به هر حال بوت هارد رو از بین بردید .البته این پارتیشن SSYTEM RESERVED که حجمش 100 مگ هست رو پاک نکردم و دست بهش نزدم اصلا
فقط یه پارتیشن که حجم خیلی ناچیزی داشت رو اضافه کردم به یکی از درایوهام که فکر کنم همون بوت بود
پارتشین ریکاوری minitools معمولا بر میگردونه بصورت دقیق .هارد رو بردم پیش تعمیرکار . وصلش کرد رو سیستمش هارد رو اورد بالا ولی هیچ کدوم از پارتیشن هام رو نیاورد بالا. فقط یه پارتیشن هست که اونم زده صفر گیگ
طرف گفت درست میشه. ولی اگه میخوای که اطلاعات رو هر برا برگردونم اون هزینه اش میشه 100 تا 150 تومن
بنظر شما با چه روشی میخواد اطلاعات رو برگردونه؟ اطلاعاتم به صورت قبل پوشه بندی و مرتب برمیگردن یا ناقص و در هم بر هم؟
پارتشین ریکاوری minitools معمولا بر میگردونه بصورت دقیق .
اونطوری روشن کرد مشکلی پیش نمیاد ولی بهتره انجام نشه .راستی پیش تعمیراتی که بردم طرف هارد رو همونطور در حال روشن بودن سیستمش بهش وصل کرد. یعنی سیستمش که روشن بود کابل برق و ساتا هارد رو بهش وصل کرد تا تستش کنه
مشکلی برا هارد پیش نمیاد اینطوری؟
و یه سوال دیگه. تو گوگل که سرچ میکنم نوشته که با نرم افزار Hirens.BootCD میشه MBR رو فیکس کرد و این جور چیزا بعضی ها هم ازش نتیجه گرفتن
و جای دیگه نوشته که در محیط داس میشه دستور Bootfix و ... رو اجرا کرد تا مشکل حل بشه
میشه یه جوری بوت سکتور رو اینطوری درست کرد؟
اون هزینه تعمیر پارتشین تیبل رو به شما گفته با تعمیر پارتشین تیبل پارتشین ها بدون مشکل بر میگردند و اطلاعات برمیگردند .ممنون از جواب های شما
اگه طرف هارد رو درست کنه و بهم بدش من میتونم با این برنامه خودم اطلاعات رو برگردونم یا حتما در همون حین درست کردن هارد باید عملیات ریکاوری رو انجام بده؟
شات بگذارید از وضعیت هارد با برنامه hd senitel قسمت overviewدوستان یه هارد Seagate اینترنال با حجم 2 ترا دارم که یه روز سیستم رو روشن کردم متوجه شدم صدای بوق ممتد میده برای 30 الی 40 ثانیه و وقتی سیستم بالا میاد پارتیشن رو نمایش نداد | فقط یک پارتیشن دارد | در Device Manager هارد شناسایی میشود و در Disk Management یک پارتیشن با حجم 4 گیگ غیر قابل دسترس به نمایش در میاید ؛ حال بنظر عزیزان امیدی به تعمیر و دسترسی به اطلاعات هست ؟
شات بگذارید از وضعیت هارد با برنامه hd senitel قسمت overview
سلام کلا این سری اسوس خرابی زیاد داره . p8h61-p8h67 مورد گیگا به مراتب بهتر هست .درود
دوست قدیمی
خواستم پخ بدم گویا محدود کردی اینباکستو
یک سوال :
این دو تا مادر برد رو باهم مقایسه میکنی و میبینی کدومش بهتره ؟
GA-H61M-USB3-B3
P8H61/USB3
بازم عذرخواهمو که اینجا ازتون پرسیدم
موفق و موید باشید
یا حق
درودسلام کلا این سری اسوس خرابی زیاد داره . p8h61-p8h67 مورد گیگا به مراتب بهتر هست .
نمیخوام ناامیدت کنم . ولی احتمال برگشت زیر 10 درصد هست . چون بخش زیادی از اطلاعات درایو c رو اورایت کردید .درود
یکی از دوستان کمک کنه خیلی گیر افتادم شدید. دارم دیوونه میشم
یکی از دوستان لپ تاپ آورد براش ویندوز بریزیم و این احمق اطلاعات بک اپ برنامه حسابداریشو ازش برنداشت.
منم بک آپ خود ویندوز رو ریختم.
کلا پارتیشن بهم ریخت تموم اطلاعات هم از بین رفت.
حالا من موندمو یک آدم زبون نفهم که نمیفهمه نباید اطلاعات مهم رو توی C بریزه و به من گفته بود برداشتمشون.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند
موفق و موید باشید
یا حق
درودنمیخوام ناامیدت کنم . ولی احتمال برگشت زیر 10 درصد هست . چون بخش زیادی از اطلاعات درایو c رو اورایت کردید .
با برنامه r-studio شروع کنید به ریکاوری . فقط فایلهای خروجی را روی هارد دستگاه ذخیره نکنید .درود
استاد به نظرتون چی بگم به این طرف.
با برنامه minitool چجوری کار میکنن برای ریکاوری؟
نهایت تلاشی که میشه انجام داد رو بگید
ممنونم
یا حق
فقط یادتون باشه در درایوی که فایلها نصب شده این برنامه یا هیچ فایلی رو کپی و نصب نکنیددرود
استاد روند استفاده از برنامه رو میگید؟
ممنون میشم
موفق و موید باشید
یا حق
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگر کار با این برنامه براتون سخت هست از این استفاده کنیدفقط یادتون باشه در درایوی که فایلها نصب شده این برنامه یا هیچ فایلی رو کپی و نصب نکنید
آموزش خاصی ندارد .