• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
خب خداروشکر از اطلاعات ضروری بک آپ برداشتم، ممنون از شما دوست گرامی بخاطر کمک و پاسخگویی تون، یه سوال دیگه، ممکنه تعداد زیادی از بدسکتورها لاجیکال باشند؟(متوجه نشدم چجوری میشه منطقی بودن یا فیزیکی بودن بدسکتور رو متوجه شد) و با فرمت سطح پایین بشه هارد رو با ایزوله کردن سکتورهای معیوب فیزیکی سرحال آورد؟
سعی میکنم با hd tune یه تست ازش بذارم احتمالا برای راهنمایی درست مفیدتر باشه

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب خداروشکر از اطلاعات ضروری بک آپ برداشتم، ممنون از شما دوست گرامی بخاطر کمک و پاسخگویی تون، یه سوال دیگه، ممکنه تعداد زیادی از بدسکتورها لاجیکال باشند؟(متوجه نشدم چجوری میشه منطقی بودن یا فیزیکی بودن بدسکتور رو متوجه شد) و با فرمت سطح پایین بشه هارد رو با ایزوله کردن سکتورهای معیوب فیزیکی سرحال آورد؟
سعی میکنم با hd tune یه تست ازش بذارم احتمالا برای راهنمایی درست مفیدتر باشه
HD SENITEL و قسمت OVERVIEW اسکرین شات بگذارید.
قبل از شات گرفتن همه اطلاعات را وایپ کنید .

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
سلام.این ارور ها واسه چیه؟البته هارد مشکل خاصی ندیدم داشته باشه.ویه سوال دیگه اینکه کارکرد این دستگاه های تعمیر هارد چجوریه(دستگاه 3000 اسمشون یا یه همچین...)؟یعنی هارد بدسکتوری رو تعمیر میکنه؟چجوری؟
سلام.با برنامه ای که گفته بودین:

فایل های ضمیمه

• 2000g.jpg
    2000g.jpg
    99.9 KB · نمایش ها: 13
  • 02-September-2016_15-42.png
    02-September-2016_15-42.png
    59.6 KB · نمایش ها: 12

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
HD SENITEL و قسمت OVERVIEW اسکرین شات بگذارید.
قبل از شات گرفتن همه اطلاعات را وایپ کنید .
روی هارد ویندوز بالا نمیومد،بزحمت روی فلش ویندوز رو نصب کردمو باهاش بالا آوردم سیستمو همراه هارد متصل،برنامه هایی که فرمودین همراه یه برنامه برا وایپ هم نصب کردم، فقط نمیدونم توی چه مدی باید وایپ انجام بشه، گذاشتم روی مد zero overwrite نمیدونم درسته یا نه، داره کارشو انجام میده
fae823a1bed974f3d0e874e7bbe35f38.jpg

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
روی هارد ویندوز بالا نمیومد،بزحمت روی فلش ویندوز رو نصب کردمو باهاش بالا آوردم سیستمو همراه هارد متصل،برنامه هایی که فرمودین همراه یه برنامه برا وایپ هم نصب کردم، فقط نمیدونم توی چه مدی باید وایپ انجام بشه، گذاشتم روی مد zero overwrite نمیدونم درسته یا نه، داره کارشو انجام میده
fae823a1bed974f3d0e874e7bbe35f38.jpg
با این هم میشه با hdat 2 بصورت بوت هم میتونستید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.با برنامه ای که گفته بودین:
پاورتون چیه اگر با تبدیل برق ساتا وصل شده حتما با یک پاور مناسب وصل کنید که خودش برق ساتا داشته باشه
کابل دیتاساتا هم عوض کنید .کابل نو بدون خم شدگی .
بعد دوباره تست بگیرید

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
پاورتون چیه اگر با تبدیل برق ساتا وصل شده حتما با یک پاور مناسب وصل کنید که خودش برق ساتا داشته باشه
کابل دیتاساتا هم عوض کنید .کابل نو بدون خم شدگی .
بعد دوباره تست بگیرید
پاور گرین480 ای یو-کابل برق خود پاوره-کابل رو عوض میکنم ببینم تغییری حاصل میشه...ممنون.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
با این هم میشه با hdat 2 بصورت بوت هم میتونستید .
خب با همون برنامه ای که عرض کردم کار وایپ انجام شد بعد حدود 4 ساعت، بعد با hd tune و hd senitel تست گرفتم، البته بگم تست hd tune روی 273 گیگ ابتدایی هارد انجام شده و بعدش اشتباها قطع شد که دوباره از 272 گیگ تا 500 گیگ رو یه تست جداگانه گرفتم تمام نقاط سبز بودند روی هارد؛ یعنی بدسکتورهای فیزیکی همینایی هستند که می بینید و اکثرشون توی وسط هارد متمرکزند. رو این حساب بنظرم بشه با ایزوله کردن اون قسمت و unlocated کردنش موقع پارتیشن بندی مجدد، موقتا از هارد بشکل اکسترنال استفاده کرد. نظر شما چیه؟ ممنون ازتون بابت راهنمایی درستتون جهت وایپ، ظاهرا تعداد بدسکتورهای منطقی هم خیلی زیاد بودند که اونا برطرف شدند با اینکار. نتایج فعلی دو تا برنامه:
untiled5.jpg untiled6.jpg Untitled7.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب با همون برنامه ای که عرض کردم کار وایپ انجام شد بعد حدود 4 ساعت، بعد با hd tune و hd senitel تست گرفتم، البته بگم تست hd tune روی 273 گیگ ابتدایی هارد انجام شده و بعدش اشتباها قطع شد که دوباره از 272 گیگ تا 500 گیگ رو یه تست جداگانه گرفتم تمام نقاط سبز بودند روی هارد؛ یعنی بدسکتورهای فیزیکی همینایی هستند که می بینید و اکثرشون توی وسط هارد متمرکزند. رو این حساب بنظرم بشه با ایزوله کردن اون قسمت و unlocated کردنش موقع پارتیشن بندی مجدد، موقتا از هارد بشکل اکسترنال استفاده کرد. نظر شما چیه؟ ممنون ازتون بابت راهنمایی درستتون جهت وایپ، ظاهرا تعداد بدسکتورهای منطقی هم خیلی زیاد بودند که اونا برطرف شدند با اینکار. نتایج فعلی دو تا برنامه:
مشاهده پیوست 961685 مشاهده پیوست 961686 مشاهده پیوست 961687
Partition Bad Disk 3.4

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
از صبح قبل از پیشنهادتون با همین برنامه و همین ورژن مشغول اسکن هارد بودم،بعد از 5 ساعت اتلاف وقت و وقتی کارش به انتها رسید مد ایزوله کردن رو انتخاب کردم اما سریال نامبر میخواست برنامه و کلیه کرک ها و پچ های موجود برای برنامه بی فایده بودند و کار نمیکنه این برنامه؛ البته مشکلی نیست با سایر برنامه های پارتیشن بندی و با استفاده از نقشه دیسک که از hd tune مشخصه بصورت دستی اون قسمت رو جدا می کنم، البته قید این هارد رو در مجموع زدم و بعد اینکار تبدیلش می کنم به آزمایشگاه تست سیستم عامل های مختلف! ممنون از کمک شما و لطفتون[emoji4]

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
سلام
چند روز پیش طبق گزارش برنامه های hd tune و hd sentinel هارد 1 ترابایتم دچار بدسکتور شد. با اموزش هایی که در نت دیدم با برنامه hdd regenerator کل هارد رو گذاشتم بررسی کنه که حدود 7 - 8 ساعت طول کشید ولی هیچ سکتور خرابی پیدا نکرد! در قسمت ارور اسکن hd tune و hdd sentinel هم surface test گرفتم همه بلوک ها سبز بود. همینطور با برنامه های EaseUS Partition Master و Acronis و چند تای دیگه هم همین تست رو انجام دادم تو همشون همه بلوک ها در کل هارد سبز بود و هیچ سکتور خرابی پیدا نیم کرد.
پس این 49 تا سکتور خراب که تو گزارش برنامه ها اومده کجاست و چطوری باید درستش کرد؟؟؟

py5sndfeyt8ddo07v2rk.png

7i0s5gbjm0nd3a0bmkaz.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما weak sector دارید نه بدسکتور . از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید یکبار wipe کنید مشکل حل میشه . همچنین کابل دیتا ساتا اگر خم شدگی داره عوض کنید چون خطای تبادل اطلاعات هم دارید .

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
شما weak sector دارید نه بدسکتور . از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید یکبار wipe کنید مشکل حل میشه . همچنین کابل دیتا ساتا اگر خم شدگی داره عوض کنید چون خطای تبادل اطلاعات هم دارید .
weak sector مشکل بدتری نسبت به بدسکتور هست یا بهتره؟ مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
نمیشه بدون از بین رفتن اطلاعات درستش کرد ؟چون هارد خالی برای بکاپ گرفتن ندارم
در مورد خطای ابی رنگ هم با 3 تا کابل مختلف و هر 4 کانکتور ساتای روی مادربورد امتحان کردم ولی از بین نرفت.
در واقع به نظر میاد مشکل از کابل نیست. دیگه از چی می تونه باشه؟

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
تا به امروز چنین چیزی رو ندیده بودم
ویروس بود که فایل ها رو مخفی میرد و با روش برداشتن تیک super hidden مشکل حل میشد.یا با برنامه های عادی کننده و رفع مخفی شدن پوشه ها
اینبار درون یه پوشه غیرمخفی شده پوشه ها از بین رفتن..حتی حجم هم از بین رفته. حجم پوشه های درون چندین پوشه مادر که مخفی هم نشدن
ولی تو رسیور نشون میده که پوشه ها هستن..ولی رسیور هم فقط نشون میده پوشه و فایل رو باز نمیکنه

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
یه هارد وسترن دیجیتال دارم 1 ترا آداپتوری دارم
اول اینکه وقتی به کام وصله هر چند دقیقه انگار دوباره وصلش کردی هی بازش میکنه
بعد هیچی نمیشه توش کپی کرد
LLF هم نمیشه.
بد سکتور هم داره
چیکارش کنم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
یه هارد وسترن دیجیتال دارم 1 ترا آداپتوری دارم
اول اینکه وقتی به کام وصله هر چند دقیقه انگار دوباره وصلش کردی هی بازش میکنه
بعد هیچی نمیشه توش کپی کرد
LLF هم نمیشه.
بد سکتور هم داره
چیکارش کنم؟
انواع مشکلات رو داره . اول با یک کابل دیگه تست کنید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تا به امروز چنین چیزی رو ندیده بودم
ویروس بود که فایل ها رو مخفی میرد و با روش برداشتن تیک super hidden مشکل حل میشد.یا با برنامه های عادی کننده و رفع مخفی شدن پوشه ها
اینبار درون یه پوشه غیرمخفی شده پوشه ها از بین رفتن..حتی حجم هم از بین رفته. حجم پوشه های درون چندین پوشه مادر که مخفی هم نشدن
ولی تو رسیور نشون میده که پوشه ها هستن..ولی رسیور هم فقط نشون میده پوشه و فایل رو باز نمیکنه
دو کار انجام بده
1- نصب آنتی ویروس مثل avira free
2-نصب Malwarebytes نسخه free
3-اسکن با هردو بعد از اپدیت هر دو

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
weak sector مشکل بدتری نسبت به بدسکتور هست یا بهتره؟ مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
نمیشه بدون از بین رفتن اطلاعات درستش کرد ؟چون هارد خالی برای بکاپ گرفتن ندارم
در مورد خطای ابی رنگ هم با 3 تا کابل مختلف و هر 4 کانکتور ساتای روی مادربورد امتحان کردم ولی از بین نرفت.
در واقع به نظر میاد مشکل از کابل نیست. دیگه از چی می تونه باشه؟
9 تا بدسکتور و تعدادی weak باید اطلاعات بکاپ گرفته بشه و بعد وایپ کامل . راه دیگه نداره

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
انواع مشکلات رو داره . اول با یک کابل دیگه تست کنید .
کلا آنباکسش کردم و هارد رو با رابط ساتا وصل کردم
جوری بد سکتور داره که اگه ده دقیقه کار کنه هارد خاموش میشه
با برنامه pbd هم اومدم درستش کنم سه درصد رفت و کلا کام هنگ کرد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
کلا آنباکسش کردم و هارد رو با رابط ساتا وصل کردم
جوری بد سکتور داره که اگه ده دقیقه کار کنه هارد خاموش میشه
با برنامه pbd هم اومدم درستش کنم سه درصد رفت و کلا کام هنگ کرد.
خاموش شدن یعنی بدسکتور فیزیکال و ارزش نداره . بردش رو میتونی بفروشی.

بالا