بنچ با hdtune بگیرید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر تمام برنامه ها مثل آنتی ویروس غیر فعال بوده موقع بنچ . بله تعریفی نداره . اول تست هم سکته ای که زده کاملا نشون دهنده وضعیت نه چندان مطلوب درایو هست . نکته بعدی اکسس تایم بسیار بالا این درایو هست .
hD SENITEL از قسمت OVERVIEW هم اضافه کنید .

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
اگر تمام برنامه ها مثل آنتی ویروس غیر فعال بوده موقع بنچ . بله تعریفی نداره . اول تست هم سکته ای که زده کاملا نشون دهنده وضعیت نه چندان مطلوب درایو هست . نکته بعدی اکسس تایم بسیار بالا این درایو هست .
hD SENITEL از قسمت OVERVIEW هم اضافه کنید .
ممنون
Hard Disk Sentinel وضعیت رو خوب نشون میده.
Untitled.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اون سکته که موقع بنچ زده و اکسس تایم بالا نشون میده دلیل کندی رو . برای این هارد وایپ کامل را توصیه میکنم .

tiger1

Registered User
لایک‌ها
171
با عرض سلام و ادب
یک هارد اکسترنال دارم که متوجه شدم ارور دارد که در زیر عکسش را گذاشتم البته هارد هیچ مشکلی ندارد می خواستم بپرسم این خطا برای چی هست آیا موضوع مهمی هست و همچنین هارد گارانتی دارد آیا ارزش دارد به گارانتی ببرم اصلا این گونه ارور ها را گارانتی قبول می کند .
http://8pic.ir/images/um55ur99ekhnh7jmta2o.png
ممنون از وقتتون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با عرض سلام و ادب
یک هارد اکسترنال دارم که متوجه شدم ارور دارد که در زیر عکسش را گذاشتم البته هارد هیچ مشکلی ندارد می خواستم بپرسم این خطا برای چی هست آیا موضوع مهمی هست و همچنین هارد گارانتی دارد آیا ارزش دارد به گارانتی ببرم اصلا این گونه ارور ها را گارانتی قبول می کند .
http://8pic.ir/images/um55ur99ekhnh7jmta2o.png
ممنون از وقتتون
این ایراد مربوط به Head Positioning هست . اگر تو کارکرد هارد مشکلی دیده نمیشه .مشکلی نحواهید داشت .

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
سلام خسنه نباشید
یه هارد اینترنال 1.5 ترا WD Green دارم که یکی دو هفته پیش بعد از اینکه برق رفت فرمتش خود به خود raw شد. و درایو رو بالا نمی آورد و باید فرمت بشه که دوباره قابل استفاده بشه. اما فرمت نکردم.
با برنامه های ریکاوری امتحان کردم 1.6 ترا فایل پیدا کرد اما خب فایل ها با اسم های جدید و بدون پوشه بندی اومدن. یعنی همه توو هــــم دیگه :general208:
بردم بیرون که با دستگاهی چیزی ریکاوری کنند یکجا دادم اول گفت چیزی پیدا نکردیم، ولی بعد که بهشون گفتم من خودم با برنامه 1.6 ترا فایل پیدا کردم دوباره تست کردن و گفتن که ماهم بدون پوشه بندی و اسم های جدید فایل ها رو پیدا کردیم.
خواستم ببینم راهی هست که بتونم فایل ها رو مثل قبل با اسم و فولدر خودشون برگردونم؟ یا باید بی خیال بشم و بشینم 1.5 ترابایت فایل رو یکی یکی چک کنم :general208::general208:
ممنون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خسنه نباشید
یه هارد اینترنال 1.5 ترا WD Green دارم که یکی دو هفته پیش بعد از اینکه برق رفت فرمتش خود به خود raw شد. و درایو رو بالا نمی آورد و باید فرمت بشه که دوباره قابل استفاده بشه. اما فرمت نکردم.
با برنامه های ریکاوری امتحان کردم 1.6 ترا فایل پیدا کرد اما خب فایل ها با اسم های جدید و بدون پوشه بندی اومدن. یعنی همه توو هــــم دیگه :general208:
بردم بیرون که با دستگاهی چیزی ریکاوری کنند یکجا دادم اول گفت چیزی پیدا نکردیم، ولی بعد که بهشون گفتم من خودم با برنامه 1.6 ترا فایل پیدا کردم دوباره تست کردن و گفتن که ماهم بدون پوشه بندی و اسم های جدید فایل ها رو پیدا کردیم.
خواستم ببینم راهی هست که بتونم فایل ها رو مثل قبل با اسم و فولدر خودشون برگردونم؟ یا باید بی خیال بشم و بشینم 1.5 ترابایت فایل رو یکی یکی چک کنم :general208::general208:
ممنون.
پارتیشن ریکاوری برنامه MiniTool Partition Wizard 9.1 امتحان کنید .

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
یه هارد اکسترنال Seagate مدل Blackup Plus دارم. آخرین بار باهاش هفته پیش کار کردم. امروز که اومدم به کامپیوتر وصل کنم دیدم صدای شناخته شدن هارد رو می ده و چراغ روشن می شه اما پارتیشن تو My Computer اضافه نمی شه!
از طریق Computer Management چک کردم دیدم هارد رو شناخته اما اینجوری !! اصلا هارد رو پارتیشن بندی نکردم ، خودش اینجوری شده نمی دونم چرا !

h452_12.jpg

روی Primary Portion هم کیلک می کنم همه گزینه ها خاموشه!

wpa7_13.png

مشکل از چی می تونه باشه !؟ اطلاعات هارد برام مهمه...
اینم یه عکس از Hard Disk Sentinel :

ow7d_14.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باید با برنامه MINITOOL پارتشین ویزارد ریکاوری پارتشین بشه .

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
باید با برنامه MINITOOL پارتشین ویزارد ریکاوری پارتشین بشه .
مرسی از پاسخ
دلیل این اتفاق چی بوده به نظرتون ؟ و اینکه الان هارد مشکل داره یا مثلا ویروسی چیزی بوده ؟

با تشکر.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مرسی از پاسخ
دلیل این اتفاق چی بوده به نظرتون ؟ و اینکه الان هارد مشکل داره یا مثلا ویروسی چیزی بوده ؟

با تشکر.
دلیل خاصی نمیشه نام برد . این مورد تقریبا امری شایع در هاردها اینترنال و اکسترنال هست .

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
دلیل خاصی نمیشه نام برد . این مورد تقریبا امری شایع در هاردها اینترنال و اکسترنال هست .
ممنون.
من Partion Recovery Wizard رو انجام دادم اوکی شد توی خود برنامه. اما هنوز نتوستم از My Computer باز کنم. الان باید چیکار کنم دیگه ؟

15.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بعد از عملیات برنامه APPLY کردید . تو مای کامپیتر هم برید اول دیسک منیجمنت و بهش VOLUME LABEL بدید درست میشه .

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
بعد از عملیات برنامه APPLY کردید . تو مای کامپیتر هم برید اول دیسک منیجمنت و بهش VOLUME LABEL بدید درست میشه .
خیلی خیلی ممنون! درست شد...
واقعا مرسی از شما که اینقدر سریع پاسخگو هستید.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
@AMD.POWER
هارد اینترنال برند وسترن 3 تا 4 ترا چی پیشنهاد میدید ؟
میخواستم blue بگیرم ولی متاسفانه فقط 1 ترای آبی 7200 هست و از 1 ترا بالاتر 5400 هست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالا