• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

panurama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام،

اگه از ایمیلی که دورش خط کشیدید این پیام رو دریافت کردید که سرکاریه در غیر این صورت ایمیل فرستنده رو اینجا بگید.

ضمنا این میگه در پی درخواست شما برای دریافت کارت اعتباریه(MasterCard) پی پل، که اگر شما چنین درخواستی به پی پل ندادید که قطعا نه باید پاسخ این ایمیل رو بدید نه باید رو لینک هاش کلیک کنید.

نه ایمیل همونه که با رنگ قرمز کپی پیست کردم دورشم خط کشیدم، از پاسخ و کمکت هم ممنون.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
من خواستم تو پی پال عضو شم .

شماره کارت بانکی خواست .

نتونستم عضو شم .

کسی جدیدن عضو شده .

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
من خواستم تو پی پال عضو شم .

شماره کارت بانکی خواست .

نتونستم عضو شم .

کسی جدیدن عضو شده .
سلام
اون زیر یه گزینه داره Skip to my account
هرچند برای اکانت ورفای نشده Sending Limit صفر هست یعنی هیچی نمی تونید ارسال کنید

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
پس همون عضو نشم بهتره .

چون وریفای نمی تونم بکنم .

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من حسابم لیمیت شده.600 دلار توشه.شخصی تو مالزی 1.5 سال پیش باز کرده بود برام

ازم photo ID & proof address خواسته پی پال.

مدارک صاحب اصلی حساب را ندارم ولی قبض تلفن و ایدی کارت مالزی دارم

میخاستم ببینم که اینارو ادیت کنم مشخصات پی پال خودمو روش بزارم براشون بفرستم فایده داره؟؟

کسی راه بهتری سراغ ندارد؟

در اخر موجودی حساب رو چطور خارج کنم؟

ممنون

dvdirani

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من حسابم وریفای شده هست
می خواستم تو حسابم پول واریز کنم از طریق خرید از بچه های سایت
ایا باید 1 سال از وریفای شدن حسابم گذشته باشه
یا الان انتقال بدم به حسابم مشکلی برام پیش نمی اید
ممنون

N I M A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من تا حالا 3 بار حساب پی پال باز کردم

سال 2005 توسط یکی از دوستانم در آلمان که یکسالی هم باهاش کار میکردم و همه چیز عالی بود تا اینکه بخاطر تغییر آی پی بهم گیر داد و منم دیگه دسترسی به اون دوستم نداشتم...

این دو تای آخری هم نزدیک 300 هزار تومان برام آب خورد که هنوز آنچنان باهاشون کار نکرده بودم که لیمیت شدن...

حالا دوباره احتیاج پیدا کردم به اینکه هر از چندگاهی هزینه های مربوط به سرورهای اختصاصی رو با پی پال پرداخت کنم براشون...

به نظرتون باز هم اعتماد کنم به این عزیزان فروشنده که هیچگونه پشتیبانی هم ندارند ؟! یا اینکه پول بدم و در موعد پرداختها به یکی از شما دوستان جهت پرداخت مراجعه کنم؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام
من حسابم وریفای شده هست
می خواستم تو حسابم پول واریز کنم از طریق خرید از بچه های سایت
ایا باید 1 سال از وریفای شدن حسابم گذشته باشه
یا الان انتقال بدم به حسابم مشکلی برام پیش نمی اید
ممنون

برای حساب ورفای شده مشکلی در شارژ حساب وجود نداره . فقط بهتره 48 ساعت از افتتاح حساب بگذره و مطمئن باشید که منبع پول تمیز باشه!:)

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام دوستان

من تا حالا 3 بار حساب پی پال باز کردم

سال 2005 توسط یکی از دوستانم در آلمان که یکسالی هم باهاش کار میکردم و همه چیز عالی بود تا اینکه بخاطر تغییر آی پی بهم گیر داد و منم دیگه دسترسی به اون دوستم نداشتم...

این دو تای آخری هم نزدیک 300 هزار تومان برام آب خورد که هنوز آنچنان باهاشون کار نکرده بودم که لیمیت شدن...

حالا دوباره احتیاج پیدا کردم به اینکه هر از چندگاهی هزینه های مربوط به سرورهای اختصاصی رو با پی پال پرداخت کنم براشون...

به نظرتون باز هم اعتماد کنم به این عزیزان فروشنده که هیچگونه پشتیبانی هم ندارند ؟! یا اینکه پول بدم و در موعد پرداختها به یکی از شما دوستان جهت پرداخت مراجعه کنم؟

بعد از این همه مشکلاتی که براتون پیش اومده بهتره کار خرید رو بسپرید به یکی از دوستانی که این خدمات رو انجام میدهند.

موفق باشید

ihamed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه حساب paypal باز کردم ، وریفای نشده هست چون نمیتونم این کار رو بکنم.
sending limit هم 100 دلار هست و الان حساب خالیه .
از یکی 42 یورو طلب دارم ، اگه بریزه به paypal خودم بعدا میتونم برای کس دیگه ای بفرستم ؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام
من یه حساب paypal باز کردم ، وریفای نشده هست چون نمیتونم این کار رو بکنم.
sending limit هم 100 دلار هست و الان حساب خالیه .
از یکی 42 یورو طلب دارم ، اگه بریزه به paypal خودم بعدا میتونم برای کس دیگه ای بفرستم ؟

با یک ویزا کارت معتبر حساب رو وریفای کنید بهتره .چون هیچ تضمینی در لیمیت نشدن نیست. یا اینک بسپرید به یکی از افراد معتمد اینجا براتون انجام بده.

موفق باشید

liberty_reserve

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من حسابم لیمیت شده.

مدارک صاحب اصلی حساب را ندارم ولی قبض تلفن و ایدی کارت مالزی دارم

میخاستم ببینم که اینارو ادیت کنم مشخصات پی پال خودمو روش بزارم براشون بفرستم فایده داره؟؟

کسی راه بهتری سراغ ندارد؟

ممنون

برا من که با کمک فوتوشاپ باز شد

.....loooooool...........:D :rolleyes:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
من اخيراً از طريق شركت لوح رايانه كه دفترش ميدان انقلابه با استفاده از حساب پي پال از يكي از فروشگاه‌هاي ژاپن كالايي را خريداري كردم و بعد فروشگاه مذكور به دلايلي سفارش را كنسل كرد و مبلغ را ريفاند نمود. حالا كه طبق گفته خود لوح رايانه كه پول را بلافاصله پس از ريفاند شدن به حساب شما باز مي‌گردانيم. اين شركت از پرداخت پول سر باز مي‌زند و مي‌گويد بايستي اقلاً دو هفته صبر كني ممكن است به ايراني بودن ما مشكوك شده باشند و به اين خاطر شده است و نكند حساب ما مسدود شود، اگر اينگونه نشد پول شما را پس مي‌دهيم. مي‌خواستم بدانم آيا پي پال در صورت شك كردن به سلامت معامله همان لحظه حساب را مسدود مي‌كند و يا به گفته اين آقايان دو هفته بايد صبر كنيم.
سلام
در صورتی که پیپال به اکانت مشکوک شه سابقه اکانت رو بررسی می کنه و حتی ممکنه زنگ یزنه به شماره تلفن اکانت و در صورتی شکشون برطرف نشه مسدود میکنه

بنابر این همون لحظه نمیبنده ولی 2 هفته هم به نظرم زیاده

ali577

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در صورتی که پیپال به اکانت مشکوک شه سابقه اکانت رو بررسی می کنه و حتی ممکنه زنگ یزنه به شماره تلفن اکانت و در صورتی شکشون برطرف نشه مسدود میکنه

بنابر این همون لحظه نمیبنده ولی 2 هفته هم به نظرم زیاده
ممنون از پاسخ خوبتون
خواهشمندم اين نوشته را پاك بفرماييد
با تشكر

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پنج تا سوال درباره پی پال داشتم، خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

1. اگر وجه انتقالی در پی پال از حساب بانکی برداشت بشه، آیا امکان مشکل دار بودن پول مثلا پول هک شده وجود داره؟ یا اگر پولی از حساب بانکی حواله شد چشم بسته میشه گفت %100 تمییز و بی عیب است؟

2. وقتی میخوایم پولی رو از پی پال ترانسفر کنیم، خودمون می بینیم که از کارت اعتباری برداشت میشه یا از موجودی یا از حساب بانکی. سوالم این هست که گیرنده هم متوجه میشه که سورس انتقال از چی بوده؟

3. اگر پول انتقالی به هر نحو (موجودی، کارت اعتباری، حساب بانکی) مشکل دار باشه و مثلا از کردیت کارت هک شده ترانسفر شده باشه، پی پال با گیرنده وجه چی کار میکنه؟ پول رو ازش پس میگیره؟ اگر بله، حداکثر ظرف چند هفته این اتفاق میفته؟

4. اگر حساب مبدا در آمریکا و واحدش دلار آمریکا باشه و مثلا حساب گیرنده در سنگاپور و واحدش دلار سنگاپور باشه، اگر ترانسفر به دلار آمریکا انجام بشه، به نرخ روز چنج میشه و معادلش به دلار سنگاپور میره به حساب طرف؟ یا بابت تبدیل ارز پی پال درصد کم میکنه؟

5. برای ترانسفر وجه، فقط دونستن ایمیل گیرنده کافیه؟ یا باید مثل حسابهای ایران اسمش رو هم بگیریم؟

از دوستانی که به یک یا چند سوال بالا پاسخ خواهند داد پیشاپیش سپاسگزاری میکنم. :)

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام

بنده یک سوال و البته یک تقاضا نیز داشتم :

من برای یک مترجم در روسیه باید مبلغ 30 دلار رو از طریق پی پال ارسال کنم. فرد مورد نظر ایمیل مورد نیاز برای ارسال از طریق پی پال را برایم فرستاده است و در زیر آن، متن زیر را قرارداده با این مضمون که لطفا متن اضافی همراه با پرداخت ننویسید و مشخصات پرداخت رو از طریق یک ایمیل دیگر برایم ارسال کنید :

IMPORTANT:

To make sure that our Paypal account is not closed any more we ask you not to send any additional messages with the money about the services you are paying for.

It will be enough if you send us a separate e-mail to
***@yahoo.com or &&&@yahoo.com and tell us the services you are paying for and any comments or questions you may have.

سوال و البته تقاضا این است که اگر با شرط بالا من 30$ رو ارسال کنم برای فردی که در ایران کار پرداخت مرا انجام میدهد مشکلی پیش نمی آید ؟

و اینکه آیا کسی از دوستان کار پرداخت 30$ پی پال مرا با شرط بالا انجام میدهد ؟؟

(لازم به ذکر است که یکی از دوستان گفتند که کار مرا انجام می دهند اما دقیقا 9 روز مرا دواندند و با اعصاب خوردی زیاد پول مرا پس دادند به بهانه ی گرفتاری کاری ! لذا می خواهم هزینه رو بعد از انجام کار تقدیم فرد کنم تا مشکلاتی مثل بالا نداشته باشم )

با تشکر

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
توي همين فروم يه تاپيك فروش پي پال هستش و همشون معتبر هستن
شما ميتونيد به لينك زير بريد و درخواست بديد براتون واريز كنند
http://forum.persiantools.com/t92527-page361.html
بهترين شخص مورد اعتماد هم ميتونيد با يوزر titanik2009 صحبت كنيد
آي دي ياهوشون: Yahoo ID : dehlya2009

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
از دوست عزیز market3nter بابت راهنمایی متشکرم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پنج تا سوال درباره پی پال داشتم، خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

1. اگر وجه انتقالی در پی پال از حساب بانکی برداشت بشه، آیا امکان مشکل دار بودن پول مثلا پول هک شده وجود داره؟ یا اگر پولی از حساب بانکی حواله شد چشم بسته میشه گفت %100 تمییز و بی عیب است؟

2. وقتی میخوایم پولی رو از پی پال ترانسفر کنیم، خودمون می بینیم که از کارت اعتباری برداشت میشه یا از موجودی یا از حساب بانکی. سوالم این هست که گیرنده هم متوجه میشه که سورس انتقال از چی بوده؟

3. اگر پول انتقالی به هر نحو (موجودی، کارت اعتباری، حساب بانکی) مشکل دار باشه و مثلا از کردیت کارت هک شده ترانسفر شده باشه، پی پال با گیرنده وجه چی کار میکنه؟ پول رو ازش پس میگیره؟ اگر بله، حداکثر ظرف چند هفته این اتفاق میفته؟

4. اگر حساب مبدا در آمریکا و واحدش دلار آمریکا باشه و مثلا حساب گیرنده در سنگاپور و واحدش دلار سنگاپور باشه، اگر ترانسفر به دلار آمریکا انجام بشه، به نرخ روز چنج میشه و معادلش به دلار سنگاپور میره به حساب طرف؟ یا بابت تبدیل ارز پی پال درصد کم میکنه؟

5. برای ترانسفر وجه، فقط دونستن ایمیل گیرنده کافیه؟ یا باید مثل حسابهای ایران اسمش رو هم بگیریم؟

از دوستانی که به یک یا چند سوال بالا پاسخ خواهند داد پیشاپیش سپاسگزاری میکنم. :)

کسی نیست ما رو مستفیض کنه؟ :rolleyes:

بالا