amir-fekry
Registered User
متاسفانه توایران دهه 70 داشتیم ک خب استارت اپ های "خصوصی واقعی" غیروابسته داشته باشیم و این دست زدنها و غیره و عجیب هم نبود ولی پارسا 98 ک برای ویندوز 98 اومد مسایل زیادداشت وهمه هم نصب میکردن سراینکه ویندوز فارسی بشه .کمتر کسی فقط پک فونتها رو جدا میگرفت. ازاونزمان به بعد اسم دستکاری بد دررفت - ازلحاظ ثباتی- و اینکه اصلا جامعه هم بی اعتمادتر ازکذشته به دیگران وحتی بخودش شد- وهم از لحاظ امنیتی و اطلاعات کاربران و هک و ویروسی و...-وهمچنان هم ادامه داره و فرومای ایرانی بزرگ هم سریع بااین قضیه بشکل تهدید ملی انگارنگاه میکنند. بنابراین اینچیزارفت کنار درکل درداخل ولی ازویندوز 10 درسال 2016 یجورایی دوباره دردنیاخیلی مطرح شد چون واقعا فایده داشت این کوچک کردنهای ویندوز ازبس مایکروسافت شلوع کرده بود سیستم عاملش رو . توایران زیاد پانگرفت باز ولی طی دوسال اخیر خیلی بهترشده وخیلیها بازحداقل میشناسن لایت یعنی چی دیگه. ریلیزها اکثرا درسایت TEAMOS ک انگلیسی زبانه میاد-سایتهای روسی و ویتنامی و.. هم داریم- و گذاشته میشه ولی مستقل هم داریم.ریلیزهاروباید چک کرد وتست تا دستت بیادحدودا ک کیا بهتر سبک میکنند و دست میزنند و از ریلیزای اونا استفاده کنی.والا من اولین بار هست که ویندوز دستکاری شده نصب کردم ,خیلی شگفت زده شدم...
فکر کنم اگه نسخه SuperLite رو نصب میکردم کمتر میشد...
کاش زودتر از اینا باهاشون آشنا میشدم...