• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

mehrdad1991h

Registered User
لایک‌ها
5
سلام،

حساب شما به دلیل دیگری لیمیت شده. دقیقا دلیلی که آوردن اینه که "ما متوجه فعالیت غیر عادی از کارتی شدیم که شما به پی پلتون متصل کردید.(این معمول ترین ایرادی هست که گاهی از صاحبان حساب میگیرن و جای نگرانی نیست اگه مدرکی که میخوان بهشون ارائه بدید)

در بخش دوم این اسکرین شات گفته به بخش Resolution Center برید که اونجا گفته شده چطور میتونید رفع مسدودی کنید.
اگر بتونید یه پرینت از گزارش حساب، از بانکی که کارت رو دریافت کردید بگیرید که آخرین تراکنش های کارت رو داشته باشه مشکل حل میشه، البته احتمالا مدارک دیگری مثل کپی پاسپورت یا کپی قبض برق، آب ... ازتون بخوان که با نام کارت مطابقت بدن.

ببخشید که دیر اومدم دوباره
بعد 6 قرن اومدم

کارت قبلی مجازی بود و مدتشم تموم شد و الان هیچی ازش ندارم
بعد یه سوال پی پال حق داره حساب بانکی را چک کنه؟؟؟؟یعنی رفته کارت را دیده تموم تراکنش هاشا بعد اومده گفته مشکوک بوده؟مشکوکش چیه دیگه اخه؟ از کارت خرید میکنن دیگه کجاش مشکوکه؟
بعد این که اون کارت مجازی بوده اسم نداشته ادرس نداشته قبض بدم که چیزی حل نمیشه راهنمایی میتونید بکنید؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ببخشید که دیر اومدم دوباره
بعد 6 قرن اومدم

کارت قبلی مجازی بود و مدتشم تموم شد و الان هیچی ازش ندارم
بعد یه سوال پی پال حق داره حساب بانکی را چک کنه؟؟؟؟یعنی رفته کارت را دیده تموم تراکنش هاشا بعد اومده گفته مشکوک بوده؟مشکوکش چیه دیگه اخه؟ از کارت خرید میکنن دیگه کجاش مشکوکه؟
بعد این که اون کارت مجازی بوده اسم نداشته ادرس نداشته قبض بدم که چیزی حل نمیشه راهنمایی میتونید بکنید؟

امکان چک کردن حساب رو نداره و منظورش هم پرداخت هایی هست که شما با پی پل و کارت متصل به اون انجام دادید.
بله از کارت خرید میکنن اما گیر پی پل اینه که کی خرید کرده، هویت اشخاص براش مهمه.
به هر حال از کارت مجازی بیشتر از این نمیتونید انتظار داشته باشید.

P E T R O S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان این متن ایمیلی هست که از یه سایتی که میخواستم برام پول واریز کنه اومده توی انتقال پول یه مشکلی هست که من متوجه نمیشم اگه کسی میدونه لطفا" راهنمایی کنه

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان این متن ایمیلی هست که از یه سایتی که میخواستم برام پول واریز کنه اومده توی انتقال پول یه مشکلی هست که من متوجه نمیشم اگه کسی میدونه لطفا" راهنمایی کنه

9811.jpg

سلام،

میگه درخواست برداشتی که دیروز از حسابتون در WorldWinner داده بودید الان پردازش شد. 45$ کل مبلغ برداشتی شما به شرح زیر برای شما ارسال میشه:

$45 پرداخت پی پل در زمان بندی تایین شده به حساب [ایمیل پی پل شما].

زمان بندی که برای ارسال مبالغ به حساب پی پل تایین کردن بین 3 تا 5 روز کاری هست و شما باید این مدت رو صبر کنید تا در نهایت به حسابتون واریز بشه.

موفق باشید.

Ayoopweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من الان یکی دو روزه که پی پال گرفتم، اکانت ام هم شارژ کردم. میخوام از EA Origin بازی Battlefield 3 رو پیش خرید کنم، همه چیز به خوبی پیش میره و مشکلی نداره تا اون قسمتی که من پسورد پی پال رو وارد میکنم، بعدش این error رو میگیرم:

Return to merchant and try a different payment method

We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).

کسی میدونه مشکل چیه؟
با پشتیبانی EA تماس گرفتم، گفتن که باید با بانکت صحبت کنی که احتمالا منظورش همین پی پال بوده.
الان نمیدونم چی کار کنم؟ با پشتیبانی پی پال تماس بگیرم؟ (با ایمیل) ترس ام بیشتر از اینه که نکنه یه موقع اکانت ام لیمیت بشه.

خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. :D

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
من مدتی هست که توی انجمن دارم دنبال جوابی بر سوالاتم می گردم، راستش کمی سردرگم شدم ممنون می شم راهنمایی کنید
برای دریافت پول از 200 دلار تا 2 الی 3 هزار دلار در ماه واقعا بهترین راه چیه؟ پی پال؟ حساب ارزی؟ کردیت کارت؟
پی پال برای مشتری های امن تر هست و باید درگاه پی پال توی سایت گذاشت و از مرچنت هم استفاده کرد اما برای نقد کردن این پول معمولا راحت نیست، چون معلوم نیست که آیا این پولی که به حساب اومده از کجا بوده و یا باید از حساب پی پال افراد شناخته شده به جای حساب پی پال خودم در سایتم استفاده کنم یا از پی پال بخوام که پولم رو به حساب کردیت کارت واریز کنه که مال همون کشور پی پال هست و از اونجا به حساب ارزی در ایران واریز کنه
من برام مهمه که پول سریع به حسابم بیاد و نمی دونم اینجوری چقدری طول می کشه
و خوب مطمئنا کارمزد هم مهمه اما به نظرم در اوضاع فعلی کشور سریع اومدن مهم تره
به نظرتون این بهترین و سریعترین راه هست؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

Last edited:

hamidiri

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان
من چند وقت پیش یک ویزا کارت از بانک آذربایجان گرفتم
بعد یک اکانت پی پال ساتختم منتها با بیلینگ آدرس کانادا
آدرس و شماره تماس یکی از دوستانم که کانادا بود دادم
اولش کار کرد منتها یکم دستکاریش کردم و یک بار کارت رو حذف کردم و دوباره اضاف کردم خلاصه زدم اکانت رو لیمیت کردم
به این دوستم تماس گرفتن اما نتونسته بود راضی کنه طرف رو و گفته بودن حتما باید آدرس تایید بشه یک مدرک بفرستین
دوستم بنده خدا می ترسید که مشکلی پیش بیاد براش اونجا و حاضر نشد قبضشو بده ادیت کنم به نام خودم.
بعد از یه مدت یک کارت دیگه گرفتم و این دفعه به پیشنهاد ساپورت فارسی بانک همه مشخصات بانک رو دادم ولی بلافاصله بعد از اضافه کردن کارت اکانت لیمیت شد
و ایمیلی اومد که نوشته شده بود فعالیت مشکوک و خلاصه بستن اکانت رو
می خواستم ببینم کسی تجربه داره که آیا من اگه بازم کارت بگیرم و اکانت جدید بسازم بازم لیمیت می شه؟
و آیا کسی می تونه یک مدرک از کشور آذربایجان به من بده که بتونم براشون بفرستم؟
و اگه من مدرکی مثل قبض و اینا پیدا کنم با پاسپورت ایرانی می شه این کارو کرد؟
اگه کسی بتونه این مشکلو حل کنه حاضرم پول خوبی بهش بدم چون تمام کارو زندگیم به خاطر همین مشکل خابیده
ممنون

Salar27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و عرض ادب
من چند تا سوال داشتم
من تو سایت www.alertpay.com یک حساب باز کردم باید بگم این سایت نسبت به پی بال بهتر هست چون بعد اینکه در پی بال حساب باز کردم حتی با ip امریکا اکانت بسته شد ولی تو این سایت نه
خواستم بگم آیا این سایت محدودیت در خرید و فروش داره یا نه ، در ضمن چه جوری میتونم اکانتم را وریفای کنم
برای انتقال پول مثلا 10 دلار چقدر هزینه باید بدم
آیا کسی هست که این کار و انجام بده
با دو آی پی متفاوت من وارد سایت شدم البته چون حسابم شخصی هست و چیزی توش نیست بسته نشده یا چیز دیگه ای هست؟
برای فعال سازی اکانتم باید حتما وریفای کنم آیا راه دیگه ای نیست
من میخوام از این سایت اکانت داشته باشم و بتوانم خرید هام را خودم انجام بدم
میمونه انتقال پول که ریسک نمی کنم هر موقع لازم داشتم اینجا درخواست میدم تا هر کسی پولی داره بفرسته
متاسفانه تو برخی سایت ها خیلی کلاهبرداری می کنند و چند برابر اون دلار را ازت می گیرند.
لطفا کسی میتونه این کارو انجام بده اعلام کنه در ضمن نیاز به واریز 10 دلار هم دارم
لطفا هر کس معایب و محاسن این سایت را اعلام کنه و راهیهایی که از بسته شدن اکانت جلوگیری می کنه
خیلی ممنون

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اساتید یه سوال دارم ، از طریق MassPay اگه پولی ارسال بشه که آدرس گیرنده اشکال داشته باشه و به آدرس کسی دیگه هم ارسال نشده باشه ، تکلیف اون ترنزکشن چی میشه ؟؟
اصلن ترنزکشنی انجام میشه که بخاد تکلیف داشته باشه ؟
250$

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام و عرض ادب
من چند تا سوال داشتم
من تو سایت www.alertpay.com یک حساب باز کردم باید بگم این سایت نسبت به پی بال بهتر هست چون بعد اینکه در پی بال حساب باز کردم حتی با ip امریکا اکانت بسته شد ولی تو این سایت نه
خواستم بگم آیا این سایت محدودیت در خرید و فروش داره یا نه ، در ضمن چه جوری میتونم اکانتم را وریفای کنم
برای انتقال پول مثلا 10 دلار چقدر هزینه باید بدم
آیا کسی هست که این کار و انجام بده
با دو آی پی متفاوت من وارد سایت شدم البته چون حسابم شخصی هست و چیزی توش نیست بسته نشده یا چیز دیگه ای هست؟
برای فعال سازی اکانتم باید حتما وریفای کنم آیا راه دیگه ای نیست
من میخوام از این سایت اکانت داشته باشم و بتوانم خرید هام را خودم انجام بدم
میمونه انتقال پول که ریسک نمی کنم هر موقع لازم داشتم اینجا درخواست میدم تا هر کسی پولی داره بفرسته
متاسفانه تو برخی سایت ها خیلی کلاهبرداری می کنند و چند برابر اون دلار را ازت می گیرند.
لطفا کسی میتونه این کارو انجام بده اعلام کنه در ضمن نیاز به واریز 10 دلار هم دارم
لطفا هر کس معایب و محاسن این سایت را اعلام کنه و راهیهایی که از بسته شدن اکانت جلوگیری می کنه
خیلی ممنون
البته الرت پی الان داره خوب رشد میکنه مخصوصا با این قوانین جدیدش برای وری فای خیلی از معتبرترین سایت ها دارن با اون کار می کنن البته نواقصیم داره

Salar27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته الرت پی الان داره خوب رشد میکنه مخصوصا با این قوانین جدیدش برای وری فای خیلی از معتبرترین سایت ها دارن با اون کار می کنن البته نواقصیم داره

خدا خیرت بده
یک سوال چه طور میتونم اکانتم را وریفای کنم کسی هست این کار و انجام بده حاضرم هزینه ام واسه این کار بدم ...

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
اساتید یه سوال دارم ، از طریق MassPay اگه پولی ارسال بشه که آدرس گیرنده اشکال داشته باشه و به آدرس کسی دیگه هم ارسال نشده باشه ، تکلیف اون ترنزکشن چی میشه ؟؟
اصلن ترنزکشنی انجام میشه که بخاد تکلیف داشته باشه ؟
250$

سلام،

منظورتون از "آدرس گیرنده اشکال داشته باشه" چه جور اشکالی هست؟
اگر پرداخت رو برای ایمیلی انجام دادید که در پی پل رجیستر نکرده، پی پل ایمیل دعوت برای ثبت نام براش میفرسته و وضعیت (Status) این تراکنش هم unclaimed خواهد بود که میتونید پرداخت هایی با این وضعیت رو کنسل(Cancel) کنید.

برای کنسل کردن:
وارد حسابتون بشید، به بخش History برید، لیست تراکنشها در وسط صفحه هست اگر تراکنش مورد نظر شما در لیست نبود بر اساس تاریخ جستجو کنید و در ردیف تراکنش مورد نظر Cancel رو در زیر Order Status/Actions بزنید و در آخر Cancel Payment رو برای پرداخت Unclaimed کلیک کنید.
ضمنا پرداخت هایی که در طول مدت 30 روز توسط دریافت کننده Claim نشه به طور خودکار کنسل میشه.

Last edited:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
سلام،

اگر پرداخت رو برای ایمیلی انجام دادید که در پی پل رجیستر نکرده، پی پل ایمیل دعوت برای ثبت نام براش میفرسته و وضعیت (Status) این تراکنش هم unclaimed خواهد بود که میتونید پرداخت هایی با این وضعیت رو کنسل(Cancel) کنید.

برای کنسل کردن:
وارد حسابتون بشید، به بخش History برید، لیست تراکنشها در وسط صفحه هست اگر تراکنش مورد نظر شما در لیست نبود بر اساس تاریخ جستجو کنید و در ردیف تراکنش مورد نظر Cancel رو در زیر Order Status/Actions بزنید و در آخر Cancel Payment رو برای پرداخت Unclaimed کلیک کنید.
ضمنا پرداخت هایی که در طول مدت 30 روز توسط دریافت کننده Claim نشه به طور خودکار کنسل میشه.

من از payment24 حدود 250 دلار خرید کردم که ایمیلی که تو فرم سفارش ثبت کرده بودم یه حرف اشتباه داشت و ایشون هم از طریق MassPay پرداخت کردن ، و ظاهرن خطا در پرداخت برای ایشون گزارش کرده.
در حال حاضر من نمیدونم باید 30-45 روز صبر کنم برای این پول یا راهی هست برای پیگیری؟ چون ایشون میگن کاری نمیشه کرد و فقط باید صبر کرد تا پول خودش برگرده !!!
ایمیلی که اشتباه شده بوده وجود نداره که پیپیل براش دعوتنامه بفرسته و فقط تو یک حرف با ایمیل اصلی تفاوت داشته من خاستم از طریق اکانت اصلی شماره مربوطه به این ترنزشکن رو تو یه تیکت بزنم که شماره رو تشخیص نداد و البته شمارش فقط عدد هست در صورتی که پرداخت مستقیم که می کنید شماره ترکیب عدد و حروفه.
البته من نمیفهمم تیکت زدن چقدر سخته که ایشون میگن هیچ تاثیری نداره !! چون امکان نداره پیگیری نشه.

پس پرداخت انجام شده رومیشه برگردوند از این طریق که شما میگی ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان
من مدتی هست که توی انجمن دارم دنبال جوابی بر سوالاتم می گردم، راستش کمی سردرگم شدم ممنون می شم راهنمایی کنید
برای دریافت پول از 200 دلار تا 2 الی 3 هزار دلار در ماه واقعا بهترین راه چیه؟ پی پال؟ حساب ارزی؟ کردیت کارت؟
پی پال برای مشتری های امن تر هست و باید درگاه پی پال توی سایت گذاشت و از مرچنت هم استفاده کرد اما برای نقد کردن این پول معمولا راحت نیست، چون معلوم نیست که آیا این پولی که به حساب اومده از کجا بوده و یا باید از حساب پی پال افراد شناخته شده به جای حساب پی پال خودم در سایتم استفاده کنم یا از پی پال بخوام که پولم رو به حساب کردیت کارت واریز کنه که مال همون کشور پی پال هست و از اونجا به حساب ارزی در ایران واریز کنه
من برام مهمه که پول سریع به حسابم بیاد و نمی دونم اینجوری چقدری طول می کشه
و خوب مطمئنا کارمزد هم مهمه اما به نظرم در اوضاع فعلی کشور سریع اومدن مهم تره
به نظرتون این بهترین و سریعترین راه هست؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

من از payment24 حدود 250 دلار خرید کردم که ایمیلی که تو فرم سفارش ثبت کرده بودم یه حرف اشتباه داشت و ایشون هم از طریق MassPay پرداخت کردن ، و ظاهرن خطا در پرداخت برای ایشون گزارش کرده.
در حال حاضر من نمیدونم باید 30-45 روز صبر کنم برای این پول یا راهی هست برای پیگیری؟ چون ایشون میگن کاری نمیشه کرد و فقط باید صبر کرد تا پول خودش برگرده !!!
ایمیلی که اشتباه شده بوده وجود نداره که پیپیل براش دعوتنامه بفرسته و فقط تو یک حرف با ایمیل اصلی تفاوت داشته من خاستم از طریق اکانت اصلی شماره مربوطه به این ترنزشکن رو تو یه تیکت بزنم که شماره رو تشخیص نداد و البته شمارش فقط عدد هست در صورتی که پرداخت مستقیم که می کنید شماره ترکیب عدد و حروفه.
البته من نمیفهمم تیکت زدن چقدر سخته که ایشون میگن هیچ تاثیری نداره !! چون امکان نداره پیگیری نشه.

بله میشه کنسلش کرد. از همین طریق که عرض کردم بگید اقدام کنن مراحل رو برن برای کنسل کردن اگر لازم شد بگید من تو بخش راهنمای خود پی پل جستجو میکنم روش کنسل کردن رو که خود پی پل داده لینکشو میذارم.

پی پل اگر عنوان سوال همون سوالات پیش پا افتاده ای باشه که از قبل در بخش راهنمای سایتش قرار داده کلا به راحتی با تیکت جوابگو نیستن مگر سوال شما در راهنما نباشه و موردی باشه که خودشون حتما باید رفع رجوع کنن.(ضمنا برای ساپورت کاربرانش که نوع حسابشون بزنس یا پریمیر هست فرق میگذاره با کاربرانی که حساب پرسونال پی پل رو دارن)

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام،

برای کنسل کردن:

همون طور که چندین بار خدمت شما عرض کردم راهی جز صبر ندارید. شما باید بین 30 تا 45 روز صبر کنید تا این پرداخت اتوماتیک برگشت زده بشه. اینکه میفرمایین بنده حاضر نشدم به پیپال تیکت بزنم لازم هست این رو خدمتتون عرض کنم که شما فکر نکنید شرکت هایی مثل پیپال یا گوگل مثل سایر شرکتهای هاستینگ میان برای شما وقت بزارن و مشکلتون رو حل کنند. میخواین براتون بگم پاسخ پیپال به تیکت بنده چه خواهد بود؟! ابتدا میان یک متن آماده شده رو کپی پیست میکنن بعد در چند کلمه توضیح میدن که شما به فلان دلیل باید صبر کنید تا این مدت سپری بشه.

ضمنا اشتباه شما فقط در یک حرف نبود! بلکه کلا ایمیل اشتباه داده بودید.

و مورد آخر در جواب این دوستمون که راهنمایی کردن ، ممنون از راهنماییتون ولی این چیزی که شما میفرمایین در رابطه با Mass Payment صدق نمیکنه وگرنه که بنده همون لحظه اینو کنسل میکردم. در آخر پیشنهاد میکنم لینک های زیر رو مطالعه کنید:

https://www.paypal.com/helpcenter/m...ps=solutionPanels&solutionId=10532&isSrch=Yes

https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=developer/howto_api_masspay

موفق باشید.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
همون طور که چندین بار خدمت شما عرض کردم راهی جز صبر ندارید. شما باید بین 30 تا 45 روز صبر کنید تا این پرداخت اتوماتیک برگشت زده بشه. اینکه میفرمایین بنده حاضر نشدم به پیپال تیکت بزنم لازم هست این رو خدمتتون عرض کنم که شما فکر نکنید شرکت هایی مثل پیپال یا گوگل مثل سایر شرکتهای هاستینگ میان برای شما وقت بزارن و مشکلتون رو حل کنند. میخواین براتون بگم پاسخ پیپال به تیکت بنده چه خواهد بود؟! ابتدا میان یک متن آماده شده رو کپی پیست میکنن بعد در چند کلمه توضیح میدن که شما به فلان دلیل باید صبر کنید تا این مدت سپری بشه.

و مورد آخر در جواب این دوستمون که راهنمایی کردن ، ممنون از راهنماییتون ولی این چیزی که شما میفرمایین در رابطه با Mass Payment صدق نمیکنه وگرنه که بنده همون لحظه اینو کنسل میکردم. در آخر پیشنهاد میکنم لینک های زیر رو مطالعه کنید:

https://www.paypal.com/helpcenter/m...ps=solutionPanels&solutionId=10532&isSrch=Yes

https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=developer/howto_api_masspay

موفق باشید.

سلام،

لینک اولی که شما دادید دقیقا راهی بود که من عرض کردم برای کنسل کردن پرداخت به طور دستی که اگر هم بخواید صبر کنید و دستی کنسل نکنید در مدت 30 روز به طور خودکار منقضی میشه و پول به حسابتون برمیگرده.
لینک دوم هم تنها توضیح مختصری درباره Mass Payment بود نه راهنمای کامل و روش کنسل کردن پرداخت.
راهنمای کامل رو در لینک زیر مشاهده کنید، لینک زیر شما رو به قسمتی که روش کنسل کردن پرداخت های (Unclaimed) مس پیمنت رو توضیح میده هدایت میکنه:

https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?...o_api_MassPayFAQ#id101DAH0805Z__id09BDB200WHT

اتفاقا در زیر قسمت بالا هم متن زیر اومده که دقیقا مورد شما رو توضیح داده که همونطور که خواهید دید مورد شما کم پیش نمیاد و برای همه این اشتباهاتی که پیش میاد راهی گذاشتن و نیازی به 1 ماه صبر کردن نیست(و توجه داشته باشید که این پرداخت توسط گیرنده Accept نشده پس وضعیتش Unclaimed هست و پرداختهای با این وضعیت قابل کنسل کردن هست):

A recipient told me that payment was not received. What could be the problem?
(ترجمه متن رو برای دوستانی که فارسیشو ترجیح میدن میذارم. سوال میکنه که "گیرنده پرداخت، به من اطلاع داده که پرداخت رو دریافت نکرده. چه مشکلی میتونه باشه؟")
که دلایل رو هم در زیرش توضیح داده.(همه توضیحات در این صفحه تنها در رابطه با پرداخت Mass Payment هست)

پیشنهادم اینه که دوست دریافت کننده تلاش کنه همون ایمیل اشتباهی که داده رو برای خودش بسازه و به پی پلش اضافه و Confirm کنه که بلافاصله مبلغ به حسابش میاد.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16

موفق باشید.

ایمیلی که روی فرم ثبت سفارش وارد شده با ایمیل اصلی فقط در یک حرف y/e اشتباه شده نه بیشتر ، شما هر جفت آدرس ها رو مقایسه کنید ؛ آدرس فرم سفارش با اونی که ریز ترنزکشن رو بهش سند کردین و من جواب دادم.

سلام،

لینک اولی که شما دادید دقیقا راهی بود که من عرض کردم برای کنسل کردن پرداخت به طور دستی که اگر هم بخواید صبر کنید و دستی کنسل نکنید در مدت 30 روز به طور خودکار منقضی میشه و پول به حسابتون برمیگرده.
لینک دوم هم تنها توضیح مختصری درباره Mass Payment بود نه راهنمای کامل و روش کنسل کردن پرداخت.
راهنمای کامل رو در لینک زیر مشاهده کنید، لینک زیر شما رو به قسمتی که روش کنسل کردن پرداخت های (Unclaimed) مس پیمنت رو توضیح میده هدایت میکنه:

https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?...o_api_MassPayFAQ#id101DAH0805Z__id09BDB200WHT

اتفاقا در زیر قسمت بالا هم متن زیر اومده که دقیقا مورد شما رو توضیح داده که همونطور که خواهید دید مورد شما کم پیش نمیاد و برای همه این اشتباهاتی که پیش میاد راهی گذاشتن و نیازی به 1 ماه صبر کردن نیست(و توجه داشته باشید که این پرداخت توسط گیرنده Accept نشده پس وضعیتش Unclaimed هست و پرداختهای با این وضعیت قابل کنسل کردن هست):

A recipient told me that payment was not received. What could be the problem?
(ترجمه متن رو برای دوستانی که فارسیشو ترجیح میدن میذارم. سوال میکنه که "گیرنده پرداخت، به من اطلاع داده که پرداخت رو دریافت نکرده. چه مشکلی میتونه باشه؟")
که دلایل رو هم در زیرش توضیح داده.(همه توضیحات در این صفحه تنها در رابطه با پرداخت Mass Payment هست)

پیشنهادم اینه که دوست دریافت کننده تلاش کنه همون ایمیل اشتباهی که داده رو برای خودش بسازه و به پی پلش اضافه و Confirm کنه که بلافاصله مبلغ به حسابش میاد.

مشکل این هست که نمیتونم اکانت دوم رو ایجاد کنم چون اکانت اول با آدرس و مشخصات کامل شخص حقیقی ثبت شده و وریفای شده ، روی اون اکانت مستر کارت پی پل صادر شده و دوتا حساب بانکی بهش متصل هست !
ممنون از توضیحات.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
بله حق با شماست. الان که ایمیل رو وارد کردم اون قسمت cancel رو آورد. چون ابتدا از طریق ایمیل پیش نرفتم اجازه چنین کاری رو نمیداد. در رابطه با باز کردن اکانت با اون ایمیل امکان پذیر بود اما ایمیلی که ایشون وارد کرده بودن مال سایت پیپال بود و نمیشد کاری کرد. @paypal.com بود.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ایمیلی که روی فرم ثبت سفارش وارد شده با ایمیل اصلی فقط در یک حرف y/e اشتباه شده نه بیشتر ، شما هر جفت آدرس ها رو مقایسه کنید ؛ آدرس فرم سفارش با اونی که ریز ترنزکشن رو بهش سند کردین و من جواب دادم.

ممنون از توضیحات.
این ایمیلی بود که وارد کرده بودین.

mry.***@paypal.com

بالا