الان اینو با من بودید؟ چی برخلاف چیه؟این بر خلاف وضعیتی هست که نرم افزارهای اسمارت اعلام کردند.
من یه لپ تاپ با 2 عدد ارور کالیبره داشتم
یه بار یه فایل حجیم کپی کردم روش با وجود سخت افزارذقدرتمندش یک ربع هنگ کرد و هارد صدا میداد، پسش دادم...
Sent from my Sony Xperia™ smartphone
بقیه پارامترها نرمال بود،تنها ارور هارد همین بوداين مشكل ارتباطى به اون ارور نداره
احتمالا سكتور ديلى داشته
بقیه پارامترها نرمال بود،تنها ارور هارد همین بود
پست 337 را ببینسکتور دیلی رو توی hdtune نشون نمیده
Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk
اين مشكل ارتباطى به اون ارور نداره
احتمالا سكتور ديلى داشته
پست 337 را ببین
زیرش توضیح دادم وقتی هم ارور داد همه پارامتر ها همین بود فقط ارور کالیبره 2 شداونجا که هارد هیچگونه مشکلی نداره!
زیرش توضیح دادم وقتی هم ارور داد همه پارامتر ها همین بود فقط ارور کالیبره 2 شد
نمیدونم والا من سرچ کردم (داخلی،خارجی)فهمیدم اگه این 2 مثلا بشه 10 آن روز فاتحه هد خوندس!عرض کردم که, سکتور دیلی رو اونجا نشون نمیده! و ارور کالیبره هم ربطی به سرعت نداره! احتمالا شما لپ تاپ رو با سرعت حرکت دادین یا یه تکون شدیدی خورده که ۲ بار مشکل کالیبره شدن براش پیش اومده
نمیدونم والا من سرچ کردم (داخلی،خارجی)فهمیدم اگه این 2 مثلا بشه 10 آن روز فاتحه هد خوندس!
تو سایت لپ تاپ مدیا هم سوال کردم گفتن هارد باید عوض شه
رفیق دارم به بدترین نحوه ممکن با لپ تاپش کار میکنه ولی هاردش ارور نداره!!!
بنظرم لنوو تو این سری از هارد بی کیفیت استفاده کرده، شایدم توسط دلال عوض شده باشه...بستگی به هارد هم داره, هارد لپ تاپ منم با وجود این که هم زیاد جا به جا می شه, هم ضربه خورده, هم افتاده , مشکلی نداره
با ۱۰-12 تا مشکلی پیش نمیاد! من هارد دیدم ۶۰ و خورده ای بود که کاملا سالم کار می کرد بدون افت سرعت