farzadgame
Registered User
.......
سلام
با تشکر از تاپیک خوبتون
قربان ما می خوایم یه ملک تجاری رو رهن و اجاره کنیم جهت راه اندازی یه هایپر مارکت
به خاطر اینکه سر سال مالک اذیت نکنه و در واقع هزینه های تبلیغات و ... ما سوت نشه ، داریم تلاش می کنیم که جایی رو پیدا کنیم که قرار داد 5 ساله ببندیم. اگه نشه و پیدا نکنیم 3 ساله
ممنون میشم با این شرایط به سوالات زیر پاسخ بدید.
1- چیزی که مد نظر ماست اینه که قرارداد به این شکل تنظیم بشه که راس هر سال 15 تا 20 درصد به مبلغ رهن و اجاره بر مبنای مبلغ سال قبلش اضافه بشه و به این ترتیب ما دقیقا خواهیم دانست که سال اول چند باید بدیم ، سال دوم چند و ...
بنگاه دارها میگن مشکلی نداره ، اما می خوام یه کارشناس حقوقی ما را مطمئن کنه که آیا """ این شیوه مد نظر ما ان قلت قانونی داره یا نه؟-مالک میتونه دبه کنه یا به هر شکل دیگه اذیت؟"""
2- فرض کنید ما قرار داد رو 3 ساله بستیم، آیا راس تاریخ سررسید ، به واسطه کسب و کار و گرداندن ملک تجاری ، امتیازی شامل حال ما میشه ( مثل سرقفلی یا ...) که ما راحت تر بتونیم تمدید کنیم و در واقع مالک هم یه جورایی مجبور باشه که با شرایط ما هم کنار بیاد؟ اگه اره حداقل باید چند سال بشینیم که این شرایط شامل حالمون بشه؟
تا فردا ایشااللهبا پوزش - منتظر پاسخ دوستان
نمی تونم کامل جوابتو بدم !سلام
دوست عزیز من یه مشکلی داشتم که گفتم از شما بپرسم
قبلا برای یک شرکت پیمانکاری بیخود کار میکردم . اونجا حقوقمو با تاخیر بهم میداد و مجبور شدم بیام بیرون.
حقوق ماه اخرمو نداد و گفت بعدا . توی کار هم هیچ مرخصی نداشتم. عیدی هامم حساب نکرد. قراردادم نبست باهام
بعد چهارماه بهونه گرفتن گفت حقوق نمیدم. فقط بیمه رد کرده بود.
منم زنگ زدم و باهاش بد حرف زدم و شد یه مدرک دستش.
بهونشم این بود که در براورد مصالح مصرفی کارفرما چند درصد اضافه تشخیص داده و تو مقصری
که به من ربطی نداشت چون من جزئ کوچیکی از کار بودم و حرفش کاملا زور بود.
با این شرایط شما فکر میکنین اگه من سازمان شکایت میکردم چی میشد اخر شکایت؟
کی برنده میشد و چی میتونست بگیره؟
دوست عزیز لطفا اگه میتونی کامل جوابمو بده چون به دونستن این چیزا خیلی احتیاج دارم. دیگه نمیخوام سرم کلاه بره
با تشکر از تاپیک خوبتون
قربان ما می خوایم یه ملک تجاری رو رهن و اجاره کنیم جهت راه اندازی یه هایپر مارکت
به خاطر اینکه سر سال مالک اذیت نکنه و در واقع هزینه های تبلیغات و ... ما سوت نشه ، داریم تلاش می کنیم که جایی رو پیدا کنیم که قرار داد 5 ساله ببندیم. اگه نشه و پیدا نکنیم 3 ساله
ممنون میشم با این شرایط به سوالات زیر پاسخ بدید.
1- چیزی که مد نظر ماست اینه که قرارداد به این شکل تنظیم بشه که راس هر سال 15 تا 20 درصد به مبلغ رهن و اجاره بر مبنای مبلغ سال قبلش اضافه بشه و به این ترتیب ما دقیقا خواهیم دانست که سال اول چند باید بدیم ، سال دوم چند و ...
بنگاه دارها میگن مشکلی نداره ، اما می خوام یه کارشناس حقوقی ما را مطمئن کنه که آیا """ این شیوه مد نظر ما ان قلت قانونی داره یا نه؟-مالک میتونه دبه کنه یا به هر شکل دیگه اذیت؟"""
2- فرض کنید ما قرار داد رو 3 ساله بستیم، آیا راس تاریخ سررسید ، به واسطه کسب و کار و گرداندن ملک تجاری ، امتیازی شامل حال ما میشه ( مثل سرقفلی یا ...) که ما راحت تر بتونیم تمدید کنیم و در واقع مالک هم یه جورایی مجبور باشه که با شرایط ما هم کنار بیاد؟ اگه اره حداقل باید چند سال بشینیم که این شرایط شامل حالمون بشه؟
چه رشوه ای برادر مندوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی
الان یه 6 ماهی از اون موقع میگذره و متاسفانه به دلیل دوری راه و چیزای دیگه نشد شکایت کنم. کار از کار گذشته
راستشو بخوای امیدی هم به درستکاری وزارت نداشتم و ترسیدم با رشوه دادن به بازرساشون بدترم کنن.
هنوز که هنوزه از این نامردی ناراحتم. پولشو لازم داشتم حسابی. این حقم نبود.
گفتم بپرسم ببینم اونایی که تجربه دارن نمیدونن بعد شکایت چی به چی میشد واسه تجربم.
اشکال نداره اون دنیا می بینمش دوباره
اقا بازم تشکر
تماما خواسته بترسونتتحق با شماست . واقعا تهدیداش رو من تاثیر داشت متاسفانه
دلیلشم این بود که اونا چند نفر آدم هفت خط و کثیف بودن که از همه کلک ها آگاه بودن و من یه نفر معمولی.
بعد چهار ماه که گفت ندارم ندارم منم محترمانه صبر کردم دیگه منو ساده فرض کرد.
برگشت گفت یه چیزی هم ازت میگیرم از راه قانون!!! واقعا چطور از گلوش پایین رفت؟
آقا من از شما تشکر میکنم بهم راهنمایی دادی. امیدوارم سربلند باشی.
تا حدی اطلاع دارمدر مورد مالکیت و سرقفلی مغازه کسی اطلاعات داره ؟یا وکیل کار درست کسی میشناسه؟
کشف محموله بزرگ قاچاق مواد بدنسازی در پایتخت
رییس پلیس آکاهی تهران بزرگ از کشف محموله بزرگ قاچاق مواد نیروزا در پارینگ یک ساختمان مسکونی خبر داد.
کد خبر: ۴۲۵۶۹۸
تاریخ انتشار:۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۸-15 August 2014
رییس پلیس آکاهی تهران بزرگ از کشف محموله بزرگ قاچاق مواد نیروزا در پارینگ یک ساختمان مسکونی خبر داد.![]()
سرهنگ عباسعلی محمدیان رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: ماموران معاونت مبارزه باقاچاق کالای پلیس آگاهی تهران بزرگ،برابر اخبار واصله از سوی شهروندان مبنی بر اینکه در آدرس شهرک غرب – بلوار فرحزادی مقادیری پودر و قرص بدنسازی قاچاق دپو گردیده، با هماهنگی بعمل آمده به محل اعزام شدند.
رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: پس از تحقیقات از اهالی و کسبه محل مشخص گردید خبر صحت داشته و در نتیجه در پلاک مذکور حاضر و پس از رسیدن به محل شخصی بنام «داریوش» در جلوی درب حاضر شد که با ارائه کارت شناسایی و حکم ماموریت در مورد خبر از وی سوال شد که بیان داشته بنده انتهای پارکینگ داخل زیر زمین یک انبار اجاره کردم و داخل آن مواد نیروزا و آمپول و قرص بدنسازی نگهداری میکنم.
وی افزود: با اجازه نامبرده از انباری بازدید و مشاهده گردید مقادیری مواد نیروزا و قرص و آمپول بدنسازی موجود است که همگی قاچاق هستند.
سرهنگ محمدیان تصریح کرد: با هماهنگی بعمل آمده کالاها به همراه متهم به مقر پلیس آگاهی دلالت داده شد و طی شمارش بعمل آمده کالاها شامل: 226 قوطی انواع پودر بدنسازی ، 17 هزار و 100 عدد انواع قرص بدنسازی ، 922 قوطی مایع چربی سوز ، 12 هزار 449 عدد انواع کپسول بدنسازی، 72 عدد آمپول بدنسازی که جمعا به تعداد 30 هزار 810 عدد انواع مواد نیرو زا که محصول کشورهای آمریکا ، اسپانیا و کانادا بود کشف و به همراه متهم جهت سیر مراحل قانونی به اداره پلیس آگاهی مرکز انتقال داده شد.