newsoft
Registered User
بله با جدا سازی بنده هم موافقم
ار قسمت خرید امکانات ویژه بازارچه اقدام کنیدسلام
خسته نباشید
ما یه تبلیغی ثبت کردیم که هر ساعتی که مراجعه میکنیم در صفحات پایین تر و پایین تر قرار میگیره
میخواستم از مدیریت خواهش کنم که محصول مارو در بالای قسمت فروش سایت و دامین قفل کنند .. هزینه ای هم داشته باشه پرداخت میکنیم
در بخش فروش سایت و دامین ما یه گزینه ای هست وقتی اون رو میزنیم تبلیغ ما میاد صفحه اول
آیا راهی هست که بابت گرفته هزینه ای تبلیغ سایت مارو که در مورد فروش سایت اندروید است ، در قبال گرفتن هزینه ای در بالاترین پست ها قرار بدید ؟؟؟@؟!؟!؟
سلام
خسته نباشید
ما یه تبلیغی ثبت کردیم که هر ساعتی که مراجعه میکنیم در صفحات پایین تر و پایین تر قرار میگیره
میخواستم از مدیریت خواهش کنم که محصول مارو در بالای قسمت فروش سایت و دامین قفل کنند .. هزینه ای هم داشته باشه پرداخت میکنیم
در بخش فروش سایت و دامین ما یه گزینه ای هست وقتی اون رو میزنیم تبلیغ ما میاد صفحه اول
آیا راهی هست که بابت گرفته هزینه ای تبلیغ سایت مارو که در مورد فروش سایت اندروید است ، در قبال گرفتن هزینه ای در بالاترین پست ها قرار بدید ؟؟؟@؟!؟!؟
جهت مهم کردن تاپیک:ار قسمت خرید امکانات ویژه بازارچه اقدام کنید
مشکلات و مسایل مربوط به تاپیکهای مهم یا پرداخت ها را با @Forum Manager از طریق پیغام خصوصی مطرح کنید.سلام من 15 روزه میخوام
اگر تنها یک ماهه باشه نمیتونم صد تومن واریز کنم اما اگه 15 روزه قرار بدید 50 تومن واریز میکنم واستون که پست من در بالاترین قسمت بخش سایت و دامین قرار بگیره
ممنون میشم اطلاع بدید یا شماره کارت بدید واریز کنیم
بلاخره همه چیز دست شماست و اگه بخواهید امکان پذیره
دم شما گرم
بنده هم با جداسازی فروش دومین و وبسایت موافقم، اینجوری تخصصی تر میشه و تاپیک بیشتر دیده میشه
احتمالاً بازدیدکنندگان بین دو بخش تقسیم میشوند ولی در عوض، pg dn نشدن سریع تاپیکها، هدفمند و تخصصی شدن انجمن از مزایای این طرح هستسلام، اگر بخش دامین از وبسایت جدا بشه بنظر میرسه نهایتا بازدید از بخش کمتر بشه و این بضررتون هست...
مسئولین سایت هم با این حساب بعید میدونم موافقت کنند چون اینطوری یک نفر هم نمیآد لینک ویژه بالای سایت بخره(هرچند الان هم تک و توک میرن سمتش...)
یک موردی که فکر کنم برای انجمن هم مفید باشه اینه که بخش دامنه های اینترنتی با بخشی مثل ویژه وبمسترها ادغام بشه تا هم بدردبخورتر باشه هم کنترل بیشتری روش بشه...