• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک مشاوره حقوقی ( حقوق تجاری و مسائل مربوط به اون )

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
برخورد پلیس با سایت‌های آموزش جرم و گنج‌یابی
برخورد پلیس با سایت‌های آموزش جرم و گنج‌یابی
پلیس فتا تعدادی از سایت‌های آموزش جرم و گنج یابی را شناسایی کرد و با آنها برخورد قضایی انجام شد.
کد خبر: ۴۲۵۷۰۳
تاریخ انتشار:۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۰-15 August 2014

409100_698.jpg
جانشین رئیس پلیس کشور گفت: پلیس فتا تعدادی از سایت‌های آموزش جرم و گنج یابی را شناسایی کرد و با آنها برخورد قضایی انجام شد.

سردار حسین اشتری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برخورد با سایتهای آموزش جرم و گنج یابی در فضای مجازی اظهار داشت:پلیس مبارزه با جرایم سایبری از زمان راه اندازی توفیقاتی را در این باره به دست آورده و با جرایم موجود در فضای مجازی کشور برخورد کرده است.

وی ادامه داد: یکی از جرایم فضای مجازی که مورد استقبال مجرمان قرار می گیرد آموزش جرمهای مختلف است که یکی از این جرم ها آموزش گنج یابی و حفاری غیر مجاز است.

جانشین رئیس پلیس کشور از برخورد با سایتهای آموزش جرم خبر داد و افزود: تعدادی از این سایتها از سوی پلیس فتا شناسایی شده و با آنها برخورد شد. ضمن اینکه تعدادی از متهمان اینگونه جرایم در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفتند.

به گفته اشتری پلیس نظارت هایش را روی اینگونه جرایم مجازی افزایش داده است و اجازه نمی دهد اینترنت بستری برای فعالیت مجرمان شود.

به گزارش مهر، در سالهای اخیر سایتهای بسیاری در حوزه آموزش گنج یابی و غارت اموال فرهنگی کشور فعال شده است که هیچ واکنشی را از سوی سازمان میراث فرهنگی شاهد نبودیم.

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
با تشکر از تاپیک خوبتون

قربان ما می خوایم یه ملک تجاری رو رهن و اجاره کنیم جهت راه اندازی یه هایپر مارکت
به خاطر اینکه سر سال مالک اذیت نکنه و در واقع هزینه های تبلیغات و ... ما سوت نشه ، داریم تلاش می کنیم که جایی رو پیدا کنیم که قرار داد 5 ساله ببندیم. اگه نشه و پیدا نکنیم 3 ساله

ممنون میشم با این شرایط به سوالات زیر پاسخ بدید.

1- چیزی که مد نظر ماست اینه که قرارداد به این شکل تنظیم بشه که راس هر سال 15 تا 20 درصد به مبلغ رهن و اجاره بر مبنای مبلغ سال قبلش اضافه بشه و به این ترتیب ما دقیقا خواهیم دانست که سال اول چند باید بدیم ، سال دوم چند و ...
بنگاه دارها میگن مشکلی نداره ، اما می خوام یه کارشناس حقوقی ما را مطمئن کنه که آیا """ این شیوه مد نظر ما ان قلت قانونی داره یا نه؟-مالک میتونه دبه کنه یا به هر شکل دیگه اذیت؟"""

2- فرض کنید ما قرار داد رو 3 ساله بستیم، آیا راس تاریخ سررسید ، به واسطه کسب و کار و گرداندن ملک تجاری ، امتیازی شامل حال ما میشه ( مثل سرقفلی یا ...) که ما راحت تر بتونیم تمدید کنیم و در واقع مالک هم یه جورایی مجبور باشه که با شرایط ما هم کنار بیاد؟ اگه اره حداقل باید چند سال بشینیم که این شرایط شامل حالمون بشه؟

با پوزش - منتظر پاسخ دوستان

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
کشف محموله بزرگ قاچاق مواد بدنسازی در پایتخت
رییس پلیس آکاهی تهران بزرگ از کشف محموله بزرگ قاچاق مواد نیروزا در پارینگ یک ساختمان مسکونی خبر داد.
کد خبر: ۴۲۵۶۹۸
تاریخ انتشار:۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۸-15 August 2014

409097_190.jpg
رییس پلیس آکاهی تهران بزرگ از کشف محموله بزرگ قاچاق مواد نیروزا در پارینگ یک ساختمان مسکونی خبر داد.

سرهنگ عباسعلی محمدیان رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: ماموران معاونت مبارزه باقاچاق کالای پلیس آگاهی تهران بزرگ،برابر اخبار واصله از سوی شهروندان مبنی بر اینکه در آدرس شهرک غرب – بلوار فرحزادی مقادیری پودر و قرص بدنسازی قاچاق دپو گردیده، با هماهنگی بعمل آمده به محل اعزام شدند.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: پس از تحقیقات از اهالی و کسبه محل مشخص گردید خبر صحت داشته و در ‏نتیجه در پلاک مذکور حاضر و پس از رسیدن به محل شخصی بنام «داریوش» در جلوی درب حاضر شد که ‏با ارائه کارت شناسایی و حکم ماموریت در مورد خبر از وی سوال شد که بیان داشته بنده انتهای پارکینگ داخل زیر زمین ‏یک انبار اجاره کردم و داخل آن مواد نیروزا و آمپول و قرص بدنسازی نگهداری میکنم.

وی افزود: با اجازه نامبرده از انباری ‏بازدید و مشاهده گردید مقادیری مواد نیروزا و قرص و آمپول بدنسازی موجود است که همگی قاچاق هستند.

سرهنگ محمدیان تصریح کرد: ‏با هماهنگی بعمل آمده کالاها به همراه متهم به مقر پلیس آگاهی دلالت داده شد و طی شمارش بعمل‌ آمده کالاها ‏شامل: 226 قوطی انواع پودر بدنسازی ، 17 هزار و 100 عدد انواع قرص بدنسازی ، 922 ‏قوطی مایع چربی سوز ، 12 هزار 449 عدد انواع کپسول بدنسازی، 72 عدد آمپول بدنسازی که جمعا به تعداد 30 هزار 810 عدد ‏انواع مواد نیرو زا که محصول کشورهای آمریکا ، اسپانیا و کانادا بود کشف و به همراه متهم جهت سیر مراحل قانونی به اداره پلیس آگاهی مرکز انتقال داده شد.

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
سلام
دوست عزیز من یه مشکلی داشتم که گفتم از شما بپرسم
قبلا برای یک شرکت پیمانکاری بیخود کار میکردم . اونجا حقوقمو با تاخیر بهم میداد و مجبور شدم بیام بیرون.
حقوق ماه اخرمو نداد و گفت بعدا . توی کار هم هیچ مرخصی نداشتم. عیدی هامم حساب نکرد. قراردادم نبست باهام
بعد چهارماه بهونه گرفتن گفت حقوق نمیدم. فقط بیمه رد کرده بود.
منم زنگ زدم و باهاش بد حرف زدم و شد یه مدرک دستش.
بهونشم این بود که در براورد مصالح مصرفی کارفرما چند درصد اضافه تشخیص داده و تو مقصری
که به من ربطی نداشت چون من جزئ کوچیکی از کار بودم و حرفش کاملا زور بود.
با این شرایط شما فکر میکنین اگه من سازمان شکایت میکردم چی میشد اخر شکایت؟
کی برنده میشد و چی میتونست بگیره؟
دوست عزیز لطفا اگه میتونی کامل جوابمو بده چون به دونستن این چیزا خیلی احتیاج دارم. دیگه نمیخوام سرم کلاه بره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
دوست عزیز من یه مشکلی داشتم که گفتم از شما بپرسم
قبلا برای یک شرکت پیمانکاری بیخود کار میکردم . اونجا حقوقمو با تاخیر بهم میداد و مجبور شدم بیام بیرون.
حقوق ماه اخرمو نداد و گفت بعدا . توی کار هم هیچ مرخصی نداشتم. عیدی هامم حساب نکرد. قراردادم نبست باهام
بعد چهارماه بهونه گرفتن گفت حقوق نمیدم. فقط بیمه رد کرده بود.
منم زنگ زدم و باهاش بد حرف زدم و شد یه مدرک دستش.
بهونشم این بود که در براورد مصالح مصرفی کارفرما چند درصد اضافه تشخیص داده و تو مقصری
که به من ربطی نداشت چون من جزئ کوچیکی از کار بودم و حرفش کاملا زور بود.
با این شرایط شما فکر میکنین اگه من سازمان شکایت میکردم چی میشد اخر شکایت؟
کی برنده میشد و چی میتونست بگیره؟
دوست عزیز لطفا اگه میتونی کامل جوابمو بده چون به دونستن این چیزا خیلی احتیاج دارم. دیگه نمیخوام سرم کلاه بره
بد حرف زدن مدرکی نیست جرمی هم نیست
فحش هم اگر داده باشی اون باید با چند تا شاهد در دادگاه صالحه اثبات کنه که مثلا شما به ایشان گفتی روم گلاب حرامزاده !
اون تقصیری که ایشان متوجه شما کرده باید بیاد ثابت کنه که شخصا حدس میزنم بهتون بلوف زده و فقط خواسته بترسونتون !
شما تشریف ببر وزارت کار و. از ایشون به علت عدم پرداخت حقوق و مزایا و سایر مسائل کاری شکایت کن
ایشالله حقتو میگری
نگران نباش
توکل بر خدا

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی
الان یه 6 ماهی از اون موقع میگذره و متاسفانه به دلیل دوری راه و چیزای دیگه نشد شکایت کنم. کار از کار گذشته
راستشو بخوای امیدی هم به درستکاری وزارت نداشتم و ترسیدم با رشوه دادن به بازرساشون بدترم کنن.
هنوز که هنوزه از این نامردی ناراحتم. پولشو لازم داشتم حسابی. این حقم نبود.
گفتم بپرسم ببینم اونایی که تجربه دارن نمیدونن بعد شکایت چی به چی میشد واسه تجربم.
اشکال نداره اون دنیا می بینمش دوباره;)
اقا بازم تشکر

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
با تشکر از تاپیک خوبتون

قربان ما می خوایم یه ملک تجاری رو رهن و اجاره کنیم جهت راه اندازی یه هایپر مارکت
به خاطر اینکه سر سال مالک اذیت نکنه و در واقع هزینه های تبلیغات و ... ما سوت نشه ، داریم تلاش می کنیم که جایی رو پیدا کنیم که قرار داد 5 ساله ببندیم. اگه نشه و پیدا نکنیم 3 ساله

ممنون میشم با این شرایط به سوالات زیر پاسخ بدید.

1- چیزی که مد نظر ماست اینه که قرارداد به این شکل تنظیم بشه که راس هر سال 15 تا 20 درصد به مبلغ رهن و اجاره بر مبنای مبلغ سال قبلش اضافه بشه و به این ترتیب ما دقیقا خواهیم دانست که سال اول چند باید بدیم ، سال دوم چند و ...
بنگاه دارها میگن مشکلی نداره ، اما می خوام یه کارشناس حقوقی ما را مطمئن کنه که آیا """ این شیوه مد نظر ما ان قلت قانونی داره یا نه؟-مالک میتونه دبه کنه یا به هر شکل دیگه اذیت؟"""

2- فرض کنید ما قرار داد رو 3 ساله بستیم، آیا راس تاریخ سررسید ، به واسطه کسب و کار و گرداندن ملک تجاری ، امتیازی شامل حال ما میشه ( مثل سرقفلی یا ...) که ما راحت تر بتونیم تمدید کنیم و در واقع مالک هم یه جورایی مجبور باشه که با شرایط ما هم کنار بیاد؟ اگه اره حداقل باید چند سال بشینیم که این شرایط شامل حالمون بشه؟

خواهش میکنم
سوال یک با توجه به اینکه بنده کارشناس حقوق نیستم !
مطالعات و تحصیلات حقوقی ناتمام دارم
فقط میتونم توصیه کنم نسخه کامل نمیتونم بدم
کلا همیشه یه طرف معامله یا هر دو طرف میتونن دبه کنن !
شما توی قرارداد اجارت می نوسی که اگه مالک به هر دلیل نخواست و ملک رو خواست ازت بگیره یه مبلغ کلانی بهت خسارت بده
وکیل خودت رو هم به عنوان داور انتخاب بکن یعنی در موارد اختلاف مرجع حل اختلاف وکیلی یا املاکی باشه که شما میشناسی و اعتماد به عادل بودنش داری
سوال 2 تا اونجائیکه من میدونم در حال حاضر یعنی بعد سال 76 نه نمیشه
البته کاملا مطلع نیستم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی
الان یه 6 ماهی از اون موقع میگذره و متاسفانه به دلیل دوری راه و چیزای دیگه نشد شکایت کنم. کار از کار گذشته
راستشو بخوای امیدی هم به درستکاری وزارت نداشتم و ترسیدم با رشوه دادن به بازرساشون بدترم کنن.
هنوز که هنوزه از این نامردی ناراحتم. پولشو لازم داشتم حسابی. این حقم نبود.
گفتم بپرسم ببینم اونایی که تجربه دارن نمیدونن بعد شکایت چی به چی میشد واسه تجربم.
اشکال نداره اون دنیا می بینمش دوباره;)
اقا بازم تشکر
چه رشوه ای برادر من
قرارداد مگه نداری
بیمه هم داری همون بیمه اگر قرارداد نداری درحکم قراردادته
کار هم از کار نگذشته
شما وقتی شکایت کنی اون باید بیاد ثابت کنه که حقوق شما و سایر مزایای قانونی شما را تمام و کمال پرداخت کرده
اگر پرداخت نکرده باشه باید بده اگه نده شما میتونی حکم توقیف اموال ایشونو بگیری دستگاههای کارگاه حساب شرکت توقیف میشه تا به فروش برسه و حساب شما پرداخت بشه
بلوف صاحبکارت بد گرفته !
نترس برادر من
یه یاعلی بگو برو شکایت کن ازش

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
حق با شماست . واقعا تهدیداش رو من تاثیر داشت متاسفانه
دلیلشم این بود که اونا چند نفر آدم هفت خط و کثیف بودن که از همه کلک ها آگاه بودن و من یه نفر معمولی.
بعد چهار ماه که گفت ندارم ندارم منم محترمانه صبر کردم دیگه منو ساده فرض کرد.
برگشت گفت یه چیزی هم ازت میگیرم از راه قانون!!! واقعا چطور از گلوش پایین رفت؟
آقا من از شما تشکر میکنم بهم راهنمایی دادی. امیدوارم سربلند باشی.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
حق با شماست . واقعا تهدیداش رو من تاثیر داشت متاسفانه
دلیلشم این بود که اونا چند نفر آدم هفت خط و کثیف بودن که از همه کلک ها آگاه بودن و من یه نفر معمولی.
بعد چهار ماه که گفت ندارم ندارم منم محترمانه صبر کردم دیگه منو ساده فرض کرد.
برگشت گفت یه چیزی هم ازت میگیرم از راه قانون!!! واقعا چطور از گلوش پایین رفت؟
آقا من از شما تشکر میکنم بهم راهنمایی دادی. امیدوارم سربلند باشی.
تماما خواسته بترسونتت

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
سلام
دوست عزیز ظاهرا گفتگوی شما بسته هست
من یه یه سوال دارم که مناسب نیس عمومی بیان کنم.
راهی هست که خصوصی مطرح کنم؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اخاذی زوج جوان از مردان مجرد
کد خبر: ۴۲۶۹۲۰
تاریخ انتشار:۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷-19 August 2014

زن جوانی که به بهانه ازدواج مردان را فریب می‌داد و با همدستی شوهرش از آنها اخاذی می‌کرد، همراه همدستش تحت تعقیب پلیس تهران قرار گرفت.

به گزارش جام جم، هفته گذشته مردی با حضور در شعبه یازدهم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 تهران از زن و مردی به اتهام اخاذی شکایت کرد.

شاکی گفت: چندی پیش با زن جوانی آشنا شدم که همراه برادرش در تهران زندگی می کرد. در پی علاقه به وی تصمیم به ازدواج با او را گرفتم. برای او طلا خریده و قرار بود آن را پس از عقد و جشن ازدواج به وی هدیه کنم، اما دو هفته پیش از مراسم ازدواج فردی با خانه ام تلفنی تماس گرفت و تهدید کرد باید از این ازدواج منصرف شوم.

وی اضافه کرد: این مزاحمت و تهدیدهای تلفنی ادامه داشت تا این که مرد مزاحم از من خواست برای ملاقات با وی به یکی از محله های تهران بروم. پس از حضور در محل، متوجه شدم فرد تماس گیرنده فردی است که خود را برادر دختر جوان معرفی می کرد.

شاکی یادآور شد: در محل قرار با هم مشاجره کردیم و او با چاقویی که همراه داشت مرا به مرگ تهدید و ادعا کرد شوهر دختر جوان است. او مرا به خارج از شهر منتقل کرد و با بستن دست و پایم متواری شد.

وی اضافه کرد: بسختی طناب ها را باز کردم و به خانه ای که دختر جوان در آن ساکن بود، رفتم اما کسی در آنجا نبود. سراغ او را از همسایه ها گرفتم که آنها گفتند او همراه شوهرش چند روز است خانه را به صاحبخانه تحویل داده و به محل دیگری نقل مکان کرده اند.

شاکی ادامه داد: به خانه خودم بازگشتم و مشاهده کردم اثاثیه خانه ام به هم ریخته و طلاهایی که 20 میلیون تومان ارزش داشت، سرقت
شده است.

شاکی گفت: روز بعد که خواستم از آنها شکایت کنم، زن سارق و همدستش با من تماس گرفتند و درخواست پول کردند. آنها تهدید کردند اگر به آنها پول ندهم مرا خواهند کشت. از ترس جانم دو میلیون تومان به حسابی که داده بودند واریز کردم. اما آنها دست بردار نبودند.

زن و مرد اخاذ این بار از من ده ها میلیون تومان پول می خواستند، بنابراین تصمیم گرفتم از آنها شکایت کنم. با تشکیل پرونده و دستور قضایی، تحقیقات پلیس برای دستگیری زن و مرد اخاذ آغاز شد تا این که چند مرد دیگر نیز با حضور در پلیس آگاهی از یک زن و مرد به اتهام اخاذی شکایت کردند. در مرحله بعدی تحقیقات از شاکیان معلوم شد، آنها نیز در پی آشنایی با زن جوانی درصدد ازدواج با وی بوده اند که متوجه شدند او فریبشان داده و متاهل بوده است.

با جمع بندی اطلاعات و چهره نگاری رایانه ای از زوج اخاذ ، ماموران متوجه شدند مشخصات آنها با همان زن و مردی که در تعقیبشان هستند، مطابقت دارد.

تحقیقات پلیس آگاهی تهران برای دستگیری این زوج فراری اخاذ ادامه دارد.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
در اردبیل اتفاق افتاد
کلاهبرداری میلیاردی به بهانه پیش‌فروش آپارتمان
با اقدام کارآگاهان پلیس آگاهی اردبیل کلاهبردار میلیاردی که به بهانه پیش‌فروش آپارتمان اقدام به کلاهبرداری از شهروندان اردبیلی کرده بود، دستگیر شد.
کد خبر: ۴۲۷۸۷۱
تاریخ انتشار:۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۴-21 August 2014

با اقدام کارآگاهان پلیس آگاهی اردبیل کلاهبردار میلیاردی که به بهانه پیش‌فروش آپارتمان اقدام به کلاهبرداری از شهروندان اردبیلی کرده بود، دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، رئیس پلیس آگاهی استان اردبیل عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری میلیاردی توسط فردی در اردبیل موضوع در دستور کار پلیس آگاهی اردبیل قرار گرفت و پیگیری‌ها در این زمینه انجام شد.

موسی عالی‌زاده تصریح کرد: در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد فرد کلاهبرداری که در حال ساخت آپارتمان شش طبقه بوده و هنوز نیز تکمیل نشده این آپارتمان‌ها را به صورت پیش فروش به افراد مختلف فروخته و پول معامله را نیز از خریداران گرفته است.

وی در ادامه سخنان خود گفت: با جمع‌آوری مدارک قانونی و شناسایی خریداران، دستگیری کلاهبردار در دستور کار پلیس قرار گرفت و فرد مورد نظر در عملیاتی با هماهنگی مقامات قضایی دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال یافت.

رئیس پلیس آگاهی استان افزود: هر چند کلاهبردار میلیاردی در مرحله اولیه تحقیقات منکر هر نوع بزه ارتکابی بود، ولی در مواجهه با مدارک قانونی و شکایت خریداران لب به سخن گشوده و به کلاهبرداری اعتراف کرد.

عالی‌زاده شهروندان را به هوشیاری بیشتر دعوت کرد و ادامه داد: کلاهبرداران از راه زبان و جلب اعتماد دست به کلاهبرداری زده که در این راستا باید شهروندان هوشیار باشند و فریب افراد ناشناس، چرب زبان و شیک پوش را نخورده و در معاملات در این افراد دقت کافی را داشته باشند.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
کلاهبرداری با «شما برنده سفر حج شده اید»
فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری فردی که طی چندین سال اقدام به کلاهبرداری از 300 نفر به ارزش 5 میلیارد ریال کرده بود خبر داد.
کد خبر: ۴۲۸۴۱۴
تاریخ انتشار:۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۵-23 August 2014

فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری فردی که طی چندین سال اقدام به کلاهبرداری از 300 نفر به ارزش 5 میلیارد ریال کرده بود خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردارصفوة ا... امام وردی محمدی در رابطه با جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع کلاهبرداری های تلفنی انجام شده از شهروندان از سال 1387تاکنون ، کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان شمالی موضوع را بصورت ویژه در دستورکار خود قرار دادند.

وی با اشاره به اینکه هیچ مجرمی از دست پلیس در امان نخواهد بود ، افزود: ماموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات با تلاش های شبانه روزی و تحقیق و تجسس فراوان در نهایت موفق شدند فردی به هویت(م.ن) اهل یکی از روستاهای شهرستان بجنورد و ساکن فعلی تهران را شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی استان خراسان شمالی در ادامه با اشاره به اینکه متهم از سال 1387 اقدام به کلاهبرداری تلفنی در حد وسیع می نموده ، تصریح کرد: متهم به دفاتر اسناد رسمی و پزشکان تماس گرفته و خود را نماینده سازمان حج و زیارت ، هلال احمر، ایثارگران ****، بنیاد شهید و ... معرفی و عنوان می داشته "شما برنده سفر حج شده اید" سریعا جهت واریز وجه به جلوی دستگاه خودپرداز و یا بانک های مربوطه مراجعه نمایید.

محمدی همچنین خاطرنشان کرد: این کلاهبردار پول را به شماره حساب خود، همسرش ، فرزندان ، برادرش و دیگر همدستانش در استان های دیگر به عنوان اینکه افراد نامبرده رییس کاروان می باشند واریز می کرده است.

وی اضافه کرد: متهم در این مدت از شماره های متعدد تلفن همراه و دیگر شماره هایی که اعلام داشته حضور ذهنی ندارد با شهروندان تماس گرفته و پس از کلاهبرداری ، اقدام به شکستن سیم کارت ها و گوشی ها می نموده است.

فرمانده انتظامی استان خراسان شمالی در ادامه با اشاره به شناسایی شماره حساب های متهم ، افزود: متهم در بازجویی های به عمل آمده به کلاهبرداری از 300 نفر در سراسر کشور به مبلغ پنج میلیارد ریال اعتراف کرده است.

محمدی با اشاره به اینکه متهم سابقه دار بوده و با قرار وثیقه آزاد شده ، بیان داشت: وی هم اکنون با قرار بازداشت موقت از شعبه سوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بجنورد در زندان به سر می برد.

mousavi71

Registered User
لایک‌ها
16
در مورد مالکیت و سرقفلی مغازه کسی اطلاعات داره ؟یا وکیل کار درست کسی میشناسه؟

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
کشف محموله بزرگ قاچاق مواد بدنسازی در پایتخت
کد خبر: ۴۲۵۶۹۸
تاریخ انتشار:۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۸-15 August 2014

409097_190.jpg

سرهنگ عباسعلی محمدیان رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: ماموران معاونت مبارزه باقاچاق کالای پلیس آگاهی تهران بزرگ،برابر اخبار واصله از سوی شهروندان مبنی بر اینکه در آدرس شهرک غرب – بلوار فرحزادی مقادیری پودر و قرص بدنسازی قاچاق دپو گردیده، با هماهنگی بعمل آمده به محل اعزام شدند.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: پس از تحقیقات از اهالی و کسبه محل مشخص گردید خبر صحت داشته و در ‏نتیجه در پلاک مذکور حاضر و پس از رسیدن به محل شخصی بنام «داریوش» در جلوی درب حاضر شد که ‏با ارائه کارت شناسایی و حکم ماموریت در مورد خبر از وی سوال شد که بیان داشته بنده انتهای پارکینگ داخل زیر زمین ‏یک انبار اجاره کردم و داخل آن مواد نیروزا و آمپول و قرص بدنسازی نگهداری میکنم.

وی افزود: با اجازه نامبرده از انباری ‏بازدید و مشاهده گردید مقادیری مواد نیروزا و قرص و آمپول بدنسازی موجود است که همگی قاچاق هستند.

سرهنگ محمدیان تصریح کرد: ‏با هماهنگی بعمل آمده کالاها به همراه متهم به مقر پلیس آگاهی دلالت داده شد و طی شمارش بعمل‌ آمده کالاها ‏شامل: 226 قوطی انواع پودر بدنسازی ، 17 هزار و 100 عدد انواع قرص بدنسازی ، 922 ‏قوطی مایع چربی سوز ، 12 هزار 449 عدد انواع کپسول بدنسازی، 72 عدد آمپول بدنسازی که جمعا به تعداد 30 هزار 810 عدد ‏انواع مواد نیرو زا که محصول کشورهای آمریکا ، اسپانیا و کانادا بود کشف و به همراه متهم جهت سیر مراحل قانونی به اداره پلیس آگاهی مرکز انتقال داده شد.

شما میتونید همین محصولات رو با نام و نشانی ایرانی و برچسب شبنم در داروخانه ها مشاهده و خریداری کنید :)

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
بازداشت راس شبکه هرمی«کیونت» در گیلان
رییس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی گیلان از دستگیری سرکرده شرکت هرمی ˈکیونتˈ (QNet) در این استان خبر داد.
کد خبر: ۴۲۸۷۳۹
تاریخ انتشار:۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۶-24 August 2014

رییس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی گیلان از دستگیری سرکرده شرکت هرمی ˈکیونتˈ (QNet) در این استان خبر داد.

سرهنگ ˈمهرداد مهرگانˈ عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در پی گزارشات مردمی مبنی بر این که فردی 25 ساله اهل و ساکن مازندران، شبکه هرمی تشکیل داده و زیرشاخه های خود را در سطح وسیعی در کشور توسعه داده، رسیدگی به این موضوع در دستور کار پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران اداره عملیات، با تحقیقات پلیسی ضمن اطمینان از صحت موضوع، اطلاع یافتند که متهم سرکرده شبکه هرمی کیونت است و قصد دارد از استان گیلان خارج شود.

رییس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی گیلان افزود: کارشناسان اداره عملیات این پلیس با تشکیل تیم ویژه ای پس از ساعت ها تعقیب و مراقبت و کنترل نامحسوس راه های مواصلاتی استان و چهره زنی سرشبکه شرکت های هرمی، سرانجام او را در پایانه مسافربری شناسایی و دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: در اجرای نیابت قضایی از شهرستان ماسال و ارجاعی از دادسرای رشت به پلیس امنیت، پرونده در دستور و چرخه اطلاعاتی و از طریق اداره عملیات مورد پیگیری قرار گرفته بود.

سرهنگ مهرگان با بیان اینکه متهم در تحقیقات اولیه به بزه انتسابی خود اعتراف کرد، گفت: متهم با معرفی خود با نام مستعار عرشیا، اقدام به عضوگیری می کرد که از این طریق به مبالغ هنگفتی دست یافته است.

وی اضافه کرد: متهم با دستور مقام قضایی راهی زندان شده و شناسایی سایر اعضاء شبکه همچنان ادامه دارد.

بالا