وقت همه دوستان بخير و تشكر از همه ك با ساخت اين بخش از انجمن كمك شاياني رو به عزيزان مي كنن
دوستان بنده قصد داشتم يك هارد ب سيستمم اضافه كنم ك وقتي كابل ديتا و برق رو ب هارد زدم سيستم روشن نمي شد يعني فن 1 ثانيه روشن مي شد بعد خاموش مي شد وقتي كابل ديتا رو كندم سيستم روشن شد گفتم شايد از پاور باشه از همين رو كابل برق و ديتا هارد قبلي و دي وي دي رو جدا كردم و كابل دي وي دي رو ب هارد جديد زدم ك وقتي روشن كردم از هارد دود بلند شد!!!! و اينكه دو, باره ديگه امتحان كردم وقتي كابل رو وصل مي كنم سيستم رو روشن مي كنم اون قسمت داغ ميشه و دود مي كنه!!
عكس از قيمتي ك دود ميكنه رو ميزارم
دوستان اطلاعات مهمي رو اين هاردم دارم لطفا راهنمايي كنيد كه:
از چي مي تونه باشه؟آيا هارد سوخته يا نه ؟
آيا تعمير ميشه ؟
آيا اطلاعات پاك ميشه ؟
ممنون
دوستان چون كيفيت دوربين گوشيم بي نهايت پايين بود عكس از اينترنت ميزارم ك مشابه هارد خودمه
سلام amd.power
من با acronis backup یه بک ـپ گرفتم حالا با چه نرم افزاری هاردرو از اول low level format کنم بهتره؟
خواستي بياريد براتون عوض ميكنم .
دوست عزيز متوجه نشدم چيو عوض مي كنيد؟
اطلاعات پاك نميشه ؟
هزينش چقدر ميشه ؟
بله اگر شركت سازنده نياز ببينه فايل اپديت رو منتشر ميكنه . اين مدل فايلي براش منتشر نشدهسلام
سوال داشتم
به طور کلی امکان آپدیت فریم ویر هارد اینتر نال وجود داره؟
مثلا این مدل را میشه آپدیت کرد WDC WD5000AAKS-00UU3
سلام من هارد رو بک اپ گرفتم و low level format کردم و یه بار هم fix ارور های هارد رو زدم . الان دوباره فایل هام رو ریستور کردم و از هارد دارم استفاده می کنم . سرعت هارد خیلی بهتر شده اما هنوز ارور reallocated رو می ده .
این هارد قابل تعمیر هست بنظر شما ؟
اگه بخوام همین جوری ردش کنم بره قابل فروش هست ؟ یا قابل اوراق کردن ؟
دوست عزیز بله میتونید به مغازه بفروشید
پس بدون این راه دیگه هیچ راهی نیستجناب catlan برای این کار باید هاردها رو تو محفظه کشویی نصب کنید
ممنونمن پاراگون رو پیشنهاد میکنم
البته اگه ویندوز اکس پی دارین(فکر نکنم کسی داشته باشه الان) با خود دیسک منیجمنت درست کن یا با پارتیشن مجیک.
با اين برنامه تحت ويندوز پارتشين بندي كنيد .نيازي به بوتيبل نيستممنون
پاراگون بونیبل یا معمولی؟
البته میخوام نظر جناب پاور ای ام دی هم جویا بشم