• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این سئوال ولتاژ زیادو پرسیدم واسه اینکه فکر کردم اینطوری بهتره که آدم یه دفعه یک پاور قوی -مثلا 500 واقعی- بگیره خیال خودشو از تامین برق قطعات کلا راحت کنه ولی اینطور که گفتید عملی نیست!
با این حساب شما مشکل رو فقط از جانب پاور می دونید؟ مثلا خرابی مادر بورد نمیتونه باعث این مشکل باشه؟

شما عامل خرابی رو اول باید برطرف کنید .این پاور برای سلامت قطعات مشکل سازه . تا این ایراد رو برطرف نکنید اصل قضیه حل نشده .
پاور استاندارد با واتاژ بالا ولتاژ بیشتری به قطعات نمیده .بلکه کوچکترین نوسانی نداره . انتخاب پاور هم باید به اندازه مصرف سیستم باشه .

jeri

Registered User
لایک‌ها
37
كمك كنيد كمككككككككك

10073_88158.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رفیق یک شات با HD SENITEL بگیر . این شات HDTUNE اصلا واضح نیست .

jeri

Registered User
لایک‌ها
37
سلام عزيز
ممنون از شما
واقعيتش اين هارد رو من چند روز براي فروش اينجا و ايسام اگهي كردم و كاربري از ايسام خريد و الان كه براشون ارسال كردم اين شات روبرام گزاشته و مي گه كه ايراد داره و الان به هارد دسترسي ندارم و مي خوام ببينم اين خطاهاي زرد رنگ چيه و واقعا هارد مشكل داره يا نه
10073_88158.jpg

IMG_8708.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام عزيز
ممنون از شما
واقعيتش اين هارد رو من چند روز براي فروش اينجا و ايسام اگهي كردم و كاربري از ايسام خريد و الان كه براشون ارسال كردم اين شات روبرام گزاشته و مي گه كه ايراد داره و الان به هارد دسترسي ندارم و مي خوام ببينم اين خطاهاي زرد رنگ چيه و واقعا هارد مشكل داره يا نه
10073_88158.jpg

IMG_8708.jpg

دوست من ایراد پائینی برای کابل استفاده شده هست . خطای بالایی هم باگ برنامه HDTUNE هست . صفحات قبل هم نگاه کنید . اصرار من به خاطر استفاده از HDSENITEL همین باگ برنامه HDTUNE هست . شما بهشون بگید یک شات از قسمت OVERVIEW برنامه HD SENITEL بگیرند

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان من یه هارد 3ترا مای بوک وسترن گرفتم موقع کپی ارور 0x800701e3 میده کسی میدونه برای چیه ممنون میشم کمک کنید.

اینم تست من که چیزی سر در نمیارم ..

فایل های ضمیمه

• IMG_۲۰۱۴۰۴۰۸_۱۲۱۹۴۲.jpg
    IMG_۲۰۱۴۰۴۰۸_۱۲۱۹۴۲.jpg
    195.3 KB · نمایش ها: 5
  • 09-___í_-2014_21-50.png
    09-___í_-2014_21-50.png
    37.6 KB · نمایش ها: 5

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان من یه هارد 3ترا مای بوک وسترن گرفتم موقع کپی ارور 0x800701e3 میده کسی میدونه برای چیه ممنون میشم کمک کنید.

اینم تست من که چیزی سر در نمیارم ..

یک شات با HD SENITEL بگیر .

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
اینم فک کنم همونیه ک گفتید 2 روزم نی خریدمش ..هاردووو

فایل های ضمیمه

• 09-___í_-2014_23-08.png
    09-___í_-2014_23-08.png
    48.7 KB · نمایش ها: 7

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
دوستان این یعنی چی؟
مدتی پیش هارد با مشکل مواجه شده بود
سیم هاشو عوض کردم، سیم هایی که به مادر بورد می خورد و سیمی که از پاور میومد رو مستقیم کردم
یعنی اول میرفت به رایتر و بعد میومد به هارد
مستقیم به هارد زدم
یه دو ماهی خوب بود
ولی دوباره مشکل سرعت داشت
مثلا یه فولدر رو باز می کرد ولی فایل هاش مشکل داشت
بدبختی اینه که کل ِ اطلاعات ِ سایت های ِ مشتری هام داخلشه
الان یه دفعه می پره از تو مای کامپیوتر و نیست میشه :|
بالای 30 تا پوشه س
عکس های 7 سال ِ گذشته داخلش هست
کلی طرح و فایل داخلشه
الان هم درایوش باز میشه ، فضا اشغاله ولی فایلی قابل مشاهده نیست
چیکارش کنم؟

فایل های ضمیمه

• 2014-04-18 10-41-37 ق.jpg
    2014-04-18 10-41-37 ق.jpg
    126.3 KB · نمایش ها: 12

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشین آقا امید و بقیه دوستهای کارشناس
من یه مشکلی با هاردم پیدا کردم اونم اینه که کی یکی از درایوهاش ظرفیت اشغال شدش بیشتر ا ز میزان حجم اطلاعتیه که درونش قرار داره
یعنی یه بخشیش الکی اشغال شده- با یکی دو تا نرم افزار تست سلامت هارد هم چک کردم همه اوکی و گود بود. مشکل کجاست؟چرا اینجوریه؟ باید چیکارکنم؟ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خسته نباشین آقا امید و بقیه دوستهای کارشناس
من یه مشکلی با هاردم پیدا کردم اونم اینه که کی یکی از درایوهاش ظرفیت اشغال شدش بیشتر ا ز میزان حجم اطلاعتیه که درونش قرار داره
یعنی یه بخشیش الکی اشغال شده- با یکی دو تا نرم افزار تست سلامت هارد هم چک کردم همه اوکی و گود بود. مشکل کجاست؟چرا اینجوریه؟ باید چیکارکنم؟ممنون
سیستم رو از لحاظ ویروس بررسی کنید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
دوستان این یعنی چی؟
مدتی پیش هارد با مشکل مواجه شده بود
سیم هاشو عوض کردم، سیم هایی که به مادر بورد می خورد و سیمی که از پاور میومد رو مستقیم کردم
یعنی اول میرفت به رایتر و بعد میومد به هارد
مستقیم به هارد زدم
یه دو ماهی خوب بود
ولی دوباره مشکل سرعت داشت
مثلا یه فولدر رو باز می کرد ولی فایل هاش مشکل داشت
بدبختی اینه که کل ِ اطلاعات ِ سایت های ِ مشتری هام داخلشه
الان یه دفعه می پره از تو مای کامپیوتر و نیست میشه :|
بالای 30 تا پوشه س
عکس های 7 سال ِ گذشته داخلش هست
کلی طرح و فایل داخلشه
الان هم درایوش باز میشه ، فضا اشغاله ولی فایلی قابل مشاهده نیست
چیکارش کنم؟
این هارد تو وضعیت وخیمی هست . هر لحظه احتمال داره که از کار بیوفته . بهتره با تبدیل usb اطلاعاتش رو به هارد دیگه منتقل کنید .

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام.

پارسال دو تا هارد اکسترنال برای بکاپ خریدم.خیلی کم ازشون کار کشیدم ولی چند روز پیش که با hdtune تست گرفتم هر دو ارور calubration retry count دادند. با hdd regnator که چک کردم از ظهر تا الان(حدود 8 ساعت) حدود 20 گیگ رو چک کرده و یک گزینه delay پیدا کرده بود.
الان با نرم افزار HD SENITEL تست گرفتم.میخواستم ببینم واقعا سالمه یا مورد داره؟؟

فایل های ضمیمه

• seagate.jpg
    seagate.jpg
    207.3 KB · نمایش ها: 11

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.

پارسال دو تا هارد اکسترنال برای بکاپ خریدم.خیلی کم ازشون کار کشیدم ولی چند روز پیش که با hdtune تست گرفتم هر دو ارور calubration retry count دادند. با hdd regnator که چک کردم از ظهر تا الان(حدود 8 ساعت) حدود 20 گیگ رو چک کرده و یک گزینه delay پیدا کرده بود.
الان با نرم افزار HD SENITEL تست گرفتم.میخواستم ببینم واقعا سالمه یا مورد داره؟؟
هاردت در سلامت کامله . بدون دلیل هاردتون رو زیر فشار برنامه regenator نبرید .

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
سلام

دوستان چند ماه پیش یک هارد یک ترا وسترن دیجیتال خریدم (WD ELEMENTS) ، هارد اکثر مواقع از طریق USB به کیس متصل بود یعنی کامپیوتر رو روشن میکردم متصل بود و خاموش میکردم هم متصل بود
به مرور زمان حدود 600 گیگ اطلاعات روی هارد ریختم و چند وقت بعدش متاسفانه وقتی کابل USB رو وصل میکردم هارد رو نمیشناخت..

الان هم به همین صورته وقتی کابل رو متصل میکنم چراغ هارد روشن میشه و موتورش هم انگار کار میکنه ولی هیچ چیزی بالا نمیاد ! اصلا انگار هارد وصل نشد

بنظرتون مشکل از چیه و چکار میتونم بکنم ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

دوستان چند ماه پیش یک هارد یک ترا وسترن دیجیتال خریدم (WD ELEMENTS) ، هارد اکثر مواقع از طریق USB به کیس متصل بود یعنی کامپیوتر رو روشن میکردم متصل بود و خاموش میکردم هم متصل بود
به مرور زمان حدود 600 گیگ اطلاعات روی هارد ریختم و چند وقت بعدش متاسفانه وقتی کابل USB رو وصل میکردم هارد رو نمیشناخت..

الان هم به همین صورته وقتی کابل رو متصل میکنم چراغ هارد روشن میشه و موتورش هم انگار کار میکنه ولی هیچ چیزی بالا نمیاد ! اصلا انگار هارد وصل نشد

بنظرتون مشکل از چیه و چکار میتونم بکنم ؟

توی DEVICE MANAGER شناخته میشه ؟ احتمال زیاد به خاطر خرابی مبدل USB هست .

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
توی DEVICE MANAGER شناخته میشه ؟ احتمال زیاد به خاطر خرابی مبدل USB هست .

خیر شناخته نمیشه
یعنی کابل USB مشکل داره ؟ ، چون یک هارد دیگه که داداشم داشت هم وسترن دیجیتال هست ، کابل اون رو به این زدم که ببینم میشناسه یا نه دیدم نمیشناسه و به همون صورته!

بالا