چه کیف میده المان پرتقال رو بترکونه :general601:
باید بترکونه .... عشق است Germany
چه کیف میده المان پرتقال رو بترکونه :general601:
بعد از اینکه هفته ی پیش تیم پزشکی شوماخر از سلامتی اون کاملا قطع امید کردند، امروز بهوش اومد. خبرش بی نهایت خوشحالم کرد واسه این اینجا اعلام کردم. خوشحالیم 2 دلیل داشت، 1 سلامتی شوماخر و 2 در نا امیدی بسی امید است، پایان شب سیه سپید است
اونکه بله. مجبوره نگه داره.:general707:قدرت شونو نگه داشتن برای بازیِ سخت مقابل ایران:general707:![]()
اگه میدونستم وضع خودم این نبود!!!:general509:بازی های امروز رو بگو چی بزنیم بفرستیم ..
نیجریه - ایران
بلژیک - الجزایر
المان - پرتغال
آقا دمت گرم خبر خیلی خوبی بود. یعنی الان خطر رفع شده یا هنوز ممکنه دوباره به کما بره؟بعد از اینکه هفته ی پیش تیم پزشکی شوماخر از سلامتی اون کاملا قطع امید کردند، امروز بهوش اومد. خبرش بی نهایت خوشحالم کرد واسه این اینجا اعلام کردم. خوشحالیم 2 دلیل داشت، 1 سلامتی شوماخر و 2 در نا امیدی بسی امید است، پایان شب سیه سپید است
به کما که دیگه نمیره ولی مغزش آسیب دیده باید تحت توانبخشی قرار بگیره.آقا دمت گرم خبر خیلی خوبی بود. یعنی الان خطر رفع شده یا هنوز ممکنه دوباره به کما بره؟
--------------------
امشب ایران و آلمان میبرن.![]()
بلژیک تیمه خیلی خوبیه. مطمئنم نتایج خیلی خوبیه میگیره ولی قهرمانی و این حرفا یخورده براشون بزرگه.آلمان و این تیما چیـَــن دیگه بکشید کنار بلژیک برا قهرمانی اومده:general705::general711:![]()
بلژیک تیمه خیلی خوبیه. مطمئنم نتایج خیلی خوبیه میگیره ولی قهرمانی و این حرفا یخورده براشون بزرگه.![]()
قدیمیه خبر ... (فک کنم، ماه پیش به هوش اومد ، دو هفته پیش گفتن همه رو میشناسه، دیگه نمیدونم خبرو کجا دیدی)بعد از اینکه هفته ی پیش تیم پزشکی شوماخر از سلامتی اون کاملا قطع امید کردند، امروز بهوش اومد. خبرش بی نهایت خوشحالم کرد واسه این اینجا اعلام کردم. خوشحالیم 2 دلیل داشت، 1 سلامتی شوماخر و 2 در نا امیدی بسی امید است، پایان شب سیه سپید است
فقط چند ساعت به تاریخ انقضای این شتر باقی مونده ...شتر در خواب بیند پنبه دانه :general711:
:general601:چه کیف میده المان پرتقال رو بترکونه :general601:
نظرم به نظر شوما خععلی نزدیک است :general601:من میگم ایران کلا یک امتیاز هم نمیگیره
نظرتون چیه؟
امروز به هوش اومده خبر جدیدهقدیمیه خبر ... (فک کنم، ماه پیش به هوش اومد ، دو هفته پیش گفتن همه رو میشناسه، دیگه نمیدونم خبرو کجا دیدی)
فقط چند ساعت به تاریخ انقضای این شتر باقی مونده ...
:general601:
Attack Till We Die
برو کیف کنچه کیف میده المان پرتقال رو بترکونه :general601: