Pars207
Registered User
متاسفانه از حالت هشدار شات نگرفتممن تو اين شات چيزي نميبينم . كه نرمال نباشه . الانم زياد فرقي نميكنه چون مرجوع كرديد
همش همین بود فقط کالیبره 2 شد
علت ارور کالیبره را میخوام، چون دوبار تعویض کردم هر دوتاش همینطور شد
متاسفانه از حالت هشدار شات نگرفتممن تو اين شات چيزي نميبينم . كه نرمال نباشه . الانم زياد فرقي نميكنه چون مرجوع كرديد
هارد اینترنال هم ميشه فریم ویرش را آپدیت کرد؟تشكر.اصلاح استاتوس اسمارت بر اساس خطايي كه توي اسمارت هست . بعضي ايرادها حتما با pc3000 برطرف ميشه و با اپديت فريم وير
آنتي ويروس nod رو پاك كنيد و كومودو نصب كنيد . احتمال ويروسي بودن هاردتون هست .نمی دونم جای درستی رو برای مشکلم انتخاب کردم و یا نه .در هر صورت
من به کمک دوستان یه سیستم جمع کردم که به جای هارد از ssd 128 ازش استفاده کردم
موقع نصب ویندوز هم همونجا فرمتش کردم. اما به یه مشکلی برخوردم. بعد از نصب ویندوز وقتی my Computer را باز می کنم زیر تنها درایوم که درایو c باشه ظرفیت کل رو می زنه 119 و ظرفیت آزاد رو هم 90 ولی وقتی روی درایو c با کلیک راست می کنم حجم کار رو می بینم زده ظرفیت کل 127.523..... یه مشکل دیگه هم دارم اینه که حدود بیست تا نرم افزار معمولی توش ریختم وسریع نود در صد حجم پر شده والان 20 تا بیشتر آزاد ندارم
مشکل از کجاست ؟آیا درست فرمت نشده ؟چجوری مشکل رو پیدا و حل کنم
من تازه سیستم رو جمع کردم وسیستم و ssd نو هستن منظورم اینه که قبلا ویروس نداشتنن والان هم اصلا آنتی ویروس نصب کردم براشآنتي ويروس nod رو پاك كنيد و كومودو نصب كنيد . احتمال ويروسي بودن هاردتون هست .
با تشکر از جوابتونتشكر.اصلاح استاتوس اسمارت بر اساس خطايي كه توي اسمارت هست . بعضي ايرادها حتما با pc3000 برطرف ميشه و با اپديت فريم وير
همون وسط دایره یه پیچ زیر برچسب بود. گفتم شاید یکی مثل من بیاد بخونه!سلام دوستان
یه هارد قدیمی دارم که پلاترش گیر کرده و می خوام بازش کنم و پلاتر رو آزاد کنم اما هارد باز نمیشه!
اون مسنطیل قرمز رنگ طوری چسبیده که هیچ جوره نتونستم بازش کنم!
اما نه پیچی هست نه هیچ چیز دیگه ای ...
ممکنه با چسب چسبونده باشنش؟!
با آنتی ویروس هم مشکلم حل نشد همچنان ویندوزوی که تازه نصب کردم و ده بیست تا نرم افزار خدود 100 گیگ حجم گرفتنآنتي ويروس nod رو پاك كنيد و كومودو نصب كنيد . احتمال ويروسي بودن هاردتون هست .
با آنتی ویروس هم مشکلم حل نشد همچنان ویندوزوی که تازه نصب کردم و ده بیست تا نرم افزار خدود 100 گیگ حجم گرفتن
باید چیکارشون کنم
کسی از دوستان در این مورد تجربه داره ؟