• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
فکر نمیکنم تکرار مکررات فایده ای داشته باشه. بهتره این بحث قیمت رو تمومش کنید. هرکسی مختاره اون قیمتی که فکر میکنه براش میصرفه رو بده ، حالا یکی کمتر یکی بیشتر. این دست خریدار هست که با توجه به اعتبار و قیمت اون شخص خودش تصمیم بگیره از کی خرید کنه . این رو فراموش نکنید که توی مملکتی که ثبات وجود نداشته باشه این اتفاقات نباید زیاد عجیب باشه. وقتی یک شبه خود دولت نرخش رو 10-15 درصد افزایش میده تا بتونه کسری درآمدش رو از راه بازی با ارز جبران کنه و مردم هم بی خبر از همه جا نمیدونن اون موقع باید دلار بخرن تا باز گرون تر نشده یا اینکه علم غیب داشته باشن که این فقط بازی بوده و بعد از مدتی که دولت ارزاش رو حسابی با قیمت بالا فروخت دوباره برمیگردونه به حالت قبل.

پس توی مملکتی که شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی همه چی زیر و رو شده باید حواست به همه چی باشه و این باعث میشه که دیگه به تحولات بازار و نرخ ارز اطمینان نداشته باشی و تغییر قیمت رو طی یک دوره طولانی تری انجام بدی.

مطمئنا فایده داره و کاربرای اینجا این حق رو دارن که در مورد این مسائل اگر مطلبی رو کارساز و مفید میدونن اعلام کنن شما هم اگر با هر یک از دیگر نظرات مخالف هستید بگید و نظر خودتون رو هم بدید که راجع بهش بحث بشه.

منظور و هدف از ارائه این نظرات جبر به هیچ خریدار و فروشنده ای نیست.

mustafa1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
دوستان ، من میخوام سیستم فروش تو سایتم راه اندازی کنم .
به این صورت که کاربران بطور ان لاین پول به حساب من واریز کنند...
به نظر شما پیپال permium بهتره یا businees ?
واینکه بعد از وریفای کردن حساب باز هم ممکنه که حساب ما limited بشه؟
ممنون

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام .
دوستان ، من میخوام سیستم فروش تو سایتم راه اندازی کنم .
به این صورت که کاربران بطور ان لاین پول به حساب من واریز کنند...
به نظر شما پیپال permium بهتره یا businees ?
واینکه بعد از وریفای کردن حساب باز هم ممکنه که حساب ما limited بشه؟
ممنون

سلام،

تنها فرقی که دارن اینه که در حساب Business امکان لاگین کردن چندین کاربر هست.
بله امکان لیمیت شدن تقریبا همیشه هست مخصوصا در ابتدای کار.

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان

من یک کارت از آذربایجان دارم ، چون آدرس بیلینگش ایران ثبت شده ، سایتها خیلی اذیت می کنند برای پول گرفتن
به نظرتون می تونم این کارت به پی پال وصل کنم و از پی پال استفاده کنم برای پرداخت ها تا پرداخت ها بدوش مشکل تر انجام بشه ؟

از چه کشوری اقدام کنم بهتره ؟

مرسی

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
این تاپیک دکوریه ؟!!!

کسی کمک نمی کنه :(

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
این تاپیک دکوریه ؟!!!

کسی کمک نمی کنه :(

به نظرم نمیتونید به پی پل وصلش کنید و مشکلی براتون پیش نیاد. اشتباه اینجا بود که آدرس ایران رو معرفی کردید اگه امکانش هست که احتمال زیاد هست آدرس بیلینگ رو به آدرس همون آذربایجان تغییر بدید.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
با همچین چیزی مواجه شدم : http://s00.uploadfa.com/files/4/wlptvcp6gysloq/paypal.jpeg

از گوددی بعد از لاگین کردن به پی پال به اینجا ریدایرکت شد.

پرداخت به خیلی از سایت ها حتما میخواد که شما کارت به حساب پی پلتون متصل کرده باشید که پرداخت انجام بشه(این به این معنا نیست که الزاما از موجودی کارت میخواد برداشت کنه). البته حتما متصل کردید که تونستید پی پل رو وریفای کنید اما احتمالا کارت Expire شده و و دیگه به پی پلتون متصل نیست. در این مواقع این صفحه براتون میاد که کارت جدید اضافه کنید.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
دوستان

من یک کارت از آذربایجان دارم ، چون آدرس بیلینگش ایران ثبت شده ، سایتها خیلی اذیت می کنند برای پول گرفتن
به نظرتون می تونم این کارت به پی پال وصل کنم و از پی پال استفاده کنم برای پرداخت ها تا پرداخت ها بدوش مشکل تر انجام بشه ؟

از چه کشوری اقدام کنم بهتره ؟

مرسی

کارتتون جزو چه نوع کارتهایی هست؟ مسافرتی - هدیه -مجازی- فیزیکی ؟ مشخصا" کارتهای فیزیکی متصل به حساب بانک دارای اسم و آدرس ثابت خواهند بود و شما دچار مشکل میشید اگر بتونید توسط بانک اسم و آدرس رو به کشور دیگری تغییر بدید شاید بتونید در پی پال استفاده کنید .:)

ترکیه- قبرس- لهستان - روسیه- مصر- جمهوری چک و کلا" کشورهایی که تحت مونیتورینگ شدید پیپال قرار نداره.

موفق باشید

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
با سلام

من تمام این صفحات را خوندم و بیشتر در مورد لیمیت شدن و نشدن سووال بود و متاسفانه چند سووال برای بنده هنوز بی جوابه......... خواهش مینکم دوستانی که میدونند جواب بدهند چون جوابی پیدا نکردم.

1- کسی که 1000 دلار پی پال میخره چقدر وارد حسابش میشه؟ منظورم اینه که اون کارمزد پی پال از خریدار کم میشه؟ میتونه از خریدار کم بشه؟ این که بعضی فروشنده ها میگن بدون کارمزد منظورشون چیه؟ یعنی من 1000 دلار بخرم همون 1000 تا وارد حسابم میشه؟

2- چرا دلار پی پال گرونتر از حواله هست؟ بخاطر کارمزده یا عوامل دیگه؟
جناب دکستر تو تاپیک فروش پی پال چند بار توضیح داد که من درست متوجه نشدم.

ارادتمند

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
با سلام

من تمام این صفحات را خوندم و بیشتر در مورد لیمیت شدن و نشدن سووال بود و متاسفانه چند سووال برای بنده هنوز بی جوابه......... خواهش مینکم دوستانی که میدونند جواب بدهند چون جوابی پیدا نکردم.

1- کسی که 1000 دلار پی پال میخره چقدر وارد حسابش میشه؟ منظورم اینه که اون کارمزد پی پال از خریدار کم میشه؟ میتونه از خریدار کم بشه؟ این که بعضی فروشنده ها میگن بدون کارمزد منظورشون چیه؟ یعنی من 1000 دلار بخرم همون 1000 تا وارد حسابم میشه؟

2- چرا دلار پی پال گرونتر از حواله هست؟ بخاطر کارمزده یا عوامل دیگه؟
جناب دکستر تو تاپیک فروش پی پال چند بار توضیح داد که من درست متوجه نشدم.

ارادتمند

سلام عزیز جان

1- اون کسی که میگه بدون کارمزد مثل بنده حقیر یا ... منظور اخذ کارمزد ریالی هست که به ازای هر پرداخت میگیرن نه کارمزدی که پی پال میگره . کارمزد پی پال یک چیز ثابت هست و اگر شما سایت مربوطه رو بخوبی مطالعه کنید بهش پی میبرید . در صورت اخذ کارمزد توسط پی پال این هزینه معمولا" بر عهده گیرنده هست .

2- گران بودن و یا نبودن دلار حواله و یا پی پال بستگی به سورس پول داره اگر پول مستقیم از حساب بانکی به پی پال واریز بشه مسلما" ارزانتر خواهد بود و لی اگر از ویزا یا مستر کارت ترنسفر بشه شامل هزینه های اضافی میشه و بالا خواهد بود.ولی در هر دو صورت هزینه حواله به حساب بانک از ایران یکسان خواهد بود . ولی در اینجا هر کسی هزینه ها و متد خودش رو داره.

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان.
من میخوام یه سری خریدهای مداوم از طریق Paypal انجام بدم در حد 100$ (هر سری)
میخواستم ببینم بهترین راه برای انجام این خرید ها چیه؟
اینکه به یه واسطه بدم این کار رو بکنه (مثل دوستانی که اینجا فعالیت میکنن)
یا اینکه خودم یه حساب وریفای شده بگیرم (و خطرات لیمیت شدن رو هم داشته باشم)
میخوام که کارمزد کارم بیاد پایین چون میخوام یه سری جنس بیارم و Resell کنم سود آنچنانی نداره.

پیشنهاد شما چیه؟
اینجا برای خرید 100دلار Paypal چقد دریافت میشه؟
ممنون

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
الان قیمت هر دلار پی پال چقدره؟
زیر 100 دلار

یه سوال
سایتهایی که مستر کارت و ویزا قبول میکنن و لوگوی پی پال هم دارن از طریق پیپال کار پرداخت رو انجام میدن؟

Last edited:

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
سلام عزیز جان

1- اون کسی که میگه بدون کارمزد مثل بنده حقیر یا ... منظور اخذ کارمزد ریالی هست که به ازای هر پرداخت میگیرن نه کارمزدی که پی پال میگره . کارمزد پی پال یک چیز ثابت هست و اگر شما سایت مربوطه رو بخوبی مطالعه کنید بهش پی میبرید . در صورت اخذ کارمزد توسط پی پال این هزینه معمولا" بر عهده گیرنده هست .

2- گران بودن و یا نبودن دلار حواله و یا پی پال بستگی به سورس پول داره اگر پول مستقیم از حساب بانکی به پی پال واریز بشه مسلما" ارزانتر خواهد بود و لی اگر از ویزا یا مستر کارت ترنسفر بشه شامل هزینه های اضافی میشه و بالا خواهد بود.ولی در هر دو صورت هزینه حواله به حساب بانک از ایران یکسان خواهد بود . ولی در اینجا هر کسی هزینه ها و متد خودش رو داره.

ممنون دوست عزیز بابت پاسختون

اگر پی پل به حساب بانکی شما وصل باشه ، مثلا شما 1000 دلار پرداخت داشته باشید همان 1000 دلار کسر میشه از حساب یا شارژهای دیگه هم داره؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
ممنون دوست عزیز بابت پاسختون

اگر پی پل به حساب بانکی شما وصل باشه ، مثلا شما 1000 دلار پرداخت داشته باشید همان 1000 دلار کسر میشه از حساب یا شارژهای دیگه هم داره؟

کارمزد انتقال از بانک به پی پال در هر کشوری متفاوت هست و ممکنه هزینه تبدیل ارز رایج مملکتی داشته باشه.بهتره کارمزدهای پیپال رو مطالعه کنید.

موفق باشید

mehrdad1991h

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوستان من یه حساب دارم که وریفای شده است
الان کارت قبلیم تاریخش تموم شد و پی پل باطلش کرد
الان میگه یه کارت دیگه معرفی کن
حالا سوال اینجاس که اینجا کسی پیدا میشه به من بتونه کمک کنه
مبلغش هم در نظر بگیره بگه پرداخت میشه
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه
یا حداقل یه جوابی بدید
سپاس:blush:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
دوستان من یه حساب دارم که وریفای شده است
الان کارت قبلیم تاریخش تموم شد و پی پل باطلش کرد
الان میگه یه کارت دیگه معرفی کن
حالا سوال اینجاس که اینجا کسی پیدا میشه به من بتونه کمک کنه
مبلغش هم در نظر بگیره بگه پرداخت میشه
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه
یا حداقل یه جوابی بدید
سپاس:blush:

سلام،

اگر کارت جدید هم اضافه نکردید حساب پی پلتون بسته نمیشه و قابل استفاده هست.

mehrdad1991h

Registered User
لایک‌ها
5
سلام،

اگر کارت جدید هم اضافه نکردید حساب پی پلتون بسته نمیشه و قابل استفاده هست.

سلام
پس چرا الان زده حسابتون لیمیت هست؟
البته وریفای هم هستا ولی لیمیت هم هست:D

لیمیت هست و زده دلیلش اینه که کارت که وارد کردین اعتبارش ته کشیده
راه حل را هم زده یه کارت دیگه وارد کنید

لیمیت بودنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یعنی الان هم میتونم دریافت کنم هم میتونم پرداخت کنم؟؟؟نمیشه دیگه انتقال که نمیشه داد
همینجور پول بره توش که چی بشه؟

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
پس چرا الان زده حسابتون لیمیت هست؟
البته وریفای هم هستا ولی لیمیت هم هست:D

لیمیت هست و زده دلیلش اینه که کارت که وارد کردین اعتبارش ته کشیده
راه حل را هم زده یه کارت دیگه وارد کنید

لیمیت بودنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یعنی الان هم میتونم دریافت کنم هم میتونم پرداخت کنم؟؟؟نمیشه دیگه انتقال که نمیشه داد
همینجور پول بره توش که چی بشه؟

سلام،

بعید میدونم به دلیل Expire شدن کارت لیمیت کرده باشن(یه اسکرین شات از دلیل لیمیت بذارید اینجا)
و اما اگر احیانا به این دلیل لیمیت شده باشه و برای درآوردن از لیمیت خواستن که کارت جدید وارد کنید به نظرم راهی جز همونی که ازتون خواستن نیست.

mehrdad1991h

Registered User
لایک‌ها
5
سلام،

بعید میدونم به دلیل Expire شدن کارت لیمیت کرده باشن(یه اسکرین شات از دلیل لیمیت بذارید اینجا)
و اما اگر احیانا به این دلیل لیمیت شده باشه و برای درآوردن از لیمیت خواستن که کارت جدید وارد کنید به نظرم راهی جز همونی که ازتون خواستن نیست.

سلام
اینم اسکرین شات
کد:
http://hotimagehost.com/images/75946125169545581981.jpg

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
اینم اسکرین شات
کد:
http://hotimagehost.com/images/75946125169545581981.jpg

سلام،

حساب شما به دلیل دیگری لیمیت شده. دقیقا دلیلی که آوردن اینه که "ما متوجه فعالیت غیر عادی از کارتی شدیم که شما به پی پلتون متصل کردید.(این معمول ترین ایرادی هست که گاهی از صاحبان حساب میگیرن و جای نگرانی نیست اگه مدرکی که میخوان بهشون ارائه بدید)

در بخش دوم این اسکرین شات گفته به بخش Resolution Center برید که اونجا گفته شده چطور میتونید رفع مسدودی کنید.
اگر بتونید یه پرینت از گزارش حساب، از بانکی که کارت رو دریافت کردید بگیرید که آخرین تراکنش های کارت رو داشته باشه مشکل حل میشه، البته احتمالا مدارک دیگری مثل کپی پاسپورت یا کپی قبض برق، آب ... ازتون بخوان که با نام کارت مطابقت بدن.

بالا