• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یعنی هیچ راهی نیست که بشه اطلاعات ذخیره کرد، اینا رو خودم به سختی دانلود کردم و تورنت اش دیگه سید نداره
گارانتی هارد مونده، ببرم هارد تعویض میکنن یا اونا هم همین کار (low level format) رو انجام میدن
خوب برنامه HDD REGENATOR رو تست کنید . احتمال از بین رفتن فایلها کمتر هست

Mativ

Registered User
لایک‌ها
14
خوب برنامه HDD REGENATOR رو تست کنید . احتمال از بین رفتن فایلها کمتر هست
این کار رو انجام دادم بعدش لازم نیست low level format کنم یا بهتره از اینا کپی بگیرم و بعدش یک بار low level format انجام بدم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این کار رو انجام دادم بعدش لازم نیست low level format کنم یا بهتره از اینا کپی بگیرم و بعدش یک بار low level format انجام بدم

این کار رو انجام دادی . بعد شات بگیر . فقط پروسه زمان بری هست . پس هارد رو با یک فن خنک نگه دار

Mativ

Registered User
لایک‌ها
14
خیلی زمان میبره
13 ساعت گذشته، یک عدد عجیب و غریبی هم برای مانده زمان هست که خیلی زیاده
هنوز 0 درصد باقی مونده و تنها 55/000 سکتور از 387/000/000 سکتور اسکن شده که معادل 26 مگ میشه
این طبیعی هست یا بهتره با توجه به میزان استهلاک هارد و خود کامپیوتر و مصرف برق بیخیال بشم؟

فایل های ضمیمه

• IMG_0576.jpg
    IMG_0576.jpg
    109 KB · نمایش ها: 11

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خیلی زمان میبره
13 ساعت گذشته، یک عدد عجیب و غریبی هم برای مانده زمان هست که خیلی زیاده
هنوز 0 درصد باقی مونده و تنها 55/000 سکتور از 387/000/000 سکتور اسکن شده که معادل 26 مگ میشه
این طبیعی هست یا بهتره با توجه به میزان استهلاک هارد و خود کامپیوتر و مصرف برق بیخیال بشم؟

نه اگر اینطوری هست کنسل کنید . تنها راهش همون low level format هست

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
سلام دوستان.
یه هارد ADATA 710 یک ترابایت دارم که ویندوزم نمایشش نمیده.
وقتی وصل میکنم به پی سی چراغ هارد روشن میشه . اما تو مای کامپیوتر چیزی نشون نمیده. بعلاوه اینکه تو نوار پایین ویندوز 7 سمت ساعت گزینه هم میاد برای SAFE TO REMOVE اما عجیب اینجاست که تو هیچ شاخه ای نشون نمیده.
لطفا راهنمایی کنید . البته از قسمت دیوایس منجر هم نشون میده که من uninstal کردم و دومرتبه رفرش کردم که نصب کنه اما باز درست نشده. از سوکت های مختلف Usb هم تست شد باز نشون نمیده و فقط گزینه HD710 safe to remove رو نشون میده و چراغ هارد روشن میشه . وصل که میکنم به TV نشون میده و فایل ها براحتی باز میشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان.
یه هارد ADATA 710 یک ترابایت دارم که ویندوزم نمایشش نمیده.
وقتی وصل میکنم به پی سی چراغ هارد روشن میشه . اما تو مای کامپیوتر چیزی نشون نمیده. بعلاوه اینکه تو نوار پایین ویندوز 7 سمت ساعت گزینه هم میاد برای SAFE TO REMOVE اما عجیب اینجاست که تو هیچ شاخه ای نشون نمیده.
لطفا راهنمایی کنید . البته از قسمت دیوایس منجر هم نشون میده که من uninstal کردم و دومرتبه رفرش کردم که نصب کنه اما باز درست نشده. از سوکت های مختلف Usb هم تست شد باز نشون نمیده و فقط گزینه HD710 safe to remove رو نشون میده و چراغ هارد روشن میشه . وصل که میکنم به TV نشون میده و فایل ها براحتی باز میشه .

با برنامه چک کنید ببینید تو لیستش میاد .
http://soft98.ir/software/partition/1288-MiniTool-Partition-Wizard.html

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
با برنامه چک کنید ببینید تو لیستش میاد .
http://soft98.ir/software/partition/1288-MiniTool-Partition-Wizard.html
بله تو لیستش میاد . خیلی سرچ کردم . مشکل من رو خیلی ها داشتن که با یه تغییر Change Drive letter and path کارشون درست شده . اما برای من از بخش Disk Management همچین گزینه ی رو نمیتونم تغییر بدم و محو هستش. این برنامه ی که فرمودید رو نصب کردم و ظاهرا این هم میشه change letter رو انجام بده. لطفا راهنمایی کنید که به چه شکل هستش چونکه چنج کردم اما کار نمکینه و از حالت F به هر چی تغییر میدم تغییر پیدا نمیکنه. شاید هم بلد نیستم .

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
'در برنامه minitool گزینه rebulid mbr رو انتخاب کنید .
ممنونم. با استفاده از این برنامه تونستم بیارمش . نمیدونم خودم چیکار کردم چند تا چیز رو هی قاطی پاتی زدم . در کل ممنونم . موفق باشید . یا علی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنونم. با استفاده از این برنامه تونستم بیارمش . نمیدونم خودم چیکار کردم چند تا چیز رو هی قاطی پاتی زدم . در کل ممنونم . موفق باشید . یا علی
علی یارت گرامی . شما هم موفق باشید

matiomkz

Registered User
لایک‌ها
206
با سلام خدمت سروران گرامی راهی واسه پاک کردن 63 ارور کابل ساتا که توی hd tune نشون میده سراغ دارید؟

matiomkz

Registered User
لایک‌ها
206
این شات از برنامست

فایل های ضمیمه

• hdd.jpg
    hdd.jpg
    223.5 KB · نمایش ها: 12

matiomkz

Registered User
لایک‌ها