روی پرت دیگه هم گذاشتم ! کابل هارد 2ترامم بهش وصل کردم باز تغییری نکرد.این مشکل انتقال دیتاست . شما پورت ساتا رو هم عوض کنید و روی پورت دیگه وصل کنید .
بله کولر مستر سری THUNDER با گارانتی آواژنگ بگیرید .یه سوال فنی. سه تا هارد رو سیستم دارم. چند روز قبل درایو یکی از هاردام دیدم نیست داخل ویندوز. یه بار ریست کردم و اومدش. دیروز دیدم این دفعه دوتاش نیست. اینا هاردهای دوم و سوم بودند. پاورم برای دو سال شش ماه قبله. پاور مارک معتبرم نبود. به نظرتون برق کم میاد اینطور میشه؟ از سالم بودن هاردها مطمینم. فعلا جفتشون از پاور جدا کردم تا اگر مشکل از پاوره یه پاور خوب نو بخرم. نظرم رو کولر مستر 550 وات هست.
ممنون از شما یک باره دیگه که تست کرد واسم کاملا پر شد و هم چین اروری نداداین ایراد ارتباطی هست . کابل هارد و پورت متصل به سیستم رو عوض کنید . این ایراد به دلیل نوسانهای ولتاژ در پورت USB هم اتفاق میوفته
از USB جلوی کیس برای هارد به هیچ عنوان استفاده کنید .
متشکرم از راهنمایی تون.بله کولر مستر سری THUNDER با گارانتی آواژنگ بگیرید .
http://www.coolermaster.com/powersupply/thunder-series/thunder-550w/
بله پاور خوبیه .متشکرم از راهنمایی تون.
از همین سری thunder کولر مستر 500واتشا گرفتم صبحی 192 گارانتی آواژنگ تا اواسط 2017. حالا هارد ها مثل ساعت کار می کنند عجب پاوریه [emoji4]
شات از وضعیت هارد با برنامه Hd senitelسلام دوستان
من یه مشکلی با هارد اکسترنالم دارم.
هارد 500 سی گیت هستش، ولی وقتی وصل میکنم به سیستم(هر سیستمی جز سیستم خودم) ظرفیت رو 1 گیگ نشون میده ! ولی رو لپ تاپ خودم مشکلی نداره.میدونم که ویروسه. یبار 2-3 سال قبل همین مشکلو داشت ولی با یه برنامه که از اینترنت پیدا کردم حل شد.
الان ولی هرقدر میگردم نمیتونم اون برنامه رو پیدا کنم و بدجور به مشکل خوردم.
از پست اول این تاپیک هم یه برنامه دانلود کردم که کار نکرد.
ممنون میشم اسم برنامه هایی که میتونن این مشکلو رفع کنن بگین.
مرسی
الان هارد اکسترنال رو وصل کردی . این که شات هارد اینترنال هستداداش منظورت این 2 صفحه بود ؟
از اطلاعات بکاپ بگیرید . یکبار با برنامه زیر low level format کنید .نه مال اکسترنال بود.
جلوش توی پرانتز نوشته Freeagent goflex
اول چک کردم بعد اسکرین شات گرفتم
درایورهای وسترن رو از سایتش دانلود کنید . فقط باید از ابزار لازم استفاده کنی چون با ایپی ایران دان نمیشه .سلام من یه هارد مای پاسپورت اولترا یک گیگ وسترن گرفتم هفته اول خوب کار میکرد بعد دو هفته ویندوز عوض کردم حالا ویندوز هارد و نمیشناسه حتی تو منیجمنتم نمیاد حتی به صورت ناشناخته....چراغشم روشنه....
ولی هارد و که به ال سی دی وصل میکنم تمام اطلاعاتش سالمن و نشون میده
داداش من با یه برنامه اینو درستش کرده بودم یه بار. شاید ۳۰۰-۴۰۰ کیلو بایت بود. نمیشناسی اون برنامه رو؟از اطلاعات بکاپ بگیرید . یکبار با برنامه زیر low level format کنید .
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
من نمیدونم برنامه شما چی بودهداداش من با یه برنامه اینو درستش کرده بودم یه بار. شاید ۳۰۰-۴۰۰ کیلو بایت بود. نمیشناسی اون برنامه رو؟