mehdi pato
Registered User
ممنونم
خیالم رو راحت کردید
بازم ممنون
خیالم رو راحت کردید
بازم ممنون
پس راهی برای المنت وجود نداره؟سری ultra فقط قابلیت رمز گذاری با برنامه وسترن رو دارند .
باید بگردید دنبال برنامه های متفرقه باشید . البته همشون نواقصی دارند.پس راهی برای المنت وجود نداره؟
منم دقیقا از این می ترسمباید بگردید دنبال برنامه های متفرقه باشید . البته همشون نواقصی دارند.
بدون مشکل هست هارد شما
خیر این باگ های برنامه ها هست . مشکلی نیست .سلام.دوستان یه هارد داشتم260ساعت کارکرده بود و نرم افزارم260نشون میداد.الان وصل کردم میزنه42ساعت کارکرد.
مشکل داره؟
hd sentinelهم میزنه پرفکت
آخه قبلا درست نشون میداد.خیر این باگ های برنامه ها هست . مشکلی نیست .
کابل اتصال هارد را چک کن من خودم این مشکل برام پیش اومده بوددوستان بنده سیستم رو عوض کردم. (شامل مین بورد/ سی پی یو/ رم / کارت گرافیک) فقط هارد رو از قدیم نگه داشتم (به دلیل نیاز به اطلاعات هارد) و حالا وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم (اکس پی سرویس پک ۳) این صفحه و ارور رو میده! به نظرتون مشکل چیه و راه حلش چی هستش؟
هارد دیسک رو هم باید عوض کنم؟ راهی هست که اطلاعات هارد فعلی بازیابی بشه؟
مشخصات قطعات رو بنویسید .دوستان بنده سیستم رو عوض کردم. (شامل مین بورد/ سی پی یو/ رم / کارت گرافیک) فقط هارد رو از قدیم نگه داشتم (به دلیل نیاز به اطلاعات هارد) و حالا وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم (اکس پی سرویس پک ۳) این صفحه و ارور رو میده! به نظرتون مشکل چیه و راه حلش چی هستش؟
هارد دیسک رو هم باید عوض کنم؟ راهی هست که اطلاعات هارد فعلی بازیابی بشه؟
مشخصات قطعات رو بنویسید .
تو بایوس مادربرد sata mode رو از ahci به ide-ata تغیر بدید درست میشه .Cpu=intel pentium processor g3240 lga1150
mb=gigabyte p81-d3
Ram=corsair 4gb 1600mhz ddr3
vga=geforce GT730 2gb ddr3
HDD=maxtor 160gb
تو بایوس مادربرد sata mode رو از ahci به ide-ata تغیر بدید درست میشه .
خواهش گرامی .سپاسگزارم! با انجام دستور شما ویندوز قدیمی خودم بالا اومد و تونستم قبل از نصب ویندوز جدید از فایلهام بک آپ تهیه کنم. متشکرم!