• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درود
یکی از دوستان کمک کنه خیلی گیر افتادم شدید. دارم دیوونه میشم
یکی از دوستان لپ تاپ آورد براش ویندوز بریزیم و این احمق اطلاعات بک اپ برنامه حسابداریشو ازش برنداشت.
منم بک آپ خود ویندوز رو ریختم.
کلا پارتیشن بهم ریخت تموم اطلاعات هم از بین رفت.
حالا من موندمو یک آدم زبون نفهم که نمیفهمه نباید اطلاعات مهم رو توی C بریزه و به من گفته بود برداشتمشون.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند
موفق و موید باشید

یا حق
سلام. اگر هنور روی سکتورهایی که اطلاعات مهمتن بوده , اطلاعاتی کپی نشده باشه قابل بازیابیه. برنامه O&O Easy Recovery Professional براتون برش می گردونه. روند بازیابیش هم خیلی سادست و بعید میدونم چون بصورت Wizard هستش مشکلی داشته باشید.

jeeex.2

Registered User
لایک‌ها
160
با سلام و عرض ادب
استاد کلا my computer و درایوای دستگاه دیر باز میشن کند شده
ویندوز عوض کردم چندروز خوب بود بعد دوباره اینجور شد
البته الان اسکن کردم چندتا ویروس داشت
مشکل از ویروسه یا هارد ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام و عرض ادب
مشکل از ویروسه یا هارد ؟
کاملا از لحاظ ویروس با اسکن با یک آنتی ویروس اپدیت شده مطمئن شوید . avira رو توصیه میکنم در مرحله بعدی اقدام به اسکرین شات با برنامه hd senitel کنید .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام و عرض ادب
مشکل از ویروسه یا هارد ؟
سلام. به نظر من ابتدا یک آنتی ویروس نصب کنید و آپدیتش کنید و کل هارددیسک رو چک کنید. ببنید تمام ویروسها رو از بین برده یا بعضیهاشو نتونسته. در صورت وجود تمام فایلهایی که نتونسته آلودگیشونو پاک کنه رو خودتون پاک کنید. در اینصورت بعید می دونم که ویندوزتون دیگه به درد بخورباشه. درایو رو فرمت و ویندوز رو از اول نصب کنید. حتما قبل از تمام این کارها وارد بایاس سیستم بشید و Load setup default کنید. احتمال ضعیف هم هست که اگر این کارهارو کردید و درست نشد پاورتون مشکل داشته باشه و رو به فرسودگی باشه. پس اگر مایل بودیدذ مرحله به مرحله کارهایی رو که عرض کردم رو انجام بدید و نتیجش رو بگید تا اگه تونستم کمکتون کنم.

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
سلام
دوستان یک هارد western digital passport 1tb دارم ( داشتم :D)
که والا یادم نمیاد ضربه ای خورده باشه . وقتی به pc وصل میکنم یه صدایی از توی هارد میاد مثل اینکه مثلا یه چرخ دنده ای جایی گیر کرده باشه ، تق تق میکنه و ویندوز هم نمیشناسه دیگه
چون گارانتیشم تموم شده دیگه تعویض نمیکنه. کاریش نمیشه کرد ؟ قابل تعمیر هست اگر بله چقدر خرج داره ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
که والا یادم نمیاد ضربه ای خورده باشه . وقتی به pc وصل میکنم یه صدایی از توی هارد میاد مثل اینکه مثلا یه چرخ دنده ای جایی گیر کرده باشه ، تق تق میکنه و ویندوز هم نمیشناسه دیگه
چون گارانتیشم تموم شده دیگه تعویض نمیکنه. کاریش نمیشه کرد ؟ قابل تعمیر هست اگر بله چقدر خرج داره ؟
فقط ریکاوری اطلاعات . هزینش هم بالای 200 تا 300 هست اون هارد دیگه قابل استفاده و اطمینان نیست .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
سلام. حتما روی چند تا سیستم تستش کنید و مستقیما به پورتهای پشت مادربورد (ترجیحا پورتUSB 3.0 آبی رنگ در صورت وجود) وصلش کنید. اگر درست نشد دو حالت داره. یا بوردش معیوب شده یا به احتمال بیشتر سیلندرش. باید ببرید مراکز تعمیر هارددیسک که با تجهیزاتی که دارند براتون بررسیش کنند. پاسخ قطعی رو اونجاها بهتون میدن.

jeeex.2

Registered User
لایک‌ها
160
سلام مجدد
با آخرین ورژن آنتی ویروس avira اسکن کرددم هیچ ویروسی نداشت
اینم اسکرین شات با برنامه hd senitel
tq1ffv9yvbbcxleamymx.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام مجدد
tq1ffv9yvbbcxleamymx.jpg
هاردت مشکلی نداره . اگر وسترن گرین هست این کندی های به دلیل قابلیت های کم مصرف این سری هست .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام مجدد
tq1ffv9yvbbcxleamymx.jpg
سلام. هاردهای Western Digital Green سرعتشون از Blue و سایر سریهای وسترن پایین تر هست اما نباید این تفاوت سرعت آزار دهنده باشه. شاید مشکلی وجود داره. به همین منظور به نظر من شما با برنامه Crystal Disk Mark سرعت رو تست کنید و یک اسکرین شات بزارید تا ببینم وضعیت سرعت هارددیسکتون چجوره.

jeeex.2

Registered User
لایک‌ها
160
سلام. هاردهای Western Digital Green سرعتشون از Blue و سایر سریهای وسترن پایین تر هست اما نباید این تفاوت سرعت آزار دهنده باشه. شاید مشکلی وجود داره. به همین منظور به نظر من شما با برنامه Crystal Disk Mark سرعت رو تست کنید و یک اسکرین شات بزارید تا ببینم وضعیت سرعت هارددیسکتون چجوره.
ممنون انجام میدم حتما

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
سلام.عزیزان میشه بگید این هارد چشه؟
البته تو سرعت و... مشکلی نداره تو hd tuneهم مشکلی نزده. اما تو hd sentinelوعض رو خراب زده.

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    251 KB · نمایش ها: 7

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.عزیزان میشه بگید این هارد چشه؟
البته تو سرعت و... مشکلی نداره تو hd tuneهم مشکلی نزده. اما تو hd sentinelوعض رو خراب زده.
214 عدد بدسکتور نشون میده با hdd regenator اسکن کنید . مشخص میشه . ممکنه بتونه بد سکتورها رو کاور کنه .

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
214 عدد بدسکتور نشون میده با hdd regenator اسکن کنید . مشخص میشه . ممکنه بتونه بد سکتورها رو کاور کنه .
ممنون از پاسخت دوست عزیز.
این کاور کردن یعنی چی؟یعنی جایگزین میکنه؟یا اینکه تعمیر میکنه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
تست با برنامه Crystal Disk Mark
gjb0czipgq114q03e3t4.jpg
لینک زیر سرعت نرمال این هارددیسک رو نشون میده:
http://www.storagereview.com/western_digital_caviar_green_2tb_review_wd20ears
هارددیسک شما پایین تر از حد معموله سرعتش. دلایل مختلفی می تونه داشته باشه. اینم نتیجه توسط همین برنامه Crystal Disk Benchmark :
http://www.techwarelabs.com/reviews/storage/WD-Green-1TB/index_5.shtml
به نظر من هارددیسکتون رو از اول پارتیشن بندی کنید و ویندوز نصب کنید. بعدشم از کیفیت و سلامت پاورتون مطمئن بشید. اگر بازم همین بنچمارکها رو دیدید , هاردتون مشکل داره و باید ببرینش گارانتی.

jeeex.2

Registered User
لایک‌ها
160
لینک زیر سرعت نرمال این هارددیسک رو نشون میده:
http://www.storagereview.com/western_digital_caviar_green_2tb_review_wd20ears
هارددیسک شما پایین تر از حد معموله سرعتش. دلایل مختلفی می تونه داشته باشه. اینم نتیجه توسط همین برنامه Crystal Disk Benchmark :
http://www.techwarelabs.com/reviews/storage/WD-Green-1TB/index_5.shtml
به نظر من هارددیسکتون رو از اول پارتیشن بندی کنید و ویندوز نصب کنید. بعدشم از کیفیت و سلامت پاورتون مطمئن بشید. اگر بازم همین بنچمارکها رو دیدید , هاردتون مشکل داره و باید ببرینش گارانتی.
برنامه ای واسه تست پاور هست ؟

بالا