ajaxo
Registered User
- نوشتهها
- 1,380
- لایکها
- 68
فارسی مارکت فکر میکنم به من برسه بعد از 24 ساعت پیشنهادی نبوده !
در مورد این دامنه من شرمنده شما هستم.
اما من توی یک پست قبل از پیشنهاد شما، در این مورد متذکر شدم.
فارسی مارکت فکر میکنم به من برسه بعد از 24 ساعت پیشنهادی نبوده !
اصلا متوجه نمیشم! بعد از پیشنهاد من قبل از ساعت 12 شما هیچ پیشنهادی در 24 ساعت نبوده و قانونا دامین باید به من برسه..
من بازم متوجه نمیشم!
اگر پیشنهاد امین قبل از ساعت 10 بود حق با شما بود ولی با این تفاسیر ! یعنی من بعد از 24 ساعت از پیشنهاد خودم باید دوباره پیشنهاد میدادم ؟
یک سئوال:
چرا کاربران دسترسی حذف (حذف منطقی و نه فیزیکی) پستهای خود را ندارند؟
سلام دوست عزیز
خواستم یه پیشنهادی بدم برای بخش "خرید و فروش دومین و وب سایت" .
به نظرم بعضی از دوستان هستند که دامین هاشون فروش نمیره و این دوستان دائما تاپیک هاشون رو بعد از مدتی دوباره بالا می آورند و باعث می شوند که بسیاری از تاپیک ها به صفحه 2 برود.
به نظر بد نیست برای هر تاپیک مدت مشخصی برای در صفحه اول بودن تعیین کرد.
مثلا اگر من یه تاپیک زدم حداکثر بتونم تا دو هفته اون رو بالا بیارم حالا چه هرروز یا چه هر 3 روز.
بعد از این مدت هم باید مثلا یک هفته صبر کنم و نتونم دوباره تاپیک جدیدی بزنم و صبر کنم تا این هفته تمام بشود یا تاپیک جدیدی بزنم یا تاپیک قبلی رو بالا بیارم.
کلا یه چیزی تو همین مایه ها که باعث بشه بعضی ها برای یک مدت طولانی تاپیکشون رو بالا نیارن و حق تقدم با دامین های جدید باشه .
خوشحال میشم نظر مدیر بخش و دوستان رو بدونم
یا حق
با تشکر از پاسخ سریع مدیریت انجمن و نیز همکار انجمنیعنی اینکه دامینی، سایتی رو اگر برای فروش اینجا میزارید، جای دیگر برای فروش نزارید که حساسیت بیشتر روی فروش دامین و سایت به شیوه مزایده هست. چون نمیشه که شما بگی من فلان جا فلانقدر پیشنهاد داشتم و ...