AMD.POWER
مدیر بازنشسته
مورد اولسلام.
میشه بفرمایید چطور ساتا مود رو بهide mode تغییر بدم؟
در نرم افزارhdd regeneratorمیخاد که رو ide modeباشه.
اما مادر بوردم فقط3 حالت داره:
1-sata mode
2-raid mode
3-ahci mode
مورد اولسلام.
میشه بفرمایید چطور ساتا مود رو بهide mode تغییر بدم؟
در نرم افزارhdd regeneratorمیخاد که رو ide modeباشه.
اما مادر بوردم فقط3 حالت داره:
1-sata mode
2-raid mode
3-ahci mode
رو این مورد که میزارم میزنه هارد دیسک نات ready.مورد اول
وقتی میزنم اسکن و ریپیر تا سکتور127 میره بعد مینویسه هارد not ready.درست توضیح بدید . کجا مینویسه هارد notready . مشخصات مادربرد .
با hdd regenator بگذار اسکن بشه .وقتی میزنم اسکن و ریپیر تا سکتور127 میره بعد مینویسه هارد not ready.
g-surf365:general509::general509:
با همون گذاشتم اسکن شد و در همون برنامه این ارور رو داد.به صورت بوت با این برنامه اسکن کردمبا hdd regenator بگذار اسکن بشه .
خوب هاردت مشکل شدید داره و ربطی به sata mode ندارهبا همون گذاشتم اسکن شد و در همون برنامه این ارور رو داد.به صورت بوت با این برنامه اسکن کردم
با این برنامه میشه پارتشین ریکاور کردبا سلامم
استاد گرامی AMD.POWER
یک هارد اکسترنال داریم / مشکلی که براش پیش اومده raw نشون میده فرمت را / و وصل کردنی میزنه باید فرمت کنی
منم یک فایل چند مگی دارم که اون برام خیلی مهم است / به تهران هم دسترسی ندارم / چه راهی پیشنهاد میکنی / با نرم افزار خاصی میشه ریکاوری کرد
توی قسمت دیسک منیجمنت ویندوز نشون میده و فرمتش raw شده
باتشکر از شما
سلام . اسکرین شات با برنامه HD SENITEL قسمت OVERVIEWسلام خدمت دوستان یک سوال داشتم من با برنامه از هاردم تست گرفتم این رو ارور داده error ultra dma crc error count این مشکل چیه و چه مشکلاتی بوجود میاره؟؟؟
ممنون
این ایراد ارتباطی هست . کابل هارد و پورت متصل به سیستم رو عوض کنید . این ایراد به دلیل نوسانهای ولتاژ در پورت USB هم اتفاق میوفتههاردم دست کسی هست فقط همین اسکرین شات رو دارم - داشت برام پر می کرد وسط پر شدن یک دفعه stop کرد بعد از وصل کردن دوباره پیغام format کردن داده بود
کابل ساتا را عوض کنید . کابل ساتا نباید پیچ خورده یا تاب داشته باشه .
برنامه hdd regenator رو امتحان کنید بعید میدونم این هارد کاملا درست بشه به فکر تعویض هارد باشید .سلام دوستان خواهشا کمک کنید
هارد 250gb seagate دارم بد سکتور گرفته شدید. وقتی روشن میکنم داخل dos میمونه و اصلا بالا نمیاد فقط خواهشا بگید چه جوری میتونم تاحدی این عیب رو رفع کنم حداقل بیاد داخل محیط ویندوز ..اطلاعاتم رو از توش بردارم
راهنمایی لطفا
تها دلیلش این میتونه باشه ! در صورت حل شدن این مشکل دیگه % health اینجوری کم نمیشه؟کابل ساتا را عوض کنید . کابل ساتا نباید پیچ خورده یا تاب داشته باشه .
کابل سالم رو امتحان کنید . بدون خم شدگی و پیچ خوردگی . باید تست کنید تا متوجه بشید .تها دلیلش این میتونه باشه ! در صورت حل شدن این مشکل دیگه % health اینجوری کم نمیشه؟