• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
آقا یکی از دوستان ما چند روز پیش لپتاپش از دستش افتاد
هاردش بد سکتور گرفته
من هر کاری کردم نتونستم فرمت سطح پایین کنم
تا 17 درصد که میرسه یهو هارد خاموش میشه و ریموو میشه
با چند تا برنامه تست کردم همشون همینه
وقتی هم که ریموو میشه باید حتما سیستم خاموش بشه وگرنه دیگه دیتکت نمیشه
ببینم نمیشه براش کاری کرد؟
فاتحه اش خوندس یعنی؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بدسكتور فيزيكي هست . احتمالا بردش هم صدمه ديده .

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
یعنی بدسکتور فیزیکی رو نمیشه کاریش کرد؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه هيچ كاري نميشد . چون اين هارد در اصل حتي SURFACE اسكن هم نميتونه انجام بده . راهي براي تعميرش نيست .

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
ممنون
به رفیقمون میگیم یه هارد افتاده
حالا خدا رحم کرد مانیتور و سایر متعلقاتش چیزی نشد.

parmidaa

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید
من یه هارد 1.5 ترابایت وسترن دیجیتال دارم می خواستم بدسکتورش رو با نرم افزار hdd بگیرم
هر جا تو سایتها خوندم گفتن بین 8-10 ساعت تمام بدسکتور هارد رو پیدا و اصلاح می کنه برای من حدود 33 ساعت شده ولی هنوز 2 درصد رفته
مشکل از چی هستش؟

فایل های ضمیمه

• ui.JPG
    ui.JPG
    47 KB · نمایش ها: 9

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اين مقدار زمان زير بررسي بودن اين برنامه ممكنه باعث كرش هارد بشه .خطائي نزده ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اين مقدار زمان زير بررسي بودن اين برنامه ممكنه باعث كرش هارد بشه .خطائي نزده ؟
اين نشون ميده ميزان بدسكتور ها زياد هست .

parmidaa

Registered User
لایک‌ها
1
اين مقدار زمان زير بررسي بودن اين برنامه ممكنه باlعث كرش هارد بشه .خطائي نزده ؟
اين نشون ميده ميزان بدسكتور ها زياد هست .
من الان چی کار کنم بزارم همچنان چک کنه یا نرم افزار دیگری هم هست که زودتر تموم بشه؟ مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه فقط بايد هارد خنك نگه داري با يك فن

Bar@ks

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
یه هارد وسترن مای پاسپورت هست که مشکل بدسکتور داره؛ نرم‌افزاری هست که بدون آنباکس‌کردن ریپیرش کنه؟
اگر هست ممنون می‌شم معرفی کنید؛ اگر هم که نیست لطفا یه لینکی از نمایش نحوه‌ی بازکردن هارد به من بدید؛ سرچ کردم چیزی پیدا نشد...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
یه هارد وسترن مای پاسپورت هست که مشکل بدسکتور داره؛ نرم‌افزاری هست که بدون آنباکس‌کردن ریپیرش کنه؟
اگر هست ممنون می‌شم معرفی کنید؛ اگر هم که نیست لطفا یه لینکی از نمایش نحوه‌ی بازکردن هارد به من بدید؛ سرچ کردم چیزی پیدا نشد...
تو يوتيو%ب هست سرچ كنيد . متاسفانه بايد انباكس كنيد

Bar@ks

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون؛ آنباکس کردم ولی ظاهرا این هارد از اون مدل‌هایی هست که پورت USB با بورد یک‌پارچه هست نه اونایی که با یه تبدیل به SATA وصل شدن:
02127c7a376c.jpg

یه راه حلی هم اینجا پیدا کردم ولی هم درست نفهمیدم هم جرأتش رو ندارم!
ممنون می‌شم راهنمایی کنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اين روش براي كسي هست كه الكترونيك تسلط كامل داره . شما هارد رو ببر پيش آقاي نصرتي alicapone از اعضاي اين سايت هست . اگر قابل تعمير باشه برات رديف ميكنه .

Bar@ks

Registered User
لایک‌ها
42
با برنامه‌ی Partition Bad Disk قسمتی که بدسکتور داشت که 5 گیگ اولش بود رو جدا کردم و بقیه رو فرمت کردم.
ظاهرا الان مشکلی نیست. به نظرتون این کار قابل اعتماد هست؟

habib0000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
:)سلام به بزرگواران عزیز من روی سیستم یه هارد وسترن دیجیتال دارم که از روز اول که سیستم اوردمش مشکل نداشت:) اما بعد یه مدت ویندوزش پرید :(رفتم توی درایو دوم ویندوز نسب کردم باز انجا بعد از مدتی پارتیشن قفل شده:confused: امدم توی قسمت پارت بعدی ویندوز نصب کردم الان انهم مشکل داره o_O:eek:بعدرفتم برنامه H.DD REGنصب کردم دیدم بدسکتور روی 20 درصدش 308.داره البته بیشتراون نمیشه هنگ میشه توی برنامه hdd سیستم ازت می خواهد وارد ست اپ بشی واز طریق ide واردسیستم بشم که نشد سیستم بالا نمی اید ب:eek:به هر حال مشکل بعدی من اینه که در سری دوم این برنامه روی همان (20درصد)هارد بد سکتور رسیده 800 عدد در حالی که ضربه و چیزی نخورده :rolleyes:(میخواهم هارد عوض کنم )هارد نو بگذارم می ترسم :oops::oops:مشکل بد سکتور بگیره اخه تعداد بدسکتور ها بدونه ضربه خیلی خیلی زیاد شد :( علت چه میتونه باشه ؟لازمه به تذکر سیستم کانفینگ( Aopen) است کیس را از بیرون اوردم البته سادس با تشکر از دوستان عزیز:cool::cool::(

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
:)سلام به بزرگواران عزیز من روی سیستم یه هارد وسترن دیجیتال دارم که از روز اول که سیستم اوردمش مشکل نداشت:) اما بعد یه مدت ویندوزش پرید :(رفتم توی درایو دوم ویندوز نسب کردم باز انجا بعد از مدتی پارتیشن قفل شده:confused: امدم توی قسمت پارت بعدی ویندوز نصب کردم الان انهم مشکل داره o_O:eek:بعدرفتم برنامه H.DD REGنصب کردم دیدم بدسکتور روی 20 درصدش 308.داره البته بیشتراون نمیشه هنگ میشه توی برنامه hdd سیستم ازت می خواهد وارد ست اپ بشی واز طریق ide واردسیستم بشم که نشد سیستم بالا نمی اید ب:eek:به هر حال مشکل بعدی من اینه که در سری دوم این برنامه روی همان (20درصد)هارد بد سکتور رسیده 800 عدد در حالی که ضربه و چیزی نخورده :rolleyes:(میخواهم هارد عوض کنم )هارد نو بگذارم می ترسم :oops::oops:مشکل بد سکتور بگیره اخه تعداد بدسکتور ها بدونه ضربه خیلی خیلی زیاد شد :( علت چه میتونه باشه ؟لازمه به تذکر سیستم کانفینگ( Aopen) است کیس را از بیرون اوردم البته سادس با تشکر از دوستان عزیز:cool::cool::(

پاور سيستمت چي هست ؟
مشخصات پاور رو مشخص كن

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان یه سوال:

یه همچین بلایی سر هاردم اومده:
49305752467124626184.jpg

خواهشا یکی بگه چجوری میشه درستش کردم.
فولدر gamez توش پر بازی ps3 که حدود 100 هزار تا فایل داره.
و اینکه فک نمیکنم با دستور chkdsk / f درست بشه چون اون تمام فایل های لاست رو تویه فولدر میریزه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما ویروسم داری...ویروس سطل اشغال...عکس ایکن ش عوض شده..

hamid_habibvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من یه روز تصمیم گرفتم سیستم عامل لینوکس نصب کنم.برای همین هم یکی از درایو ها رو به swap تغییر دادم.در آخر نتونستم لینوکس رو نصب کنم.ولی دیگه ویندوزم بالا نمیاد و حتی نمیشه ویندوز جدید هم نصب کنم چون درایو هام رو اصلا پیدا نمیکنه.الان سیستم عامل لینوکس از روی فلش بالا میاد و اطلاعات درایو هام رو میخونه(.درایو هام نسوخته).الان هم هر کاری میکنم نوع درایو از swap به یه چیز دیگه ایی تغییر کنه نمیشه.
لطفا کمکم کنید

بالا