amirhossein5
Registered User
یه سوال دیگه اینکه با hdd regenator کاور کنم اطلاعات میپره؟یعنی repair کردن سکتور خراب
یه سوال دیگه اینکه با hdd regenator کاور کنم اطلاعات میپره؟یعنی repair کردن سکتور خراب
واسه تست توان واقعی و حقیقیش خیر عزیز. مدل پاورتون چیه و چقدر وقته خریدینش؟برنامه ای واسه تست پاور هست ؟
خیر . ولی معمولا بهتره از اطلاعاتش بکاپ بگیرید .یه سوال دیگه اینکه با hdd regenator کاور کنم اطلاعات میپره؟
واسه تست توان واقعی و حقیقیش خیر عزیز. مدل پاورتون چیه و چقدر وقته خریدینش؟
با استفاده از مولتی متر ولتاژ سیم ها را در هنگام کار بگیرید .Green
1000w
3 ساله ازش استفاده میکنم
بعید می دونم مشکل از اون باشه. کابل دیتای هارددیسکتون رو تعویض کنید. یکبار هم داخل بایاس سیستمتون Load setup default انجام بدید. بعد از اینها بایاس مادربوردتون هم چک کنید آپدیت باشه.Green
1000w
3 ساله ازش استفاده میکنم
سلام.عزیز با نرم افزار hd tune و hdd regenator با هردو تست کردم به ترتیب 5 و 8 ساعت طول کشید و در آخر هیچ بد سکتوری پیدا نکرد.(عکس تست ها ضمیمه شد)اما همچنان hd sentinel 214تا بد سکتور زده.سلام.عزیزان میشه بگید این هارد چشه؟
البته تو سرعت و... مشکلی نداره تو hd tuneهم مشکلی نزده. اما تو hd sentinelوعض رو خراب زده.
با برنامه ACTIVE SMART هم چک کنید .سلام.عزیز با نرم افزار hd tune و hdd regenator با هردو تست کردم به ترتیب 5 و 8 ساعت طول کشید و در آخر هیچ بد سکتوری پیدا نکرد.(عکس تست ها ضمیمه شد)اما همچنان hd sentinel 214تا بد سکتور زده.
مشکلی ندارد . احتمالا برنامه hd senitel اشتباه گزارش میکنه .مشاهده پیوست 850443
اوکیه؟مشکلی نداره؟
ممنونمشکلی ندارد . احتمالا برنامه hd senitel اشتباه گزارش میکنه .
لطف میکنید بگید چجوری باید بایاس مادربورد رو آپدیت کنمبعید می دونم مشکل از اون باشه. کابل دیتای هارددیسکتون رو تعویض کنید. یکبار هم داخل بایاس سیستمتون Load setup default انجام بدید. بعد از اینها بایاس مادربوردتون هم چک کنید آپدیت باشه.
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید)لطف میکنید بگید چجوری باید بایاس مادربورد رو آپدیت کنم
تاحالا این کارو نکردم
خواهش می کنم. مادربوردتون مدل دقیقش چیه عزیز؟لطف میکنید بگید چجوری باید بایاس مادربورد رو آپدیت کنم
تاحالا این کارو نکردم
بایوس رو با راهنمایی لینکی که دادم تونستید اپدیت کنید ؟Big Bang-XPower II - MSi
این هست عزیز
یه هارد جدید اضاف کنم چطور ؟بایوس رو با راهنمایی لینکی که دادم تونستید اپدیت کنید ؟
شما برای نصب ونیدوز و نصب برنامه ها SSD تهیه کنید . کندی برطرف میشه . وسترن گرین به شدت سرعت سیستم رو کند میکنه به خاطر قابلیت INTELIPOWER
هارد نه SSDیه هارد جدید اضاف کنم چطور ؟