داداش شما پاسخ سوال منو دادید یا کسه دیگه ای ؟powermax تو سیدی hiren boot cd
سوال شما روداداش شما پاسخ سوال منو دادید یا کسه دیگه ای ؟
داداش میشه کاملتر توضیح بدیدسوال شما رو
برنامه پاورمکس تو سیدی هیرن
از مبدل usb هست .باید هاردت رو انباکس کنی و توی یک باکس دیگه بگذاری یا با ساتا وصل کنیسلام من يك هارد وسترن ديجيتال 500 گيگ دارم از اوناي كه آدابتور داره و كلي اطلاعات روي اون دارم الان متاسفانه موفعي كه به كامپيوتر وصلش ميكنم فقط در يك زمان خيلي كوتاه يكي از درايو هاشو نشون ميده بعد قطع ميشه و انگار كه مرتب داره قطع و وصل ميشه ضمن كابل برق از لحاظ ميزان ولتاژ چك كردم مشكلي نداره همچنين كابل يو اس بي رو هم عوض كردم باز حل نشد لطفا راهنماي كنيد چگون ها اطلاعات شو تخليه كنم
امروز هارد از اینباکش خارج کردم فقط برای اتصال به کامپیوتر با کابل ساتا یکبار وصل کردم نشد و برقشم از برق پاور کامپیوتر گرفتم اما به محض زدن کلید پاور کامپیوتر خاموش میشد یکبار هم در حالی که کامپیوتر روشن بود وصل کردم اما نشناخت میشه لطفا بیشتر راهنمایی بکنیداز مبدل usb هست .باید هاردت رو انباکس کنی و توی یک باکس دیگه بگذاری یا با ساتا وصل کنی
برد هاردت ایراد داره گرامی . باید بردش عوض بشه .امروز هارد از اینباکش خارج کردم فقط برای اتصال به کامپیوتر با کابل ساتا یکبار وصل کردم نشد و برقشم از برق پاور کامپیوتر گرفتم اما به محض زدن کلید پاور کامپیوتر خاموش میشد یکبار هم در حالی که کامپیوتر روشن بود وصل کردم اما نشناخت میشه لطفا بیشتر راهنمایی بکنید
سلام بر دوستان
چند روز پیش اشتباها به جای متصل کردن کابل پاور هارد ، کابل پاور دی وی رایتر رو که تبدیلی هست رو به هارد وصل کردم که متاسفانه کابل پاور هارد دود کرد
و هر کار کردم سیستم روشن نمیشد
از اونجایی که پاور خیلی قدیمی و ضعیف بود و مشکلاتی هم داشت فکر کردم پاور سوخته و پاور رو عرض کردم و پاور جدید رو وصل کردم که باز هیچ تفاوتی نکرد
بعد هارد رو جدا کردم و بردش رو نگاه کردم که متوجه شدم قسمت پاور هارد یعنی همونجایی که کابل پاور هارد بهش وصل میشه سیاه شده و دوتا از پایه ها به هم اتصالی دادند
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه آی سی های هارد ظاهرا مشکلی ندارند و فقط قسمت پاور برد هارد مشکل پیدا کرده آیا میشه این قسمت رو عوض کرد یا باید کل برد رو عوض کنم ؟؟
پیشاپیش ممنون از اساتید
مرسی عزیز ، برای تعویض برد هارد باید به چه نکاتی توجه کنم ؟ گویا فقط هم مدل بودن هارد مهم نیست !؟خیلی از خرابی های ایسی ها و قطعات smd با چشم دیده نمیشه .به نظر میاد باید کل برد هارد رو عوض کنی .
برد رو که باز میکنید . باید شماره سریالش هم مطابقت داشته باشه . در ضمن باید چیپ فریم ور هارد فعلی روی برد جدید قرار بگیره . با آقای نصرتی هماهنگ کنید .مرسی عزیز ، برای تعویض برد هارد باید به چه نکاتی توجه کنم ؟ گویا فقط هم مدل بودن هارد مهم نیست !؟
سیگیت بارکودا
سلام،
من یه مشکلی پیدا کردم
هارد 2 ترا اینترنالم دچار مشکل شده
اول اینکه انگار مقطعی هدش کار میکنه یعنی مثلا یه فولدر رو میخواد باز کنه یه مدت طول میکه بعد میاره، فایل باز میکنه همینطوره، میخوای فایل تصویری اجرا کنی وافعا ملموس میشه یعنی چند ثانیه پخش میکنه بعد یه مدت وای میسه بعد دوباره پخش میکنه
برای کپی فایل هم تقریبا تا ابد طول میکشه
حالا سوال اینه که میشه حدس زد مشکل از کجاست؟ آیا قابل تعمیر هست؟
و مهمتر از همه میشه اطلاعات رو انتقال داد چون الان برای کپی مشکل دارم
Western Digital Green 2TB
مقداری زیاد بدسکتور هست . باید یکبار با برنامه powermax 4.23 که تو سیدی هیرن هست . هارد رو low level format کنید . البته اطلاعاتش از بین میره ولی چاره ای نیست . بد از low level دوباره از برنامه senitel عکس بگیرید .اصلا مشکل از اینجا شروع شد که در زمان Defragment کردن برق رفت
یعنی هیچ راهی نیست که بشه اطلاعات ذخیره کرد، اینا رو خودم به سختی دانلود کردم و تورنت اش دیگه سید ندارهمقداری زیاد بدسکتور هست . باید یکبار با برنامه powermax 4.23 که تو سیدی هیرن هست . هارد رو low level format کنید . البته اطلاعاتش از بین میره ولی چاره ای نیست . بد از low level دوباره از برنامه senitel عکس بگیرید .