فکر کنم به اون توپ وسط مربوطه!!اون وقت این شتره نتیجه ی مساوی رو چه جوری پیش بینی می کنه؟؟
سهمیه آسیا خدا وکیلی زیادتر از اوناست :دیاین سهمیه آمریکای شمالی و مرکزی - کونکاکاف حوزه دریای کارائیب و پشت میدون بار و ته خیابون 20 متری و.... به نظرتون زیاد نیست!؟
والا بازی آرژانتین تو بازی دوستانه با رومانی همه چی رو اثبات کردسهمیه آسیا خدا وکیلی زیادتر از اوناست :دی
نمیدونم آرژانتین اون غولی نیست که ما تصور میکردیم یا بوسنی فراتر از انتظار ظاهر شد،در هر حال با این بازی بامداد امروز اگه از نیجریه امتیاز نگیریم از اون دو تا نمیشه امتیاز گرفت به نظر من
3.5 سهمیه که بیشتر ندارن!این سهمیه آمریکای شمالی و مرکزی - کونکاکاف حوزه دریای کارائیب و پشت میدون بار و ته خیابون 20 متری و.... به نظرتون زیاد نیست!؟
مشکلی نیست باز میشهعکسا باز نشد forbidden میده
شتر در خواب بیند پنبه دانه :general711:![]()
این شتره که میبینین تا اینجا همه بازیها رو درست پیش بینی کرده..جایگزین اختاپوس دوره قبل شده.
![]()
Challenge accepted!
Sent from my GT-I9300
قدرت شونو نگه داشتن برای بازیِ سخت مقابل ایران:general707:آرژانتین دیشب ضعیف ظاهر شد. نمیدونم نمیخواستن به خودشون فشار بیارن یا قدرتشون در همین حد بود.
دیشب برای سومین بار نزدیک سوت مسابقه اس ام اس اولمو تغییر دادم و تا حالا 13 امتیاز به این خاطر از دست دادم و اگه تغییر نمیدادم الان 62 امتیازی بودم!!!
![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!:general403:
---------------------------------------------------
آرژانتین دیشب نیمه اولو محتاط وارد زمین شد تا غافل گیر نشه،نیمه دوم ترکیب اصلی داخل بود که به خاطر بد بودن ستاره ها(به جز مسی تو 1 2 تا صحنه) نتونست قدرت واقعیشو نشون بده!!!
آرزو تو دل موندم یه بازی بدون اشتباه از این رومرو ببینم!!!دیشب تا قبل گل عالی بود ولی یه گل بد خورد که عملکرد خوبشو زیر سوال برد!!!:general710:
ولی در کل دفاع تیم امسال خیلی بهتره و دیگه ترسی از دفاع هم ندارم(فقط ای کاش کامپانیارو جای فرناندز فیکس باشه!) و فقط میمونه رومرو که امیدوارم سوتی وحشت ناکی نده!!!:general505:
مارکوس روخو هم عالی بود و امیدوارم بیاد لیورپول...![]()