• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
راستی بازی صبح ساحل عاج و ژاپن رو هم کامل نگاه کردم،خدایی عجب تیمیه این ساحل عاج!راحت میتونستن 4 5 تا به ژاپن بزنن ولی سر بی دقتیشون از دست میدادن موقعیتها رو که با ورود دروگبا 2 تا پشت سر هم زدن و بردن بازیو!!!یعنی فقط میتونم بگم اگه نیجریه هم مثل این تیم باشه کارمون ساختس و فقط باید به کم گل خوردن فکر کنیم یا مثل ژاپن شانس باهامون یار باشه وگرنه آبروی خودمون و آسیا رو یه جا میبریم! هرچند به نظرم نیجریه ضعیف تر از ساحل عاجه!!!(مربی ساحل عاجم خیلی دوست داشتنی بود!:دی)
نزدیک 10 امیاز هم دیشب به خاطر جا به جا کردن نتایج در آخرین لحظات از دست دادم!!!:(:eek:

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
نمیدونم چرا احساس میکنم جلوی آرژانتین سوراخ نمیشیم و حتی احتمال هم داره صعود کنیم !:rolleyes:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ایتالیای دیشب و دفاع اتوبوسی؟؟
ایتالیا که نیمه اول واقعا تیم برتر زمین بود البته به جز دقایق اول که انگلیس فشار آورد
خط حمله انگلیس خیلی زهر دار و فرصت طلب بودن.جلب این بود که 4 تا مهاجم گذاشته بود تو ترکیب!!
اگه یادتون باشه ایتالیای 2012 خیلی هجومی بود و بالاخره تو فینال از همین موضوع ضربه خورد
دیشب هم بعد از زدن گل دوم بازی رو کنترل کردن ولی خبری از دفاع اتوبوسی نبود!!
خود مهاجم های انگلیس نیمه دوم ریدن و همه شوت هاشون با کلی اختلاف بیرون میرفت و بی دقت بودن
اگه اینا گل میشد باز هم میگفتید ایتالیا اتوبوسی دفاع کرد؟؟
نه آقا در کل انگلیس موقعیت خطرناک داشت اما خودشون همه رو خراب میکردن.
چند تا سانتر و شوت عجیب ازشون تو نیمه دوم دیدیم از جمله اون ضربه کرنر رونی!!!!!!
ایتالیا هم دفاعش واقعا مشکل داره،کیه لینی چند تا سوتی بد داد و پشت 18 هم خطا کرد.الان خط دفاعش خیلی ضعیف شده

simorghtalayee

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان توجه کنید این مسابقه های حدس زدن نتیجه بازی غیر از توهین به شعور بیننده و پر کردن جیب اپراتورهای تلفن چیزی نداره
فکر کنم شما تیریپت ( خسته - عصبانی - زود رنج - تنهایی داشته باشی.:D
آخه برادر من تا از هر دستی که ندی از اون دست نمیگیری که.;)
تازشم اگه یک برنامه که فقط 10 تا تک تومن خرج بر بداره که اون لحظه با هیجان بیشتری زندگی کنی به نظرم ارزش پر کردن جیب اپراتور ها رو داره .:)
من خودم تو برنامه شرکت کردم تازه یه جایزه ای هم میدن (البته شاید)
ولی در کل هیجان امتیاز ها حالش بیشتره
برو شاد باش ;)

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
18240739438610044899.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
فکر کنم شما تیریپت ( خسته - عصبانی - زود رنج - تنهایی داشته باشی.:D
آخه برادر من تا از هر دستی که ندی از اون دست نمیگیری که.;)
تازشم اگه یک برنامه که فقط 10 تا تک تومن خرج بر بداره که اون لحظه با هیجان بیشتری زندگی کنی به نظرم ارزش پر کردن جیب اپراتور ها رو داره .:)
من خودم تو برنامه شرکت کردم تازه یه جایزه ای هم میدن (البته شاید)
ولی در کل هیجان امتیاز ها حالش بیشتره
برو شاد باش ;)
تریپها رو خوب اومدی احساساتی و متفکر هم اضاف میکردی کامل میشد :D
من مخالف پیشبینی فوتبال هستم به چند دلیل
دلیل اولش اینه که فوتبال و مخصوصا جام جهانی غیر قابل پیش بینی هست مثلا کی فکر میکرد کاستاریکا اروگوئه رو با 3 گل شکست بده ؟ o_O

دلیل دوم اینه که شما مثلا الان بازی ارژانتین - بوسنی پیشبینی میکنی 3-1 به نفع ارزانتین خب تو کل بازی به این فکر میکنی که کاشکی بازی 3-1 بشه و پیش بینیم درست از اب در بیاد و همین باعث میشه از دیدن اون مسابقه کمتر لذت ببری و فکرت مشغول پیش بینیت باشه که این روح فوتبال رو نشونه میره

دلیل سوم توهین به شعور بیننده فوتباله کلا کسایی که فوتبال حالیشون میشه میدونن نتیجه مسابقه اونم نتیجه عددی که جدیدا مد شده یه چیز چرتیه مثلا این مجریه معروف رضا جاودانی که حاضرم شرط ببندم چیزی از فوتبال حالیش نیست توی هر بازی با سوالهای مضحکی مثله کی میبره ؟ بنظرتون بازی چند چند میشه ؟ بنظرتون کی گل رو میزنه ؟ امیدوارم بازی پر گلی رو ببینیم و از این دست کارشناسایه فوتبال رو به خنده و تعجب وا میداره بارها دیدم کسایی مثل صدر یا حاج رضایی از جواب دادن به سوالهای مضحکش سر باز زدن چون اونا فوتبال رو درک میکنن

دلیل چهارم همون که قبلا گفتم پر کردن جیب اپراتورهای تلفنه که اگه بدونین با چه ترفندهایه زیرکانه ایی شما رو وادار به پیامک زدن میکنن و چطور با اب و تاب مغزتون رو بازی میدن شاید تنها به همین دلیل اخر بی خیاله پیش بینی از طریق پیامک بشین

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
o_O
دلیل دوم اینه که شما مثلا الان بازی ارژانتین - بوسنی پیشبینی میکنی 3-1 به نفع ارزانتین خب تو کل بازی به این فکر میکنی که کاشکی بازی 3-1 بشه و پیش بینیم درست از اب در بیاد و همین باعث میشه از دیدن اون مسابقه کمتر لذت ببری و فکرت مشغول پیش بینیت باشه که این روح فوتبال رو نشونه میره

هر چند من خودم از شرکت تو مسابقه پیامکی لذت می برم ولی با این قسمته حرفه شما موافقم!!
خوده من همه حواسم به نتیجست و اصلا از حوادث غیرقابله پیش بینی فوتبال لذت نمی برم... مثلا وقتی من برد اروگوئه رو پیش بینی کردم ، با هر گل کاستاریکا ناراحت میشدم ، در حالی که این بازی واقعا سوای نتیجه بسیار قشنگ بود و روحه فوتبال رو نشون داد ، تیمی که هیچ امیدی بهش نبود روزه اول صدرنشین گروه شد ولی با این پیش بینی ها اونم با نتیجه دقیق لذت فوتبال دیدن کم شده...

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
آرین!تو بهترینی
رونالدو با اون همه ادعا به گرد پای تو هم نمیرسه
140615121152_robben_512x288_gettyimages.jpg

منبع:bbc
ﺁﯾﺎ ﻣﯽﺩﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ
ﺳﺮﻋﺖ ﺁﺭﯾﻦ ﺭﻭﺑﻦ ﺣﯿﻦ ﻋﺒﻮﺭ ﺍﺯ ﺳﺮﺟﯿﻮ
ﺭﺍﻣﻮﺱ ﺳﺮﯾﻌﺘﺮﯾﻦ ﻓﺮﺍﺭﯼ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺗﺎ
ﺑﺤﺎﻝ ﺩﺭ ﺭﮐﻮﺭﺩﻫﺎﯼ ﻓﯿﻔﺎ ﺛﺒﺖ ﺷﺪﻩ
ﺍﺳﺖ؟
ﺳﺮﻋﺖ ﺭﻭﺑﻦ ۳۷ ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ ﺩﺭ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻮﺩ
ﻭ ﺳﺮﻋﺖ ﺭﺍﻣﻮﺱ ۳۰ .۵ ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ ﺩﺭ
ﺳﺎﻋﺖ.
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﻮﯾﺪ ﺭﻭﺑﻦ ﺑﺎ ﭼﻪ
ﺳﺮﻋﺘﯽ ﺩﻭﯾﺪﻩ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﺍﯾﻦ
ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺳﺮﻋﺖ ﯾﻮﺳﯿﻦ ﺑﻮﻟﺖ ﺩﺭ
ﺩﻭﯼ ﺻﺪ ﻣﺘﺮ ﺍﺳﺖ

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
تا حالا که مدعی قدرتمند ندیدیم تو این جام ببینیم ارژانتین و المان چطور هستن :general306:

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
شنیده بودم سوئیس کشور صلح طلبیه، اصلا ازش انتظار نداشتم اینطوری حمله کنه :D

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
روبن هرچه قدر هم خوب باشه و هر چه قدر هم که خوب هست ولی از لحاظِ هوش ، بهره ای نبرده این بشر :D

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
بابا یه خبر رو پنجاه بار نذارین سر جدتون. این کارا چیه، بله آقا ما میدونیم.
We fucking know

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
troll_football_image_ec915ce03a8f4ebe024b4dff9220713c.jpg

این شتره که میبینین تا اینجا همه بازیها رو درست پیش بینی کرده..جایگزین اختاپوس دوره قبل شده.
troll_football_image_ba515fb1ba15aef0f2acff7cd17501bd.jpg

Challenge accepted! :D

Sent from my GT-I9300

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این فرانسه با این گروه اسون و بعد از اون هم برخورد با دوم گروه F احتمالا تا یک چهارم هم بیاد بالا o_O

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اون وقت این شتره نتیجه ی مساوی رو چه جوری پیش بینی می کنه؟؟
با Benchmarker هم در مورد مسابقه ی پیش بینی موافقم خصوصا دلیل دوم واسه خاطر شانس یک در چند صدهزار برای بردن جایزه لذت جام جهانی رو برات از بین می بره
(هم دکمه ی نقل قول و هم دکمه ی تشکر برام کار نمی کنه می هنگه دلیلشو نمی دونم)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اون وقت این شتره نتیجه ی مساوی رو چه جوری پیش بینی می کنه؟؟
با Benchmarker هم در مورد مسابقه ی پیش بینی موافقم خصوصا دلیل دوم واسه خاطر شانس یک در چند صدهزار برای بردن جایزه لذت جام جهانی رو برات از بین می بره
(هم دکمه ی نقل قول و هم دکمه ی تشکر برام کار نمی کنه می هنگه دلیلشو نمی دونم)
احتمالا با برنداشتن هیچکدوم از کاغذا :دی

Sent from my GT-I9300

بالا