کابل ساتا که از برد به هارد وصل هست اگر تاب یا پیچ خورده عوض کنید . هیچگاه کابل ساتا رو خم نکنید یا پیچ ندید .میشه نظرتونو بگید شات گذاشتم از برنامه
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید ارجمند :
دنبال یه هارد داخلی مطمئن برای PC میگردم . صفحات قبلی رو که مرور کردم دیدم WD Cavier Black به عنوان یه هارد خوب پیشنهاد شده ولی در مراجعه به بازار متوجه شدم قیمتش یه مقدار بالا هست. لطفا هاردی که در رتبه بعد از WD Cavier Black قرار میگیره معرفی کنید که یه نمه ارزونتر باشه . مرسیچاکرگزارم.
سلام... وقتتون بخیر و خسته نباشید بابت تاپیک و کمکتون به دوستان ... یه هارد وسترن مای بوک دارم usb2 هست و روش یه LED Display داره که هم حجم رو نشون می ده هم جایی داره واسه اسم گذاشن (فک کنم مدل Elite باشه) مشکی رنگ... تنها یه بار افتاد زمین و همه آرشیو و خاطراتم پرید و رفت به چندتا از دوستان که وارد تر هستن نشون دادم. یکی گفت firmware chip اش سوخته... اگه می تونین راهنمایی کنین ممنون می شم
اگر فقط تو این برنامه HDTUNE این ارور رو دارید . مشکل از باگ HDTUNE هست .با سلام این دو عدد توی عکس همچنان در حال افزایش است باید چیکار کنم؟
تویHDSentinel مشخص نشده.
به خاطر درایور گرافیک هست . از سایت AMD نسخه جدیدش رو بگیر . اگر ویندوزت 8 یا 8.1 هست اپدیت ها رو بگیر و نصب کنمدتی سیستم این پیغام میده و کلا ب هم ریخته - فرضا یاهو مسنجر یا پلیر باز می کنم ارور کلوز میده و بعد این پیغام میاد - سیستم عکس و فیلم با هر پلیری باز نمیکنه و هنگ میکنه
مشکل از هارد میتونه باشه ؟
با برنامه hd senitel و قسمت overview شات بگیرید .
شما اسکن دیسک کنید و دیفراگ دوباره از همین برنامه senitel عکس بگیرید . شات hdtune واسه من ارزش ندارد .
ممنون عزیز ولی یه سوال میشه لطف کنی بگی اسکن و دیفراگ رو با این نرم افزار چطوری انجام میدن ؟شما اسکن دیسک کنید و دیفراگ دوباره از همین برنامه senitel عکس بگیرید . شات hdtune واسه من ارزش ندارد .