هاردت كرش كرده . تنها راهش جراحي هست كه نزديك به يك ميليون هزينش هست .سلام، داداش من یه هارد هیتاچی 500 دارم. دیشب یهو وسط کار سیستم هنگ کرد و دیگه ویندوز بالا نیومد. الان هارد صدای تق و توق میده. به عنوان هارد دوم وصل کردم به یه سیستم دیگه، ویندوز اون هم بالا نیومد. الان هارد مونده رو دستم کلی هم دیتای باارزش توشه. میشه کاریش کرد؟
پاورم CoolerMaster 390 هستش. فکر نکنم مشکل از پاور بوده باشه.اول بگو پاور سیستمت چیه که این بلا رو سر هارد آورده؟
این اتفاق معمولا وقتی می افته که دچار افت ولتاژ تو مسیر 12 ولت یا 5 ولت میشیمپاورم CoolerMaster 390 هستش. فکر نکنم مشکل از پاور بوده باشه.
اين ايراد معمولا دير يا زود براي اكثر هارد هاي هيتاچي اتفاق ميوفته و اين نقص مكانيكال رو همشون دارند .پاورم CoolerMaster 390 هستش. فکر نکنم مشکل از پاور بوده باشه.
منظورتون از پلاتر همون صفحه است؟هاردي كه ضربه بخوره كار خاصي نميشه انجام داد . چون هد به پلاتر ميخوره
در مورد ارور Reallocated Sectors Count گفته شده:
گاهی در ساخت هارد دیسکها اشتباهاتی صورت میگیره که موجب پدید اومدن سکتورهایی در هارد میشه که قابل خوندن/نوشتن نیستن. هارد هم برای مقابله با این مشکل ، سکتورهایی رو که چنین مشکلی دارند جابجا یا reallocate (دوباره جایگذاری) میکنه. اگر تعداد این سکتورها بطور پیوسته زیاد نشه ، اشکالی نداره و جای نگرانی نیست اما اگر مشاهده کردید که در دراز مدت تعداد سکتورهای اینچنینی داره افزایش پیدا میکنه این به این معناست که هارد شما زودتر از عمر طبیعیش از بین میره و احتمال از دست رفتن اطلاعات هم بر روی چنین هاردی زیادتر میشه. بنابراین پیشنهاد میکنم هر 2 روز یکبار برای مدت 10 روز ، عدد Reallocated Sectors Count رو بخونید تا مطمئن بشید تعداد این سکتورها ثابته.
تو اینترنت گشتم برای این ارور لعنتی که هاردم میده اینو پیدا کردم
و مال من داره reallocated هام بیشتر میشه
اولین بار 1950 بوده
حالا رسیده به 1980
مشاهده پیوست 530224
چشمهاردت رو با اتصال با تبديل usb وصل كن به سيستم ديگه و از اطلاعاتت بكاپ بگير . هاردت توشيباست البته فرق زيادي با هيتاچي نداره
چشم
امشب یه هارد اکسترنال وصل می کنم به لپ تاپ و کل اطلاعات رو می ریزم روش و نجات
فقط یه سوال
این ایراد فیزیکیه یا با low level format و پاک کردن کل پارتیشن ها درست میشه ؟
این هارد که گفتین مدل قدیمیه.هارد وسترن wd1002fbys بگیر .خواستی موجود دارم .قیمت 175 تومن