• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع حسابداری

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
من رفتم یه شرکتی خیلی بی درو پیکر بود .
تصور کن دارایی 84 الان ثبت میکردن (بحث تطابق پَر)
تصور کن استهلاک فرضا کامپیوتر 10 ساله گرفته بودن !
تصور کن مدیر مالی میگفت ثبت بزن با سرمایه .میگفتم بالام جان نمیشه با تعدیل میزنن .حساب سرمایه نباید بازی بشه باش.(میگفت نه بزن:دی)
دارایی 84 میخواست الان کد بده مونده بودیم خرید بزنه 1 ریال که نمیشه.سرمایه بزنه که نمیشه .جاری خواستیم بزنیم حجمش خیلی میشد(اخرشم با همین زدیم):دی .تجهیزات کد دارایی نخورده بود!!!
سیستمشون همکاران بود 1 ساله بود نصب کرده بودن.انبارشون 8 تا 2 میلیارد اختلاف داشت !!!!!!! جالبه حسابارو هم بسته بودن.
یه سر فصل بخوایی اضافه کنی باید نامه مدیر عامل باشه.ولی اینا هویژوری اضاف میکردن.(رفیق پشتیبان همکاران داشتن اون اضاف میکرد)
مسئول فروش 4 سال اونجا بود .انبار فاکتور داده بود به مشتری و مهر زده بود .نه تحویل داشت نه بده بستون(بار مالی نداشت)ورداشته بود ثبت کرده بود .اصن وضعی بود/
کلا دیدم باو یه مشکلی پیش بیاد تو این حجم تازه واردو سرویس میکنن منم زدم بیرون/البته کار اموزی بودم :دی
تجربه:
رفتید دید یه جا اینجوری امارشو داشته باشید اینا دنباله یکین بریزن سرش.
اینجا هیچی یاد نمیگیرد،اونایی هم که یاد گرفتید شک میکنید.
درسته بازار با درس فرق داره ولی استاندارد که دیگه فرق نداره.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
من رفتم یه شرکتی خیلی بی درو پیکر بود .ز
تصور کن دارایی 84 الان ثبت میکردن (بحث تطابق پَر)
تصور کن استهلاک فرضا کامپیوتر 10 ساله گرفته بودن !
تصور کن مدیر مالی میگفت ثبت بزن با سرمایه .میگفتم بالام جان نمیشه با تعدیل میزنن .حساب سرمایه نباید بازی بشه باش.(میگفت نه بزن:دی)
دارایی 84 میخواست الان کد بده مونده بودیم خرید بزنه 1 ریال که نمیشه.سرمایه بزنه که نمیشه .جاری خواستیم بزنیم حجمش خیلی میشد(اخرشم با همین زدیم):دی .تجهیزات کد دارایی نخورده بود!!!
سیستمشون همکاران بود 1 ساله بود نصب کرده بودن.انبارشون 8 تا 2 میلیارد اختلاف داشت !!!!!!! جالبه حسابارو هم بسته بودن.
یه سر فصل بخوایی اضافه کنی باید نامه مدیر عامل باشه.ولی اینا هویژوری اضاف میکردن.(رفیق پشتیبان همکاران داشتن اون اضاف میکرد)
مسئول فروش 4 سال اونجا بود .انبار فاکتور داده بود به مشتری و مهر زده بود .نه تحویل داشت نه بده بستون(بار مالی نداشت)ورداشته بود ثبت کرده بود .اصن وضعی بود/
کلا دیدم باو یه مشکلی پیش بیاد تو این حجم تازه واردو سرویس میکنن منم زدم بیرون/البته کار اموزی بودم :دی
تجربه:
رفتید دید یه جا اینجوری امارشو داشته باشید اینا دنباله یکین بریزن سرش.
اینجا هیچی یاد نمیگیرد،اونایی هم که یاد گرفتید شک میکنید.
درسته بازار با درس فرق داره ولی استاندارد که دیگه فرق نداره.

احسنت برشما جدا این تیکه استانداردوخوب گفتین..........به هر آسا کاریم نباید تن داد چون تجربه ان چنانی نمیاره.

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
اگر کسی بلده بیاد حسابداری در بازار سرمایه رو بهمون یاد بده
فقط یدجوری بگه که ما هم بفهمیم،

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
اگر کسی بلده بیاد حسابداری در بازار سرمایه رو بهمون یاد بده
فقط یدجوری بگه که ما هم بفهمیم،
من هم موافقم.
البته من دوست دارم مدیریت مالی یاد بگیرم.
توی دانشگاه این درس رو داشتیم اما خوب مثلا توی فرمول هاش (برای تشخیص ارزش پول) تورم رو در نظر نمیگیره.
یا شاید من بلد نیستم و باید در همون فرمول ها ارزش پول رو یک بار با تورم و بار دوم با نرخ بهره حساب کنیم. نمی دونم.

یه آدم خیر میتونه این ها رو آموزش بده؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
متاسفانه چیزایه علمی تو ایران در مورد بازار سرمایه صدق نمیکنه !
و قشنگی بازار سرمایه اینکه سود بانکی زیر 10 درصد باشه.

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
متاسفانه چیزایه علمی تو ایران در مورد بازار سرمایه صدق نمیکنه !
و قشنگی بازار سرمایه اینکه سود بانکی زیر 10 درصد باشه.

عزیزم چرا صدق نمیکنه؟؟
چرا بازار سرمایه ایران رو زیر سوال میبری؟ :دی

حالا جدا از شوخی باید بلد باشیم از صورت های مالی شرکت ها سر در بیاریم

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
فقط باید تحلیل خوب بلد باشی یعنی هفتاددرصد بنیادی و سی درصد تکنیکال..........

mojtabagh4

Registered User
لایک‌ها
6
سلام شايد اينجا جاش نباشه ببخشيد ميپرشم كسي از دوستان برنامه حساب داري واسه مك سراغ نداره

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk - now Free

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
املاک مگه خودش برنامه نداره.(صنفش منظورمه)

فکر کنم منظور دوستمون سیستم عامل مکینتاش بود
برنامه حسابداری میخوان برای سیستم عامل مک میخوان
Mac

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
فکر کنم منظور دوستمون سیستم عامل مکینتاش بود
برنامه حسابداری میخوان برای سیستم عامل مک میخوان
Mac

Sent from my LT26i using Tapatalk 2
اهان :دی چه سوتی دادم.
من ندیدم. برای مشتریا هم میرفتیم وین نصب میکردیم.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
کسی سوالی چیزی؟نداره.
اپ باش.راستی انواع نرم افزارهای مالی همرا باپشتیبانی محصول به فروش میرسد.کسی خواست بگه که شماره دوستمو بهش بدم. تا باهاش تماس بگیره.

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
با سلام

کلیه خدمات مالی و حسابداری مورد نظر شما از انتخاب و استقرار و پیاده سازی سیستم تا ورود اطلاعات ، گزارش گیری متنوع ، انبارگردانی دوره ای ، امور بیمه و گزارشات مالیاتی شامل مالیات بر ارزش افزوده - گزارش های فصلی - دفاتر درآمد و هزینه - دقاتر مشاغل بند ب - دفاتر روزنامه و کل و ...
09353040889

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
کسی میدونه نشریه شماره 137 شرکت سهامی نمونه سازمان حسابرسی رو از کجا میتونم گیر بیارم یا احتمالا دانلود کنم؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
داداش به سازمان حسابرسی طبقه چهارانتشارات مراجعه کن ....

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
یکم از مالیات بر ارزش افزوده صحبت کنید از نحوه محاسبه و ثبت روزنامه آن ممنونم

مالیات بر ارزش افزوده معمولا در سر فصل بدهیهای جاری و به عنوان یک حساب کل تعریف میشه . معمولا 4 زیر حساب در سطح معین داره که به ترتیب مالیات بر ارزش افزوده خرید کالا - مالیات بر ارزش افزوده خرید خدمات - مالیات بر ارزش افزوده فروش و مالیات بر ارزش افزوده نامگذاری می شوند . حساب چهارم فقط در پایان هر سه ماه ثبت های پرداخت درش انجام میگیره که باعث میشه 3 حساب قبلی صفر بشه . در نرم افزارهای مالی به هنگام خرید مالیات بر ارزش افزوده خرید کالا و به هنگام فروش مالیات بر ارزش افزوده فروش کالا ثبت می شود که این امر در سیستم های مکانیزه به صورت خودکار انجام می شود . و مالیات بر ارزش افزوده خرید خدمات هم مربوط به هر فاکتور هزینه ای است که دریافت می شود و پرداخت می گردد از قبوض آب و برق گرفته تا فاکتورهای خرید اثاثه ، اموال ، ملزومات و ... . مابه التفاوت حساب مالیات بر ارزش افزوده فروش از مالیات بر ارزش افزوده خرید و خدمات هر 3 ماه پرداخت می شود و در صورتی که منفی بود به عنوان بستانکاری به دوره بعد منتقل می شود .

بالا