• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
نبووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود؟

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من قصد خرید یه اکانت پی پال مطمئن و معتبر دارم تا برام دلار واریز کنن ممنون میشم راهنماییم کنید

sb1370

Registered User
لایک‌ها
4
من می خوام یک حساب پی پال با آدرس یکی از بستگانم در خارج از کشور باز کنم. چه چیزهایی باید بدونم؟ آیا نام دارنده حساب باید اسم همون شخص باشه؟

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2

valasan

Registered User
لایک‌ها
0
دو تا سوال دارم اگر تکراریه به بزرگواریه خودتون ببخشید . این تاپیک خیلی طویله

1) یک ویزا کارت اعتباری دارم ار سنگاپور . میشه برای کار باهاش و گوگل و پی پل ار *** آمریکا استفاده کنم ؟

Last edited:

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
دو تا سوال دارم اگر تکراریه به بزرگواریه خودتون ببخشید . این تاپیک خیلی طویله

1) یک ویزا کارت اعتباری دارم ار سنگاپور . میشه برای کار باهاش و گوگل و پی پل ار *** آمریکا استفاده کنم ؟

سلام،

بايد ببيني سنگاپور در ليست كشورهاي پيپال قرار داره يا نه و اينكه بررسي كني كه ميشه داخل سنگاپور پيپال هم دريافت كني و هم پرداخت؟؟!!
در رابطه با استفاده ازVPN بايد بگم كه ريسكش خيلي بالاست. چون از يك IP تعداد زيادي آدم به اينترنت وصل ميشن و هركاري مي خوان مي كنن، اگر IP توي ليست سياه سايت ها قرار بگيره، ممكنه واست دردسر ساز بشه، يه چيز ديگه هم هست كه بايد سعي كني هميشه از يك IP براي ورود به پيپال و حتي به گوگل داشتي باشي تا مشكل ساز نشه.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
از دوستان کسی دونیت به پی پال قبول می کنه ؟
می خوام بزارم تو سایتم ، سایت خارجی هست ؟
اگر کسی می تونه لطفا اعلام کنه .
ممنون

ashkan14074

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بوسیله یکی از اقوامم در سوئد یک اکانت پیپل باز کردم حالا می خوام بدونم اگر حساب بانکی را به پیپل وصل کنم و حساب به نام خودم نباشه مشکلی پیش میاد؟؟؟
در ضمن فامیل من پیپل را به نام من باز کرده اما آدرس خودش در سوئد رو داده، آیا مشکلی پیش میاد؟؟؟
اگر مشکلی داره راهنمایی کنید چون میخوام بگم از اول برام باز کنند!!​

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
من بوسیله یکی از اقوامم در سوئد یک اکانت پیپل باز کردم حالا می خوام بدونم اگر حساب بانکی را به پیپل وصل کنم و حساب به نام خودم نباشه مشکلی پیش میاد؟؟؟
در ضمن فامیل من پیپل را به نام من باز کرده اما آدرس خودش در سوئد رو داده، آیا مشکلی پیش میاد؟؟؟
اگر مشکلی داره راهنمایی کنید چون میخوام بگم از اول برام باز کنند!!​
باید به نام خودش اکانت رو باز کنه. دادن ادرس به تنهایی هیچ کمکی نمیکنه.

کارت و حساب بانکی هم باید به نام خودش باشه.

m_dg_farari

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به اساتید گرامی.
دوستان عزیز لطف کنید به این درخواست من جواب کامل و واضح بدید.
عزیزان من میخوام که یک اکانت پی پال (Business) بسازم و باهاش کار کنم.
اول اینکه اینقدر من در مورد این گیر های پیپال بد شنیدم که نزدیک بود قیدش رو بزنم! من نکات امنیتی رو از جمله آی پی استاتیک ، ورود به حساب در بازه های زمانی مشخص (یعنی روزی 5 6 بار لاگ این نمیکنم که تابلو باشه!) و این چیزا رو رعایت میکنم! گیر الکی نخوان بدن!
بعدش اینکه من میخوام یه اکانت وریفای کنم بدون دردسر و باهاش کار کنم! گردش ماهیانه ی حساب رو هم مثلا 5000 دلار فرض کنید!!(مثلا)
یکی دیگه از احتمالاتی که پیپال شاید پیر بده اینه که سریع وقتی پول به حساب میاد بکشی بیرون! یعنی نمیشه زود به زود پول از حساب خارج کرد. پس اگه حساب رو ببندن ضرر متحمل میشم!
با توجه به این همه گیر دادن ها ، آیا دوستان پیشنهاد میکنن که هنوزم من از پی پال استفاده کنم؟ سرویس دیگه ای برای پذیرش کارت های ویزا و مستر پیشنهاد میدید؟
و اینکه الآن من برای ساخت و وریفای یک اکانت پیپال بیزینس بدون دردسر باید اکانتم رو به عنوان ساکن چه کشوری بسازم؟ و کسی هست که در وریفای کردن کمکم کنه؟ (حساب بانکی معتبر بده واسه وریفای یا ...)
الآن من خودم یه دونه ویزا کارت مجازی با بیلینگ آدرس انگلستان دارم ولی وقتی اکانت رو به عنوان یک انگلیسی باز میکنم میگه فقط حساب بانکی قبوله!
دوستان اگه راهی میدونن برای استفاده از این سرویس ممنون میشم راهنماییم کنن چون خیلی برام مهم هست.
ممنون از همه
آیا آی پی مورد استفاده جهت لوگین باید با مکان بیلینگ آدرس و جایی که موقع ساخت اکانت انتخاب میکنم یکی باشه؟

m_dg_farari

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا که! فقط بلدین پول از مردم بگیرین؟ زورتون میاد یه پست ریپلی کنین؟
همین آقایی که قبل از پست من پست زده ، هر کسی درخواست پیپال بزنه به 10 دقیقه نکشیده چنین متن بلند بالایی مینویسه واسه 100 تا تک تومنی! ولی زورش میاره یه نفر رو راهنمایی کنه.
آقایانی که راهنمایی نمکنید و در راهنمایی بخیل هستید! ایون مطمئن باشید که توی زندگی هیچ ک...ی نمیشید!

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام به اساتید گرامی.
دوستان عزیز لطف کنید به این درخواست من جواب کامل و واضح بدید.
عزیزان من میخوام که یک اکانت پی پال (Business) بسازم و باهاش کار کنم.
اول اینکه اینقدر من در مورد این گیر های پیپال بد شنیدم که نزدیک بود قیدش رو بزنم! من نکات امنیتی رو از جمله آی پی استاتیک ، ورود به حساب در بازه های زمانی مشخص (یعنی روزی 5 6 بار لاگ این نمیکنم که تابلو باشه!) و این چیزا رو رعایت میکنم! گیر الکی نخوان بدن!
بعدش اینکه من میخوام یه اکانت وریفای کنم بدون دردسر و باهاش کار کنم! گردش ماهیانه ی حساب رو هم مثلا 5000 دلار فرض کنید!!(مثلا)
یکی دیگه از احتمالاتی که پیپال شاید پیر بده اینه که سریع وقتی پول به حساب میاد بکشی بیرون! یعنی نمیشه زود به زود پول از حساب خارج کرد. پس اگه حساب رو ببندن ضرر متحمل میشم!
با توجه به این همه گیر دادن ها ، آیا دوستان پیشنهاد میکنن که هنوزم من از پی پال استفاده کنم؟ سرویس دیگه ای برای پذیرش کارت های ویزا و مستر پیشنهاد میدید؟
و اینکه الآن من برای ساخت و وریفای یک اکانت پیپال بیزینس بدون دردسر باید اکانتم رو به عنوان ساکن چه کشوری بسازم؟ و کسی هست که در وریفای کردن کمکم کنه؟ (حساب بانکی معتبر بده واسه وریفای یا ...)
الآن من خودم یه دونه ویزا کارت مجازی با بیلینگ آدرس انگلستان دارم ولی وقتی اکانت رو به عنوان یک انگلیسی باز میکنم میگه فقط حساب بانکی قبوله!
دوستان اگه راهی میدونن برای استفاده از این سرویس ممنون میشم راهنماییم کنن چون خیلی برام مهم هست.
ممنون از همه
آیا آی پی مورد استفاده جهت لوگین باید با مکان بیلینگ آدرس و جایی که موقع ساخت اکانت انتخاب میکنم یکی باشه؟

سلام،

با عرض معذرت، راستش من یا خیلی از دوستان دیگه دریغ نداریم که اطلاعات ناچیزمون رو در اختیار دیگران بگذاریم اما بعضی از عزیزان به خاطر معرفی خودشون یا اطلاعاتشون یا به هر دلیل دیگه پست ها و راهنمایی های ما رو به جای اصلاح(در صورت وجود شبهه و اشتباه) تخریب میکنن و بحث غیر حرفه ای و بی مورد راه میفته و خودشون هم بعد از جواب به چند پست دیگه پاسخ گوی سوالات نیستن و این میشه که دوستان قدیمی برای دوری از بحث بی مورد از خیر راهنمایی میگذرن وگرنه مثل من خیلی از کاربران قدیمی سوالات شما رو میخونیم و تا حد محدودی براش جواب داریم.

شما چند سوال کردید من اونایی رو که بدونم جواب میدم از دوستان قدیمی عزیز نیز خواهش میکنم اگر اشتباهی بود اصلاح کنن و موارد دیگه رو پاسخ بدن.

در ابتدا توصیه میکنم اگر فامیل یا دوستی خارج از کشور دارید ازش بخواید که کردیت کارت، آدرس و قبض برق یا تلفنش رو در اختیار شما بگذاره و حساب پی پل رو به نام ایشون باز کنید و از مدارکش استفاده کنید و حدالامکان از مدارک غیر واقعی استفاده نکنید.

مواردی که خوبه بدونید:
اگر آنلاین کار میکنید و میخواید از سایت معتبری دریافت داشته باشید خوبه، در نظر پی پل هم از اعتبار بهتری برخوردار خواهید بود و انشاءالله کمتر گیر میدن.

پی پل با این مورد که فورا بعد از اینکه پول دریافت کردید اونو خرج کنید مشکل نداره (یا حداقل من با این مشکل شکر خدا مواجه نشدم).
اگر همونطور که عرض کردم دریافت از سایتی میخواید داشته باشید، در صورتی که اون سایت امکان ارسال پول شما به مانی بوکرز رو داشته باشه میتونید از مانی بوکرز(moneybookers) استفاده کنید که درد سرش کمتره البته فروش موجودیش کمی از پی پل مشکل تره که البته یه تاپیک برای فروش دلار مانی بوکرز هم اینجا داریم.

در مورد اینکه حساب رو با چه کشوری باز کنید، جز چند کشور(در مورد نام کشورهای نامناسب برای حساب پی پل از دوستان دیگه میخوام که اگر اطلاع دقیق تری دارن بگن) باقی کشورها موردی نداره.

حساب من ماله یه کشوره و آی پی من ماله کشور دیگه ای بنابراین مهم نیست اگه آی پی شما با کشور معرفی شده به پی پل یکی نباشه.

از کارت و بیلینگ انگلستان برای باز کردن حساب در مانی بوکرز استفاده کنید.

امید وارم پاسخ ها مفید بوده باشه.
از دوستان کهنه کار دیگه میخوام اگر مطلبی رو برای شما مفید میدونن بگن.

موفق باشید.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان یه سوال داشتم,ممنون میشم اگر راهنماییم کنید,من میخواستم برا گرین کارت امریکا ثبت نام کنم,اما به اخرین مرحله که میرسم,ازم اینارو میخواد:
Card Type
visa mastercard diners american express maestro
Card Number

Please enter the credit card number

Please provide a valid Credit Card number
Security Code

The last 3 digits on the back of your card

Please provide the Security Code
Expiration Date

Card Expiration Date is incorrect
Cardholder Name Click here for details

As imprinted on credit card

Please provide the name of the Credit Card holder
Billing Countr

,میخواستم ببینم,برا اینا باید pay pal بخرم؟اگه اره,چجوری؟و اینکه اگر سایت معتبری در ضمینه گرین کارت میشناسد,معرفی کنید ممنون میشم

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال داشتم,ممنون میشم اگر راهنماییم کنید,من میخواستم برا گرین کارت امریکا ثبت نام کنم,اما به اخرین مرحله که میرسم,ازم اینارو میخواد:
Card Type
Card Number

Security Code

Expiration Date

Billing Countr

,میخواستم ببینم,برا اینا باید pay pal بخرم؟اگه اره,چجوری؟و اینکه اگر سایت معتبری در ضمینه گرین کارت میشناسد,معرفی کنید ممنون میشم
سایت رسمی گرین کارت این هست :
http://www.dvlottery.state.gov

سایت های دیگه معمولا offer میدن که رو این سایت براتون به صورت Automatic هر سال یا به تعداد ساله مشخص ثبت نام کنن.

اگر خواستید من میتونم براتون کارت صادر کنم که تو سایت های دیگه ثبت نام کنید.

Yahoo ID : dehlya2009

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
Card Type
Card Number

Security Code

Expiration Date

Billing Countr

طبق آخرین صحبت هائی که من از شنیدم این سایتها هیچ کاری نمیکنن جز اینکه برای سال آینده شما رو ثبت نام کنند. اینکارم خودتون میتونید برایگان در همون یکماه فرصتی که دارید انجام بدید. دولت آمریکا هیچ ثبت نامی رو جز همون ثبت نام رسمی خودش قبول نداره. پس خودتونو سر کار نذارید.

M3hdi

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به دوستان یه سوالی داشتم

من شنیدم که تا یه مدتی میشه پولی که طرف از طریق paypal برات ریخته رو برگشت بده به حساب خودش دوباره. آیا این راسته؟
چون من میخوام از طریق paypal از کسی پول بگیرم و چیزی در قبالش بهش بدم میخوام ببینم امکان برگشت پول توسط اون شخص هست یا نه؟ و اینکه دلار داخله paypal رو بخوام به پول تبدیل کنم چقدر زیر قیمت هر دلار رو ازم میخرن؟ ایا امکانش هست که خودم یه حساب در کشورهای عربی همسایه درست کنم و منتقل کنم به اونجا؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام به دوستان یه سوالی داشتم

من شنیدم که تا یه مدتی میشه پولی که طرف از طریق paypal برات ریخته رو برگشت بده به حساب خودش دوباره. آیا این راسته؟
چون من میخوام از طریق paypal از کسی پول بگیرم و چیزی در قبالش بهش بدم میخوام ببینم امکان برگشت پول توسط اون شخص هست یا نه؟ و اینکه دلار داخله paypal رو بخوام به پول تبدیل کنم چقدر زیر قیمت هر دلار رو ازم میخرن؟ ایا امکانش هست که خودم یه حساب در کشورهای عربی همسایه درست کنم و منتقل کنم به اونجا؟

سلام،

در کل بله امکان برگشت پول هست اما در شرایط مختلفی صورت میگیره ، اگر پاسخ کوتاه بخواید باید بگم اگه فروشنده هستید و خدمت و سرویس آنلاین ارئه میکنید بهترین کار اینه که یا برای فرستنده پول، فاکتور صادر کنید (با حساب بیزنس یا پریمیوم پی پل) و به این شکل پول رو دریافت کنید یا از فرستنده بخواید که عنوان و دلیل برای ارسال (در قسمت Description) مشخص کنه که نشون بده شما پول رو بابت کالا یا سرویسی که دادید دریافت کردید.

اگه بخواید دلار پی پل بفروشید باید قیمت فروشتون رو اعلام کنید و براش خریدار پیدا کنید(در بخش خرید و فروش پی پل)

اگه امکان افتتاح حساب در یکی از کشورهای عرب خلیجی دارید، بله میتونید از بانکی که حساب باز کردید کردیت کارت دریافت کنید و به پی پل متصل و در نهایت بعد از درخواست انتقال از پی پل به کارت طی زمان مشخص و پرداخت هزینه مشخص به پی پل، پول به کردیت کارت شما منتقل میشه

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
اگر مشکلی داره راهنمایی کنید چون میخوام بگم از اول برام باز کنند!!.
در مورد USA Paypal (شاید این موضوع برای اکانت پیپال صادره از اروپا متفاوت باشه) واریز وجه از پی پال به حساب بانکی در صورتیکه که نام دارنده حساب پی پال و حساب بانکی متفاوت باشه مشکلی نداره و امکان پذیره ولی برای شارژ پیپال و یا صدور echeck نام دارنده حساب بانکی و پیپال باید کاملا یکسان باشه.
در ضمن در صورت بروز مشکل خاصی مثل لیمیت شدن پیپال ممکنه مدارک خاصی از شما خواسته شه که مطمئنا با اسم و آدرس باید همخوانی داشته باشه .
همچنین سعی کنید از آی پی های معتبری برای ورود به پی پال استفاده کنید ترجیحا آی پی کشور سوئد.

Last edited:

Edenbeast

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من یک حساب پی پال US دارم که با کردیت کارت با ادرس US که به نام خودم هست و حساب بانکی امریکایی وریفای کردم(ولی نمیتونم $ پی پالم رو به اون کارت منتقل کنم بنا به دلایلی) و تا حالا هم کلی باهاش کار کردم و مشکلی نداشتم و معمولا هم $ رو انتقال میدم به پی پال عموم و معادلش رو ازش میگیرم
اگر کردیت کارتهای اذربایجان رو بخواهم بهش اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد؟اصلا میشه این کار رو کرد؟ چون میخواهم اینجوری $ توی پی پال رو به حساب توی آذربایجان منتقل کنم(برام اینجوری راحت تره تا اینکه به حساب عموم توی امریکا منتقل کنم و بعد اون برام بفرسته ایران)
اگر مشکلی پیش نمیاد بعد از اضافه کردن میتونم که $ توی پیپال رو به کردیت کارتم توی اذربایجان منتقل کنم؟
ممنونم

Last edited:

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
با توجه به اینکه کارت های آذربایجان no billing هستند و هر نوع آدرسی رو می پذیرند به احتمال زیاد بتونید به عنوان کردیت کارت اونرو به حساب پی پال اضافه کنید اما US Paypal موجودی شما رو تنها به حساب بانکی ایالات متحده و یا از طریق صدور چک و یا به دبیت کارت صادره از خود پی پال واریز می کنه و طبیعتا اضافه کردن حساب بانکی آذربایجان به US paypal امکان پذیر نیست

بالا