• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک مشاوره حقوقی ( حقوق تجاری و مسائل مربوط به اون )

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دستگیری «خاله شادونه» قلابی
کد خبر: ۴۳۹۵۳۴
تاریخ انتشار:۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۰-04 October 2014

خاله شادونه قلابی که با مشخصات جعلی و غیر واقعی اقدام به اجرای برنامه در بین مردم پارس‌آباد کرده بود با حکم دادستان شهرستان پارس‌آباد دستگیر شد.

دادستان شهرستان پارس‌آباد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: به دنبال اخبار واصله از سوی مردم و با اعلام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارس‌آباد مبنی بر حضور خانمی به جای «ملیکا زارعی» اقدام به اجرای برنامه «خاله شادونه» برای مردم در پارس‌آباد کرده است، دادستانی شخصاً وارد عمل شد.

رحیم گل‌زاده افزود: با توجه به اینکه بنرها و تصاویری از حضور خاله شادونه در نقاط مختلف شهرستان نصب و منتشر شده بود متوجه شدیم به جای «ملیکا زارعی» خانمی با مشخصات جعلی و غیر واقعی اقدام به اجرای برنامه در بین مردم این شهرستان کرده که با اعتراض مردم و با اعلام مسئول اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان اقدام به توقیف خودروی حامل این افراد شد.

وی گفت: در نهایت با اقرار متهمان به ویژه خانمی که خودش را به جای ملیکا زارعی جا زده بود به همراه عوامل اجرایی، کارگردان و حسابرس اقدام به تفهیم اتهام و نهایتاً به علت کلاهبرداری و فریب مردم بازداشت شدند.

دادستان شهرستان پارس‌آباد تصریح کرد: پولی که از حاصل فروش بلیت این برنامه به دست آمده بود توقیف شد و متهمان نیز ضمن اقرار به اعترافاتشان، اعلام آمادگی کردند تا تمامی مبالغی که از سوی مردم این شهرستان اخذ شده بود را به خود آنها پس دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در پی وقوع این ماجرا، روزگاری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارس‌آباد نیز با بیان اینکه این اداره تنها به عنوان ناظر برنامه «خاله شادونه» انجام وظیفه کرده است، بیان کرد: برنامه «خاله شادونه» که 11 مهر ماه در پارس‌آباد برگزار شد با مجوز رسمی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به موسسه فرهنگی و هنری نقش‌نگاران سایه هنر اردبیل که مجری این برنامه بود برگزار شد که در پی اعتراضات حضوری مردم این اداره به عنوان ناظر وارد عمل شد.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
کلاهبرداری‌های زنانه در اینستاگرام
مردادماه سال جاری دختر جوانی با مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ای تهران ادعا کرد: یک صفحه پر مخاطب در شبکه اجتماعی اینستاگرام با خرید اینترنتی از افراد کلاهبرداری می‌کند.
کد خبر: ۴۴۰۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸ - 08 October 2014
دختر دانشجو وقتی در سایت اینستاگرام به خرید اینترنتی از یک صفحه مزون دست زد نمی‌دانست در دام کلاهبردار زنانه افتاده است.

به گزارش ایران، مردادماه سال جاری دختر جوانی با مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ای تهران ادعا کرد: یک صفحه پر مخاطب در شبکه اجتماعی اینستاگرام با خرید اینترنتی از افراد کلاهبرداری می‌کند. وی در حالی که ناراحت بود به بازپرس شعبه دوم دادسرای جرایم رایانه‌ای گفت: چندی پیش در شبکه‌اجتماعی اینستاگرام پرسه می‌زدم که یک صفحه به‌نام «دنیای ما دخترا» توجهم را جلب کرد.

وقتی به جست‌وجو در آن صفحه پرداختم متوجه شدم صاحب سایت، اجناس خارجی را با کیفیت بالا و قیمت مناسب به فروش گذاشته‌است. هرچه بیشتر به تصاویر نگاه کردم بیشتر راغب شدم تا آن‌ها را تهیه کنم.

به‌همین خاطر با شماره‌ای که در صفحه وجود داشت تماس گرفتم و لباس دلخواهم را سفارش دادم، سپس پول آن را به شماره حسابی که در سایت وجود داشت ارسال کردم و منتظر شدم تا خرید‌هایم هرچه زودتر به دستم برسد اما هیچ خبری نشد و راه به‌جایی نداشتم. با ادعاهای این دختر جوان و تکرار آن از سوی مردان و زنان زیادی پرونده‌های مشابهی در دادسرای جرایم رایانه‌ای کلید خورد. تجسس‌ها نشان داد هزینه سفارش مشتریان به حساب یک دختر در تهران واریز می‌شود. با به‌دست آوردن این سرنخ‌ها، مأموران پلیس به ردیابی و شناسایی دختر دست زدند و وی را در خانه‌اش دستگیر کردند.

این دختر معلول که شوکه شده بود در بازجویی‌ها اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: مدتی پیش با یک زن در فضای مجازی آشنا شدم. از آنجایی که نمی‌توانم فعالیتی کنم پیشنهاد او برای راه‌اندازی سایت و دریافت حقوق ماهانه وسوسه‌انگیز بود و به همین خاطر قبول کردم، چرا که او گفت در خارج از کشور زندگی می‌کند و با تبلیغ اجناس در سایت می‌تواند آن‌ها را به فروش برساند.

دختر معلول ادامه داد: رابطه دوستانه با آن زن باعث شد به او اعتماد کنم، او از من خواست یک حساب افتتاح کنم تا پول اجناس فروخته شده به حساب من واریز شود، من هیچ شکی نکردم چون نباید کاری انجام می‌دادم. او می‌گفت خودش سفارشات را به دست مشتریان می‌رساند و فقط من پس از دریافت درصدی از پول‌ها و حقوق را که به توافق رسیده بودیم بردارم و بقیه را از طریق صرافی و حواله به او که در یکی از کشورهای خارجی بود ارسال کنم، من نیز این‌کار را انجام دادم تا اینکه در کمال ناباوری متوجه شدم این یک کلاهبرداری است.

بنا بر این گزارش، دختر معلول به قید ضمانت آزاد شد و اینترپل تهران با دستور بازپرس جرایم رایانه‌ای مأموریتی برون‌مرزی یافتند تا این کلاهبردار بین‌المللی را شناسایی و ردیابی کنند.
هشدار بازپرس

بازپرس شعبه دوم دادسرای جرایم رایانه‌ای با اشاره به این پرونده گفت: افراد در همه جا مراقب شیادان و کلاهبرداران باشند چرا که دیده می‌شود آن‌ها با جلب اعتماد افراد ساده‌لوح، با سوءاستفاده و دانستن شرایط آن‌ها وعده‌های وسوسه‌انگیز می‌دهند و از این طریق به اهداف و نقشه‌شان می‌رسند. همچنین خانواده‌ها و استفاده کنندگان از ابزارهای نوین ارتباطی توجه کنند که با فشردن یک کلید وارد دنیای مجازی می‌شوند و آنجا با افرادی روبه‌رو هستند که همه بیگانه‌اند و شخصیت حقوقی ندارند به همین خاطر در همه شرایط آگاهانه رفتار کنند تا شاهد چنین حوادث و پرونده‌هایی نباشیم.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دستگیری مدیران شرکت «نگین خودرو آفتاب»
دادستان تهران گفت: چهار نفر از مدیران شرکت «نگین خودرو آفتاب» به اتهام کلاهبرداری از مردم با وعده فروش لیزینگی خودرو دستگیر و بازداشت شده‌اند.
کد خبر: ۴۴۰۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴ - 08 October 2014
دادستان تهران گفت: چهار نفر از مدیران شرکت «نگین خودرو آفتاب» به اتهام کلاهبرداری از مردم با وعده فروش لیزینگی خودرو دستگیر و بازداشت شده‌اند.

به گزارش ایسنا، عباس جعفری دولت آبادی با اعلام این خبر در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص گزارش یکی از روزنامه‌های صبح چهارشنبه تهران، با رد ادعای مطرح از سوی این روزنامه مبنی بر دخالت یک نماینده مجلس در این پرونده، اظهار کرد: پلمپ این شرکت با دستور مقام قضایی، به دلیل تخلفات بی شمار و با هدف جلوگیری از تخلفات بیشتر صورت گرفته است.

جعفری با بیان این‌که «تاکنون 1500 نفر علیه مدیران این شرکت طرح شکایت کرده‌اند» به شکات پرونده اطیمنان داد که دادستانی به صورت جدی با جرایم صورت گرفته از سوی مدیران این شرکت برخورد خواهد کرد.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام من یک سوال دارم کسی از جوابش اطلاعی داره ؟؟

پدرمان سی سال پیش مقدار صد متر مربع زمین جهت حفر چاه از منابع طبیعی به او واگذار شده که پدرمان به جای صد متر سیصد متر را تصرف کرده و در آن نخل کاشته و نخل های آن هم الان ثمر میدهند . به تازگی شورا و دهیار روستا در حال گرفتن زمین مذکور ( سیصد متر نخل کاشته شده ) می باشند . آیا ما حقی داریم از کار آنها جلوگیری کنیم ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
عامل اختلاس ۷.۵ میلیاردی سنندج بازداشت شد
ماموران پلیس آگاهی استان کردستان، عامل اختلاس 7.5 میلیارد ریالی در یکی از ادارات سنندج را دستگیر کردند.
کد خبر: ۴۴۱۰۷۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۸ - 11 October 2014
ماموران پلیس آگاهی استان کردستان، عامل اختلاس 7.5 میلیارد ریالی در یکی از ادارات سنندج را دستگیر کردند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، این متهم که مردی میانسال و مسوول ذیحسابی یکی از ارگان ها است با جعل امضا، مبلغ 7 میلیارد و 529 میلیون ریال از محل کسورات بازنشستگی اداره برداشت کرده بود، که در تحقیقات انجام شده در اداره مبارزه با جرایم اقتصادی صراحتا به بزه انتسابی اعتراف کرد.

بر اساس این گزارش ، متهم با دستور مقام قضایی و با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام از یکی چک دارم (چند فقره) پاس نمیکنه حسابشو صفر کرده
یکی از چکاش تاریخش ماله 1 ماه پیشه یکی دیگش هم مال 15 همین ماه بود همش سر میدوند تا امروز که دعوا کردم باهاش
خیلی عوضیه پول داره و با این حال پاس نمیکنه میترسم اموالشو از چند وقت قبل به نام زن و بچش کرده باشه و بعد قانونم بیاد پول منو قسط بندی کنه واسش میگید چیکار کنم؟؟؟

فایل های ضمیمه

• upload_2014-10-19_15-8-47.png
    upload_2014-10-19_15-8-47.png
    95 بایت · نمایش ها: 9
Last edited:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام از یکی چک دارم (چند فقره) پاس نمیکنه حسابشو صفر کرده
یکی از چکاش تاریخش ماله 1 ماه پیشه یکی دیگش هم مال 15 همین ماه بود همش سر میدوند تا امروز که دعوا کردم باهاش
خیلی عوضیه پول داره و با این حال پاس نمیکنه میترسم اموالشو از چند وقت قبل به نام زن و بچش کرده باشه و بعد قانونم بیاد پول منو قسط بندی کنه واسش میگید چیکار کنم؟؟؟
به به دوست قدیمی سیسیل
همه را برگشت بزن
اقدام قضایی کن
برای قسط بندی اون باید ثابت کنه که پولی نداره
نگران نباش
کل مبلغ چک هات چقدره ؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
به به دوست قدیمی سیسیل
همه را برگشت بزن
اقدام قضایی کن
برای قسط بندی اون باید ثابت کنه که پولی نداره
نگران نباش
کل مبلغ چک هات چقدره ؟
من کوچیک شماام
اگه سرتون رو درد نمیارم براتون کل ماجرا رو خلاصه توضیح بدم ؟

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
سلام یه سوال دارم
منظور از اینکه خونه دررهن بانکه دقیقا یعنی چی? مثلا بانکی که میگه برای ضمانت باید سند بذاری باسندچیکارمیکنه بعدش اینکه خونه یا زمینی که در ضمانت بانک رو میشه فروخت کرایه داد?

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام یه سوال دارم
منظور از اینکه خونه دررهن بانکه دقیقا یعنی چی? مثلا بانکی که میگه برای ضمانت باید سند بذاری باسندچیکارمیکنه بعدش اینکه خونه یا زمینی که در ضمانت بانک رو میشه فروخت کرایه داد?
خونه ضامن بدهی شما به بانک میشه
یعنی اگه شما پول وام یا ضمانت بانکی رو ندین بانک از فروش خونه اون رو تسویه میکنه
توی سند مینویسه که تا مثلا صد میلیون در رهن بانکه ( خونه مثلا دویست میلیون میارزه صدمیلیونش میره در رهن بانک )
میشه کرایه داد چون شما صاحبشی
رهن بانکه یعنی ضامن بدهی شما به بانکه !
حتی میشه فروخت که معمولا کسی نمیخره

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
میشه خونه رو از ضمانت بانک درآورد مثلا خونه یا سند دیگه ای گرو گذاشت?
دراینصورت تکلیف سندی که بانک توش نوشته در رهن بانکها چی میشه?

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
میشه خونه رو از ضمانت بانک درآورد مثلا خونه یا سند دیگه ای گرو گذاشت?
دراینصورت تکلیف سندی که بانک توش نوشته در رهن بانکها چی میشه?
از لحاظ حقوقی تا اونجائیکه من بی سواد میدونم مشکلی نیست جهت تعویض ضمانت که البته بانک ها معمولا همکاری نمیکنن !
سندی که توش نوشته در رهن بانک فک رهن میشه و توش مینویسه از رهن بانک اومده بیرون

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
اختیار دارین سواد شما از ارسلاتون معلومه یه سوال دیگ هم داشتم میشه کمی در مورد چک و نحوه ی گرفتنش توضیح بدین?
فرق چک برای ضمانت با چک معمولی چیه?
چک دروجه حامل رو هرکسی میتونه پول بگیره?
سوال آخرم اینکه میشه چکی که از یکی دیگه گرفتی یا درجه یکی دیگس رو بدی به یکی دیگه?
شرمنده این همه سوال میپرسم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اختیار دارین سواد شما از ارسلاتون معلومه یه سوال دیگ هم داشتم میشه کمی در مورد چک و نحوه ی گرفتنش توضیح بدین?
فرق چک برای ضمانت با چک معمولی چیه?
چک دروجه حامل رو هرکسی میتونه پول بگیره?
سوال آخرم اینکه میشه چکی که از یکی دیگه گرفتی یا درجه یکی دیگس رو بدی به یکی دیگه?
شرمنده این همه سوال میپرسم
سوال دومتون رو موردی بگین بلد باشم میگم
سوال سوم آورنده چک حامل به بانک ( شخص پشت نویس ) صاحب چکه از لحاظ قانون
یعنی یه چک حامل بدین به دوستتون این چک چند دست بچرخه برسه دست مثلا یه پیک اون پیک که چک رو میبره بانک که نقد کنه صاحب چکه و میتونه نقدش کنه
بله چک در وجه با پشت نویسی قابل انتقاله

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
منظورم اینکه میگن بعضی بانکها معرف میخوان یا بعضیها گردش حساب درسته?
به حساب جاری که باهاش چک گرفتی به موجودیتش سود روزشمار تعلق مگیره?

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
منظورم اینکه میگن بعضی بانکها معرف میخوان یا بعضیها گردش حساب درسته?
به حساب جاری که باهاش چک گرفتی به موجودیتش سود روزشمار تعلق مگیره?
دوست عزیز تاپیک مربوط به بانک ظاهرا هست
ولی پرسیدین میگم
تمام بانک ها برای افتتاح حساب جاری معرف میخوان
گردش حساب هم کمک میکنه به سریعتر شدن اجرای درخواست افتتاح حساب جاری
نه
توی بانک های خصوصی میتونین پول رو بریزین توی حساب پشتیبان که یک حساب سپرده کوتاه مدته که اگر ÷ول توی حساب جاری نبود از اون برداشت میشه

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
خواهش میکنم
اگر بتونم خوشحال میشم راهنمایی بکنم شما رو
ممنون,من چند وقت پیش 3دانگ از یه باغی رو از یه شخصی خریدم که بعدا فهمیدم بخاطر دروغ و دغل بودنش هم زمین رو کرده تو پاچم و هم بابت شراکت نمیتونم دیگه ادامه بدم با هزار بدبختی راضی شد بهش برگردونم بعد بهم 6 تا جک موعد دار داد کل مبلغ هم 123 ت هست که یکی از چکارو به میبلغ 10 تومن پاس کرد ولی الان در حال حاضر موعد 2 تا از چکاش گذشته (یکی 13 تومن و یکی 30 تومن) اولی ماله 29 برج 5 بود و دومی ماله 15 همین ماه..مدامم امروز و فردا میکنه و خیلی با طلبکاری هم حرف میزنه ! منم چکارو هردوتاشو 20 تم برگشت زدم یعنی همش ازم مهلت میخواست منم خر شدمو بهش دادم اما الان متوجه شدم اینا همش سر دوندن بوده و منو خر فرض کرده بوده پیش خودش حالا الان نمیدونم چیکار کنم
میگن چون چکها وعده دار هست جنبه کیفری نداره , اینم یه ادم کلاش و زورگویی نمیدونم اصلا به پولم میرسم یا نه شما رو بخدا راهنماییم کن

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ممنون,من چند وقت پیش 3دانگ از یه باغی رو از یه شخصی خریدم که بعدا فهمیدم بخاطر دروغ و دغل بودنش هم زمین رو کرده تو پاچم و هم بابت شراکت نمیتونم دیگه ادامه بدم با هزار بدبختی راضی شد بهش برگردونم بعد بهم 6 تا جک موعد دار داد کل مبلغ هم 123 ت هست که یکی از چکارو به میبلغ 10 تومن پاس کرد ولی الان در حال حاضر موعد 2 تا از چکاش گذشته (یکی 13 تومن و یکی 30 تومن) اولی ماله 29 برج 5 بود و دومی ماله 15 همین ماه..مدامم امروز و فردا میکنه و خیلی با طلبکاری هم حرف میزنه ! منم چکارو هردوتاشو 20 تم برگشت زدم یعنی همش ازم مهلت میخواست منم خر شدمو بهش دادم اما الان متوجه شدم اینا همش سر دوندن بوده و منو خر فرض کرده بوده پیش خودش حالا الان نمیدونم چیکار کنم
میگن چون چکها وعده دار هست جنبه کیفری نداره , اینم یه ادم کلاش و زورگویی نمیدونم اصلا به پولم میرسم یا نه شما رو بخدا راهنماییم کن
دستتون خیلی بسته نیست
شما چک ها رو برگشت بزنین بعد برین توقیف اموال بگیرین و همون باغ رو توقیف کنین
باغ به مزایده گذاشته میشه و از محل مزایده چک ها به اضافه تاخیر و هزینه دادرسی دریافت میشه
(تا اونجائیکه من یادمه شما دنبال زمین کشاورزی بودی برادر من قبل خرید با چهار تا آدم خبره مشورت میکردی)
شکایت کردی به طرف نگو شکایت کردم
جنبه کیفری نداشته باشه مهم نیست
شما میخواهی به پولت برسی

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
دستتون خیلی بسته نیست
شما چک ها رو برگشت بزنین بعد برین توقیف اموال بگیرین و همون باغ رو توقیف کنین
باغ به مزایده گذاشته میشه و از محل مزایده چک ها به اضافه تاخیر و هزینه دادرسی دریافت میشه
(تا اونجائیکه من یادمه شما دنبال زمین کشاورزی بودی برادر من قبل خرید با چهار تا آدم خبره مشورت میکردی)
شکایت کردی به طرف نگو شکایت کردم
جنبه کیفری نداشته باشه مهم نیست
شما میخواهی به پولت برسی
برگشت زدم 2 تا از چکارو که موعدشون گذشته
منتها من یه ترسی دارم اینکه این تو این مدت همه ی اموالش رو منتقل کرده باشه
و منم برم تامین خواسته بدم و استعلام بگیرن از دفتر اسناد و جوابش بیاد هیچی به نامش نذاشته بمونه
در همین رابطه هم سوال دارم اینکه این اگه بعد از تاریخ چک ها(یعنی اولین چک که برای برج 5 بوده) اقدام به انتقال سند کرده باشه میشه اعتراض کرد و باطل کرد انتقالش رو ؟
چون جایی خودندم از زمان برگشت زدن چک ها همچین کاری رو میشه کرد(باطل کردن انتقال اسناد منتقل شده)
شما اطلاعی در این زمینه داری ؟

بالا