AMD.POWER
مدیر بازنشسته
وضعيت اين هارد به شدت خرابه . فكر نكنم قابل بازيابي باشن بدسكتورهاشسلام هر دو هارد رو تست کردم هیچ مشکلی با نرم افزاری که گفتین نداشتن یه هارد داشتم ضربه خورده بود می خواستم به درست شدنش اینم عکسش
وضعيت اين هارد به شدت خرابه . فكر نكنم قابل بازيابي باشن بدسكتورهاشسلام هر دو هارد رو تست کردم هیچ مشکلی با نرم افزاری که گفتین نداشتن یه هارد داشتم ضربه خورده بود می خواستم به درست شدنش اینم عکسش
یعنی پس هیچ کاری نمیشه کرد باید بندازمش دوروضعيت اين هارد به شدت خرابه . فكر نكنم قابل بازيابي باشن بدسكتورهاش
بله حتي نسخه حرفه ايش از اين هم بهتره .یعنی پس هیچ کاری نمیشه کرد باید بندازمش دور
به هر حال دستتون درد نکنه نرم افزاری که معرفی کردن خیلی خوب بود و از HD tune حرفه ای ترم هست
با يك كابل ساتا ديگه كه خم نشده باشه دوباره تست بگيريد با hd senitelبازم مزاحمت
من یه هارد دو ترابایت توشیبا دارم که هنوز به 1 ماه نیست گرفتم 7200 دور هستش از هفته قبل این پیغام می ده ممنون می شم این هم بگید مشکلش چیه مرسی
اين دو هارد در وضعيت عالي هستند اون خطا هم با تعويض كابل حل ميشههر دو تا هاردم رو با hd senitel تست گرفتم اینم عکساش اولی برای توشیبا هستش و دومی برای wd مرسی
من یه هارد دیگه ام دارم که ویندوز روش نصبه یه چند وقتی هستش که این اررها رو هم می ده یه بار ازتون پرسیده بودم گفتید کابلش رو عوض گنید درست می شه ولی نشد در ضمن هاردم ایودی هستش و 160 می باشد
با دو تا از نرم افزارها تست گرفتم می زارم این هم اررش رو بگید چی هستش مرسی
سلام به مشکلی برام پیش اومده نرم افزار hd senitel رو نصب کردم الان که پاکش کردم درایوهام به این شکل در اومده نمی دونم چرا این شکلی شده در ضمن اون هارد توشیبام که 2 ترابایت هست رو هم داغون کرده همش صدا می ده هارد قبلش خوب بود این هارد رو هنوز 1 ماه نیست که گرفتم لطفا راهنماییم کنید
من فقط یه سوال کردم مشکلم درست بشه دوست عزیزاين ربطي به برنامه تست نداره . مشكل ويندوزي هست . نرم افزار وضعيت اسمارت هارد كاري به هارد داره . آدم از راهنمايي كردن پشيمون نكنيد
پناه بر خدا
از کی تا حالا hd senitel هاردی رو خراب کرده؟
اگر اطلاعات کافی ندارید بپرسید نه اینکه عیب دستگاه رو که مشخص نیست از چه طریقی اعمال کردید رو سلب مسئولیت کنید.
@AMD.POWER
مهندس امید عزیزان باید برای ساده ترین تست ها بروند هزینه بدهند تا قدر خدمات رایگان را متوجه شوند
من فقط یه سوال کردم مشکلم درست بشه دوست عزیز
بازم مرسی
سلام دوست عزیز
من یه لپ تاپ دارم که میخوام ویندوز روش بریزم
اما وقتی میخوام درایو نصب رو انتخاب کنم یه همچین اخطاری بهم میده
مشاهده پیوست 538014
بعد وقتی داره نصب میکنه تو مرحله Expanding windows files ارور میده
هردفه هم جای متفاوتی ارور میده.
گاهی وسط نصب کلا هارد میپره و دیگه اصلا هارد رو نمیشناسه.
100مگابایت اول هارد رو با HDD Regenerator بازنشانی کردم ولی فایده ای نداشت
میشه بگید مشکل و راه حلش چیه؟